Plesanta aşağıdamıydı canım
Ikısı de aynı canım, progestanı vajinal da kullanabilirsin, yan etkısı az olur ve daha etkılıCanım sana birşey sorucam doktor bana duphaston vermişti. Evde progestan vardı önce onu bitir sonra duphaston iç dedi. Progestan aşırı başımı döndürdü geçen. Acaba sabah duphaston akşam progestan içsem ikiside aynı içeriklidir demi?Sohrab
Evet ya benım mesaj gonderımı kapalı, acayım en iyisi onu benÖzel mesaj yazmıştım ama izin yok sanırım.
Estağfirullah, biz plasentanın erken ayrılması sebebiyle kaybettik.
Çok geçmiş olsun canım, geçen Kağan kocatepeye biri bağlandı canlı yayına, aynn senin bahsettiğin şeyleri yaşamış. O sen miydin acaba?Evet maalesef, benim durum geç farkedildi maalesef. Kendi hayatımın da tehlikeye girdiği bir süreç yaşadım. Yaşayacak günümüz varmış. Sizin de başınız sağolsun.
Öyle kullanayım o zaman sağol canımIkısı de aynı canım, progestanı vajinal da kullanabilirsin, yan etkısı az olur ve daha etkılı
Çok geçmiş olsun canım, geçen Kağan kocatepeye biri bağlandı canlı yayına, aynn senin bahsettiğin şeyleri yaşamış. O sen miydin acaba?
Bundan sonraki gebeliklerde daha sıkı takip altına olman gerek sanırım. Umarım bir daha aynı şeyi yaşamazsın, sağlıkla gelsin yavrularımız
Kağan kocatepe son canlı yayınında sanırım canım, en son birilerini alıyor ya canlı yayına, onlardan biriTeşekkür ederim
Hayır ben değilim, yayının kaydı var mı acaba ne dedi merak ettim.
Benim iki normal gebeliğim var, daha önce sorun yaşamamıştım.
Aslan bende aynı salı günü aynı işlemle kürtaj oldum canım çok yanıo açım büyük ama okurken bakıyorum da bunu yaşayan bir ben değilmişim benimde ilk gebeliğim iki sene sonunda olmuştı pcosum okadar mutlu olmuştım ama uzun sürmedi 11 haftalık kalbi durdu ve sebebini bilmıyorm Dr kan pıhtılaşması yada kromozom anomalisi dedi ama ne dese de nedense içimdekş acı geçmedi 1 şubatı hiç unutmayacam bende suan kanama görüyorum antibiyotik içiyorum inşaallah içimiz temizlenmiştir kürtajda ve siz kaç haftalık neden düşük yaptınız
Tam olarak aynı fiyat şu şekilde aldımHa-ri canım sen eğriçayırdan ayrı ayrı aldım demiştin ürünleri. Hangisinden ne kadar almıştın? Yazsana bana
Sen nasılsın canım, bebısler nasılHa-ri kuzum senin durumlar nasıl?
Dün evime geldim bu ay ovulasyon boş geçti, bi on güne adet gelir ve uzun zaman sonra bat vereceğim nasipseHa-ri kuzum senin durumlar nasıl?
Bugün tekrar kan verdim canım. Ama sağlık ocağına verdiğim için yarın sabah öğreneceğim. Evde kendimce test yaptım bi daha koyulaşmasına falan baktım
Dediğim gibi barkod almadın mı?Bugün tekrar kan verdim canım. Ama sağlık ocağına verdiğim için yarın sabah öğreneceğim. Evde kendimce test yaptım bi daha koyulaşmasına falan baktım
İyiler kuzum daha kavuşamadık saat 2 olsun da haber alalım diye bekliyoruzSen nasılsın canım, bebısler nasılisimleri ne koydunuz
Az kalmış canım zaman nasıl geçiyorDün evime geldim bu ay ovulasyon boş geçti, bi on güne adet gelir ve uzun zaman sonra bat vereceğim nasipsehiç femara veya başka bir ilaç kullanmayacağım sadece coraspirin ile devam edip ovulasyon zamanı doktor yumurta ve rahim ölçümü yapacak bakalım sonrası nasip
Senin minnaklar nasıl
Öncekileri de aynı yerde versin değil miBugün tekrar kan verdim canım. Ama sağlık ocağına verdiğim için yarın sabah öğreneceğim. Evde kendimce test yaptım bi daha koyulaşmasına falan baktım
Evet evet hiç bir ilaç kullanmadan olmuştu benim şu bir yıldır çektiğim tek şey tamamen kürtaj arkası topatlanamamak bence yada ben böyle düşünerek zihnimi koruyorum bilmiyorumİyiler kuzum daha kavuşamadık saat 2 olsun da haber alalım diye bekliyoruzİsimleri sana yazayım özelden
Az kalmış canım zaman nasıl geçiyorheyecanla bekliyorum valla inşallah gönlünüze göre olur Senin ilki ilaçsız olmuştu zaten dimi yine olacak inşallah Benim minnaklar iyi diye biliyorum bakalım birazdan haber alıcaz
Bence de öyle kuzum zihnini korumakla alakası yokEvet evet hiç bir ilaç kullanmadan olmuştu benim şu bir yıldır çektiğim tek şey tamamen kürtaj arkası topatlanamamak bence yada ben böyle düşünerek zihnimi koruyorum bilmiyorumbize de haber ver olur mu bakalım ne son durum miniklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?