Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız herkes iyi mi? Sohrab'tan bir süre haber alabilir miyiz bilemiyorum yakın zamanda tekrar gelir inşallah Sizden ses çıksın bari son durumlarınız nasıl?

Kızlar nasılsınız herkes iyi mi? Sohrab'tan bir süre haber alabilir miyiz bilemiyorum yakın zamanda tekrar gelir inşallah Sizden ses çıksın bari son durumlarınız nasıl?
Bir süre uzak kalması daha iyi olacaktır. Allah güç kuvvet veriyor her acıda insana. Tahmin bile edemeyiz yaşadığını ama mutlaka dönecektir. Hepimizin aklında sohrab. Onu düşünmemek mümkün değil

Bende durumlar standart canım. 18 şubata detaylı ultrason randevusu aldım. Onun stresi var. Ne yazıldıysa onu yaşayacağımızın idrakındayım ama düşünmeden de olmuyor. Sen nasılsın ne var ne yok? D Doktoraliguru sen de kendinden haberdar et bizi

Hepimizin aklı cidden Sohrab da ama bence bir süre uzak kalır gibi kalsında çünkü burası bile başlı başına bir anı onun için. Hep duamda Rabbim ona da eşine de dayanma gücü gönlüne ferahlık versin insanız her şeye alışıp illaki yolumuza bakıyoruz ama böylesi bir acıda biraz zaman gerek onun için Rabbim yardımcısı olsun

Ben tam bugün adet oldum ama şuan ara tatil için memlekete gidiyoruz o yüzden bu ayım boş geçecek o ara takviyeleri kullanacağım uzun zaman sonra diğer ay denemeye başlayacağız bakalım Rabbim ne uygun görecek

Bence de Sohrab’ın zamana ihtiyacı var zaman herşeyin ilacı derler inşallah bir an önce toparlar aklımız onda

Bu ay normal deneyeceksiniz ama dimi canım inşallah güzel haberler alırız senden

Kızlar bende gelip gelip okuyorum sohrabi düşünüyorum elim yazmaya varmıyor hala çok üzgünüm bende aynı stabil devam ediyorum...

Sizi okumaya devam edeceğim kendinize iyi bakın kızlar

Yaşadıkları hiç kolay değil ama sohrab güçlü bir kız inşallah bunu da atlatacak. Allah yardımcısı olsun
Benim de yarın kontrolüm var ikili tarama sonucumu da öğrenicem. Detaylı ultrason tecrübeni de paylaşır mısın hafta olarak arkandayız bize de yol göstermiş olursun
İnşallah sen de ummadığın anda güzel haberini alacaksın
Kızlar bende gelip gelip okuyorum sohrabi düşünüyorum elim yazmaya varmıyor hala çok üzgünüm bende aynı stabil devam ediyorum...

Sizi okumaya devam edeceğim kendinize iyi bakın kızlar
Her zaman yazmasan da arada kendinden haber ver

Ya pıhtılaşma yoksa? O zaman bebeği düşürmez mi
Canım demekki öyle olmuyor doktorlar yazıyor. Biraz hassas bir dönemden geçiyoruz grup olarak. Mutlaka senin de kafanda soru işareti var ki soruyorsun ama Bu şekilde bebeği düşürmez mi demek tedirgin olanlarımızı yıpratabilir. Zira olumsuz bir bakış açısına daha takatim yok kendi adıma.

Doktoruna güven ona göre davranırsın inşallah en sağlıklısı nasılsa o yol senin olur

Bence de Sohrab’ın zamana ihtiyacı var zaman herşeyin ilacı derler inşallah bir an önce toparlar aklımız onda

Bu ay normal deneyeceksiniz ama dimi canım inşallah güzel haberler alırız senden
Bu ay deneyemeyeceğiz tam memlekette olduğumuz zamana denk geliyor ama şükür gelince normal deneyeceğiz nasipse

Sohrab cığım hepimizin aklı da kalbi de seninle.. toparlaması çok zor evet ama sen çok güçlüsün, hepimize de güç veriyorsun. Allah sabrını verecek kuzum

Ya pıhtılaşma yoksa? O zaman bebeği düşürmez mi

Ben kan sulandırıcının düşüğe sebep olduğunu hiç duymadım. Aksine, ciddi bir pıhtılaşma bozukluğu yok ama bir düşüğü olan birinde, Covid kaynaklı pıhtı atması her an olabileceğinden dolayı, tedbiren kan sulandırıcı kullanmayı tavsiye ediyor doktorlar.

Sadece kanama olursa dikkat edilmeli o kadar.

Ama kanamaların da sebebi kan sulandırıcı denemez. Benim 4+4’ten itibaren 9.haftaya kadar ara ara kanamam oldu. Kan sulandırıcıya 6+5’te başladım. En yoğun kanamam 5+4’te olmuştu, o zaman kan sulandırıcı iğne kullanmıyordum mesela.

Sanırım şu an merak ettiğin şey pıhtılaşma bozukluğunun olup olmadığı.

Hamileyken 6’lı trombofili panelini yapmıyorlar ama yapılan başka yüzlerce test var. D Doktoraliguru yaptırmıştı.

Böyle bir şüphen varsa hematoloğa gitmeni tavsiye ederim.

.

Günaydın iki gün önce 15 haftalık bebeğimi kaybettim normal doğuö yaptım sonra kürtaja aldılar temizlemek için. Daha öncede iki kimyasal var şimdi bir de düşük oldu iyi doktorlarada gidiyorum ama normal diyorlar bir tane evladım var şükür. Bu süreçten sonra birdaha bebek düşünemem sanıyodum ama bebeğimi kaybettiğimden beri iki gündür uyuyamıyorum çok özlüyorum aklımdan çıkmıyor oğlum , çok hazırmışım ikinci anneliğe o nedenle bi cesaret tekrardan deneyeceğim herşeyime baktıracağım aklınıza gelen yaptırmam gereken testler izlemem gereken yollar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Canım çok geçmiş olsun rabbim tekrardan sağlıklı gebelik nasip etsin burdaki kızlarda yazar zaten

Hemen şehir hastanesinden tıbbi genetiğe randevu alıp ücretsiz pıhtılaşma ve gen testi yaptırmanı öneririm

Çok üzülüyorum zaman geçmiyor sanki aklımdan çıkmıyor yavrum doğsaydı nasıl olurdu kime benzerdi Allah kimseye acı yaşatmasın Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat hepimize nasit etsin

Çok üzülüyorum zaman geçmiyor sanki aklımdan çıkmıyor yavrum doğsaydı nasıl olurdu kime benzerdi Allah kimseye acı yaşatmasın Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat hepimize nasit etsin
Evet seni çok iyi anlıyorum bende 6 haftalık düşük yaptım nasıl etkilendim inan tahmin edebiliyorum duygularını şimdi kaç aylık hamileydim diyorum hep şuan devam etseydi 4 ay sonra doğumum vardı diyorum çok zor ama insan alışıyor buda geçiyor hala gebelik yok bendede

Bu topikte öyle güçlü kadınlar var ki öyle türlü zorluklar varki kadın olmak böyleymiş diyorum güçlüklere karşı zorluklara karşı hala eş olabilmek anne olabilmek hiç bişey yokmuş gibi hayata devam etmek zorunda kalmakmış kadın olmak... kimseye şikayet etmeden acılarını yaşayıp kendi hayatında kahraman olup tekrar yola devam etmekmis kadın olmak

Merhaba.öykülerimiz çok benzer bende 13 haftalıkken normal doğum yaptım sonra kürtaja alındım İlk haftalar çok zor oluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki…
Ben kaybımdan sonra Üniversitede genetik bölümüne gittim.Orda 2 düşükten sonra genetik testi yapılabiliyor bende yalan söylemek zorumda kaldım bir düşüğüm daha oldu diye Eşime ve bana kromozom analizi, birde bana pıhtılaşma testi yapıldı.Kürtajdan sonra 1 ay aralıklarla 2 kere de rahmime baktırmak için kontrole gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…