Aynen az artmış gibi geldi ama doktor normal ctesi gel dediEn az %60 artış olması normal, farklı laboratuvar olması da etki eder. 2 gün sonra aynı nerde tekrar ver
Anladım canım çok geçmiş olsunYok kuzum maalesef covid pozitif olduğum için karanrşmadayım. İlaç kullanmadım sadece ovulasyon testi yapıyordum
Çok geçmiş olsun Allah bir daha bize yaşatmasın kimseye yaşatmasın ama senle benzer şeyleri yaşıyoruz kanamam var pes değişiyorum iki tane fln ve dediğin gibi büyük abdest zamanı çok sancım oldu ama benim haftam senden daha büyük yani rahim büyümüştü ve o 1 Şubat gecesi bana ilaçlarla öyle acı çektirdiler ki ben o bebeği düşürene kadar canım dan can gitti Sancım 5 saat sürdü fetüs düştü eşi ni de vakumla aldilar vakum kürtaj güya ama be acı cektim anestesiziz bilmıyorm anlatamıyorum atlatamıyorm ve tekrar yasamaktan korkuyorum ve aklımdan gitmeyen şey zır gebe kalmiştim ya hemen kalamazsam ve sanki gebe kalırsam anca bu acı geçer gibi bir his oluyor öyle dertleşecek birini bulmişim gibi yazdım çok çünkü benle aynı anda aynı şeyi yaşamışsınÇok üzüldüm, ilk gebeliği bu şekilde sonuçlanıp sonrasında sağlıklı gebelik yaşayan o kadar çok kişi var ki. Ümidini kaybetme yine de canım. Allah nasip etmiş yine eder.
Benim 8,5haftaydı ama bebeğim gelişmedi 6,5 hafta da kaldı. Kalp atışı bile duyamadık kan akışı da kesilmişti oraya alalım artık dedi doktorum. Öyle oldu. Karnımın içi yara gibi baya birde büyük tuvaletim gelince çok fazla sancım oluyor sıkışıyor heralde oralar normal mi tüm bunlar hiç bilemiyorum. Senin kanaman nasıl canım ne kadar canımı
Canım aynı yerde ve aynı saatlerde vermeye calıs olur mu, artış fena deıl
Geçmiş olsun canımYok kuzum maalesef covid pozitif olduğum için karanrşmadayım. İlaç kullanmadım sadece ovulasyon testi yapıyordum
Insallah, valla o kadar cok kanamam oldu kı, kac paket ped bıttı bilmiyorum mesane pedlerı var onlardan 3 paket bitirdim.. Ama kürtajdan berı normal ped kullanıyorum bazen temızken atıyorum.. Azalarak devam edıcek.. Dedıgım gıbı adet kanamasından fazla ıse doktora haber verinBenimde öyle ara ara su gibi aniden geliyo ama doldurmaya yetiyo pedi. 4gün sonra randevum var inşallah sorun yoktur tekrar işleme girmek zorunda kalmam
Doktor 20gün kanaman olacak dedi ama miktarda belirtmeyince bu şekilde olması normal mi diye arayışa girdim.
Valla bilmiyorum ki, öyleydi heralde. Belirtim de yoktu, uçağa binmek için test verince pozitif çıktıGeçmiş olsun canımomıcron mu oluyor artık hepsı
Sağol canım. Valla burada sıkıntı ya ilk hastanede 160₺ ye verdim sonra kendi doktorum istedi 40₺ ye verdim bir daha naparım bilmemCanım aynı yerde ve aynı saatlerde vermeye calıs olur mu, artış fena deıl
Hmm, Kacinci gundesin pekı, kac gunun kaldı karantina bitmesine, bagısıklık guclendırıcı beslenmeye calısValla bilmiyorum ki, öyleydi heralde. Belirtim de yoktu, uçağa binmek için test verince pozitif çıktı
Kendı doktoruna yaz ıkı gun sonra tekrar vereyım dıye, sonucta oncekı durumunu bılıyor, cumartesiye bır hafta var.. Tam ıkı kat olmadıgı ıcın tekrar vermen taraftarıyım, sen bilirsin yine de tabıkı..Sağol canım. Valla burada sıkıntı ya ilk hastanede 160₺ ye verdim sonra kendi doktorum istedi 40₺ ye verdim bir daha naparım bilmemdoktorda ctesi gel direk dedi
Dün sondu kuzum bugün bitmiş oldu, d3 k2 vitamini umca solüsyon, bol sarımsak bu şekilde atlattım çok şükür. Sen nasılsın bakalım kuzucumHmm, Kacinci gundesin pekı, kac gunun kaldı karantina bitmesine, bagısıklık guclendırıcı beslenmeye calıs
D vitamini üreme saglıgı ıcın de cok etkılı, ıyı yapmıssın cnm, Hıc bırakma d vitamini..Dün sondu kuzum bugün bitmiş oldu, d3 k2 vitamini umca solüsyon, bol sarımsak bu şekilde atlattım çok şükür. Sen nasılsın bakalım kuzucum
Ah inşallah bende de azalma olur gün gün. Cok geçmiş olsun size de bebeğinizi de sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallahInsallah, valla o kadar cok kanamam oldu kı, kac paket ped bıttı bilmiyorum mesane pedlerı var onlardan 3 paket bitirdim.. Ama kürtajdan berı normal ped kullanıyorum bazen temızken atıyorum.. Azalarak devam edıcek.. Dedıgım gıbı adet kanamasından fazla ıse doktora haber verin
Sana özelden yazdım canımÇok geçmiş olsun Allah bir daha bize yaşatmasın kimseye yaşatmasın ama senle benzer şeyleri yaşıyoruz kanamam var pes değişiyorum iki tane fln ve dediğin gibi büyük abdest zamanı çok sancım oldu ama benim haftam senden daha büyük yani rahim büyümüştü ve o 1 Şubat gecesi bana ilaçlarla öyle acı çektirdiler ki ben o bebeği düşürene kadar canım dan can gitti Sancım 5 saat sürdü fetüs düştü eşi ni de vakumla aldilar vakum kürtaj güya ama be acı cektim anestesiziz bilmıyorm anlatamıyorum atlatamıyorm ve tekrar yasamaktan korkuyorum ve aklımdan gitmeyen şey zır gebe kalmiştim ya hemen kalamazsam ve sanki gebe kalırsam anca bu acı geçer gibi bir his oluyor öyle dertleşecek birini bulmişim gibi yazdım çok çünkü benle aynı anda aynı şeyi yaşamışsın
Hepsi, içinde bulunduğun süreç çok çok normal. Çalışmaya başladın mı?D vitamini üreme saglıgı ıcın de cok etkılı, ıyı yapmıssın cnm, Hıc bırakma d vitamini..
Ben de toparlanmak ıcın gayret sarfedıyorum, ruhsal yorgunluk yanında fiziki yorgunlukla da bas etmeye calısıyorumiyi olcam ama
Devlette mi veriyorsun canım?Kendı doktoruna yaz ıkı gun sonra tekrar vereyım dıye, sonucta oncekı durumunu bılıyor, cumartesiye bır hafta var.. Tam ıkı kat olmadıgı ıcın tekrar vermen taraftarıyım, sen bilirsin yine de tabıkı..
Ben hep acilde veriyordum, daha Hıc hcg testine para vermedim
Ölü doğum yaptım maalesefAh inşallah bende de azalma olur gün gün. Cok geçmiş olsun size de bebeğinizi de sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
Dogum iznini kullanıyorum canım, Hıc takatim yokHepsi, içinde bulunduğun süreç çok çok normal. Çalışmaya başladın mı?
Evet devlet acilde verdım hep, oyle yap, bırsuru para vereceksin bosunaDevlette mi veriyorsun canım?
Olabilir aslında ya yne doktor istesin ya da bende sağlık ocağı yada devlete gideym
İyi yapmışsın, birazcık ara vermek iyi gelir. Ama çok bunalırsan evde, belki çalışmak da iyi gelebilir. Duygu durumunu iyi tart balımÖlü doğum yaptım maalesef
Dogum iznini kullanıyorum canım, Hıc takatim yok
Evet devlet acilde verdım hep, oyle yap, bırsuru para vereceksin bosuna
Tamam canım öyle yapayımÖlü doğum yaptım maalesef
Dogum iznini kullanıyorum canım, Hıc takatim yok
Evet devlet acilde verdım hep, oyle yap, bırsuru para vereceksin bosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?