- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Canım benim o kadar güçlüsün ki. Günlerdir aklımdasın daha sabah baktım acaba yazdı mı diye. Rabbim inşallah bu günleri geçmiş etsin feraha çıkarsın.Nasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Bu sefer hemen alalim demedi. Dene dedi ilk alınınca 1 ay sonra hamile kalmıştım benimki de kalbi durdu. Hayir olsunCanım polis gebeliğe engel değil ama yeri büyüklüğü falan önemli, bende de vardı mesela ve alındı. Sonraki 2. Ay hamile kalmıştım. Düşükle sonuçlandı ama poliple alakalı doktorunla görüş muhakkak.
Canım benim inşallah zaman şifa olur sana. Allah yardımcın olsun.Nasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Öyle cnm güzel denk geldi 38 hafta olunca doktorum da uygun gördu tarihiNe güzel tarih olmuş sağlıkla gelsin inşallah
Kuzum yaa yazdığına çok sevindim, iyi olduğunu bilmeye ihtiyacımız vardı. Zamanla geçecek canım, lahana yaprağını soğuk bir şekilde göğüslerine koyarsan çok rahatlatır. Umarım gerek kalmaz kürtaja, duacınızNasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
GüzelNasılsınız canım arkadslarım, bıraz biraz toparlanmaya basladım, göğüslerim süt topladı o biraz moralimi bozdu, dogum sonrası hemen bandaj yapmıstık, ama cok bı faydası olamadı, dostinex verdı agrım azaldı ama sertlik hala duruyor, herkes süt gelsin diye ugrasır, bız gelmesin diyeihtiyacı olan bir bebek bulsam süt anne olurdum, bi faydam dokunurdu, ama nerden bulacam ki bugunler feraha cıkacak ınsallah, umudumu kaybetmiyorum ama cok zormus yarın kontrolum var, bana dua edin, kürtaja gerek kalmaz ınsallah
Merhaba canım benim çok sevindim daha iyi olmana inşallah daha da iyi olacaksınkontrolden sonra bize de haber ver dualarımız seninle
Güzel olucak hersey cnm evet çok zor ama zamanla hafifliyor.. Sadece kavuşmanız cennete kaldı.. İnsalalh kürtaja gerek kalmaz da daha fazla canın yanmaz..
Hoşgeldindaha iyi olmana çok sevindim canım. Rahimde ağrın sızın yok değil mi? Bence kürtaja gerek kalmıcak, inşallah doktorun da aynı şeyi söyler
Senden mesaj gelmesine çok sevindik canımDaha iyi olacaksın inşallah. Şuan vücudunun da zamanı ihtiyacı var. Güzel günler bizi bekliyor Kürtaj olmaman için dualarımız seninle
Canım benim yüreğin daha da hafiflesin inşallah, aklım sendeydi hep.
İnşallah kürtaja gerek kalmadan geçer gider bu zamanlar, yaşadığın kolay değil ama elden ne gelir ki.
Geçen izlediğim bir videoda doktorun biri ‘dünyaya gelmeye karar vermiş bir bebeği düşürmek için ne yaparsanız en absürd sporu da yapsanız düşmez’ demişti. Öyle içime dokundu ki bu söz, aksini düşündüğümüzde de biz ne yaparsak yapalım kendimizi bebeğimizi pamuklara sarsak da olacak olan oluyor ve inancımız gereği bunun tek açıklaması da nasip.
Hepimiz için her şey çok güzel olsun bundan böyle.
Canım iyi olmana çok sevindim. Daha da toparlayacaksın zamanla inşallah
Sen çok güçlüsün, biz hep yanındayız
Kontrolden sonrada yaz muhakkak inşallah kürtaja gerek kalmaz.Sohrab
Senden haber alabildiğim için öyle mutlu oldum ki şuanruhunun olduğu gibi bedeninin de zamana ihtiyacı var toparlanabilmek için, inşallah yarın kürtaj gereği kalmadan o sağlık sorununu da atlatırsın bize haber vermeyi unutma olur mu, bu günler de geçecek arkadaşım daha iyi olduğun günleri de göreceğiz ama kendine zaman ver herşey bir anda olmuyor istesek de, hele bi şu sağlık sorunların bitsin umutla yine yolumuza bakacağız
Canım arkadaşım benim güzel kalpli kadın, yavaş yavaş güzel olacak her şey, toparlanacaksın. Zaman her şeyin ilacı, kalbimiz seninle, dualarımızdasın hep
Sohrab canım senden haber almak mutlu etti. Sen çok güçlü bir kadınsın biz de acıyı ve mutluluğu paylaşmak için hep buradayız. İnanıyorum daha da iiyi olacaksın.
Canım benim o kadar güçlüsün ki. Günlerdir aklımdasın daha sabah baktım acaba yazdı mı diye. Rabbim inşallah bu günleri geçmiş etsin feraha çıkarsın.
Yarın da iyi haberlerle gelirsin inşallah o parça da gitmiştir kürtaja gerek kalmaz
Canım benim inşallah zaman şifa olur sana. Allah yardımcın olsun.
Kuzum yaa yazdığına çok sevindim, iyi olduğunu bilmeye ihtiyacımız vardı. Zamanla geçecek canım, lahana yaprağını soğuk bir şekilde göğüslerine koyarsan çok rahatlatır. Umarım gerek kalmaz kürtaja, duacınız
Sizleri cok seviyorum ya, hepinizden Allah razı olsun, bana moral veriyorsunuz, ınsallah güzel günler de göreceğizGüzelSohrab ım,buraya bu topik ve cüz hatim topiği için giriyorum, direkt gözüm seni arıyor, çok şükür daha iyi olacaksın kuzum, inşallah kontrolünde iyi geçer kürtaja gerek kalmaz Rabbim yüreğine ferahlık versin canım benim dualarım seninle
Tabiki de göreceğiz yeterki şu verdiğimiz sınavlara hakkı ile sabredelim ki sen çok da güzel sabrediyorsun bir kötü söz bile söylemedenSizleri cok seviyorum ya, hepinizden Allah razı olsun, bana moral veriyorsunuz, ınsallah güzel günler de göreceğiz
BitanesinTabiki de göreceğiz yeterki şu verdiğimiz sınavlara hakkı ile sabredelim ki sen çok da güzel sabrediyorsun bir kötü söz bile söylemedenbana dediklerini hatırla ben kaç kez sana Sohrab bana tüp bebek bile yapılamayacak galiba baksana rahim kalınlaşmıyor dedim de sen büyük bir inanç ile beni rahatlattın bak bir yılın sonunda ilaçları bıraktığım günler geldi resmen sonu olur olmaz nasip ama bu ilerlemede bile az mı yanımda oldun benden fazla inandın, aynı şey senin için de geçerli emin ol bu zorlukların arkasından güzel şeyler de konuşacağız Rabbim bu çektiklerini bu sınavlarını bunun karşısındaki duruşunu görüyor elbet
İnşallah inşallah canım hemde en güzel günleri, en güzel kaderi yazsın Rabbim senin için. Sabrının mükafatını kat kat versin en hayırlısı en iyiysiyleSizleri cok seviyorum ya, hepinizden Allah razı olsun, bana moral veriyorsunuz, ınsallah güzel günler de göreceğiz
Yaaa sen de öylesiiinBitanesin
Canım en son keseyi gördük sonra bir daha haber yok, umarım her şey yolundadır. Ben yeme içme dahil eski düzenimden devam ediyorum henüz çok yeni zaten Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin her birimize
Senin bu temkinli olmanı o kadar iyi anlıyorum ki yaa inan sen de aklımdasın inşallah sen de güzel haberler ile ilerle onca sıkıntı sonrasındaCanım en son keseyi gördük sonra bir daha haber yok, umarım her şey yolundadır. Ben yeme içme dahil eski düzenimden devam ediyorum henüz çok yeni zaten Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin her birimize
Bol bol yesillik yogurtbsu. Guzel gececek insalahCanım en son keseyi gördük sonra bir daha haber yok, umarım her şey yolundadır. Ben yeme içme dahil eski düzenimden devam ediyorum henüz çok yeni zaten Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin her birimize
Kalbi güzel naif arkadaşım benim, bazı şeyler bizi aşıyor o yüzden Allah’a emanet ediyorum Allah bizim yaptığımız planlardan çok daha iyisini bilir ve günü geldiğinde de bizi mükafatlandırır inşallahSenin bu temkinli olmanı o kadar iyi anlıyorum ki yaa inan sen de aklımdasın inşallah sen de güzel haberler ile ilerle onca sıkıntı sonrasındabizi habersiz bırakma tamam mı
İnşallah kuzum, burda güzel haberlerle neşelenip bazı üzüntülü haberlerle hüzünleniyoruz. Doğum yapacak arkadaşlar var onlar bize moral oluyor hep biz:Bol bol yesillik yogurtbsu. Guzel gececek insalah
Canım bu ay olmadı maalesef, regl dönemindeyim. Haftaya da İstanbula geleceğim muhtemelen yumurtlama dönemine denk gelecek o da kaynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?