Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh canım benim insan diyecek bişey bulamıyor, acın büyük ve bizim dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden Allah yardımcınız olsun, yüreğinize ferahlık versin.. çok üzgünüm çok

Sohrab dünden beri hep aklımdasın gece hep düşündüm napıyo lar diye.. Anneme de dedim hep dua ettik sana dün akşam.. Cok zor bi aci rabbim dayanma gücü versin sana da eşine de Rabbim cennettinde buluştursun sizi, günahlarıniza şefaatçi eylesin inşallah..

Allah sana ve eşine güç sabır versin

Canım, Rabbim sana ve eşine sabir versin dayanma gücü versin, ne desem boş, acını yüreğimde hissediyorum..çok üzgünüm.

Sohrab
Kalbi sabır dolu arkadaşım. Yeniden doğar güneş demek en çok sana yakışan sanırım.
Kelimeler anlatmaz hislerimi.. sabır diliyorum size sonsuz sabır dayanma gücü ve sağlık
Biz burada yan yanayız. Bedenen değil belki ama duacın çok İnan ki. Kalpten dayanma gücü diliyorum sana her gün

Rabbim size ve eşinize sabrından bol versin. Çok üzgünüm.

Sohrab çok üzgünüm, dün gördüğümden beri dua ettim hep, rabbim sabır versin gönlünüze ferahlık versin inşallah

Ah canim benim, basin sagolsun. Sabrin bol olsun

Cok Cok Cok uzgunum acinizi tahmin bile edemiyorum, basiniz sagolsun Rabbim kalbinize esenlik ferahlik versin

Sohrab hanım o kadar üzgünüm ki ne desem bilemiyorum. Allahım size eşinize dayanma gücü sabır versin. Başınız sağolsun. Sizi tanımasam bile acınızı kalbimde hissediyorum. Her zaman aklımda kalbimde dualarımda olacaksınız.

Acını tüm kalbimle hissediyorum canım çok üzüldüm aklım hep sendeydi Allah sana ve eşine sabırlar versin bir an önce toparlanırsın inşallah ne desek boş

Rabbim sana dayanma gücü versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…