Sen gönlünü ferah tut inşallah güzel olacak herşeyKalbi güzel naif arkadaşım benim, bazı şeyler bizi aşıyor o yüzden Allah’a emanet ediyorum Allah bizim yaptığımız planlardan çok daha iyisini bilir ve günü geldiğinde de bizi mükafatlandırır inşallah
Sen de bırakma şu memlekete gidip gelme işlerini bi atlatın hele, önümüze bakalım
Kimyasal gebelik olmuş olabilirKızlar 3 ay önce gece 11.30 da bir agri girdi kasigima sonra belime vurdu ama boyle doğum agrisi gibi çok siddetliydi yarim saat sonra lavaboya gittim pıhtı pıhtı koyu kahve biseyler geldi sabaha kadar agladim sancidan o zaman adetim 6 güne geçmişti ve gebelik planlıyorduk adet geciklemelerimde olduğu için beklemek istedim ve öyle şiddetli agri ve pıhtı olunca ertesi günü acile gittim 2 hastaneye gittim acile bakmadilar pazartesi gel dediler bende bidaha gitmedim ayrica 3 güne süren adetim 8 güne sürdü o zaman düşük böyle mi oluyor acaba dusuk mu yapmisim hala aklimda soru isareti kaliyor ve uzuluyorum Bilgi verirseniz cok sevinirim hic dusuk yasamadigim icin bilemedim
Kimyasal gebelik boyle mi oluyor acabaKimyasal gebelik olmuş olabilir
İnşallah cnm inşallah size umut olurum, sağlıkla kavuşurum oğluma, kayıplar olunca hep bi stres içinde oluyor..İnşallah kuzum, burda güzel haberlerle neşelenip bazı üzüntülü haberlerle hüzünleniyoruz. Doğum yapacak arkadaşlar var onlar bize moral oluyor hep biz:burcusami
Evet böyle oluyor canım yani anlattığına çok benziyor ve erken dönemde oluyor dediğin gibi gecikmeden sonra bir hafta içinde hatta bazen tam adet günü bile olabiliyor bir çok kadın farketmeden yaşıyormuş. Sağlıksız bir gebelik olunca sanırım vücut atıyor. Bana da olmuştu düşükten 2 ay sonraydı o zaman araştırmıştım.Kimyasal gebelik boyle mi oluyor acaba
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için❤Evet böyle oluyor canım yani anlattığına çok benziyor ve erken dönemde oluyor dediğin gibi gecikmeden sonra bir hafta içinde hatta bazen tam adet günü bile olabiliyor bir çok kadın farketmeden yaşıyormuş. Sağlıksız bir gebelik olunca sanırım vücut atıyor. Bana da olmuştu düşükten 2 ay sonraydı o zaman araştırmıştım.
Ne demek çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için❤
Kızlar 3 ay önce gece 11.30 da bir agri girdi kasigima sonra belime vurdu ama boyle doğum agrisi gibi çok siddetliydi yarim saat sonra lavaboya gittim pıhtı pıhtı koyu kahve biseyler geldi sabaha kadar agladim sancidan o zaman adetim 6 güne geçmişti ve gebelik planlıyorduk adet geciklemelerimde olduğu için beklemek istedim ve öyle şiddetli agri ve pıhtı olunca ertesi günü acile gittim 2 hastaneye gittim acile bakmadilar pazartesi gel dediler bende bidaha gitmedim ayrica 3 güne süren adetim 8 güne sürdü o zaman düşük böyle mi oluyor acaba dusuk mu yapmisim hala aklimda soru isareti kaliyor ve uzuluyorum Bilgi verirseniz cok sevinirim hic dusuk yasamadigim icin bilemedim
Evet belki de. Sizin de çok az kalmış maşallah. Herşey yolunda miDoz olarak cok vermiş ya ondan demistir
Geçen Ptesi bi 10 gün sonra gel demişti canım, ben ancak haftasını gidebileceğim işten dolayı, 12 gün sonra olmuş oluyor bakalım bu ctesi nasipse
Hadi bakalım güzel haberlerle inşallahGeçen Ptesi bi 10 gün sonra gel demişti canım, ben ancak haftasını gidebileceğim işten dolayı, 12 gün sonra olmuş oluyor bakalım bu ctesi nasipse
Cok şükür iyi gidiyor haftaya çarşamba inşallah doğum..Evet belki de. Sizin de çok az kalmış maşallah. Herşey yolunda mi
Güzel haberler ile inşallahGeçen Ptesi bi 10 gün sonra gel demişti canım, ben ancak haftasını gidebileceğim işten dolayı, 12 gün sonra olmuş oluyor bakalım bu ctesi nasipse
Ne güzel sağlıcakla inşallahCok şükür iyi gidiyor haftaya çarşamba inşallah doğum..
Hadi bakalım iyi haberler ile gel inşallahKontrol 4bucukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?