Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sen şu an sağlıklısın eşin yanında..
kelimeler ifade etmeyecek acını paylaşmaya eminim ondan ne desem havada kalır.. sadece yürekten sabır dayanma gücü için dua ediyorum sana

Canım Sohrab kalbi dayanma gücü ile dolu kadın İyi olacaksın sen güç versin rabbim

İstersen burdan uzaklaş ya da bir şeyler yap sana iyi gelecek ne varsa..

Canım kızlar ben de buraya biraz ara verme kararı aldım sizleri çok sevdim ama 10 ay sonunda ruhum yorgun. Belki ilerki aylarda size güzel haberler verebilirim kim bilir..
Aşılama yoluna başlamak üzereyim işlemleri yapıyorum , devlette bir yandan başlayayım dedim. Her şey hızlı giderse Şubat sonu görünüyor.

L Lalalala1 sağlıkla haberlerini bekliyor olacağım yolun güzel olacak rüyaların gerçek oluyor ne güzel Tekrardan tebrikler

Benim ruhum sohrab için çok yorgun.. Bu yüzden kelimeler, yazışmalar anlamlı olmayacak benim için.
Okurum güzel haberinizi hepinizi çok öpüyorum

ejce canım ben seni çok sevdim, yolun dikensiz ışık dolu olsun, bizi habersiz bırakma

Bazen uzaklaşmak iyi geliyor, ben de defalarca gittim geldim. Bu ara sana iyi gelecek. Bir yola giriyorsun kafanı bulandırma hiç, doktoruna güven.

‘Bir şey olmuyorsa ya gerçekten olmaması gerektiği için ya da daha güzeli olacağı İçin olmuyordur’

Güzel olacak

Canım benim senden haber alabildiğimize sevindik. Bizim de kelimlerimiz yetmez oldu. İyi olacaksın inşallah. Bu grubu sen kurdun, grubun ismini sen koydun. Hepimiz kötü şeyleri yaşadığımızda burda bulduk kendimizi ve desteklerle toparlandık. Umutsuzluk, karamsarlık, bundan sonra yapmamlar sana yakışmaz. Zamanla her şey düzelecek inşallah. Şuan zorlu bir sınavdasın biz her zaman yanındayız. İnşallah bunları da atlatıcaz

Canım çok ayrı kalmayalım lütfen. Kendine iyi bak güzel haberlerle gel inşallah

Çok doğru yazmışsın canım. Gerçekten sadece dua edebiliyoruz. Bazen ilaçlar, aldığımız gıdalar hepsi yetersiz kalıyor.
Oksaparda sıkıntı şu; artık ilacın eskisi gibi fiyatı karşılanmıyor arttı. Şubat ayında da %30 artacak. Eczacılara yazı geldi ilacı geri iade etmeksizin alabilirsiniz diye. Yani eczacı 10 kutu aldığında satmak zorunda satamadıklarını da iade edemiyor elinde kalıyor. Şuan fiyatta karşılama olmayınca da müşteriye ben bunu kabul ettiremem elimde kalır diye de almıyorlar. İş biraz ticarete döndü yani. Doktorun elinde ilacın olduğunu ve alınabileceğini bilmiyordum çok şanslısın. Ben 1 kutudan fazla alamıyorum maalesef. Benim işim biraz daha zor 10 günde bir yazdırıyorum.

Sohrab herkes toplansa, bildiği bütün cümleleri söylese yine de boş şuan biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum; küçücük bir noktayı, kalbi atan bir yavruya dönüştüren, sonra da bize onu daha görmeden bile sevebilmeyi nasip eden Rabbimin nimetleri çok... Daha güzel günler gelecek, sadece biraz zaman lazım. Bunu hepimiz tecrübe ettik, ediyoruz. Allah en yakın ve doğru zamanda mükafatını versin inşallah

Ahh benim canım Sohrab’ım sana bir sarılabilsem keşke… Yaşadığın acı çok büyük, sözler anlamsız geliyor illa ki üzüleceksin ağlayacaksın biz sadece acını paylaşabiliriz. İki güzel meleğin oldu onlar çok güzel bir yerde allaha emanet. Allahım senin de güzel kalbine sabır ve ferahlık versin Seni çok seviyoruz canım arkadaşım

Canim sohrabim, acını yüreğimde hissediyorum, yaşadıklarımdan ögrendigim şu ki, ağlamak istiyorsan ağla atma içine, olur olmaz her yerde ağladım, herkesin acısını yaşama sekli farklı, ben yalnız kalıp acımı yaşamayı seçmiştim, o kırılır bu üzülür deme, sen nasıl iyi hissedersen öyle davran. Rabbim sana ve eşine sabrını versin, dualarımız sizinle Sohrab

Cok uzak kalma cnm gel kendini toparlayinca..

Sohrab cnm benim öyle zor bi aci ki bende 18 haftalık bi kayıp yaşadım biliyosun, aylarca kendime gelemedim ama hep içime attım, sonra bi gece fenalaştım cok kotu oldum.. Sen benim düştüğüm hataya düşme olur mu agla acını yaşa.. Rabbim sabır versin, nasip leri yokmuş yavrularının, cennete kaldı kavuşmaniz.. Rabbim şefaatçi nasip eylesin size..

Güzel kardeşim, aynı acıları yaşayan başkalarının anlattıkları, kendi karanlığınıza ışık olsun diye söylemek isterim ki; ben 28 haftalık bebeğimi kaybettim. Önce kendi canımın dersine düştüm sonra evladıma ağladım. Bunun nasıl bir yangın olduğunu yaşayan bilir. O zamanlar rabbimin öyle güzel lütufları oldu ki, bebeğim doğsa gelse tadamayacağım şeylerdi. O bebek yine benim bebeğim. Mezarına gidiyorum, seviyorum. Onun sevgisini bana nasip ettiği için Allah’a hamd ediyorum. Onun benimle geçirdiği zamanlar hiç bir şekilde yeri dolmayacak günlerdi. Onun sevgisi o şekilde takdir etmiş Mevla. Bize düşen Rıza göstermek.

Sana şu demek isterim, rabbim o kadar merhametli ki o halde kulunu bırakmıyor. Hem ecrini veriyor hem hayata bakışını farklılaştırıyor. Sende de öyle olacak inşallah.

Rabbimden Ümit kesilmez. Tez zamanda sağlığınız yerine gelsin, şu varlık aleminde tekrar o duyguları tatmak, evladınızı kucaklamak, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah. Allah’a emanet olun

Seni merak ettim bi bakmak istedim yazmışsın Sohrab canım arkadaşım.Allah içini ferahlatsın başın sağolsun.O kadar üzüldüm ki okurken dahi gözlerim doluyor yaşlar boşalıyor.
Rabbimin imtihanı inş.ahirette sana şefaatçi olurlar kızların.Seni duyduğum günden beri çok merak ediyorum.Inş. daha da iyi olacaksın Allah ım sana çok sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin Seni çok seviyoruz canım benim.Hiç korkma benim de kanamam fazlaydı için temizleniyordur sen bilinçlisin zaten dr.kontrolündesin bunları düşünüpte stres olma kuzum.Kontrole gidersin zaten bu bambaşka bi acı zaman herşeyin ilacı olacak.Keşke yanında olabilseydik sana sıkıca sarılmak isterdim.

PembeAnkaKusu yanlış görmüyorum değil mi sen doğum mu yaptın? ☺

Evet canım kaçırmışsındır sen yoktun heralde 31+4te doğum yaptım baya erken oldu kuvözdeler şimdi
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inş.❤ Şu an ki durumları nasıl maşallah onlara? Toparlarlar inş.sakın stres olma kuvözdeler diye orada da emin ellerdeler zaten.Bi kız bi erkek değil mi isimleri ne?

Çok sağ ol canım inşallah büyüsünler diye bekliyoruz oğlan damarlardaki direnç yüzünden beslenemiyordu gelişimi durmuştu biraz sancılarım da başlamıştı ondan böyle erken oldu. İyiler çok şükür entübe olmadılar ilk zaman 100-200 gram kilo kayıpları olmuştu geçen hafta anne sütüne başlamışlar biraz kilo almışlar doğum kilolarına çıkmışlar. Evet 1 kız 1 erkek sana yazayım isimlerini

Sizde pıhtılaşma olmadığı halde mi kullandınız? Pıhtılaşma sorunu olmayan birinin kanını gereksiz sulandirmaz mi bebeğe zarar vermez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…