- 19 Temmuz 2013
- 539
- 929
- 303
Bir süre uzak kalması daha iyi olacaktır. Allah güç kuvvet veriyor her acıda insana. Tahmin bile edemeyiz yaşadığını ama mutlaka dönecektir. Hepimizin aklında sohrab. Onu düşünmemek mümkün değilKızlar nasılsınız herkes iyi mi? Sohrab'tan bir süre haber alabilir miyiz bilemiyorum yakın zamanda tekrar gelir inşallahSizden ses çıksın bari son durumlarınız nasıl?
Hepimizin aklı ciddenKızlar nasılsınız herkes iyi mi? Sohrab'tan bir süre haber alabilir miyiz bilemiyorum yakın zamanda tekrar gelir inşallahSizden ses çıksın bari son durumlarınız nasıl?
Bence de Sohrab’ın zamana ihtiyacı var zaman herşeyin ilacı derler inşallah bir an önce toparlar aklımız ondaHepimizin aklı ciddenSohrab da ama bence bir süre uzak kalır gibi kalsında çünkü burası bile başlı başına bir anı onun için. Hep duamda Rabbim ona da eşine de dayanma gücü gönlüne ferahlık versin insanız her şeye alışıp illaki yolumuza bakıyoruz ama böylesi bir acıda biraz zaman gerek onun için Rabbim yardımcısı olsun
Ben tam bugün adet oldum ama şuan ara tatil için memlekete gidiyoruz o yüzden bu ayım boş geçecek o ara takviyeleri kullanacağım uzun zaman sonra diğer ay denemeye başlayacağız bakalım Rabbim ne uygun görecek
Kızlar bende gelip gelip okuyorum sohrabi düşünüyorum elim yazmaya varmıyor hala çok üzgünüm bende aynı stabil devam ediyorum...Kızlar nasılsınız herkes iyi mi? Sohrab'tan bir süre haber alabilir miyiz bilemiyorum yakın zamanda tekrar gelir inşallahSizden ses çıksın bari son durumlarınız nasıl?
Ya pıhtılaşma yoksa? O zaman bebeği düşürmez miKızlar düşüğü olanlarda önlem amacli coraspin ve igne kullandiriyolar
Yaşadıkları hiç kolay değil ama sohrab güçlü bir kız inşallah bunu da atlatacak. Allah yardımcısı olsunBir süre uzak kalması daha iyi olacaktır. Allah güç kuvvet veriyor her acıda insana. Tahmin bile edemeyiz yaşadığını ama mutlaka dönecektir. Hepimizin aklında sohrab. Onu düşünmemek mümkün değil
Bende durumlar standart canım. 18 şubata detaylı ultrason randevusu aldım. Onun stresi var. Ne yazıldıysa onu yaşayacağımızın idrakındayım ama düşünmeden de olmuyor. Sen nasılsın ne var ne yok? D Doktoraliguru sen de kendinden haberdar et bizi
İnşallah sen de ummadığın anda güzel haberini alacaksınHepimizin aklı ciddenSohrab da ama bence bir süre uzak kalır gibi kalsında çünkü burası bile başlı başına bir anı onun için. Hep duamda Rabbim ona da eşine de dayanma gücü gönlüne ferahlık versin insanız her şeye alışıp illaki yolumuza bakıyoruz ama böylesi bir acıda biraz zaman gerek onun için Rabbim yardımcısı olsun
Ben tam bugün adet oldum ama şuan ara tatil için memlekete gidiyoruz o yüzden bu ayım boş geçecek o ara takviyeleri kullanacağım uzun zaman sonra diğer ay denemeye başlayacağız bakalım Rabbim ne uygun görecek
Her zaman yazmasan da arada kendinden haber verKızlar bende gelip gelip okuyorum sohrabi düşünüyorum elim yazmaya varmıyor hala çok üzgünüm bende aynı stabil devam ediyorum...
Sizi okumaya devam edeceğim kendinize iyi bakın kızlar
Canım demekki öyle olmuyor doktorlar yazıyor. Biraz hassas bir dönemden geçiyoruz grup olarak. Mutlaka senin de kafanda soru işareti var ki soruyorsun ama Bu şekilde bebeği düşürmez mi demek tedirgin olanlarımızı yıpratabilir. Zira olumsuz bir bakış açısına daha takatim yok kendi adıma.Ya pıhtılaşma yoksa? O zaman bebeği düşürmez mi
Bu ay deneyemeyeceğiz tam memlekette olduğumuz zamana denk geliyor ama şükür gelince normal deneyeceğiz nasipseBence de Sohrab’ın zamana ihtiyacı var zaman herşeyin ilacı derler inşallah bir an önce toparlar aklımız onda
Bu ay normal deneyeceksiniz ama dimi canım inşallah güzel haberler alırız senden
Öyle bi ihtimal olsa doktorlar Vermez zaten ayrıca bu igne bebeği besliyor zatenYa pıhtılaşma yoksa? O zaman bebeği düşürmez mi
Orda deneyemiyordunuz dimi doğru daha önce de denk gelmişti sankiBu ay deneyemeyeceğiz tam memlekette olduğumuz zamana denk geliyor ama şükür gelince normal deneyeceğiz nasipse
Ya pıhtılaşma yoksa? O zaman bebeği düşürmez mi
Canım çok geçmiş olsun rabbim tekrardan sağlıklı gebelik nasip etsin burdaki kızlarda yazar zatenGünaydın iki gün önce 15 haftalık bebeğimi kaybettim normal doğuö yaptım sonra kürtaja aldılar temizlemek için. Daha öncede iki kimyasal var şimdi bir de düşük oldu iyi doktorlarada gidiyorum ama normal diyorlar bir tane evladım var şükür. Bu süreçten sonra birdaha bebek düşünemem sanıyodum ama bebeğimi kaybettiğimden beri iki gündür uyuyamıyorum çok özlüyorum aklımdan çıkmıyor oğlum , çok hazırmışım ikinci anneliğe o nedenle bi cesaret tekrardan deneyeceğim herşeyime baktıracağım aklınıza gelen yaptırmam gereken testler izlemem gereken yollar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Çok üzülüyorum zaman geçmiyor sanki aklımdan çıkmıyor yavrum doğsaydı nasıl olurdu kime benzerdi Allah kimseye acı yaşatmasın Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat hepimize nasit etsinCanım çok geçmiş olsun rabbim tekrardan sağlıklı gebelik nasip etsin burdaki kızlarda yazar zaten
Hemen şehir hastanesinden tıbbi genetiğe randevu alıp ücretsiz pıhtılaşma ve gen testi yaptırmanı öneririm
Evet seni çok iyi anlıyorum bende 6 haftalık düşük yaptım nasıl etkilendim inan tahmin edebiliyorum duygularını şimdi kaç aylık hamileydim diyorum hep şuan devam etseydi 4 ay sonra doğumum vardı diyorum çok zor ama insan alışıyor buda geçiyor hala gebelik yok bendedeÇok üzülüyorum zaman geçmiyor sanki aklımdan çıkmıyor yavrum doğsaydı nasıl olurdu kime benzerdi Allah kimseye acı yaşatmasın Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat hepimize nasit etsin
Merhaba.öykülerimiz çok benzer bende 13 haftalıkken normal doğum yaptım sonra kürtaja alındımGünaydın iki gün önce 15 haftalık bebeğimi kaybettim normal doğuö yaptım sonra kürtaja aldılar temizlemek için. Daha öncede iki kimyasal var şimdi bir de düşük oldu iyi doktorlarada gidiyorum ama normal diyorlar bir tane evladım var şükür. Bu süreçten sonra birdaha bebek düşünemem sanıyodum ama bebeğimi kaybettiğimden beri iki gündür uyuyamıyorum çok özlüyorum aklımdan çıkmıyor oğlum , çok hazırmışım ikinci anneliğe o nedenle bi cesaret tekrardan deneyeceğim herşeyime baktıracağım aklınıza gelen yaptırmam gereken testler izlemem gereken yollar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?