Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar süre bekledikten sonra hamile kaldınız3 ay dedi doktorum ama daha erken kalanda varmış
Ben ilk ay ilac kullandım oyuzden o ay yapmadım. Ama sonra beklemeden denedim bana da 3 ay bekle dedi de psikolojik açıdan diyorum fizyolojik olarak deneyebilirsiniz demişti. Sonra zaten covid geçirdim sonraki ay aşı oldum derken toplamda 5 ay sonra oldu tekrar

Nasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diye ihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah

İyi pazarlar herkese
Sohrab çok mutlu oldum mesajına Maşallah sana canım arkadaşım..
Haber bekliyordum senden
Güzel şeyler olacak sen çok güçlü bir annesin
Hadi bakalım başlayalım güzel şeyleri yeniden ummaya, yasta bizim umutta bizim

Cok tesekkur ederım sizlerin de desteğiyle atlatıcam ınsallah

Zofer mi kullanıyorsun bulantı icin? Malesef tamamen gecmiyor sadece ilacla hafifliyor biraz, bide cok ac kalmamaya çalış, galeta cubuk kraker haşlanmış patates hafif çorbalar iyi geliyor
Sen nasılsın canım? Doğum yaklaştı di mi? Günü belli mi acaba?

Merhaba canım benim çok sevindim daha iyi olmana inşallah daha da iyi olacaksın kontrolden sonra bize de haber ver dualarımız seninle

Güzel olucak hersey cnm evet çok zor ama zamanla hafifliyor.. Sadece kavuşmanız cennete kaldı.. İnsalalh kürtaja gerek kalmaz da daha fazla canın yanmaz..

Hoşgeldin daha iyi olmana çok sevindim canım. Rahimde ağrın sızın yok değil mi? Bence kürtaja gerek kalmıcak, inşallah doktorun da aynı şeyi söyler

Cnm bu arada süt gelme durumu malesef 1 hafta 10 gun sürüyor.. Zamanla azalıp biticek ağrın da sütün de..

Senden mesaj gelmesine çok sevindik canım Daha iyi olacaksın inşallah. Şuan vücudunun da zamanı ihtiyacı var. Güzel günler bizi bekliyor Kürtaj olmaman için dualarımız seninle

Canım benim yüreğin daha da hafiflesin inşallah, aklım sendeydi hep.

İnşallah kürtaja gerek kalmadan geçer gider bu zamanlar, yaşadığın kolay değil ama elden ne gelir ki.

Geçen izlediğim bir videoda doktorun biri ‘dünyaya gelmeye karar vermiş bir bebeği düşürmek için ne yaparsanız en absürd sporu da yapsanız düşmez’ demişti. Öyle içime dokundu ki bu söz, aksini düşündüğümüzde de biz ne yaparsak yapalım kendimizi bebeğimizi pamuklara sarsak da olacak olan oluyor ve inancımız gereği bunun tek açıklaması da nasip.

Hepimiz için her şey çok güzel olsun bundan böyle.

Aynen öyle benim doktorumda gelecek bebek bacağına sperm gelse o yolunu bulur hamile kalırsın dedi. Yani ilginç şeyler ama insan bekliyor bir yerde, benim mesela kürtaj dan sonra 3 ay geçti yine polip olmus daha haziranda alindi polip olmaması gerektiği için mi olmuyor bilmiyorum.

Canım polis gebeliğe engel değil ama yeri büyüklüğü falan önemli, bende de vardı mesela ve alındı. Sonraki 2. Ay hamile kalmıştım. Düşükle sonuçlandı ama poliple alakalı doktorunla görüş muhakkak.

Canım iyi olmana çok sevindim. Daha da toparlayacaksın zamanla inşallah
Sen çok güçlüsün, biz hep yanındayız
Kontrolden sonrada yaz muhakkak inşallah kürtaja gerek kalmaz. Sohrab

Senden haber alabildiğim için öyle mutlu oldum ki şuan ruhunun olduğu gibi bedeninin de zamana ihtiyacı var toparlanabilmek için, inşallah yarın kürtaj gereği kalmadan o sağlık sorununu da atlatırsın bize haber vermeyi unutma olur mu, bu günler de geçecek arkadaşım daha iyi olduğun günleri de göreceğiz ama kendine zaman ver herşey bir anda olmuyor istesek de, hele bi şu sağlık sorunların bitsin umutla yine yolumuza bakacağız

Canım arkadaşım benim güzel kalpli kadın, yavaş yavaş güzel olacak her şey, toparlanacaksın. Zaman her şeyin ilacı, kalbimiz seninle, dualarımızdasın hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…