Umarımİnşallah vesile olsun bebeğine kavusmana cnm
Olabılır, belki 2 güne bır deıl de 3 4 gune bır çağırırlarDevlette çok sıkı takip olur mu İnan bilemiyorum..
Olsun cnm sen kendin tesbih cek iyi gelir, unutma sen cok özel bi annesin meleklerin seni cennette bekliyor olucak..Dun bı gruba katılcaktım canım, kanama varken okunmuyormuskanama da adete kadar gelebilirmıs leke leke.. O yuzden adeti beklıcem
Bı bakayım, hangi dualar okunabılıyorsa cekerim tabıkıOlsun cnm sen kendin tesbih cek iyi gelir, unutma sen cok özel bi annesin meleklerin seni cennette bekliyor olucak..
Olabilir Şubat başı size rapor veriyor olacağımOlabılır, belki 2 güne bır deıl de 3 4 gune bır çağırırlar
Amin kuzum amiiin.Allah razı olsun canım benım, acımı paylasıyorsunuz bundan hiç şüphem yok, ama kabullenemiyorum, zaman herseyin ılacı ama su an kaldıramıyorum aklıma geldıkce delirecek gıbı oluyorum
Nasip, ınsallah saglıcakla kucagıma aldıgım gunlerı de görürüz
Zikir ve tesbihat seni çok rahatlatır ayrıca besmelesiz şekilde ayet-el kürsi fatiha suresi ve felak nas okuyabilirsin sakıncası yok.Sen şuan lohusasın zaten oku bunları avuçlarını kendine sür.Bı bakayım, hangi dualar okunabılıyorsa cekerim tabıkı
Acını yaşa içine atma hep diyorum ağlamak istiyorsan ağla, anlatmak istiyorsan anlat, susmak istiyorsan sus ama yaşa, evet zaman her şeyin ilacı ama senin için şuan çok çok yeni haliyle böyle olman çok normal, biz en güzel cümleleri en iyi dilekleri sıralasak da sana belki bazen hiç geçmeyecek yetmeyecek bile, ama kızların dediği gibi okunabilecek ne varsa oku emin ol sabırla durup Allah'a bir yaklaştıkça o senin kalbine binler ile gelip içini ferahlatacak şuan sana tek iyi gelecek şey RabbimAllah razı olsun canım benım, acımı paylasıyorsunuz bundan hiç şüphem yok, ama kabullenemiyorum, zaman herseyin ılacı ama su an kaldıramıyorum aklıma geldıkce delirecek gıbı oluyorum
Nasip, ınsallah saglıcakla kucagıma aldıgım gunlerı de görürüz
Besmelesiz okunabılıyor mu, bılmıyordum bunuZikir ve tesbihat seni çok rahatlatır ayrıca besmelesiz şekilde ayet-el kürsi fatiha suresi ve felak nas okuyabilirsin sakıncası yok.Sen şuan lohusasın zaten oku bunları avuçlarını kendine sür.
İnşallah canım çok teşekkür ederimAcını yaşa içine atma hep diyorum ağlamak istiyorsan ağla, anlatmak istiyorsan anlat, susmak istiyorsan sus ama yaşa, evet zaman her şeyin ilacı ama senin için şuan çok çok yeni haliyle böyle olman çok normal, biz en güzel cümleleri en iyi dilekleri sıralasak da sana belki bazen hiç geçmeyecek yetmeyecek bile, ama kızların dediği gibi okunabilecek ne varsa oku emin ol sabırla durup Allah'a bir yaklaştıkça o senin kalbine binler ile gelip içini ferahlatacak şuan sana tek iyi gelecek şey Rabbim
ejce seni de okudum inşallah sende güzel haberler ile gelirsin Rabbim senin için en hayırlı olanı versin
Çok şükür gerek kalmamış kürtajaKürtaja gerek görmedi ama içerde biraz daha vardı, temizledi kendısı de, ilac tedavisi devam, adetle atılır dedı haftaya cuma yıne kontrol olcak
Allah razı olsun canım benımÇok şükür gerek kalmamış kürtaja
Senden haber almak bizi mutlu ediyor herkese moral verdin umut oldun şer sandıklarımız da vardır bi hayır rabbim gönlünden geçenleri en güzel şekilde sana ve diğer bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin
Dualarımdasın
Onların yiyecek ekmeği yokmuş seninle alakası yok sen okadar güçlüsün kii elinden gelenin fazlasını yapmışsındır zaten nasip kuzum verende alanda Allah böyle şeyler düşünme sen çokk güzel bir anne olacaksın belki bu Sefer kendiliğinden gelir mucizenKuzum soldan saga dönmedim yatakta,, 3 dk aralıklarla gelen sancılara bıle katlanırım dedım doktora, ama maalesef dogum sancısı nefesimi kesti
Umarım canımİyi bile olsa seninde rapor desteğine hakkın var
Kaldı ki şu an ki kurlar ile ilaçlar oldukça pahalı hale geldi. Umarm Doğal olur ve hiç bir şeye gerek kalmaz
Doğru söylüyorsun canım bakalım hayırlısıTüp bebek yapıcaksan para hesabı kopuyor bı yerden sonra.
Besmelesiz okunabılıyor mu, bılmıyordum bunu
Hemen yazıyorumSohrab merhaba canım sana özelden yazmak istedim ama mesaj atamıyorum. İkimizde aynı zamanlarda maalesef aynı kaderi yaşamışız çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim ikimize de sabırlar versin gönül ferahlığı versin çok acı çok zor...
Hayırlı olsun gebeliginiz ainara jel kullanırken mi hamile kaldınız sperme zararı olur mu bilemedim de o yüzden soruyorumKızlar ben geçen gün doktora gittim. İlişki başlangıcında canım acıyordu. Eşim kuruluk olsa ben hissederim demesine rağmen kendimi duvardaki boya kadar kuru hissediyordumDedim heralde bişey oldu bişey kaptım tüh tüh tüh antibiyotik mi içicem diye kuruntularla gittim doktora. Her bir şeyim acayip normalmiş sağlıklıymış amaaa dış dudaklarda ve girişte gerçekten kuruluktan tahriş varmış. Bunun da sebebi hamilelik kaybı sonrası oluşan hormon dengesizliğiymiş. Ainara Jel siye bir şey önerdi bana. İçeriğini okudum gerçekten tam benim durumum için. Doktor gece yatmadan önce vajinaya sık sabaha kadr beklesin, bir kaç günde bir böyle yap ama ilişkiden öncede vulvaya uygula dedi. Kullanan var mı aranızda?
Bugün kontrolden geldim bebeğimi kaybedeli bir hafta oldu dr rahim güzel toparlamış dedi sağ yumurtalıkta kist var dedi oda ilk adette atar kendini dedi Allahım inşaAllah bidaha böle gğnler yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?