Sizi diğer gruptan gördüm bursadasınız galiba bende riskli gecelik uzmanı iyi bir doktor arıyorum aral hıcayı önerdiler ama sizin olumsuz olmuş bazı şeyler yakında gideceğim düşün üzerinden bir ay geçsin aral beye kontrol olmayı düşünüyorum .
Bende jimerdeydim geçen hafta orda yaptım 16 haftalık düşük ama nednini bilemedik şimdi işin ehli birilerini arıyorum kısmetse benimde bir yavrum var kısmet ederse ikinciyi istiyorum hepimizin gönlüne göre olsunEvet ben de Bursa’dayım. Yaşayan ve normal yolla olan doğan 2 evladım var çok şükür. 28 haftalık bir kayıp yaşayınca ben de uzman olan biri olsun diye Aral bey’e gittim ama pek umduğum gibi olmadı. 8+1 de gebelik sonlandı. Kafamdaki sorulara bazı cevaplar aldım kendisinden, benim şikayetim özel muayenehane sonuçları ve ilgisizlik.
Yazın jimerde Bilge Çetinkaya’ya gitmiştim o da çok çok iyi bir doktor. Sadece sezaryen sonrası normal doğuma olumlu bakmıyor diye Aral bey’e gitmiştim.
Ben aral hocaya gidiyorum cok memnunum bence arkadaşin şanssızlığına gelmiş belki de sekreterler yüzünden bilmiyorum.. Erken doğumla bi kaybım var onda da şimdiki bebeğimde de cok ilgilendi, bi gün az kanamam oldu hemen çağırdı ve bekletmeden aldıBende jimerdeydim geçen hafta orda yaptım 16 haftalık düşük ama nednini bilemedik şimdi işin ehli birilerini arıyorum kısmetse benimde bir yavrum var kısmet ederse ikinciyi istiyorum hepimizin gönlüne göre olsun
Bende genetik test ve pıhtılaşma için tandevu aldım onları yaptırıp aral hocada başlamayı düşünüyorum hamilelikten önce bi sorun varmı baktırmak istiyorum sonrada Allah izin verirse o sürece başlamak istiyorum Allah kimseye yaşatmasın 16 haftalık bebek neden düşer düşünmeden edemiyorum yarın bi hafta olacak aklımdan çıkmıyor çok özlüyprum çok üzülüyorumBen aral hocaya gidiyorum cok memnunum bence arkadaşin şanssızlığına gelmiş belki de sekreterler yüzünden bilmiyorum.. Erken doğumla bi kaybım var onda da şimdiki bebeğimde de cok ilgilendi, bi gün az kanamam oldu hemen çağırdı ve bekletmeden aldı
Kalbi mi durdu? Basın sağolsun, bende 18 haftalık kaybettim benim melek kizimda kromozom bozukluğu vardiBende genetik test ve pıhtılaşma için tandevu aldım onları yaptırıp aral hocada başlamayı düşünüyorum hamilelikten önce bi sorun varmı baktırmak istiyorum sonrada Allah izin verirse o sürece başlamak istiyorum Allah kimseye yaşatmasın 16 haftalık bebek neden düşer düşünmeden edemiyorum yarın bi hafta olacak aklımdan çıkmıyor çok özlüyprum çok üzülüyorum
12 haftalık kanamam olmuştu, sonra sancım oldu karnım taş gibi oldu ama progeatan falan kullanıyordum yatıyordum artık dayanamayınca hastaneye gittim kalbi atıyordu ama doğmak istiyordu sancım kesilmedi doğum yaptım . Karnımdakiyken kalbi atıyofu oğlumun doğunca atmadı tabi , nedeni ne bilmiyorum plesanta aşağıdaydı biraz ama yatıyodum , rahim ağzı yetmezliğimi vardı diyorum netten araştırdığım da buda olabilir , sürekli neden arıyorum o nedenle sakinleşemiyorum, biran önce zaman geçsin yeniden bebek deneteyim sağlıkla doğurayım istiyorum hepimiz için inşaAllah,, siz nekadar süre beklediniz hanilelik içinKalbi mi durdu? Basın sağolsun, bende 18 haftalık kaybettim benim melek kizimda kromozom bozukluğu vardi
Geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın12 haftalık kanamam olmuştu, sonra sancım oldu karnım taş gibi oldu ama progeatan falan kullanıyordum yatıyordum artık dayanamayınca hastaneye gittim kalbi atıyordu ama doğmak istiyordu sancım kesilmedi doğum yaptım . Karnımdakiyken kalbi atıyofu oğlumun doğunca atmadı tabi , nedeni ne bilmiyorum plesanta aşağıdaydı biraz ama yatıyodum , rahim ağzı yetmezliğimi vardı diyorum netten araştırdığım da buda olabilir , sürekli neden arıyorum o nedenle sakinleşemiyorum, biran önce zaman geçsin yeniden bebek deneteyim sağlıkla doğurayım istiyorum hepimiz için inşaAllah,, siz nekadar süre beklediniz hanilelik için
Biraz aşağıda dediler ama sonra çıkar dedi dr bilemiyorum net nedenini drda bilemiyorGeçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasınPlesantanın aşağıda olduğunu biliyor muydunuz yoksa doğum sırasında mı öğrendiniz?
Şimdi fark ettim bu konuşmaları.. sanırım bende de polip var ama bu zamana kadar tek bir doktor farketti ben de cuma günü teyit için doktora soracağımCanım polis gebeliğe engel değil ama yeri büyüklüğü falan önemli, bende de vardı mesela ve alındı. Sonraki 2. Ay hamile kalmıştım. Düşükle sonuçlandı ama poliple alakalı doktorunla görüş muhakkak.
Canım yeni gittiğin kontrollerde mi farkedildi bu?Şimdi fark ettim bu konuşmaları.. sanırım bende de polip var ama bu zamana kadar tek bir doktor farketti ben de cuma günü teyit için doktora soracağım
Benim rahim filminde görünen rahmin tam tepesinde var
Benım de dogumdan hemen sonra bandaj yaptılar, 1 hafta boyunca 4 saat sarıp 20 dk dınlendırdım, ama fayda etmedi, doktora soyledım dostinex verdi, hemen rahatlattı benı, doktorunuza danışın, size de verır belkıGünaydın herkese geçen hafta düşük yaşadım göğüslerim acıyo dün birazda ilk süt geldi bir kaç damla kalbim hala sızlıyor sütümü yavruma veremedim, ama göğüsler için neyapmak gerek geçer kendiliğinden ama kızımla oyun oynarken yanlışlıkla dokunduğunda bile canım acıyor
Aslında hayır rahim filmimi dikkatli izleyince ben de görüyorum. Osman bey bir şey demedi usg de temiz dedi ama bence rahim filminde görünen bir şey var. Bunu bahçeci de bir doktor söyledi. Tam tepede kalıyor..Canım yeni gittiğin kontrollerde mi farkedildi bu?
Sizin kaç haftalıktı tekrardan geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun hepimizin.Benım de dogumdan hemen sonra bandaj yaptılar, 1 hafta boyunca 4 saat sarıp 20 dk dınlendırdım, ama fayda etmedi, doktora soyledım dostinex verdi, hemen rahatlattı benı, doktorunuza danışın, size de verır belkı
21 haftalık ikizdiSizin kaç haftalıktı tekrardan geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Acısı geçmiyor malesef umarım en yakın zamanda yeniden istediğiniz zaman hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinşzi yada bebeklerinizi21 haftalık ikizdi
Allah razı olsun, nasıpAcısı geçmiyor malesef umarım en yakın zamanda yeniden istediğiniz zaman hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinşzi yada bebeklerinizi
Sebep plesenta olabilir yada rahim agzi kısalığı.. Bu tarz riskli gebeliklerde aral hocam iyidir bence bi dene şansıni,her türlü önlemi alır.. Eylülde kaybettim kızımı bi süre adet düzensizliği yaşadım, haziranda hamile kaldığımı öğrendim12 haftalık kanamam olmuştu, sonra sancım oldu karnım taş gibi oldu ama progeatan falan kullanıyordum yatıyordum artık dayanamayınca hastaneye gittim kalbi atıyordu ama doğmak istiyordu sancım kesilmedi doğum yaptım . Karnımdakiyken kalbi atıyofu oğlumun doğunca atmadı tabi , nedeni ne bilmiyorum plesanta aşağıdaydı biraz ama yatıyodum , rahim ağzı yetmezliğimi vardı diyorum netten araştırdığım da buda olabilir , sürekli neden arıyorum o nedenle sakinleşemiyorum, biran önce zaman geçsin yeniden bebek deneteyim sağlıkla doğurayım istiyorum hepimiz için inşaAllah,, siz nekadar süre beklediniz hanilelik için
Evet bende bu nedenleri düşünüyorum tabi işin uzamanları daha iyi bilir aral beye gideceğim muhtemelen şubat gibi önce rutin kontrol olup sonra inşaAllah sağlıkla olur herşey günler geçmiyo sanki zaman geçse biran önceSebep plesenta olabilir yada rahim agzi kısalığı.. Bu tarz riskli gebeliklerde aral hocam iyidir bence bi dene şansıni,her türlü önlemi alır.. Eylülde kaybettim kızımı bi süre adet düzensizliği yaşadım, haziranda hamile kaldığımı öğrendim
Kuzum seni merak ettim bi bakınmak istedim.O nasıl söz canım arkadaşım sen o kadar dikkat eden birisiydin lütfen asla bunu düşünme.Onlar sana Rabbim 'in emanetiydi sende gözün gibi baktın Rabbim emanetlerini yanına almak istedi ve aldı acın çok büyük bizi bizden daha iyi bilip kalbimizi duygularımızı ümitlerimizi bilen Rabbim şuan seni en iyi o biliyor sadece sana sabır et Sohrab diyor bu bi imtihan.Imtihanların çetınleştikçe imanın o kadar arttığını derecenin yükseldiğini gösterirmiş.Dua edip Allah a sığınacağız.Her zaman bi oğlun olacağını ikizlerin kız olduğunu duyunca ya ben hep erkek hissediyordum ikisi de kız diye içimden geçirmiştim.Bu olay olmadan belki 1,2 gün önce de seni okurken böyle düşünmüştüm.Bilmiyorum ama ben böyle hissediyordum bi oğlun olacak inş.Oyle haklısınız kızlar ama suan tek dushndugum dogumdam 2 dk once gordugum gördüğüm görüntüler,cok zoruma gıdıyor, bebeklerım cok saglıklıydı, benım yuzumden gıttıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?