- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
Doktora sordum en etkili bu dedi vermediPrilam iyi gelmezse zofer veriyor doktorlar, o biraz daha etkili bi ilac
Ben ilk ay ilac kullandım oyuzden o ay yapmadım. Ama sonra beklemeden denedim bana da 3 ay bekle dedi de psikolojik açıdan diyorum fizyolojik olarak deneyebilirsiniz demişti. Sonra zaten covid geçirdim sonraki ay aşı oldum derken toplamda 5 ay sonra oldu tekrarNe kadar süre bekledikten sonra hamile kaldınız3 ay dedi doktorum ama daha erken kalanda varmış
Doz olarak cok vermiş ya ondan demistirDoktora sordum en etkili bu dedi vermedi
İyi pazarlar herkeseNasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Cok tesekkur ederımİyi pazarlar herkese
Sohrab çok mutlu oldum mesajına Maşallah sana canım arkadaşım..
Haber bekliyordum senden
Güzel şeyler olacaksen çok güçlü bir annesin
Hadi bakalım başlayalım güzel şeyleri yeniden ummaya, yasta bizim umutta bizim
Sen nasılsın canım? Doğum yaklaştı di mi? Günü belli mi acaba?Zofer mi kullanıyorsun bulantı icin? Malesef tamamen gecmiyor sadece ilacla hafifliyor biraz, bide cok ac kalmamaya çalış, galeta cubuk kraker haşlanmış patates hafif çorbalar iyi geliyor
Merhaba canım benim çok sevindim daha iyi olmana inşallah daha da iyi olacaksınNasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Güzel olucak hersey cnm evet çok zor ama zamanla hafifliyor.. Sadece kavuşmanız cennete kaldı.. İnsalalh kürtaja gerek kalmaz da daha fazla canın yanmaz..Nasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
İyi diyelim iyi olalım cnm zorluyor artık baya, aldık günümüzü 02.02.2022 de olucak inşallah doğum az kaldiSen nasılsın canım? Doğum yaklaştı di mi? Günü belli mi acaba?
HoşgeldinNasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Cnm bu arada süt gelme durumu malesef 1 hafta 10 gun sürüyor.. Zamanla azalıp biticek ağrın da sütün de..Nasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Senden mesaj gelmesine çok sevindik canımNasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Canım benim yüreğin daha da hafiflesin inşallah, aklım sendeydi hep.Nasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Aynen öyle benim doktorumda gelecek bebek bacağına sperm gelse o yolunu bulur hamile kalırsın dedi. Yani ilginç şeyler ama insan bekliyor bir yerde, benim mesela kürtaj dan sonra 3 ay geçti yine polip olmus daha haziranda alindi polip olmaması gerektiği için mi olmuyor bilmiyorum.Canım benim yüreğin daha da hafiflesin inşallah, aklım sendeydi hep.
İnşallah kürtaja gerek kalmadan geçer gider bu zamanlar, yaşadığın kolay değil ama elden ne gelir ki.
Geçen izlediğim bir videoda doktorun biri ‘dünyaya gelmeye karar vermiş bir bebeği düşürmek için ne yaparsanız en absürd sporu da yapsanız düşmez’ demişti. Öyle içime dokundu ki bu söz, aksini düşündüğümüzde de biz ne yaparsak yapalım kendimizi bebeğimizi pamuklara sarsak da olacak olan oluyor ve inancımız gereği bunun tek açıklaması da nasip.
Hepimiz için her şey çok güzel olsun bundan böyle.
Canım polis gebeliğe engel değil ama yeri büyüklüğü falan önemli, bende de vardı mesela ve alındı. Sonraki 2. Ay hamile kalmıştım. Düşükle sonuçlandı ama poliple alakalı doktorunla görüş muhakkak.Aynen öyle benim doktorumda gelecek bebek bacağına sperm gelse o yolunu bulur hamile kalırsın dedi. Yani ilginç şeyler ama insan bekliyor bir yerde, benim mesela kürtaj dan sonra 3 ay geçti yine polip olmus daha haziranda alindi polip olmaması gerektiği için mi olmuyor bilmiyorum.
Senden haber alabildiğim için öyle mutlu oldum ki şuanNasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Ne güzel tarih olmuş sağlıkla gelsin inşallahİyi diyelim iyi olalım cnm zorluyor artık baya, aldık günümüzü 02.02.2022 de olucak inşallah doğum az kaldi
Canım arkadaşım benim güzel kalpli kadın, yavaş yavaş güzel olacak her şey, toparlanacaksın. Zaman her şeyin ilacı, kalbimiz seninle, dualarımızdasın hepNasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?