Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapmışsın, birazcık ara vermek iyi gelir. Ama çok bunalırsan evde, belki çalışmak da iyi gelebilir. Duygu durumunu iyi tart balım
Memlekete gidicem bir süre, ortam degıısklıgı ıyı gelır, kontrolu beklıyorum, ne olcagım bellı olmuyor cunku
Yaaa öyle mi bilemedim, çok üzüldüm
Rabbim kalbine ferahlık versin, tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah
Aminn ınsallah

Ölü doğum yaptım maalesef

Dogum iznini kullanıyorum canım, Hıc takatim yok

Evet devlet acilde verdım hep, oyle yap, bırsuru para vereceksin bosuna
20. Haftadan sonraki doğumlarda mı ölü doğum izni var benimde raporum bitti işe döneceğim ama hiç gitmek istemiyorum 16. Haftada sancımla doğum yaptım biryandanda gitsem biraz diorum zaman geçmiyor acı azalmıyor

20.hfta üstünde olunca ölüm raporu cıkarıyor direk.doktor da durum bildirir raporu yazıyor ölü doğum olduguna dair..hatta iki doğumun saat kacta gerceklestıgı dakıkasıyla, cinsiyetler yazıyor raporda.. 20 hafta Altındakiler düşük diye geçiyormus..
Ama kendınızı iyi hissedene kadar gitmeyin, analık izni olmasa bile 45 gün heyet raporu alın..siz de mı öğretmensiniz

Yok öğretmen değilim memurum bende ama işe de başlamak kafa dağıtır sanırım birazda gitmekte istiyorum.

Özelden yazamadım size

Yok öğretmen değilim memurum bende ama işe de başlamak kafa dağıtır sanırım birazda gitmekte istiyorum.

Ben hem doğum izni hem heyet raporu hem de doktorumun verdiği büyün izinleri kullanıp toplamda hamilelikle beraber 1 yıl gitmedim. Daha da olsa daha da gitmezdim. İşe başladığımın ilk günleri çok zorlandım maalesef, olsaydı gitmeyecektim filan diye. Tabi gelip soranlar oluyor, hayırlı olsun bebiş nasıl diyenler oluyor. Bir süre sonra ona da alışıyorsunuz ama işe başlamak bana iyi gelmedi maalesef. Ekstra problemler, sorunlar, anlayışsız insanlar.. başlayacak olursanız inşallah sizlere iyi gelir

Doğum izniyokmuş 16 hafta olduğu için, malesef onun dışındada çok zamandır izin rapor kullanıyodum hamilelikte dinlenmem gerektiği için, sizi çok iyi anlıyorum ücretsiz mi alsam diyede düşündüm herkes gelip soracak şimdi çoğu insana söylemedim daha haberi yok ama elinde sonunda olacak en iyisi başlamak diyorum kısmet artık

Ben 24 hafta idari izne ayrılmıştım herkes biliyordu. Yine ben de ücretsiz düşündüm ama dönünce kendimizi nerede bulacağımız belli değil. Görevlendirme yapılırdı yerime muhtemelen ve ben kendime yer aramam gerekirdi.

Kayıp yaşamak kalbi inceltiyor çok şükür ama etrafta dan dun o kadar insan var ki.. bebek sorularını demiyorum fakat genel sorunlar anlaşmazlıklar beni hala zorluyor, ben ne yapıyorum burada dedirtiyor.

Sızın kaybınız kac haftalıktı, idari. İzne ayrıldıgınıza gore 24 ü gecmıssınız

Allah razı olsun canım benim, destegınız ıcın gercekten minnettarım, ınsallah zaman herseyin ılacı, toparlanırım ben de
Eşinın tayini ne zaman gerceklesecek pekı?
Belli değil salı vericek dilekçeyi umarım olur. 10 güne belli oluyormus.

Canım sana birşey sorucam doktor bana duphaston vermişti. Evde progestan vardı önce onu bitir sonra duphaston iç dedi. Progestan aşırı başımı döndürdü geçen. Acaba sabah duphaston akşam progestan içsem ikiside aynı içeriklidir demi? Sohrab

Özel mesaj yazmıştım ama izin yok sanırım.

Estağfirullah, biz plasentanın erken ayrılması sebebiyle kaybettik.

Özel mesaj yazmıştım ama izin yok sanırım.

Estağfirullah, biz plasentanın erken ayrılması sebebiyle kaybettik.
Yaa dekolman mı oldunuzilk gebeliğim de olmuştum ama biz şanslıydık hastanede gerçekleşti ve sağlıkla dogdu oğlum şükür, ama psikolojisi beter bişey, Rabbim cennetinde kavuştursun bizi yavrularımız, geçen Martta da 12 haftalık bebeğimi kaybettim

Evet maalesef, benim durum geç farkedildi maalesef. Kendi hayatımın da tehlikeye girdiği bir süreç yaşadım. Yaşayacak günümüz varmış. Sizin de başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…