Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam herkese, kızlar salı günü kürtaj oldum. Vakum tekniği dedi ama vakumlu kürtajdan sonra böyle su gibi kanama ve yara gibi ağrı normal mi bilemedim.

Hatta ilk iki gün ağrım daha azdı son iki gündür daha fazla gibi illa ki ağrı kesici içtiriyor.

Doktor 3 ay korunma mı söyledi ama burda kimler ne kadar süre sonra tekrar gebe kaldı merak ediyorum doğrusu.

Bol su için enfeksiyon riski için antibiyotik vermiştir onu kullanın mutlaka,ilk adete kadar leke görmeniz normal ama aşırı kanama parça görürseniz mutlaka doktora haber verin.

Korunmaya gelince ben 3 ay bekledim sonra bıraktım,bu arada çok geçmiş olsun Rabbım bor daha yaşatmasın inşallah

Merhaba canlarım, bu ay da ovulasyon testi koyulaşmadı. Kürtaj sonrası 4. Ayı da böyle kapatacağız gibi..

Merhaba sohrab. Eşim bugün gitti benim bir ay kesin ayriyiz yumurtlamam yarın gözüküyor ev taşı et derken benim bu ay imkansıza yakın ama yine de guncelleyebiliriz. Gece n ay 15 gün neredeyse adetim gecikmisti şimdi ne olur bilmiyorum ama 28 gün sayarsam 19 şubat yazabilirsin☺

Sana sen nasılsın demek abes geliyor bana acını derinden hissediyorum. Tekrar sana bunları da yaşatmak istemiyorum dile getirerek. Ama yine de inan kalbimde bir sızısın allahım yardımcın olsun.

Merhaba canlarım, bu ay da ovulasyon testi koyulaşmadı. Kürtaj sonrası 4. Ayı da böyle kapatacağız gibi..
Yumurta takibi yaptırdın mı doktorda canım. Ya da femara ,klomen kullandın mı? Öyle takiple ilerlemek de iyi oluyor.

Allah razı olsun canım benim, destegınız ıcın gercekten minnettarım, ınsallah zaman herseyin ılacı, toparlanırım ben de
Eşinın tayini ne zaman gerceklesecek pekı?

Evet antibiyotik alıyorum, ufak tefek parçalar da geliyor ve genellikle ayağa kalkınca vs su gibi kan akışı oluyor. Günde 2-3 ped rahat değiştiriyorum yani.

İnşallah sorunsuz atlarım, çok çok teşekkür ederim bilgilendirme be temenni için
İnşallah güzel şeyler paylaşmakta nasip olur hepimize

Adet kanamasından fazla ise doktora haber verin mutlaka, acık yara olabılır. Ben de dogum yaptım pıhtı parcaları kalmıstı, su gıbı kanama olunca kurtaja alındım, ama kürtajdan berı leke leke gelıyor, 2 gundur yok denecek kadar az.. Fazla olursa haber ver dedı, antıbıyotık ve estrofem kullanıyorum suanda.. Estrofem den sonra da kanama olucak diye de bilgilendirdi.. Bir de kanamanız bitince sarı akıntı olunca da haber verin doktora

Aslan bende aynı salı günü aynı işlemle kürtaj oldum canım çok yanıo açım büyük ama okurken bakıyorum da bunu yaşayan bir ben değilmişim benimde ilk gebeliğim iki sene sonunda olmuştı pcosum okadar mutlu olmuştım ama uzun sürmedi 11 haftalık kalbi durdu ve sebebini bilmıyorm Dr kan pıhtılaşması yada kromozom anomalisi dedi ama ne dese de nedense içimdekş acı geçmedi 1 şubatı hiç unutmayacam bende suan kanama görüyorum antibiyotik içiyorum inşaallah içimiz temizlenmiştir kürtajda ve siz kaç haftalık neden düşük yaptınız

Benimde öyle ara ara su gibi aniden geliyo ama doldurmaya yetiyo pedi. 4gün sonra randevum var inşallah sorun yoktur tekrar işleme girmek zorunda kalmam
Doktor 20gün kanaman olacak dedi ama miktarda belirtmeyince bu şekilde olması normal mi diye arayışa girdim.

Çok üzüldüm, ilk gebeliği bu şekilde sonuçlanıp sonrasında sağlıklı gebelik yaşayan o kadar çok kişi var ki. Ümidini kaybetme yine de canım. Allah nasip etmiş yine eder.
Benim 8,5haftaydı ama bebeğim gelişmedi 6,5 hafta da kaldı. Kalp atışı bile duyamadık kan akışı da kesilmişti oraya alalım artık dedi doktorum. Öyle oldu. Karnımın içi yara gibi baya birde büyük tuvaletim gelince çok fazla sancım oluyor sıkışıyor heralde oralar normal mi tüm bunlar hiç bilemiyorum. Senin kanaman nasıl canım ne kadar canım

Neden gelişmedi bilemiyorum bende. Benimde ilk gebeliğimdi bir senedir evliyim. Patalojiye gönderiliyormuş alınan dokular sonucuna göre anlaşılır mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…