Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ikısı de aynı canım, progestanı vajinal da kullanabilirsin, yan etkısı az olur ve daha etkılı

Evet maalesef, benim durum geç farkedildi maalesef. Kendi hayatımın da tehlikeye girdiği bir süreç yaşadım. Yaşayacak günümüz varmış. Sizin de başınız sağolsun.
Çok geçmiş olsun canım, geçen Kağan kocatepeye biri bağlandı canlı yayına, aynn senin bahsettiğin şeyleri yaşamış. O sen miydin acaba?

Bundan sonraki gebeliklerde daha sıkı takip altına olman gerek sanırım. Umarım bir daha aynı şeyi yaşamazsın, sağlıkla gelsin yavrularımız

Teşekkür ederim

Hayır ben değilim, yayının kaydı var mı acaba ne dedi merak ettim.

Benim iki normal gebeliğim var, daha önce sorun yaşamamıştım.

Teşekkür ederim

Hayır ben değilim, yayının kaydı var mı acaba ne dedi merak ettim.

Benim iki normal gebeliğim var, daha önce sorun yaşamamıştım.
Kağan kocatepe son canlı yayınında sanırım canım, en son birilerini alıyor ya canlı yayına, onlardan biri

Öncelikle çok geçmiş olsun canım.

Benim de 9+0’da aynısı oldu ve aynı şeyleri söyledi doktorum.

Hemen genetik ve pıhtılaşma testleri istedi.
Genetik temiz geldi ama pıhtılaşma bozukluğu çıktı bende canım.

Kürtaj sonrası 10 gün içinde kontrole git muhakkak, parça kalmış mı falan iyice baksın doktorun.

Ondan sonra bu testleri yaptırmak istediğinden bahset. Yönlendirir seni.

.

Ha-ri canım sen eğriçayırdan ayrı ayrı aldım demiştin ürünleri. Hangisinden ne kadar almıştın? Yazsana bana

Ha-ri kuzum senin durumlar nasıl?
Dün evime geldim bu ay ovulasyon boş geçti, bi on güne adet gelir ve uzun zaman sonra bat vereceğim nasipse hiç femara veya başka bir ilaç kullanmayacağım sadece coraspirin ile devam edip ovulasyon zamanı doktor yumurta ve rahim ölçümü yapacak bakalım sonrası nasip

Senin minnaklar nasıl

Sen nasılsın canım, bebısler nasılisimleri ne koydunuz
İyiler kuzum daha kavuşamadık saat 2 olsun da haber alalım diye bekliyoruz İsimleri sana yazayım özelden
Az kalmış canım zaman nasıl geçiyor heyecanla bekliyorum valla inşallah gönlünüze göre olur Senin ilki ilaçsız olmuştu zaten dimi yine olacak inşallah Benim minnaklar iyi diye biliyorum bakalım birazdan haber alıcaz

Bugün tekrar kan verdim canım. Ama sağlık ocağına verdiğim için yarın sabah öğreneceğim. Evde kendimce test yaptım bi daha koyulaşmasına falan baktım
Öncekileri de aynı yerde versin değil mi

Evet evet hiç bir ilaç kullanmadan olmuştu benim şu bir yıldır çektiğim tek şey tamamen kürtaj arkası topatlanamamak bence yada ben böyle düşünerek zihnimi koruyorum bilmiyorum bize de haber ver olur mu bakalım ne son durum miniklerin

Bence de öyle kuzum zihnini korumakla alakası yok şimdi konuştuk bebişlerim iyilermiş ama daha emziremicem heralde yine erken dedi doktor moralim bozuldu iyice millet minicik minicik alıyor götürüyor her gün görüyor medical parkın bu kuralcılığı çıldırttı artık iyi şeyler de var mantıklı olabilir ama bir ay oldu moral falan kalmadı sevgisiz büyüdü çocuklarım annelerini unuttular bu travmayı nasıl atlatcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…