- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Çok geçmiş olsun eski sayfaları okuyamadım ama elden bişey gelmiyor geçen hafta 16 haftalık bebeğimi kaybettim hala alışamadım bir yanım eksik Allah sağlıcakla bebeklerimizi almayı nasip etsinKontrol 4bucukta
Evet iste bende onun icin 2 hastaneye gittim pazar günüydü acilde bakmadilar bile pazartesi gelin dediler sadeceKeşke hemen kan verseydin.
Adet mi, kimyasal mı, yoksa düşük mü az buçuk anlaşılırdı.
.
2 hastanenin aciline gittim malesef pazar günü olduğu için ilgilenmediler yarin polikliniklere gelim dedilerKeşke hemen kan verseydin.
Adet mi, kimyasal mı, yoksa düşük mü az buçuk anlaşılırdı.
.
Sıkıntısız geçsin inşallahKontrol 4bucukta
Oh oh çok sevindimGeçen Ptesi bi 10 gün sonra gel demişti canım, ben ancak haftasını gidebileceğim işten dolayı, 12 gün sonra olmuş oluyor bakalım bu ctesi nasipse
Rabbım sabır versin size de, cok zor bir imtihandan geçiyoruz, bende 21 haftalık ikiz yavrularımı kaybettimÇok geçmiş olsun eski sayfaları okuyamadım ama elden bişey gelmiyor geçen hafta 16 haftalık bebeğimi kaybettim hala alışamadım bir yanım eksik Allah sağlıcakla bebeklerimizi almayı nasip etsin
Ohh iyi bari tatlım kürtaja gerek kalmamasına sevindim. Bir an önce toparlarsın inşallahKürtaja gerek görmedi ama içerde biraz daha vardı, temizledi kendısı de, ilac tedavisi devam, adetle atılır dedı haftaya cuma yıne kontrol olcak
İnsallah canımOhh iyi bari tatlım kürtaja gerek kalmamasına sevindim. Bir an önce toparlarsın inşallah
Hadi bakalım inşallah bir an önce toparlanırsın her anlamda yaaKürtaja gerek görmedi ama içerde biraz daha vardı, temizledi kendısı de, ilac tedavisi devam, adetle atılır dedı haftaya cuma yıne kontrol olcak
Cok sukur cnmHadi bakalım inşallah bir an önce toparlanırsın her anlamda yaaçok şükür kürtaja gerek olmaması çok iyi oldu
Insallh cnm, günler bir an once gecsın gıtsın ıstıyorumSohrab insan kötü haberlerden sonra gelen ufak da olsa güzel haberlerle yeniden umut buluyor. Biz şimdi kötünün içindeki iyileri görme vaktindeyiz, en az zararla bu süreci bedenen ve ruhen atlatmak çok önemli Allah’ın izniyle toparlanacaksın. Bazen keşimeler kifayetsiz kalıyor bazen kendimizi çok iyi ifade edemiyoruz ama seni anlıyoruz, anlamaya çalışıyoruz. Allah yüreğine ferahlık versin
Geçecek arkadaşım geçecek nasipseCok sukur cnm
Insallh cnm, günler bir an once gecsın gıtsın ıstıyorum
Sevındım cnm kürtaja gerek kalmamasina, ınsallah adetle tamamen atılır da rahatlarsinKürtaja gerek görmedi ama içerde biraz daha vardı, temizledi kendısı de, ilac tedavisi devam, adetle atılır dedı haftaya cuma yıne kontrol olcak
Çok geçmiş olsun size de. Çok üzüldümÇok geçmiş olsun eski sayfaları okuyamadım ama elden bişey gelmiyor geçen hafta 16 haftalık bebeğimi kaybettim hala alışamadım bir yanım eksik Allah sağlıcakla bebeklerimizi almayı nasip etsin
Bir nedeni yoktu inanın net şekilde şu neden diyemedik,,plesanta biraz aşağıdaydı zaten dinleniyodum bende hala neden arıyorum ama yok şimdi biraz daja toparlanayım iyi bir uzamana gideceğim siz de umarım en yakın zamanda evladınızı alırsınız kucağınızaÇok geçmiş olsun size de. Çok üzüldümrabbim bir daha yaşatması, bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Paylaşmak isterseniz kaybınızın sebebi neydi
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Bir nedeni yoktu inanın net şekilde şu neden diyemedik,,plesanta biraz aşağıdaydı zaten dinleniyodum bende hala neden arıyorum ama yok şimdi biraz daja toparlanayım iyi bir uzamana gideceğim siz de umarım en yakın zamanda evladınızı alırsınız kucağınıza
Kuzum ne kadar sure beklemeni onerdi? 6 ay mi?Cok sukur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?