Sağol canımBugüne cok yakıştı bu haber, saglıkla devam etsın ınsallah canım, ama lütfen artıs takıbı yaptır bu sefer
Yaaa ne güzel haber.Sağlıkla devam etsin inşallahTeşekkür ediyorum can kızlar
İnşallah güzel olur herşey hepimiz için
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahCok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler yanına inşallah annesi onları güzelce besler kiloda aldırır1-1buçuk ay demişlerdi kuzum bakalım bekliyoruz 1 ay olacak haftaya. Kız tam beslenemiyordu arttırınca kusuyordu o yüzden olması gereken miktarda beslenemiyordu sütün yanında damardan besleniyordu yeni yeni kusması geçti damar yolunu çıkardılar ama oğlan bu arada arayı kapadı neredeyse canım o tam anne sütüyle beslendi. Haftaya 2 kilo olurlar diye düşünüyorum bakalım bekliyoruz çıkmaları için ne gerekiyor tam olarak bilmiyorum. İnşallah kavuşuruz
Gözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin inşallahKızlar hepinize hayırlı kandiller.
Bugün kan verdim 23,79 çıktı şu günün yüzü suyu hürmetine bu sefer sağlıkla ilerler inşallah dualarınızda beni de unutmayın
Çok sağ ol canım benim inşallahhHayırlısıyla sağlıcakla gelsinler yanına inşallah annesi onları güzelce besler kiloda aldırır
İyiyiz kuzum bugün detaylımız vardı herşey yolunda çok şükür bi sıkıntı çıkmadıÇok sağ ol canım benim inşallahhsen nasılsın bebişin nasıl?
Maşşallah canım benim çok şükür rahatlamışsındır hep böyle devam etsinİyiyiz kuzum bugün detaylımız vardı herşey yolunda çok şükür bi sıkıntı çıkmadı
İnşallahh evet yaa üzerimden büyük bir yük kalktı sanki çok şükürMaşşallah canım benim çok şükür rahatlamışsındır hep böyle devam etsin
Yapalım canım, 12 Şubat
Şimdi gördüm mesajını. Çok sevindim canim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hepinize hayırlı kandiller.
Bugün kan verdim 23,79 çıktı şu günün yüzü suyu hürmetine bu sefer sağlıkla ilerler inşallah dualarınızda beni de unutmayın
Amin kuzucum inşallah. Sen nasılsınn. Bebiş nasıl ?Şimdi gördüm mesajını. Çok sevindim canim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤❤❤
Hayırlı olsun darısı bize olsun inşallah. Şimdi sırada kim vardıCok sukur kavuştuk kızlar oğlumladarısı isteyen herkesin başına ağrılarım var inşallah geçer
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı ilerler hepimizinki.Kızlar hepinize hayırlı kandiller.
İnşallah canım senin nasıl gidiyor ?Hayırlı olsun darısı bize olsun inşallah. Şimdi sırada kim vardı
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı ilerler hepimizinki.
14.02.2022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?