Allah razı olsun canım benım, acımı paylasıyorsunuz bundan hiç şüphem yok, ama kabullenemiyorum, zaman herseyin ılacı ama su an kaldıramıyorum aklıma geldıkce delirecek gıbı oluyorumKuzum seni merak ettim bi bakınmak istedim.O nasıl söz canım arkadaşım sen o kadar dikkat eden birisiydin lütfen asla bunu düşünme.Onlar sana Rabbim 'in emanetiydi sende gözün gibi baktın Rabbim emanetlerini yanına almak istedi ve aldı acın çok büyük bizi bizden daha iyi bilip kalbimizi duygularımızı ümitlerimizi bilen Rabbim şuan seni en iyi o biliyor sadece sana sabır et Sohrab diyor bu bi imtihan.Imtihanların çetınleştikçe imanın o kadar arttığını derecenin yükseldiğini gösterirmiş.Dua edip Allah a sığınacağız.Her zaman bi oğlun olacağını ikizlerin kız olduğunu duyunca ya ben hep erkek hissediyordum ikisi de kız diye içimden geçirmiştim.Bu olay olmadan belki 1,2 gün önce de seni okurken böyle düşünmüştüm.Bilmiyorum ama ben böyle hissediyordum bi oğlun olacak inş.❤ Zamanla toparlayacaksın arkadaşım hep birlikte tekrar bekleyeceğiz her zaman senin yanındayım dua istersen dualarımdasın cancağzım.
İnşallahAllah razı olsun canım benım, acımı paylasıyorsunuz bundan hiç şüphem yok, ama kabullenemiyorum, zaman herseyin ılacı ama su an kaldıramıyorum aklıma geldıkce delirecek gıbı oluyorum
Nasip, ınsallah saglıcakla kucagıma aldıgım gunlerı de görürüz
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.Merhaba canım kızlar kendimden haber getirdim size,
Adetin ikinci günü ile aşılamaya başlıyorum devlette bugün karar çıktıbundan sonrası nasip kendim çabaladım olduğunca elden bir şey gelmiyor pek benim durumumda
Şubat başına denk gelecek aşılama için ilaçların başlamasıinşallah güzel haberler verebilirim size
Açıkçası aşılama bizim gibi vakalarda etkisiz canım ama bu aşamayı geçmeden de işler gitmiyor.Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.
Tedavin sana bebiş getirsin
Nasıl bir süreç izledin? Neler yaptın devlette aşılama için bilgi verir misin?
Aşılama vesile olsun, ilk gebelıgım aşılama ile olmustu, soruların olursa seve seve cevaplarımMerhaba canım kızlar kendimden haber getirdim size,
Adetin ikinci günü ile aşılamaya başlıyorum devlette bugün karar çıktıbundan sonrası nasip kendim çabaladım olduğunca elden bir şey gelmiyor pek benim durumumda
Şubat başına denk gelecek aşılama için ilaçların başlamasıinşallah güzel haberler verebilirim size
Allah razı olsun cnm bnmİnşallahSohrab inanıyorum senin sağlıklı gebeliklerin olacak
Biraz daha sabır arkadaşımyüreğini ferah tut dualarım seninle canım benim..
Aynı durumdayım çok üzülüyorum sizi çok iyi anlıyorum tam bir hafta oldu ama sanki yıllardır böleymiş gibiyim zaman bile geçmiyorAllah razı olsun canım benım, acımı paylasıyorsunuz bundan hiç şüphem yok, ama kabullenemiyorum, zaman herseyin ılacı ama su an kaldıramıyorum aklıma geldıkce delirecek gıbı oluyorum
Yani zaman konusunda bir şey diyemem ama her birimizin maddi imkanı iyi bile olsa bu bir hak 2 aşılama ve 3 tüp bebek. Sonuçta ben daha maaşımı almadan vergimi veriyorum.Anladım canım teşekkür ederim aslında devlette sanırım uzun bir süreç oluyor uğraştırıcı.. Ben infertilite bölümüne gitmiştm devlette ama bana senin burayla işin yok demişti doktor11 aydır olmamıştı gebelik ilaçla tedavi deneriz demişti ki o ay dış gebelik geçirdim sonrasında kaldı bir daha gitmedim . Oradaki hemşire burası için zamanın bol olacak demişti ejce
Ahh çok sağ olAşılama vesile olsun, ilk gebelıgım aşılama ile olmustu, soruların olursa seve seve cevaplarım
Allah razı olsun cnm bnm
Kesinlikle bende maddi olarak düşünüyorum zaten femara tedavisinde bile ne kadar para gidiyor ee bunun aşılaması tüp bebeği o kadar da iyi değil maddi durumumuzYani zaman konusunda bir şey diyemem ama her birimizin maddi imkanı iyi bile olsa bu bir hak 2 aşılama ve 3 tüp bebek. Sonuçta ben daha maaşımı almadan vergimi veriyorum.
Tüp bebek de nereye devam edeceğin sana kalmış ama en azından rapor Bile önemli bence. Ben mesela bunun için aşılamayı devlette deniyorum. Çünkü nasibimi bilemem kaç kez tüp bebek deneyeceğim belli değil her birine ilaç parası bile azımsanamaz..
Göz korkuttukları kadar değil bir ayda pek şeyi tamamlarsın bence
İyi bile olsa seninde rapor desteğine hakkın varKesinlikle bende maddi olarak düşünüyorum zaten femara tedavisinde bile ne kadar para gidiyor ee bunun aşılaması tüp bebeği o kadar da iyi değil maddi durumumuz
Canım hayirli olsun inşallah tedavinMerhaba canım kızlar kendimden haber getirdim size,
Geçer Allahın izniyle inşallah, daha cok yeni kaybın biraz toparlansin vücudun daha iyiEvet bende bu nedenleri düşünüyorum tabi işin uzamanları daha iyi bilir aral beye gideceğim muhtemelen şubat gibi önce rutin kontrol olup sonra inşaAllah sağlıkla olur herşey günler geçmiyo sanki zaman geçse biran önce
Neden ben diyosun demi neden ben haftamiz bu kadar ilerlemisken neden benAllah razı olsun canım benım, acımı paylasıyorsunuz bundan hiç şüphem yok, ama kabullenemiyorum, zaman herseyin ılacı ama su an kaldıramıyorum aklıma geldıkce delirecek gıbı oluyorum
İnşallah vesile olsun bebeğine kavusmana cnmMerhaba canım kızlar kendimden haber getirdim size,
Benım doktor sabah erkenden cagırıyordu yumurta takibi yaparken, e2 yi de kontrol ediyordu, hormon takıbı yapıcaksa sabah ac karına gitmen gerekebilirAhh çok sağ ol
Bu ay sonu başlanacak görünüyor.
Neler olacak hiç bilmiyorum sadece okullar da Başlayacağı için ders sonrası koştur koştur gideceğim görünüyor..Sağlık olsun da
Tüp bebek yapıcaksan para hesabı kopuyor bı yerden sonra.Kesinlikle bende maddi olarak düşünüyorum zaten femara tedavisinde bile ne kadar para gidiyor ee bunun aşılaması tüp bebeği o kadar da iyi değil maddi durumumuz
Dun bı gruba katılcaktım canım, kanama varken okunmuyormusNeden ben diyosun demi neden ben haftamiz bu kadar ilerlemisken neden benöyle cok sorguladım ki bende, yaşadığın şeyler o kadar normal ki doya doya acını yaşa.. Bu süreçte bana ıyi gelen burdaki dua gruplari oldu, bol bol tesbih çektim kuran okudum..
Devlette çok sıkı takip olur mu İnan bilemiyorum..Benım doktor sabah erkenden cagırıyordu yumurta takibi yaparken, e2 yi de kontrol ediyordu, hormon takıbı yapıcaksa sabah ac karına gitmen gerekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?