Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler. bilgiler için çok sağol

Merhaba Hangi perinatologa gidiyorsunuz.iki kimyasal gebelik geçirdim. Tam genetik test yaptırayım derken yine hamile olduğumu öğrendim .tromboli panelleri hamileyken yapılıyormuş .beşinci haftamdayim korkuyorum yine kimyasal olacak diye. Önlem amaclı coraspin verdi doktor. Ama pıhtılaşmam var mı net öğrenmek istiyorum .siz yaptırmışsınız sanırım . Hamileyken yaptirilabilecek testler hangileri nerede yaptırdınız. Sadece pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum mu diyeceğim yoksa doktorunuz mu yönlendirdi test listesini verdi?

Özel hastaneler yapıyomu bu testleri hiç daha önce araştırmsmıştımAllah sizede yardım etsin çok üzücü çok yıpratıcı başına gelmeden anlamıyormuş insan, konusunu konuşmak bile istemiyorum okadar içim acıyor sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı

Kaybınız için sabır dilerim gönlünüzce olur inşallah ben de 8+6 da kürtaj oldum sağlam durmaya çalışıyorum ama sanırım tutuyorum kendimi tv de en ufak bir şey izleyince ağlarken buluyorum kendimi. İlk adetimi bekliyorum bu sefer planlı bir şekilde hamile kalmak için bakalım tekrar nasip olacak mı?

Kürtajdan sonra beklemek gerekiyor dedi drum 3 ay en az ama sağlık olsun Allah yardımcımız oldun. Bende unutamıyorum malesef nasıl olacak bilmiyorum

Kürtajdan sonra beklemek gerekiyor dedi drum 3 ay en az ama sağlık olsun Allah yardımcımız oldun. Bende unutamıyorum malesef nasıl olacak bilmiyorum
Benim dr um 1 sağlıklı adet sonrası başlayabilirsin dedi ben de ona dayanarak deneyeceğim ve de öğretmen olduğum için önümüzdeki bir kaç ay olabilirsem ne mutlu bana

Benim dr um 1 sağlıklı adet sonrası başlayabilirsin dedi ben de ona dayanarak deneyeceğim ve de öğretmen olduğum için önümüzdeki bir kaç ay olabilirsem ne mutlu bana
İnşaAllah hakkınızda hayırlısı olsun bizim belki biraz daha büyüktü ondan bekletiyor

Özel hastaneleri hiç bilmşyorum ama şehir hastaneleri ve araştırma hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor

Özel genetik hastaneleri var fiyatlari 2.000den başlıyor en düşüğü.
Sehir Hastanesi'nde genetik bölüme randevu alabilirsin canım. Çok geçmiş olsun Allah'ım tekrarini yasatmasin

Özel genetik hastaneleri var fiyatlari 2.000den başlıyor en düşüğü.
Sehir Hastanesi'nde genetik bölüme randevu alabilirsin canım. Çok geçmiş olsun Allah'ım tekrarini yasatmasin
Hemen randevu almak lazım ozaman sonucları beklemek için, saolun teşekkür ederim Alah kimseye evlat acısı yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Herşeyin stabil gitmesine sevindim. Benim de bulantı kusma o kadar yogunki günler benim için zor geçiyor en etkili ilacı verdim daha da geçmiyor ise dedi doktor. Bekliyoruz. 9. Haftadayim 12 de detaylı ultrason için çağırdı. Çok şükür halime. Sohrab a çok üzüldüm benimki de ikiz olunca ayrı da bir korktum ama Allah'ın dediği oluyor hersekilde, sanırım biraz akışa bıraktım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Ben hematoloji ye gittim daha doğrusu yönlendirdiler onlar ayrıntılı test yaptılar hamile iken yaptılar 5. Haftaydi. Kimyasal ile pihtilasma farklı şeyler. Bana hematoloji doktoru da dahil hepsi pihtilasma ileriki haftalarda sorun olan bir durum dediler. Yani 5. Haftadan acaba kan akışı yetmez mi diye telaş yapmanıza gerek yok olsa bile demişlerdi. Pıhtılaşma damarlar ile alakalı yerleşme ile ilgili değil. Şehir hastanesi yaptırdım hepsini. Gittiğim perinatolog acar koç ama o pihtilasma yok sende dedi tıbbi genetik sonucuna bakar bakmaz. Bende şehir hastanesi hematoloji heyeti çıkacak test yapıldı dedim. O da hatta onlar kesin Sana düşük doz yazarlar çünkü önlem amaçlı gebelerin yarısina yapılıyor yurtdışinda böyle bir şey yok dedi. Ki hematoloji iğne önermedi. Dediği gibi önlem amaçlı 28. Haftada itibaren 0.4 öneriyoruz o da yaşim ve ikiz gebelik olduğu için ama kesinlikle doktorunuz karar verecek vermeyebilir gerkli değil ama önlem amaçlı demişti. O da 28. Hafta için.
Ama yine de içiniz rahat olsun diyorsanız hematoloji gidebilirsiniz 40 kusur tetkik sonucu görünüyordu bende.

Bende aynı haftalarda aynı şeyi yaşadım şuan çok şükür yine gebeyim inşallah bu sefer sorunsuz ilerler. özele gidip para vermenize gerek yok. Tıbbi genetik MHRS den randevu alınıyor bende 2 düşük yaptım annemde de aynı şey olmuştu dedim kan veriyorsunuz 15 dakika da bitiyor tüm işler.

Çok üzülüyorum zaman geçmiyor sanki aklımdan çıkmıyor yavrum doğsaydı nasıl olurdu kime benzerdi Allah kimseye acı yaşatmasın Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat hepimize nasit etsin
Evet çok zor bir durum Allah sabır versin burada hepimiz benzer acıları yaşadık maalesef rabbim sağlıkla yeniden nasıp etsin. Ben birini kaybettim şimdi 2 tane can taşıyorum genetik falan da olmamasına rağmen tamamen mucize eğer kaybetmeseydim aşisiz ağır varyant geçirdim belki de o zaman daha aci bir kayıp olacaktı benim için diyorum. biraz zaman geçmesi gerekiyor Rabbimin sizin için vereceği güzel hayırlı haberler vardır inşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin

Teşekkürler cevap için

Zofer mi kullanıyorsun bulantı icin? Malesef tamamen gecmiyor sadece ilacla hafifliyor biraz, bide cok ac kalmamaya çalış, galeta cubuk kraker haşlanmış patates hafif çorbalar iyi geliyor

Saolun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bir tane yavrum var Allah ona uzun ömürler versin ama neden düşük yaptım net bir neden yok plesanta aşağıdaydı biraz ama sebebp aramaktan vazgeçip sakinleşip 15 haftalık düşükten sonra ne kadar süre beklemeliyim en doğru zamanı Allah nasip etsin. O arada da kan pıhtılaşması yada başka bi sıkıntı varmı araştırayım.

Ne kadar süre bekledikten sonra hamile kaldınız3 ay dedi doktorum ama daha erken kalanda varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…