Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun eski sayfaları okuyamadım ama elden bişey gelmiyor geçen hafta 16 haftalık bebeğimi kaybettim hala alışamadım bir yanım eksik Allah sağlıcakla bebeklerimizi almayı nasip etsin
Rabbım sabır versin size de, cok zor bir imtihandan geçiyoruz, bende 21 haftalık ikiz yavrularımı kaybettim

Kürtaja gerek görmedi ama içerde biraz daha vardı, temizledi kendısı de, ilac tedavisi devam, adetle atılır dedı haftaya cuma yıne kontrol olcak
Ohh iyi bari tatlım kürtaja gerek kalmamasına sevindim. Bir an önce toparlarsın inşallah

Kürtaja gerek görmedi ama içerde biraz daha vardı, temizledi kendısı de, ilac tedavisi devam, adetle atılır dedı haftaya cuma yıne kontrol olcak
Hadi bakalım inşallah bir an önce toparlanırsın her anlamda yaa çok şükür kürtaja gerek olmaması çok iyi oldu

Sohrab insan kötü haberlerden sonra gelen ufak da olsa güzel haberlerle yeniden umut buluyor. Biz şimdi kötünün içindeki iyileri görme vaktindeyiz, en az zararla bu süreci bedenen ve ruhen atlatmak çok önemli Allah’ın izniyle toparlanacaksın. Bazen keşimeler kifayetsiz kalıyor bazen kendimizi çok iyi ifade edemiyoruz ama seni anlıyoruz, anlamaya çalışıyoruz. Allah yüreğine ferahlık versin

Hadi bakalım inşallah bir an önce toparlanırsın her anlamda yaa çok şükür kürtaja gerek olmaması çok iyi oldu
Cok sukur cnm
Insallh cnm, günler bir an once gecsın gıtsın ıstıyorum

Cok sukur cnm

Geçecek arkadaşım geçecek nasipse biz yeterki sabredelim bizim de yüzümüzün güldüğü zamanlar olacak inancımız tam çok şükür hele sen önce her anlamda bir toparlan bak gör biz çok güzel şeyler konuşurken de bulacağız kendimizi

Ben de o günlerin sıcaklığını özlüyorum ne garip.. zaman geçtikçe robotlaşıyorsun, ağlayamıyorsun bile.
O ilk günler bir başka her anlamda..

Tekrar geçmiş olsun, önce sağlık sonra her şey güzel olacak

Sevındım cnm kürtaja gerek kalmamasina, ınsallah adetle tamamen atılır da rahatlarsin

Çok geçmiş olsun eski sayfaları okuyamadım ama elden bişey gelmiyor geçen hafta 16 haftalık bebeğimi kaybettim hala alışamadım bir yanım eksik Allah sağlıcakla bebeklerimizi almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun size de. Çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatması, bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Paylaşmak isterseniz kaybınızın sebebi neydi

Çok geçmiş olsun size de. Çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatması, bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Paylaşmak isterseniz kaybınızın sebebi neydi
Bir nedeni yoktu inanın net şekilde şu neden diyemedik,,plesanta biraz aşağıdaydı zaten dinleniyodum bende hala neden arıyorum ama yok şimdi biraz daja toparlanayım iyi bir uzamana gideceğim siz de umarım en yakın zamanda evladınızı alırsınız kucağınıza

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Bazen belli bir sebep de olmuyor zaten. Ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Kaybın her türlüsü üzücü ben de yaşadım. Ama bu haftalarda olunca daha çok çok üzülüyorum dilerim bundan sonra hep güzel şeyler yaşarsınız.

Kendinize biraz vakit tanıyın tabii, sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…