Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha bize yaşatmasın kimseye yaşatmasın ama senle benzer şeyleri yaşıyoruz kanamam var pes değişiyorum iki tane fln ve dediğin gibi büyük abdest zamanı çok sancım oldu ama benim haftam senden daha büyük yani rahim büyümüştü ve o 1 Şubat gecesi bana ilaçlarla öyle acı çektirdiler ki ben o bebeği düşürene kadar canım dan can gitti Sancım 5 saat sürdü fetüs düştü eşi ni de vakumla aldilar vakum kürtaj güya ama be acı cektim anestesiziz bilmıyorm anlatamıyorum atlatamıyorm ve tekrar yasamaktan korkuyorum ve aklımdan gitmeyen şey zır gebe kalmiştim ya hemen kalamazsam ve sanki gebe kalırsam anca bu acı geçer gibi bir his oluyor öyle dertleşecek birini bulmişim gibi yazdım çok çünkü benle aynı anda aynı şeyi yaşamışsın

Birde insan kendi basına tek böyle birsey geldiğini zannediyor ve sürekli kendimi suçluyorum dikkat mi etmedim ve bir sürü şey ama nafile Allah böyle istedi böyle nasip etti bende çok bağlanmiştim hamileliği çok sevmiştim böyle bir an bitince anladım ki buda sınav takdiri ilahi işte Allah bir daha yaşatmasın yaşayan ve daha beterini yaşayan vardır forumda geriye dönük okumadım Allah yardımcımız olsun bu günleri atlatmayı nasip etsin burda güzel dualar dostluklar var öyle gördüm güzel teselli oluyoruz birbirimize bundan sonra ki gebelik plan nasıl olur ne yaparım bilmıyorm

Insallah, valla o kadar cok kanamam oldu kı, kac paket ped bıttı bilmiyorum mesane pedlerı var onlardan 3 paket bitirdim.. Ama kürtajdan berı normal ped kullanıyorum bazen temızken atıyorum.. Azalarak devam edıcek.. Dedıgım gıbı adet kanamasından fazla ıse doktora haber verin

Canım aynı yerde ve aynı saatlerde vermeye calıs olur mu, artış fena deıl
Sağol canım. Valla burada sıkıntı ya ilk hastanede 160₺ ye verdim sonra kendi doktorum istedi 40₺ ye verdim bir daha naparım bilmem doktorda ctesi gel direk dedi

Sağol canım. Valla burada sıkıntı ya ilk hastanede 160₺ ye verdim sonra kendi doktorum istedi 40₺ ye verdim bir daha naparım bilmem doktorda ctesi gel direk dedi
Kendı doktoruna yaz ıkı gun sonra tekrar vereyım dıye, sonucta oncekı durumunu bılıyor, cumartesiye bır hafta var.. Tam ıkı kat olmadıgı ıcın tekrar vermen taraftarıyım, sen bilirsin yine de tabıkı..
Ben hep acilde veriyordum, daha Hıc hcg testine para vermedim

Dün sondu kuzum bugün bitmiş oldu, d3 k2 vitamini umca solüsyon, bol sarımsak bu şekilde atlattım çok şükür. Sen nasılsın bakalım kuzucum
D vitamini üreme saglıgı ıcın de cok etkılı, ıyı yapmıssın cnm, Hıc bırakma d vitamini..
Ben de toparlanmak ıcın gayret sarfedıyorum, ruhsal yorgunluk yanında fiziki yorgunlukla da bas etmeye calısıyorum iyi olcam ama

Ah inşallah bende de azalma olur gün gün. Cok geçmiş olsun size de bebeğinizi de sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

Sana özelden yazdım canım

Hepsi, içinde bulunduğun süreç çok çok normal. Çalışmaya başladın mı?

Devlette mi veriyorsun canım?
Olabilir aslında ya yne doktor istesin ya da bende sağlık ocağı yada devlete gideym

Ah inşallah bende de azalma olur gün gün. Cok geçmiş olsun size de bebeğinizi de sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
Ölü doğum yaptım maalesef
Hepsi, içinde bulunduğun süreç çok çok normal. Çalışmaya başladın mı?
Dogum iznini kullanıyorum canım, Hıc takatim yok
Devlette mi veriyorsun canım?
Olabilir aslında ya yne doktor istesin ya da bende sağlık ocağı yada devlete gideym
Evet devlet acilde verdım hep, oyle yap, bırsuru para vereceksin bosuna

Ölü doğum yaptım maalesef

Dogum iznini kullanıyorum canım, Hıc takatim yok

Evet devlet acilde verdım hep, oyle yap, bırsuru para vereceksin bosuna
İyi yapmışsın, birazcık ara vermek iyi gelir. Ama çok bunalırsan evde, belki çalışmak da iyi gelebilir. Duygu durumunu iyi tart balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…