Merhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Bu gece evimdeyim, ıcerıde parca kalmıs, doktorum rahım duvarını ınceltmesınden endışe ettıgı ıcın kürtaj yapmak istemedi, tüp bebek doktorumla da görüştüm o da sakın kürtaj olma dedı, kürtaj son çaredir, toparlamak zor olur dedı, tekrar gebelık dusuneveksın dıyorlar ama düşünemiyorum, benım ıcın bu dogum dönüm noktası oldu..
1 hafta ilac tedavisi olacak, kanamalarım cok fazla, enfeksiyon olursa diye korkuyorum, cok halsizim pazartesi kontrol var, insallah parcalar atılmıs olur. Kürtaja gerek kalmaz
Hepinizden Allah razı olsun, benım ıcın endişeleniyorsunuz, dua edıyorsunuz, üzüntümü paylasıyorsunuz, benı tanıyan, tanımayan insanların dua ettıgını gördüm burda,Rabbım de hepinizin yuzunu güldürsün, gebe arkadslarıma saglıklı dogumlar bu yolda cabalayan arkadslarıma da saglıklı gebelikler diliyorum..
Rabbım benım ıcın de boylesini hayırlı gördü, yavrularımı cennetine aldı, yasadıkalrımız hep bir imtihan, isyan etmiyorum asla.. Şu son 1 hafta ıcınde yasadıkalrımızı kelimelerle anlatamam ama boylesı hayırlıymıs bızım için, bugun hastaneden cıkar cıkmaz mezara gittim, o kucucuk mezarın içine ben de girmek istedim ısıtayım onalrı diye, dayanamıyorum..
Canım kızlar ben de buraya biraz ara verme kararı aldımsizleri çok sevdim ama 10 ay sonunda ruhum yorgun. Belki ilerki aylarda size güzel haberler verebilirim kim bilir..
Aşılama yoluna başlamak üzereyim işlemleri yapıyorum , devlette bir yandan başlayayım dedim. Her şey hızlı giderse Şubat sonu görünüyor.
L Lalalala1 sağlıkla haberlerini bekliyor olacağımyolun güzel olacak rüyaların gerçek oluyor ne güzel Tekrardan tebrikler
Benim ruhum sohrab için çok yorgun.. Bu yüzden kelimeler, yazışmalar anlamlı olmayacak benim için.
Okurum güzel haberinizihepinizi çok öpüyorum
Canım benim senden haber alabildiğimize sevindik. Bizim de kelimlerimiz yetmez oldu. İyi olacaksın inşallah. Bu grubu sen kurdun, grubun ismini sen koydun. Hepimiz kötü şeyleri yaşadığımızda burda bulduk kendimizi ve desteklerle toparlandık. Umutsuzluk, karamsarlık, bundan sonra yapmamlar sana yakışmaz. Zamanla her şey düzelecek inşallah. Şuan zorlu bir sınavdasın biz her zaman yanındayız. İnşallah bunları da atlatıcazMerhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Bu gece evimdeyim, ıcerıde parca kalmıs, doktorum rahım duvarını ınceltmesınden endışe ettıgı ıcın kürtaj yapmak istemedi, tüp bebek doktorumla da görüştüm o da sakın kürtaj olma dedı, kürtaj son çaredir, toparlamak zor olur dedı, tekrar gebelık dusuneveksın dıyorlar ama düşünemiyorum, benım ıcın bu dogum dönüm noktası oldu..
1 hafta ilac tedavisi olacak, kanamalarım cok fazla, enfeksiyon olursa diye korkuyorum, cok halsizim pazartesi kontrol var, insallah parcalar atılmıs olur. Kürtaja gerek kalmaz
Hepinizden Allah razı olsun, benım ıcın endişeleniyorsunuz, dua edıyorsunuz, üzüntümü paylasıyorsunuz, benı tanıyan, tanımayan insanların dua ettıgını gördüm burda,Rabbım de hepinizin yuzunu güldürsün, gebe arkadslarıma saglıklı dogumlar bu yolda cabalayan arkadslarıma da saglıklı gebelikler diliyorum..
Rabbım benım ıcın de boylesini hayırlı gördü, yavrularımı cennetine aldı, yasadıkalrımız hep bir imtihan, isyan etmiyorum asla.. Şu son 1 hafta ıcınde yasadıkalrımızı kelimelerle anlatamam ama boylesı hayırlıymıs bızım için, bugun hastaneden cıkar cıkmaz mezara gittim, o kucucuk mezarın içine ben de girmek istedim ısıtayım onalrı diye, dayanamıyorum..
Canım çok ayrı kalmayalım lütfen. Kendine iyi bak güzel haberlerle gel inşallahCanım kızlar ben de buraya biraz ara verme kararı aldımsizleri çok sevdim ama 10 ay sonunda ruhum yorgun. Belki ilerki aylarda size güzel haberler verebilirim kim bilir..
Aşılama yoluna başlamak üzereyim işlemleri yapıyorum , devlette bir yandan başlayayım dedim. Her şey hızlı giderse Şubat sonu görünüyor.
L Lalalala1 sağlıkla haberlerini bekliyor olacağımyolun güzel olacak rüyaların gerçek oluyor ne güzel Tekrardan tebrikler
Benim ruhum sohrab için çok yorgun.. Bu yüzden kelimeler, yazışmalar anlamlı olmayacak benim için.
Çok doğru yazmışsın canım. Gerçekten sadece dua edebiliyoruz. Bazen ilaçlar, aldığımız gıdalar hepsi yetersiz kalıyor.Her kaybımızda aslında bir bebeğin dünyaya gelmesinin mucize olduğunu bir kez daha anlıyorum. Rabbimin emaneti olduğunun daha da idrakına varıyorum. Korkum kat be kat artıyor. İnşallah bundan sonra ortak olduğumuz duygu hep mutluluk olur
Oksaparda sıkıntı şu; artık ilacın eskisi gibi fiyatı karşılanmıyor arttı. Şubat ayında da %30 artacak. Eczacılara yazı geldi ilacı geri iade etmeksizin alabilirsiniz diye. Yani eczacı 10 kutu aldığında satmak zorunda satamadıklarını da iade edemiyor elinde kalıyor. Şuan fiyatta karşılama olmayınca da müşteriye ben bunu kabul ettiremem elimde kalır diye de almıyorlar. İş biraz ticarete döndü yani. Doktorun elinde ilacın olduğunu ve alınabileceğini bilmiyordum çok şanslısın. Ben 1 kutudan fazla alamıyorum maalesef. Benim işim biraz daha zor 10 günde bir yazdırıyorum.Merhaba canım ben de kan sulandırıcı iğne oksapar kullanıyorum ve gerçekten iğneyi bulmak çok zor. Ciddi bir sıkıntı var piyasada. İlaç depolarında dahi yok deniyor.
Belki forumda aratan olursa diye yazmak istedim. Ben doktoruma durumu anlattığımda. Doğum yapan ve doktoruma iğne bırakanlar olduğunu öğrendim. Doktorumdan birkaç kutu temin ettim. Tabiki acil ihtiyacı olabilecek kişileri de düşünerek doktorun elinde de bırakarak.
Eğer elinde kalmayan varsa ve gerçekten ulaşamadıysa bu şekilde doktorlara da sorabilir. Bana da doğum nasip olur ve elimde kalırsa bu şekilde oraya vereceğim. Çok güzel bir yardımlaşma.
Ahh benim canım Sohrab’ım sana bir sarılabilsem keşke… Yaşadığın acı çok büyük, sözler anlamsız geliyor illa ki üzüleceksin ağlayacaksın biz sadece acını paylaşabiliriz. İki güzel meleğin oldu onlar çok güzel bir yerde allaha emanet. Allahım senin de güzel kalbine sabır ve ferahlık versinMerhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Cok uzak kalma cnm gel kendini toparlayinca..Canım kızlar ben de buraya biraz ara verme kararı aldımsizleri çok sevdim ama 10 ay sonunda ruhum yorgun. Belki ilerki aylarda size güzel haberler verebilirim kim bilir..
Merhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Seni merak ettim bi bakmak istedim yazmışsınMerhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Ahh benim canım Sohrab’ım sana bir sarılabilsem keşke… Yaşadığın acı çok büyük, sözler anlamsız geliyor illa ki üzüleceksin ağlayacaksın biz sadece acını paylaşabiliriz. İki güzel meleğin oldu onlar çok güzel bir yerde allaha emanet. Allahım senin de güzel kalbine sabır ve ferahlık versinSeni çok seviyoruz canım arkadaşım
Evet canım kaçırmışsındır sen yoktun heralde 31+4te doğum yaptım baya erken oldu kuvözdeler şimdiPembeAnkaKusu yanlış görmüyorum değil mi sen doğum mu yaptın? ☺
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inş.Evet canım kaçırmışsındır sen yoktun heralde 31+4te doğum yaptım baya erken oldu kuvözdeler şimdi
Çok sağ ol canım inşallah büyüsünler diye bekliyoruzTebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inş.❤ Şu an ki durumları nasıl maşallah onlara? Toparlarlar inş.sakın stres olma kuvözdeler diye orada da emin ellerdeler zaten.Bi kız bi erkek değil mi isimleri ne?
Sizde pıhtılaşma olmadığı halde mi kullandınız? Pıhtılaşma sorunu olmayan birinin kanını gereksiz sulandirmaz mi bebeğe zarar vermez mi?Canım ben çok detay bilmiyorum ama MTHFR Heterozigot sıkıntı olacak bir durum değil. Benim doktorum gebelik öncesi bir şey kullanma gebelikte iğne başlarız dedi. Ama dün gittiğim doktor iğneye bile gerek yok demişti. Bazı doktorlar gebelik öncesi coraspin başlatıyor önlem amaçlı. Ben zararı yok diye kendi iradem ile alıyorum mesela. Gebelik oluşursa da iğne başlayacağım. Sonucun güzel bence. Benim tek MTHFR de heterozigot var bu arada.
Pıhtılaşma düzeyi çok düşük diyelim. Doktorum uygun gördüğüne göre zarar vermez diye düşünüyorum.Sizde pıhtılaşma olmadığı halde mi kullandınız? Pıhtılaşma sorunu olmayan birinin kanını gereksiz sulandirmaz mi bebeğe zarar vermez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?