Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok geçmiş olsun, bu son olsun inşallah Sağlam bir beslenme ile ayağa kalkarsınız inşallah, hele şu günler bi geçsin

Rabbim ferahlık versin, gönlünüzü genişletsin inşallah

Canım Sohrab haberini şimdi okudum.
Güzelce toparlansın inşallah bedenin
Şimdi nasılsın?.

Hay allah..
Dualarım seninle

Canım Sohrab haberini şimdi okudum.
Güzelce toparlansın inşallah bedenin
Şimdi nasılsın?.
Daha ıyıyım, ama cok halsiz hissediyorum kendımı, bir de gece usutmusum sanırım nezle oldum, kanamam gelmiyor artık, bazen bakıyorum leke bıle yok o sevindirici.. Dünkü kanama gibi bi kanama yasamamıstım daha evvel.. Insallah cabucak toparlanırım

Sevindim
Şimdi regl mı bekleyeceksin düzene girmesi için. Bağışıklığına çok dikkat manevi olarak da kolay olmadığından savunmasız kalmasın bünyen bol bol uyu

Bende inanamıyorum cnm hala rüyada gibiyimcok şükür rabbime bugünleri nasip etti.. Amin insallah darısı en güzel zamanda başınıza olsun inşallah, hepiniz dualarimdasiniz
Okadar güzel ki sizin adınıza çol seviniyprum, sağlıcakla biran önce kucağınıza alın kendinize iyi bakın doğumdan sonrada hep yazın dualarım sizinle burcusami

Bilgisayardan önce İnşirah suresi açtım dediğin gibi sonra Bakara süresi. Rahatladım biraz çok sağol

Arkadaşlar şu an yumurtlama dönemindeyim ve çok fazla ağrı ve az biraz kanama var. Bu neden oluyor acaba?

Yumurtlama dönemindeki ağrılara alışkınım, bu ağrıları anlamayıp doktora gitmişliğim de çoktur fakat lekelenme ilk kez gördüm sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…