Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar burcusami Ha-ri sutlaacc ne oldu kızlar,nasıl oldu nesi vardı ki Sohrab ın biranda mı oldu? İnanamadım ya çook üzgünüm elim ayağım buz kesti.
Kuzum kaç gündür kasılması vardı rahim ağzı uzunluğu bir anda kısaldı ilaçla iğne ile hastahanede yatıp kasılmayı engellemeye çalıştılar hatta doktor bişey taktı ileri haftarı görsün diye ama olmadı

Kızlar burcusami Ha-ri sutlaacc ne oldu kızlar,nasıl oldu nesi vardı ki Sohrab ın biranda mı oldu? İnanamadım ya çook üzgünüm elim ayağım buz kesti.
Canım sorma çok üzgünüz. Birden oldu hastanedeydi aslında iyiyidi ama sonradan kanaması kasılmaları oldu aklıma geldikçe ağlayacak gibi oluyorum umarım iyidir Allahım ona güç kuvvet versin

Canım Sohrab ım, inan gece gündüz hep aklımdasın, her an dua ediyorum, çok zor bir süreç bunu da atlatacaksın inşallah, bu günlerin mükafatı çok güzel günler göreceksin, bir an önce toparlanırsın inşallah seni çok seviyoruz

Allah ım sabır versin.Melekleri ahirette onu bekleyecek inş. elimden gelen dua onu da eksik etmeyeceğim. İmtihanı buymuş güzel arkadaşımın.

Canım sorma çok üzgünüz. Birden oldu hastanedeydi aslında iyiyidi ama sonradan kanaması kasılmaları oldu aklıma geldikçe ağlayacak gibi oluyorum umarım iyidir Allahım ona güç kuvvet versin
Amin canım.Ben de öyle sütlacım aklıma geldikçe gözlerim doluyor.Şunu unutmayın kızlar her biriniz benim için çok başkasınız bişey olsa benim de içim paramparça oluyor.

Amin canım.Ben de öyle sütlacım aklıma geldikçe gözlerim doluyor.Şunu unutmayın kızlar her biriniz benim için çok başkasınız bişey olsa benim de içim paramparça oluyor.
Ya Di mi, acınuz acımız oluyor
Mutluluğunuz mutluluğumuz, hep güzel haberlere inşallah

Allah ım sabır versin.Melekleri ahirette onu bekleyecek inş. elimden gelen dua onu da eksik etmeyeceğim. İmtihanı buymuş güzel arkadaşımın.
Allah senden razı olsun buradaki arkadaşlığımız gerçekten çok kıymetli benim için bir yılı geçti resmen burada sizler ile olan süremcidden duyduğumdan beri kendime gelemedim çevrem neden durgunsun diyor ama açıklayamıyorum da anlamazlar çünkü görmediğin biri için bu kadar nasıl üzüleceksin kafasında olurlar ancak ama öyle değil işte burda ben her düştüğümde beni kaldıran Sohrab ve siz oldunuz. Şimdi ben nasıl onu düşünüp onun için üzülmeyeyim

Evet birbirimizi görmesek de neler neler paylaştık sevincimizi,acımızı hissediyoruz yürekten

Rabbim yardımcısi olsun gerçekten cok zor yaşadığı, ilerleyen haftalarda olunca insan gerçekten daha cok etkileniyor, benim melek kizim da 18 haftalıkti bi tane yavrumun acisina zor dayandim kim bilir ne haldedir şimdi

Çok şaşkınım çok üzgünüm bambaşka haberler okumak için gelmiştim..Allah sana, eşine sabır versin…Acını hafifletsin Allahım en kısa sürede…Nasıl dayanırım deme o gücü sana verecek, güzel günler gösterecek sonunda..Cennette annelerini bekleyen meleklerin var… Senin için dua edeceğim güzel kalpli arkadaşım.Hiç tanışmasak da hepimiz burda aile gibi olduk, acını içimde hissediyorum…

Rabbim yardımcısi olsun gerçekten cok zor yaşadığı, ilerleyen haftalarda olunca insan gerçekten daha cok etkileniyor, benim melek kizim da 18 haftalıkti bi tane yavrumun acisina zor dayandim kim bilir ne haldedir şimdi
İşte biz aynı acıyı yaşamış insanlar olarak daha çok anlıyoruz birbirimizi, Rabbim yaşatmasın bir daha, Sohrab ımıza da en güzel vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin, sende sağlıkla hayırla kavuş yavruna canım benim

Öyle canım benim birbirimizi anladık, yoldaş olduk,destek olduk hep.Görmeden sevdik kalpler bir oldu.Bu durumları yaşamayan da anlamıyor zaten.Bazen burcuyada bakıyorum kaçıncı haftada vs. sağsalim doğursunda kucağına alsın diye inş. son haftalara yaklaşınca da bi korku oluyor bazen.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.❤

Amin amin cidden burada herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine onca yaşanandan sonra

Aynen cnm inan duyduğumdan beri hep üzgünüm, aklım hep onda, ne yaşıyordur kim bilir diye.. Zamanı gelince inşallah tekrar nasip etsin sağlıkla kavuşmayı.. Amin inşallah cnm..

Yok kuzum ben hiç bir haber alamadım dua ediyorum sadece en kısa zamansa toparlanabilsin Rabbim gönlüne ferahlık versin diye

Sen ne yaptın gittin mi doktora
Aklımda sürekli. Bakıyorum ama kimbilir ne halde burayı mı düşünecek diyorum Allah gönlüne ferahlık versin.. yaşamayan bilemez eminim.

Gittim canım kese gözüktü bakalım Allah sağlıklı süreçler nasip etsin hepimize, hiçbir şeyin garantisi yok Allah’ın emenetlerini taşıdığımızı hiçbir zaman unutmayıp çok kaptırmamamız lazım kendimizi..

Tabiki her acı kendine has, hepimizin yaşadıkları, süreci ayrı ayrı farklı ve zor. Bu da canım arkadaşımızın imtihanıymış bu dünya da bende bakıyorum sonra senin dediğin gibi burayı görür mü ki gözü diyorum inşallah bunca acısına sabrına karşılık Rabbim onun da yüzünü, buradaki hepimizin yüzünü güldürsün bu günleri acı bir tebessüm ile anacağımız günler gelsin, hepimiz meleklerimizi kalbimizde taşırken hasret olduğumuz yavrulara sağlıkla kavuşabilelim

Çok şükür senin adına sevindim arkadaşım sen de az şey yaşamadın inşallah bu kez bu süreci sende yavrunda sağlıkla atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…