- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Aral beye yada cenk beye gideceğim ilk adetten sonra şimdi ferhan sönmeze gidiyorum. Hepimiz için hayırlısı inş Çocuklarımız sağlıkla gelsinDaha da güzel haberler almak nasip olsun inşallah.
Si kime gidiyorsunuz Bursa’da?
Ahh kuzum canım bacım çok geçmiş olsun Rabbim cennette kavuştursun sizi inşallah. Uzun süredir girememistim okuduklarima inanmak istemedim ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim sağlıkla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin kuzum. Rabbim peygamber sabrı versinAllah razı olsun canım benım
Evet ainara da kullandım, geleitgelen de. Ainara genel nem dengesini sağlamak için haftada iki üç gün vajina içine sık sabaha kadar bırak prensibiyle de uygulanıyor, kayganlaştırıcı niyetine de. Geleitgelen direk kayganlaştırıcı.Hayırlı olsun gebeliginiz ainara jel kullanırken mi hamile kaldınız sperme zararı olur mu bilemedim de o yüzden soruyorum
Benim tam 1 ay sonra reglim gelmişti senin gibi bende bir hafta kanadım düşükten sonra adet gibi. Kanamam bitti tam 1 ay sonra adet olmuştum 1 hafta içinde olursun büyük ihtimalleKızlar merhaba. 7 şubatta kürtaj oldum boş gebelikten. Şimdi adetimi bekliyorum. Kürtaj sonrası adet kaç gün içerisinde oluyor. Kanamam 10 gün devam etti bitti fakat doktorum her ihtimale karşı adet görene kadar ilişkiyi de yasakladı. Normal döngüm 32 gnde bir oluyor
Merhaba geçmiş olsun, ben de boş gebelik geçirdim. 35 gün döngüm, 45. gün regl oldum kürtaj sonrasında. Kişiden kişiye değişiyor fazla kafanıza takmayın ne zaman olur diye.Kızlar merhaba. 7 şubatta kürtaj oldum boş gebelikten. Şimdi adetimi bekliyorum. Kürtaj sonrası adet kaç gün içerisinde oluyor. Kanamam 10 gün devam etti bitti fakat doktorum her ihtimale karşı adet görene kadar ilişkiyi de yasakladı. Normal döngüm 32 gnde bir oluyor
Sabrın bol olsun ben de 9 haftalıkken kürtaj oldum yaşasaydı 13 haftalık olacaktı nasip kısmet işte. Bugün 32 gün sonr oldum adetimi bunu bile görmek güzel zaman geçtikçe insan yeniden umut etmeye başlıyor. Şimdi planlı hareket ederek hamile kalmak istiyorum bakalım onu da göreceğiz yeniden inşallahBugün kontrolden geldim bebeğimi kaybedeli bir hafta oldu dr rahim güzel toparlamış dedi sağ yumurtalıkta kist var dedi oda ilk adette atar kendini dedi Allahım inşaAllah bidaha böle gğnler yaşatmasın.
İnşallah bi olsam rahatlayacağım inanılmaz şiştimBenim tam 1 ay sonra reglim gelmişti senin gibi bende bir hafta kanadım düşükten sonra adet gibi. Kanamam bitti tam 1 ay sonra adet olmuştum 1 hafta içinde olursun büyük ihtimalle
Teşekkür ederim biraz takmaya başladım bu aralarMerhaba geçmiş olsun, ben de boş gebelik geçirdim. 35 gün döngüm, 45. gün regl oldum kürtaj sonrasında. Kişiden kişiye değişiyor fazla kafanıza takmayın ne zaman olur diye.
Benimde 43 gün olmuştu normalde 28 günde olur, düzensizlik olabiliyor sonraki de erken gelmiştiKızlar merhaba. 7 şubatta kürtaj oldum boş gebelikten. Şimdi adetimi bekliyorum. Kürtaj sonrası adet kaç gün içerisinde oluyor. Kanamam 10 gün devam etti bitti fakat doktorum her ihtimale karşı adet görene kadar ilişkiyi de yasakladı. Normal döngüm 32 gnde bir oluyor
Ben de 29 aralıkta Kürtaj oldum bugün 32. Günümde geldi adetimKızlar merhaba. 7 şubatta kürtaj oldum boş gebelikten. Şimdi adetimi bekliyorum. Kürtaj sonrası adet kaç gün içerisinde oluyor. Kanamam 10 gün devam etti bitti fakat doktorum her ihtimale karşı adet görene kadar ilişkiyi de yasakladı. Normal döngüm 32 gnde bir oluyor
Benimde 43 gün olmuştu normalde 28 günde olur, düzensizlik olabiliyor sonraki de erken gelmişti
Bakalım ne zaman gelecekBen de 29 aralıkta Kürtaj oldum bugün 32. Günümde geldi adetim
Sabrın bol olsun ben de 9 haftalıkken kürtaj oldum yaşasaydı 13 haftalık olacaktı nasip kısmet işte. Bugün 32 gün sonr oldum adetimi bunu bile görmek güzel zaman geçtikçe insan yeniden umut etmeye başlıyor. Şimdi planlı hareket ederek hamile kalmak istiyorum bakalım onu da göreceğiz yeniden inşallah
Çok mutlu oldum senin adına inşallah şimdiki hamileliğin de sağlıklı ilerler ve mutlulukla kavuşursun yavruna.Canım kaybın için çok üzgünüm. Ben de senin gibi 9.haftada kürtaj oldum. Yaşasaydı şimdiye doğmuş ve 1 aylık olacaktı.
Kürtajdan sonra 3 gün kanama, 40. güne kadar da lekelenmem devam etti.
48.gün ilk adetimi oldum ve 3.adetle tekrar hamile kaldım.
Haftaya minik adan 5 aylık olacak inşallah.
İnşallah sen ve senin gibi bekleyen herkese tekrar hamilelik nasip olsun.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah.
.
Benim hamileliğim sürprizdi öyle de bittiBakalım ne zaman gelecekYeniden hamile kalmayı ne zaman planlıyorsunuz yada planlayabiliyormusunuz
Çok mutlu oldum senin adına inşallah şimdiki hamileliğin de sağlıklı ilerler ve mutlulukla kavuşursun yavruna.
Evrene güzel dilekler yolluyorum her zaman Allah’tan hayırlısını diliyorum.
Tekrar nasip etsin benimle birlikte isteyen herkese
Beni de Eklermisiniz? Ben geçen sene Nisan ayında tek yumurta ikizlerimi kalpleri durması sonucu kaybettim. Daha sonrasında düşük şeklinde dogum yaptırdılar Zeynep Kamil hastanesinde. Aylar sonra tekrardan gebelik düşünüyoruz ama psikolojik olarak ne hissetmeliyim nasıl düşünmeliyim bilmiyorum, hatta yumurtlama dönemi takibini falan nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum. Son adet tarihim 20 ocak. Normalde 30 günde bir olurum cok nadir geçen ay ki gibi 35 günü geçer.Merhabalar kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
.
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 @Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 @PembeAnkaKusu 01.06.2021 burcusami 09.06.2021 C celiklady 12.08.2021 @windream 20.08.2021 @Dh120910 30.08.2021 @newnew 29.09.2021 @Bonncuk 05.10.2021 -C-A-N-A-N- 09.10.2021 @karaca3443 21.10.2021 @senistiyorruj 25.10.2021 @Doktoraliguru 16.11.2021 @Melikeben 09.01.2022 @Random33 18.01.2022 @Paresilaaa 22.01.2022
Cok şükür kaldım ve çarşamba Allahın izniyle doğumum varBakalım ne zaman gelecekYeniden hamile kalmayı ne zaman planlıyorsunuz yada planlayabiliyormusunuz
Benim bebeğim 16 haftada kaybettim kalbi atıyordu doğuma kadar o yüzden nedenini düşünmedeb edemiyorum sanırsam rahim ağzı yetmezliği oldu şimdi daha çok yeni acım ama 2 ay bekleyip denemeyi düşünüyorum yada 3 ay ama böle kayıplardan sonra zaman geçmiyomuş demkki ilk anlarda bidaha çocuk denemem dedim ama acısını unutamıyorum çok özlüyorum evladımı o yüzden hemen zaman geçsin Allah sağlıkla nasip etsin istiyorum. Hepimize inşAllahCanım kaybın için çok üzgünüm. Ben de senin gibi 9.haftada kürtaj oldum. Yaşasaydı şimdiye doğmuş ve 1 aylık olacaktı.
Kürtajdan sonra 3 gün kanama, 40. güne kadar da lekelenmem devam etti.
48.gün ilk adetimi oldum ve 3.adetle tekrar hamile kaldım.
Haftaya minik adan 5 aylık olacak inşallah.
İnşallah sen ve senin gibi bekleyen herkese tekrar hamilelik nasip olsun.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah.
.
O evladının yerini malesef tutmuyor, o hep aklında gönlünde olucak.. Çarşamba doğumum var ama melek kizim hiç aklımdan çıkmıyor.. Onu kaybettiğim hastaneye gidemiyorum, o yoldan geçemiyorum,onunla hala konuşuyorum, bak kızım kardeşinle kavusucaz diyorumBenim bebeğim 16 haftada kaybettim kalbi atıyordu doğuma kadar o yüzden nedenini düşünmedeb edemiyorum sanırsam rahim ağzı yetmezliği oldu şimdi daha çok yeni acım ama 2 ay bekleyip denemeyi düşünüyorum yada 3 ay ama böle kayıplardan sonra zaman geçmiyomuş demkki ilk anlarda bidaha çocuk denemem dedim ama acısını unutamıyorum çok özlüyorum evladımı o yüzden hemen zaman geçsin Allah sağlıkla nasip etsin istiyorum. Hepimize inşAllah
Ya çok sevindim adınıza ne güzel bebeğinize kavuşacaksınız, ama çokta duygusalsınız şuan anlıyorum sizi melek kızınız sizin adınıza seviniyordur. Bende atlatacağım inş sizin gibi yeniden evladıma kavuşacağım bütün herkese nasip etsin inşaAllahO evladının yerini malesef tutmuyor, o hep aklında gönlünde olucak.. Çarşamba doğumum var ama melek kizim hiç aklımdan çıkmıyor.. Onu kaybettiğim hastaneye gidemiyorum, o yoldan geçemiyorum,onunla hala konuşuyorum, bak kızım kardeşinle kavusucaz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?