Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim o kadar güçlüsün ki. Günlerdir aklımdasın daha sabah baktım acaba yazdı mı diye. Rabbim inşallah bu günleri geçmiş etsin feraha çıkarsın.
Yarın da iyi haberlerle gelirsin inşallah o parça da gitmiştir kürtaja gerek kalmaz

Bu sefer hemen alalim demedi. Dene dedi ilk alınınca 1 ay sonra hamile kalmıştım benimki de kalbi durdu. Hayir olsun

Canım benim inşallah zaman şifa olur sana. Allah yardımcın olsun.

Ne güzel tarih olmuş sağlıkla gelsin inşallah
Öyle cnm güzel denk geldi 38 hafta olunca doktorum da uygun gördu tarihiAmin insallah en güzel zamanda başınıza olsun saglikla..

Kuzum yaa yazdığına çok sevindim, iyi olduğunu bilmeye ihtiyacımız vardı. Zamanla geçecek canım, lahana yaprağını soğuk bir şekilde göğüslerine koyarsan çok rahatlatır. Umarım gerek kalmaz kürtaja, duacınız

Güzel Sohrab ım,buraya bu topik ve cüz hatim topiği için giriyorum, direkt gözüm seni arıyor, çok şükür daha iyi olacaksın kuzum, inşallah kontrolünde iyi geçer kürtaja gerek kalmaz Rabbim yüreğine ferahlık versin canım benimdualarım seninle

Merhaba canım benim çok sevindim daha iyi olmana inşallah daha da iyi olacaksın kontrolden sonra bize de haber ver dualarımız seninle

Güzel olucak hersey cnm evet çok zor ama zamanla hafifliyor.. Sadece kavuşmanız cennete kaldı.. İnsalalh kürtaja gerek kalmaz da daha fazla canın yanmaz..

Hoşgeldin daha iyi olmana çok sevindim canım. Rahimde ağrın sızın yok değil mi? Bence kürtaja gerek kalmıcak, inşallah doktorun da aynı şeyi söyler

Senden mesaj gelmesine çok sevindik canım Daha iyi olacaksın inşallah. Şuan vücudunun da zamanı ihtiyacı var. Güzel günler bizi bekliyor Kürtaj olmaman için dualarımız seninle

Canım iyi olmana çok sevindim. Daha da toparlayacaksın zamanla inşallah
Sen çok güçlüsün, biz hep yanındayız
Kontrolden sonrada yaz muhakkak inşallah kürtaja gerek kalmaz. Sohrab

Canım arkadaşım benim güzel kalpli kadın, yavaş yavaş güzel olacak her şey, toparlanacaksın. Zaman her şeyin ilacı, kalbimiz seninle, dualarımızdasın hep

Sohrab canım senden haber almak mutlu etti. Sen çok güçlü bir kadınsın biz de acıyı ve mutluluğu paylaşmak için hep buradayız. İnanıyorum daha da iiyi olacaksın.

Canım benim inşallah zaman şifa olur sana. Allah yardımcın olsun.

Sizleri cok seviyorum ya, hepinizden Allah razı olsun, bana moral veriyorsunuz, ınsallah güzel günler de göreceğiz

Sizleri cok seviyorum ya, hepinizden Allah razı olsun, bana moral veriyorsunuz, ınsallah güzel günler de göreceğiz
Tabiki de göreceğiz yeterki şu verdiğimiz sınavlara hakkı ile sabredelim ki sen çok da güzel sabrediyorsun bir kötü söz bile söylemeden bana dediklerini hatırla ben kaç kez sana Sohrab bana tüp bebek bile yapılamayacak galiba baksana rahim kalınlaşmıyor dedim de sen büyük bir inanç ile beni rahatlattın bak bir yılın sonunda ilaçları bıraktığım günler geldi resmen sonu olur olmaz nasip ama bu ilerlemede bile az mı yanımda oldun benden fazla inandın, aynı şey senin için de geçerli emin ol bu zorlukların arkasından güzel şeyler de konuşacağız Rabbim bu çektiklerini bu sınavlarını bunun karşısındaki duruşunu görüyor elbet

Bitanesin

İnşallah inşallah canım hemde en güzel günleri, en güzel kaderi yazsın Rabbim senin için. Sabrının mükafatını kat kat versin en hayırlısı en iyiysiyle

Sohrab canim benim, insallah atlatacaksin, her sey guzel olacak. Mutlaka yaz kontrolden sonra.
L Lalalala1 kuzum senin hamilelik nasil gidiyor?
Selizay sen ne durumdasin kuzu? Bu ay calismalara devam mi?
Canım en son keseyi gördük sonra bir daha haber yok, umarım her şey yolundadır. Ben yeme içme dahil eski düzenimden devam ediyorum henüz çok yeni zaten Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin her birimize

Canım en son keseyi gördük sonra bir daha haber yok, umarım her şey yolundadır. Ben yeme içme dahil eski düzenimden devam ediyorum henüz çok yeni zaten Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin her birimize
Senin bu temkinli olmanı o kadar iyi anlıyorum ki yaa inan sen de aklımdasın inşallah sen de güzel haberler ile ilerle onca sıkıntı sonrasında bizi habersiz bırakma tamam mı

Senin bu temkinli olmanı o kadar iyi anlıyorum ki yaa inan sen de aklımdasın inşallah sen de güzel haberler ile ilerle onca sıkıntı sonrasında bizi habersiz bırakma tamam mı
Kalbi güzel naif arkadaşım benim, bazı şeyler bizi aşıyor o yüzden Allah’a emanet ediyorum Allah bizim yaptığımız planlardan çok daha iyisini bilir ve günü geldiğinde de bizi mükafatlandırır inşallah

Sen de bırakma şu memlekete gidip gelme işlerini bi atlatın hele, önümüze bakalım

Sohrab canim benim, insallah atlatacaksin, her sey guzel olacak. Mutlaka yaz kontrolden sonra.
L Lalalala1 kuzum senin hamilelik nasil gidiyor?
Selizay sen ne durumdasin kuzu? Bu ay calismalara devam mi?
Canım bu ay olmadı maalesef, regl dönemindeyim. Haftaya da İstanbula geleceğim muhtemelen yumurtlama dönemine denk gelecek o da kaynar

Kızlar 3 ay önce gece 11.30 da bir agri girdi kasigima sonra belime vurdu ama boyle doğum agrisi gibi çok siddetliydi yarim saat sonra lavaboya gittim pıhtı pıhtı koyu kahve biseyler geldi sabaha kadar agladim sancidan o zaman adetim 6 güne geçmişti ve gebelik planlıyorduk adet geciklemelerimde olduğu için beklemek istedim ve öyle şiddetli agri ve pıhtı olunca ertesi günü acile gittim 2 hastaneye gittim acile bakmadilar pazartesi gel dediler bende bidaha gitmedim ayrica 3 güne süren adetim 8 güne sürdü o zaman düşük böyle mi oluyor acaba dusuk mu yapmisim hala aklimda soru isareti kaliyor ve uzuluyorum Bilgi verirseniz cok sevinirim hic dusuk yasamadigim icin bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…