Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç öyle düşünme sende haklısın bak anlıyorum ama eve erken gelip bişey olacağına az daha toparlansınlar sabret minikler yeterki iyi olsun onlar seni nasıl unutabilir ki

Valla ben de korkuyorum ınsallah sorun yoktur, olmazsa 5 6 ay sonra film veya hıstereskopı dısunurum

Valla ben de korkuyorum ınsallah sorun yoktur, olmazsa 5 6 ay sonra film veya hıstereskopı dısunurum
Öyle düşünme benim bence baştan beri zaten biraz inceydi çünkü ben hiç dolu dolu adet görmezdim kürtajla da tam etkilendi eee sürekli femara kullanmak da inceltiyormuş derken olanlar oldu bence bak gör sen dikkat et senin öyle olmayacak

Valla bılmıyorum kuzumm, Hulusı hoca dogumdan sonra aradı, sakın kürtaj olma demıstı, zaten benım perınatolog da kurtaj yanlısı deıldı, son çare demıstı.. Maalesef son çare olarak olmak zorunda kaldık.

Hiç öyle düşünme sende haklısın bak anlıyorum ama eve erken gelip bişey olacağına az daha toparlansınlar sabret minikler yeterki iyi olsun onlar seni nasıl unutabilir ki
Valla unuttular artık kokumu da sesimi de ne kadar hafızaları vardır ki onların minicikler terk ettik onları sancaklar diye çok korkuyorum psikolojik sorunlar yaratmaz inşallah bağlanma problemi gibi inşallah kavuşuruz artık moralim bozuldu başka hastanede doğursaydım görecektim bize başta haftada iki gün görüş var dediler sonra pandemiden dolayı yok foto video var dediler şimdi de emzirmek için erken dendi bütün umudum oydu bağ kuramadık hala tek bağımız sağdığım sütleri gönderiyorum neyse bugün biraz hayal kırıklığı oldu kusura bakmayın napalım iyiler ya buna da şükür kuzum

Hıc oyle dusunme, suan onlar anne karnına en yakın ortamda gelısıyorlar, Hanı hemsıre sureklı kucagında tutuyor olsa onların kokusuna alısıyor olsa anlarım ama oyle deıl.. SEn kucagına aldıgında hemen sana adapte olacaklar insallah..

İnşallah öyle oluyordur canım benim çok tecrübesizim kitaplar da korkutuyor insanı yok şöyle travma olur böyle travma olur çok sağ ol bugüne kadar durdum durdum bugün çöktüm artık

Bence de bir doktor olarak ilk ihtimal kürtaj demesinler zaten ama senin için de elinden geleni yaptılar, sen gönlünü ferah tut senin de aynı şeyler olmayacak

Böyle hassas olman o kadar normal ki bugün bir an modunun düşmesi de çok normal sen de insansın ama emin ol hele bir kucağına al herşey düzelecek, hem hemşireler ile vs de bağ kurmuyorlar ki sonuçta yine direk seni görecekleri için herşey yoluna girecek kitaplar bazen ister istemez insanı korkutuyor üstünde durma hiç

Kuzum benim bu endişeler yerine onların kokusunu çekeceğim güne odaklan. İnan bana anneyi kalp atışından bile tanır onlar. Bağlanma dediğin durum 2 yaşına kadar tatlım, daha yolun çok başındasınız. Bak gör daha ilk temasta nasıl bağ kuruyorsunuz

İnşallah kuzum çok sağ ol desteğiniz çok önemli
Evet canım haklısın şimdiye kadar öyle yaptım ama çok uzun sürdü kötü bi başlangıç oldu nasıl toparlıcam diye düşünüyorum elimde değil inşallah dediğin gibi olur

Çöm geçmiş olsun bana aslında bu testlerden ziyade yeniden hamilelik düşündüğünde kan pıhtılaşması için sanki varmış gibi önlem ilaç iğne kullanırız dedi ama ben o an ağlıyordum konuşamadım bir kaç gün sonra işte kontrolüm var o anda ne dicek bilmıom ama şunu anladım işk düşüklerde çok böyle araştırma yapmıyorlar sanki tekrarlayan okursa Allah korusun öyle testler fln yapıyorlar siz sonra gebe kalabildiniz mi be kadar süre sonra kaldınız

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm biraz okudum mesajlarınızı zor şeyler yaşadınız nasibimiz böyleymiş ben onu anladım ve kürtajdan bahsettiniz de suan son yapılan vakum kürtaj sitemi Rahmi hiç etkilemiyor dedi de bana yani hemen kendini toplayan en az zarar veren işlem içimi vakumla temizlediler bende ama siz hangi yöntem oldunuz bilmıyorm ben 11 haftalık bebek kaybettim bana da bu bebek büyük direk alamayız sancı verecez kalanı temizleriz dediler ve öyle oldu ama piskolojik olarak çok etkilendim bu durumdan atlatamıyorm ama bakıyorum benden zor şeyler yaşayan da var Allah sabır güç kuvvet versin burda yaşayan herkese ve yeniden sağlıklı hayırlı salıh evlatlar nasip etsin

Kızlar 60,1 bu da sağlıksız galiba
Farklı lab yne ve tam 48 saat olmadı üstünden ama yinede az..
R Random3 Sohrab Ha-ri
Tatlım tedirgin olma bak sen de diyosun hem saat aynı değil hem de çok farkediyor lab.değerleri. Yine aynı yerde ver 2 gün sonra bari ama bu arada kendini yiyip bitirme lütfen, sağlıkla tutundu o inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…