Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur cnm

Insallh cnm, günler bir an once gecsın gıtsın ıstıyorum
Ah sohrab kalbi güzel güçlü kadın sohrab belki hiç tanışmadık ama senin ne kadar güçlü ve melek gibi bi kadın olduğunu tahmin edebiliyorum... rabbim senin meleklerini cennette karşılaman için aldı yanına ne desek boş belki ama sen çok ama çok güçlüsün bize burda o zor günlerinde bile destek oldun bildiğin ne varsa aktarmaya çalıştın sende melek kalpli güçlü kadın senin gibi melek kadınların rabbim mukafatsiz bırakmayacağına inanıyorum ben bu zorlukları aşıp çok güzel günler yaşayacaksın o kadar inanıyorum ki...
Yolun hep aydınlık olsun

Onu konusmadık ama zaten ben uzunca bir sure bısey dusunemem doktorum kurtaji gebelık planlıcaz daha diyerek yapmak istemiyor, onun umudu var, ama benım yok
Neden öyle düşündün ki? Yani bazı şeyleri nasıl söyleyebilirim bilmiyorum, kızlarla aynı şeyleri de yazmak istemiyorum. Hepsine katılıyorum. Evet zor bir süreç ama inşallah bir tane bebekle tekrar yola çıkıp bu sefer sonuna kadar gideceksin. Sakın ümitsiz konuşma sana hiç yakışmıyor.

Kuzum kendini hazir hissedersen, ne zaman istersen o zaman yeniden dusun tabii ama enseni karartma.

Oyle haklısınız kızlar ama suan tek dushndugum dogumdam 2 dk once gordugum gördüğüm görüntüler,cok zoruma gıdıyor, bebeklerım cok saglıklıydı, benım yuzumden gıttıler

Oyle haklısınız kızlar ama suan tek dushndugum dogumdam 2 dk once gordugum gördüğüm görüntüler,cok zoruma gıdıyor, bebeklerım cok saglıklıydı, benım yuzumden gıttıler
Hepiniz çok mücadele ettiniz, nasipten öteye gidilemiyor ki
Lütfen kendine böyle haksızlık yapma

Hiçbir şey senin yüzünden olmadi canim, nasıl benim Ilk bebeğimi kaybetmem benim yüzümden değilse, böyle olması gerekiyormus, rabbim bizlere bu sınavı verdi. Bana saglikla yeniden nasip etti, rabbim hayırlı vakitte sağlıkla sanada nasip edecek canim.. geçmez dediğimiz günler geçiyor, bahar geliyor kuzum❤

O nasıl söz biliyorum bunu da üzüntüden diyorsun ama lütfen bu şekilde asla düşünme biz nasıl ki en iyi imkanları da kullansak bebek sahibi olmak bizim elimizde değilse kaybetmek de bizim elimizde değil, bak hep bu örneği veriyorum en yakın dostum kız doğuma kadar tarlada yastıktan büyük taş mı temizlemedi , yarım saatlik toprak yolu hoplaya zıplaya her gün motor ile mi gitmedi ama bebeği doğdu ben banyoda bile duvara tutunarak gittim olaki düşerim diye 5 lt su bile taşımadım ama nasip olmadı bu işler nasip Rabbim istemedikçe yaprak oynamaz demekki nasibimiz buymuş elbet bu sınavın da çıkacağı bir hayır vardır Rabbim en iyisini bilir sen sabret arkadaşım

Kuzum soldan saga dönmedim yatakta,, 3 dk aralıklarla gelen sancılara bıle katlanırım dedım doktora, ama maalesef dogum sancısı nefesimi kesti

Kuzum soldan saga dönmedim yatakta,, 3 dk aralıklarla gelen sancılara bıle katlanırım dedım doktora, ama maalesef dogum sancısı nefesimi kesti
Kuzum, hicbir sucun yok. Boyle dusunme, tibben de mumkun degil, saga sola donmeyle, yatakta ters yatmakla olacak is mi? Nasip, kismet, olacagin onune gecilmiyor. Agir uyusturucu mu kullandin sanki, olacagin onune gecmek mumkun degil.

Her sey insanlar icin. Neler neler geldi, geliyor basimiza.

Sen de insansın hiç kendini suçlama sakın bu bir sınav Rabbim öyle uygun gördü bize de sabır düşüyor işte sen elinden geleni yaptın biz hepimiz şahidiz

Sakin böyle düşünme cnm kendini suçlama, bebeklerinin ömrü yokmuş eğer olsaydı ne yaparsan yap bişey olmazdi onlara, sen elinden geleni yaptın kac kez doktora gittin hastanede yattın, ki son gününde bile hastanedeydin,müdahale ettiler sana, cok zor bi aci biliyorum ama zamanla hafifliyor elbet unutmuyorsun unutamazsin zaten.

Canım Sohrab bunu sana defalarca söyleyeceğiz galiba; sen çok güçlü bir kadınsın. Eminim hamileliğin boyunca ne kadar dikkat etmişsindir vicdanın rahat olsun sen çok iyi bir anne olmuştun ve yine anne olacaksın inşallah. Aklımızdaki görüntüleri silmemiz mümkün olmuyor maalesef ama yerine neden güzel şeyler koymayalım? Her şeyin zamanı var. Bu döneminde bir terapi alman sana çok faydalı olacaktır ve biz de her zaman yanındayız

Günaydın herkese geçen hafta düşük yaşadım göğüslerim acıyo dün birazda ilk süt geldi bir kaç damla kalbim hala sızlıyor sütümü yavruma veremedim, ama göğüsler için neyapmak gerek geçer kendiliğinden ama kızımla oyun oynarken yanlışlıkla dokunduğunda bile canım acıyor

Geçmiş olsun, rabbim kalbinize ferahlık versin bana bir ilaç vermişti doktorum, siz de bi sorun isterseniz. Eczaneden almadık kendisi verdi.

Ben de ameliyat esnasında sızlama yaşadım, sonrasında süt gelme/birikme olmadı. İlacı bir kaç gün içmiştim.

Sizi diğer gruptan gördüm bursadasınız galiba bende riskli gecelik uzmanı iyi bir doktor arıyorum aral hıcayı önerdiler ama sizin olumsuz olmuş bazı şeyler yakında gideceğim düşün üzerinden bir ay geçsin aral beye kontrol olmayı düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…