Merhaba kızlar, dun gece ıkı buyuk parca pıhtı dustu, pesınden kanama arttı, sabaha baya sıvı sekılde hem pıhtılı hem normal kanama geliyordu, doktor hemen hastaneye cagırdı, kürtaja alındım maalesefbu gece hastanedeyim, ınsallh bu son olur, normale donerim ben de, cok dikkatli bir sekılde yuzeysel aldım dedı, ınsallah yapısıklık vs.olmaz, tekrar estrofem basladı, adetım biraz daha uzayabılırmış.. Bu gece tedbir amaclı göndermedi.. Sabaha taburcu ederim dedi
Kızlar benim çok sevgili kocam çok canımı sıktı, 2 gündür bölük pörçük uyku uyuyorum. Toplasan 4 saat. Çok çarpıntım var. Yediğim yemek zehir gibi geliyor. Bana dua eder misiniz? Kalbime biraz ferahlık istiyorum sadece. Biliyorum belki dert sayılmaz ama gerçekten çok üzgünüm.
Amin inşallah, çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, bu son olsun inşallahSağlam bir beslenme ile ayağa kalkarsınız inşallah, hele şu günler bi geçsin
Rabbim ferahlık versin, gönlünüzü genişletsin inşallah
CanımMerhaba kızlar, dun gece ıkı buyuk parca pıhtı dustu, pesınden kanama arttı, sabaha baya sıvı sekılde hem pıhtılı hem normal kanama geliyordu, doktor hemen hastaneye cagırdı, kürtaja alındım maalesefbu gece hastanedeyim, ınsallh bu son olur, normale donerim ben de, cok dikkatli bir sekılde yuzeysel aldım dedı, ınsallah yapısıklık vs.olmaz, tekrar estrofem basladı, adetım biraz daha uzayabılırmış.. Bu gece tedbir amaclı göndermedi.. Sabaha taburcu ederim dedi
Hay allah..Kızlar benim çok sevgili kocam çok canımı sıktı, 2 gündür bölük pörçük uyku uyuyorum. Toplasan 4 saat. Çok çarpıntım var. Yediğim yemek zehir gibi geliyor. Bana dua eder misiniz? Kalbime biraz ferahlık istiyorum sadece. Biliyorum belki dert sayılmaz ama gerçekten çok üzgünüm.
Daha ıyıyım, ama cok halsiz hissediyorum kendımı, bir de gece usutmusum sanırım nezle oldum, kanamam gelmiyor artık, bazen bakıyorum leke bıle yok o sevindirici.. Dünkü kanama gibi bi kanama yasamamıstım daha evvel.. Insallah cabucak toparlanırım
SevindimDaha ıyıyım, ama cok halsiz hissediyorum kendımı, bir de gece usutmusum sanırım nezle oldum, kanamam gelmiyor artık, bazen bakıyorum leke bıle yok o sevindirici.. Dünkü kanama gibi bi kanama yasamamıstım daha evvel.. Insallah cabucak toparlanırım
Ewet cnm, adet olunca kontrole gel dedi, bakalım beslenme ile de toparlarım ınsallhSevindim
Şimdi regl mı bekleyeceksin düzene girmesi için. Bağışıklığına çok dikkat manevi olarak da kolay olmadığından savunmasız kalmasın bünyen bol bol uyu
Okadar güzel ki sizin adınıza çol seviniyprum, sağlıcakla biran önce kucağınıza alın kendinize iyi bakın doğumdan sonrada hep yazın dualarım sizinle burcusamiBende inanamıyorum cnm hala rüyada gibiyimcok şükür rabbime bugünleri nasip etti.. Amin insallah darısı en güzel zamanda başınıza olsun inşallah, hepiniz dualarimdasiniz
Bilgisayardan önce İnşirah suresi açtım dediğin gibi sonra Bakara süresi. Rahatladım biraz çok sağolAhh canım benim, kendini ve bebeğini üzme lütfen, sadece bebeğine odaklan stres yapma bebeğine konuş bol bol iyi gelecektir inşirah suresi oku, bilmiyorsan telefondan aç sesini de aç minik kuzuya dinleyin, gönlüne ferahlık gelsin inşallah
Şifa olsun canım ikinize deBilgisayardan önce İnşirah suresi açtım dediğin gibi sonra Bakara süresi. Rahatladım biraz çok sağol
Amin insalalh cnm benim en kisa zamanda size yazicam, doğumum 11 30 da inşallah..
Sağlıkla dönAmin insalalh cnm benim en kisa zamanda size yazicam, doğumum 11 30 da inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?