Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım benım, acımı paylasıyorsunuz bundan hiç şüphem yok, ama kabullenemiyorum, zaman herseyin ılacı ama su an kaldıramıyorum aklıma geldıkce delirecek gıbı oluyorum
Nasip, ınsallah saglıcakla kucagıma aldıgım gunlerı de görürüz

Merhaba canım kızlar kendimden haber getirdim size,
Adetin ikinci günü ile aşılamaya başlıyorum devlette bugün karar çıktı bundan sonrası nasip kendim çabaladım olduğunca elden bir şey gelmiyor pek benim durumumda
Şubat başına denk gelecek aşılama için ilaçların başlaması inşallah güzel haberler verebilirim size

İnşallah Sohrab inanıyorum senin sağlıklı gebeliklerin olacak
Biraz daha sabır arkadaşım yüreğini ferah tut dualarım seninle canım benim..

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.
Tedavin sana bebiş getirsin
Nasıl bir süreç izledin? Neler yaptın devlette aşılama için bilgi verir misin?

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.
Tedavin sana bebiş getirsin
Nasıl bir süreç izledin? Neler yaptın devlette aşılama için bilgi verir misin?
Açıkçası aşılama bizim gibi vakalarda etkisiz canım ama bu aşamayı geçmeden de işler gitmiyor.
Açıkçası hep burayı okuyarak iş yaptım desem…
Hangi ildesin bilmiyorum ama kısaca özetleyeyim,
Ben işlerim hızlı gitsin diye mesai dışı randevu aldım ilk çünkü çok doluydu randevular ilk tahlillerim orda istendi muayene yapıldı ben süreci anlatım ve tanı; açıklanamayan kadın infertilitesi
Tabi bir ay öncesi inferlite randevumu hazırlamıştım ve 17 ocakta günüm geldi gittim sistemde hazırdı tahililler( amh, detaylı kan testi, progesteron 21. Gün, pcos için kan testleri vs. , eşin sperm analizi ) hsg vardı onu sistemden yüklettim. Derken bunların sonucuna göre tüp bebek dosyam açıldı ultrason görünümü de dosyaya eklendi ve karar regl 2. Gün aşılaması uygundur.
Benim izlediğim yollar böyle canım ama bazı hastanelere göre değişebilir prosedür. Umarım faydalı olmuştur sana bilgiler.
Tavsiyem sistemde hep randevu bulundurmak çünkü doktor sana şunları yap gel diyor ve randevun yoksa bir ay sonraya randevu alınıyor ben o kısmı hızlı geçmek için ard arda randevularımı almıştım ve infertilite öncesi mesai dışından tetkikleri tamamlamıştım.

Aşılama vesile olsun, ilk gebelıgım aşılama ile olmustu, soruların olursa seve seve cevaplarım
İnşallah Sohrab inanıyorum senin sağlıklı gebeliklerin olacak
Biraz daha sabır arkadaşım yüreğini ferah tut dualarım seninle canım benim..
Allah razı olsun cnm bnm

Aynı durumdayım çok üzülüyorum sizi çok iyi anlıyorum tam bir hafta oldu ama sanki yıllardır böleymiş gibiyim zaman bile geçmiyor

Anladım canım teşekkür ederim aslında devlette sanırım uzun bir süreç oluyor uğraştırıcı.. Ben infertilite bölümüne gitmiştm devlette ama bana senin burayla işin yok demişti doktor 11 aydır olmamıştı gebelik ilaçla tedavi deneriz demişti ki o ay dış gebelik geçirdim sonrasında kaldı bir daha gitmedim . Oradaki hemşire burası için zamanın bol olacak demişti ejce

Yani zaman konusunda bir şey diyemem ama her birimizin maddi imkanı iyi bile olsa bu bir hak 2 aşılama ve 3 tüp bebek. Sonuçta ben daha maaşımı almadan vergimi veriyorum.
Tüp bebek de nereye devam edeceğin sana kalmış ama en azından rapor Bile önemli bence. Ben mesela bunun için aşılamayı devlette deniyorum. Çünkü nasibimi bilemem kaç kez tüp bebek deneyeceğim belli değil her birine ilaç parası bile azımsanamaz..
Göz korkuttukları kadar değil bir ayda pek şeyi tamamlarsın bence

Aşılama vesile olsun, ilk gebelıgım aşılama ile olmustu, soruların olursa seve seve cevaplarım

Allah razı olsun cnm bnm
Ahh çok sağ ol
Bu ay sonu başlanacak görünüyor.
Neler olacak hiç bilmiyorum sadece okullar da Başlayacağı için ders sonrası koştur koştur gideceğim görünüyor.. Sağlık olsun da

Kesinlikle bende maddi olarak düşünüyorum zaten femara tedavisinde bile ne kadar para gidiyor ee bunun aşılaması tüp bebeği o kadar da iyi değil maddi durumumuz

Kesinlikle bende maddi olarak düşünüyorum zaten femara tedavisinde bile ne kadar para gidiyor ee bunun aşılaması tüp bebeği o kadar da iyi değil maddi durumumuz
İyi bile olsa seninde rapor desteğine hakkın var
Kaldı ki şu an ki kurlar ile ilaçlar oldukça pahalı hale geldi. Umarm Doğal olur ve hiç bir şeye gerek kalmaz

Canım hayirli olsun inşallah tedavin güzel sonuclansin insalah, dualarim seninle

Geçer Allahın izniyle inşallah, daha cok yeni kaybın biraz toparlansin vücudun daha iyi

Neden ben diyosun demi neden ben haftamiz bu kadar ilerlemisken neden benöyle cok sorguladım ki bende, yaşadığın şeyler o kadar normal ki doya doya acını yaşa.. Bu süreçte bana ıyi gelen burdaki dua gruplari oldu, bol bol tesbih çektim kuran okudum..

İnşallah vesile olsun bebeğine kavusmana cnm

Ahh çok sağ ol
Bu ay sonu başlanacak görünüyor.
Neler olacak hiç bilmiyorum sadece okullar da Başlayacağı için ders sonrası koştur koştur gideceğim görünüyor.. Sağlık olsun da
Benım doktor sabah erkenden cagırıyordu yumurta takibi yaparken, e2 yi de kontrol ediyordu, hormon takıbı yapıcaksa sabah ac karına gitmen gerekebilir

Dun bı gruba katılcaktım canım, kanama varken okunmuyormus kanama da adete kadar gelebilirmıs leke leke.. O yuzden adeti beklıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…