Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben birşey sormak istiyorum. Hamiş olup olmadığımı bilmiyorum, regl başlamasına 3 gün var gecikme olursa yada sabır edebilirsem o zamanlarda test yapacağım. Birkaç belirti var zaten. Yeni evli olduğumuz ve eşim istediği için her gün ilişki yaşıyoruz Bi zararı olurmu acaba?

Evet bi yanim innailmaz buruk ama malesef buraya yazabiliyorum sadece, kimseyle paylaşamıyorum Amin insallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin..

Sadece fizyolojik değil psikolojik olarak da hazır olmak lazım. Hiç acele etmemek lazım. Vakti zamanı gelince olacak Allah’ın izniyle.

.

Sohrab memlekette olunca çok yazamıyorum atlamadım değil mi bir sonraki doktor randevun ne zaman

Merhaba kızlar, dun gece ıkı buyuk parca pıhtı dustu, pesınden kanama arttı, sabaha baya sıvı sekılde hem pıhtılı hem normal kanama geliyordu, doktor hemen hastaneye cagırdı, kürtaja alındım maalesef bu gece hastanedeyim, ınsallh bu son olur, normale donerim ben de, cok dikkatli bir sekılde yuzeysel aldım dedı, ınsallah yapısıklık vs.olmaz, tekrar estrofem basladı, adetım biraz daha uzayabılırmış.. Bu gece tedbir amaclı göndermedi.. Sabaha taburcu ederim dedi

Üzüldüm canım ya kürtajı hiç istemediğin için ama senin sağlığın her şeyin önünde. Geçmiş olsun bir an önce toparlanmanı dilerim

Geçmiş olsun canım benim Sorun olmaz inşallah üzülme çoğumuza kürtaj yapılmıştı problem olmadı dikkatlice yapmışlardır zaten iyileşeceksin hemen inşallah

Çok geçmiş olsun canım, son olsun inşallah

Cok geçmiş olsun cnm inşallah bian önce toparlanırsin

Çok çok geçmiş olsun Sohrab inşallah bu son olur artık ama cidden doktorun çok dikkatli ve estrofem vermesi çok iyi olmuş o rahim damarlarını besleyip sürekli akıntı gelecek o sayede rahim genleşir yapışmaz sen hiç merak etme, sen şimdi bol avakado ye eve gelince ilaç bitince de ara ara benim gibi nar suyu al erkenden fayda etsin ben bilsem en başta kullanırdım ama bilmiyordum çok kan kaybettin değerler düzelinceye ya normal pekmez ya dut yada keçiboynuzu hangisi varsa günlük onu da ihmal etme olur mu, birde kahvaltıda haşlama yumurta ile çiğ badem, ceviz, fındık şuan bunlar rahme en iyi gelenler biliyorsun bir yıldır bunları araştırıyorum

Canım çok çok geçmiş olsun, bundan sonrası çabucak toparlanman inşsllsh beslenmene dikkat et çabucak toparlayacak sın inanıyorum, güneşli günler gelecek

Çok geçmiş olsun canım en kısa sürede toparlarsın inşallah güzelce beslen bol bol kan olsun vitamin olsun inşallah rahim de toparlanır sen hiç dert etme

Kızlar benim çok sevgili kocam çok canımı sıktı, 2 gündür bölük pörçük uyku uyuyorum. Toplasan 4 saat. Çok çarpıntım var. Yediğim yemek zehir gibi geliyor. Bana dua eder misiniz? Kalbime biraz ferahlık istiyorum sadece. Biliyorum belki dert sayılmaz ama gerçekten çok üzgünüm.

Ahh canım benim, kendini ve bebeğini üzme lütfen, sadece bebeğine odaklan stres yapma bebeğine konuş bol bol iyi gelecektir inşirah suresi oku, bilmiyorsan telefondan aç sesini de aç minik kuzuya dinleyin, gönlüne ferahlık gelsin inşallah

Canım Burcu şaka gibi inanmıyorum sadece 2 gün kaldı kavuşmaya
Çok şükür bu günleri gördük, sağlıkla kucağına al kuzunu
Bende inanamıyorum cnm hala rüyada gibiyimcok şükür rabbime bugünleri nasip etti.. Amin insallah darısı en güzel zamanda başınıza olsun inşallah, hepiniz dualarimdasiniz

Çok sağol demiyorum inan bebeğim olmasa girmiştim çoktan ailemin yanına. Dediğini yapcam şimdi teşekkür ederim

merhabalar bende düşük yapmıştım 4 ay önce düşük yaptım ve 4 aydan beri hep kanam akıntı şeklinde bazen de lekelnme vardı gecen baska bi doktora gittim bana da içinde ya parca yada polip var dedi bunu ya küretajla yada histerekopi ile temizleriz histereskopi yapasrak içindekinin ne oldugunu biliriz dedi bnde baya karasız kaldım hangisini yapsam acaba biraz da maddi imkan kısıtlı ve gebe kalmama da engel demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…