Allahım ikinizide sağ salim çıkarsın hemen sağlıklı mutlu uzun bir hayatınız olsun dünyanın en güzel ama bir okadarda yorucu günleri geliyor..Amin insalalh cnm benim en kisa zamanda size yazicam, doğumum 11 30 da inşallah..
Rabbim en kolay şekilde ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAmin insalalh cnm benim en kisa zamanda size yazicam, doğumum 11 30 da inşallah..
Merakla bekliyoruz güzel haberiniCok sağolun kızlar Allah razı olsun
Çok şükür allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah bebişinCok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
hayırlı uğulu olsun canım. analı babalı büyüsün inşallah. sen de kendine dikkat et lütfen, kendi sağlığını ihmal etme.Cok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Yaaaaa çok şükürCok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Maşallah, gözünüz aydın. Allah sağlıkla imanla büyümek nasip etsin.Cok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Şükürler olsun canım, çok şükür Allah size bağışlasın sağlıkla hayırla büyüsün, ismi gibi yaşasın hep, Hz Ömerin adaleti onunla olsun hepCok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahCok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Sağlıkla büyüt inşallahCok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Çok şükür gerçekten ama hak ettin bu günleri tadını çıkar inşallah
1-1buçuk ay demişlerdi kuzum bakalım bekliyoruz 1 ay olacak haftaya. Kız tam beslenemiyordu arttırınca kusuyordu o yüzden olması gereken miktarda beslenemiyordu sütün yanında damardan besleniyordu yeni yeni kusması geçti damar yolunu çıkardılar ama oğlan bu arada arayı kapadı neredeyse canım o tam anne sütüyle beslendi. Haftaya 2 kilo olurlar diye düşünüyorum bakalım bekliyoruz çıkmaları için ne gerekiyor tam olarak bilmiyorum. İnşallah kavuşuruz
Hadi bakalım inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz1-1buçuk ay demişlerdi kuzum bakalım bekliyoruz 1 ay olacak haftaya. Kız tam beslenemiyordu arttırınca kusuyordu o yüzden olması gereken miktarda beslenemiyordu sütün yanında damardan besleniyordu yeni yeni kusması geçti damar yolunu çıkardılar ama oğlan bu arada arayı kapadı neredeyse canım o tam anne sütüyle beslendi. Haftaya 2 kilo olurlar diye düşünüyorum bakalım bekliyoruz çıkmaları için ne gerekiyor tam olarak bilmiyorum. İnşallah kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?