Oyy kuzular1-1buçuk ay demişlerdi kuzum bakalım bekliyoruz 1 ay olacak haftaya. Kız tam beslenemiyordu arttırınca kusuyordu o yüzden olması gereken miktarda beslenemiyordu sütün yanında damardan besleniyordu yeni yeni kusması geçti damar yolunu çıkardılar ama oğlan bu arada arayı kapadı neredeyse canım o tam anne sütüyle beslendi. Haftaya 2 kilo olurlar diye düşünüyorum bakalım bekliyoruz çıkmaları için ne gerekiyor tam olarak bilmiyorum. İnşallah kavuşuruz
Hadi bakalım inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuzvarsın az daha bekle yeterki sağlık olsun
Oyy kuzularçok şükür güzel haberler bunlar canım, yakında gelecekler
çok şükür oğluşunada sanada geçmiş gitmiş olsun,, ağrılarında geçer hiç merak etme sağlıkla evine gidersin inşaAllahCok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Şükürler olsun, saglıklı hayırlı uzun ömürleriniz olsun canımCok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Kızlar hepinize hayırlı kandiller.
Bugün kan verdim 23,79 çıktı şu günün yüzü suyu hürmetine bu sefer sağlıkla ilerler inşallah dualarınızda beni de unutmayın
Cok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Ayyy çoook sevindiiimKızlar hepinize hayırlı kandiller.
Bugün kan verdim 23,79 çıktı şu günün yüzü suyu hürmetine bu sefer sağlıkla ilerler inşallah dualarınızda beni de unutmayın
Ama çoook sevindim hadi bakalım eskilerden sende gittin bu kez sağlıkla ilerlesin sen de bebek de sağlıkla sonunu görün inşallah, hayırlı da bir evlat olsun daha ne ister insanKızlar hepinize hayırlı kandiller.
Sağlıkla devam etsin, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hepinize hayırlı kandiller.
İnşaAllah sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız mübarek kandil günü dualarımız sizleKızlar hepinize hayırlı kandiller.
Tebrik ederim seniiiKızlar hepinize hayırlı kandiller.
Bugüne cok yakıştı bu haber, saglıkla devam etsın ınsallah canımKızlar hepinize hayırlı kandiller.
TebrikleeerKızlar hepinize hayırlı kandiller.
Gözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar hepinize hayırlı kandiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?