Vermedi öyle birşey canım sordum aslında. Yarın gelemicem dedim telefon verdi arayarak öğrenicem sabah.Dediğim gibi barkod almadın mı?
Yok canım 3 ü de farklı yerde olduÖncekileri de aynı yerde versin değil mi
Hiç öyle düşünme sende haklısın bak anlıyorum ama eve erken gelip bişey olacağına az daha toparlansınlar sabret minikler yeterki iyi olsun onlar seni nasıl unutabilir kiBence de öyle kuzum zihnini korumakla alakası yokşimdi konuştuk bebişlerim iyilermiş ama daha emziremicem heralde yine erken dedi doktor moralim bozuldu iyice millet minicik minicik alıyor götürüyor her gün görüyor medical parkın bu kuralcılığı çıldırttı artık iyi şeyler de var mantıklı olabilir ama bir ay oldu moral falan kalmadı sevgisiz büyüdü çocuklarım annelerini unuttular bu travmayı nasıl atlatcaz bakalım
Allahım bu nasıl bir istikrarYok canım 3 ü de farklı yerde oldusüperim dimi
Valla ben de korkuyorum ınsallah sorun yoktur, olmazsa 5 6 ay sonra film veya hıstereskopı dısunurumEvet evet hiç bir ilaç kullanmadan olmuştu benim şu bir yıldır çektiğim tek şey tamamen kürtaj arkası topatlanamamak bence yada ben böyle düşünerek zihnimi koruyorum bilmiyorumbize de haber ver olur mu bakalım ne son durum miniklerin
Öyle düşünme benim bence baştan beri zaten biraz inceydi çünkü ben hiç dolu dolu adet görmezdim kürtajla da tam etkilendi eee sürekli femara kullanmak da inceltiyormuş derken olanlar oldu bence bak gör sen dikkat et senin öyle olmayacakValla ben de korkuyorum ınsallah sorun yoktur, olmazsa 5 6 ay sonra film veya hıstereskopı dısunurum
Valla bılmıyorum kuzumm, Hulusı hoca dogumdan sonra aradı, sakın kürtaj olma demıstı, zaten benım perınatolog da kurtaj yanlısı deıldı, son çare demıstı.. Maalesef son çare olarak olmak zorunda kaldık.Öyle düşünme benim bence baştan beri zaten biraz inceydi çünkü ben hiç dolu dolu adet görmezdim kürtajla da tam etkilendi eee sürekli femara kullanmak da inceltiyormuş derken olanlar oldu bence bak gör sen dikkat et senin öyle olmayacak
Valla unuttular artık kokumu da sesimi de ne kadar hafızaları vardır ki onların minicikler terk ettik onları sancaklar diye çok korkuyorum psikolojik sorunlar yaratmaz inşallah bağlanma problemi gibiHiç öyle düşünme sende haklısın bak anlıyorum ama eve erken gelip bişey olacağına az daha toparlansınlar sabret minikler yeterki iyi olsun onlar seni nasıl unutabilir ki
Hıc oyle dusunme, suan onlar anne karnına en yakın ortamda gelısıyorlar, Hanı hemsıre sureklı kucagında tutuyor olsa onların kokusuna alısıyor olsa anlarım ama oyle deıl.. SEn kucagına aldıgında hemen sana adapte olacaklar insallah..Valla unuttular artık kokumu da sesimi de ne kadar hafızaları vardır ki onların minicikler terk ettik onları sancaklar diye çok korkuyorum psikolojik sorunlar yaratmaz inşallah bağlanma problemi gibiinşallah kavuşuruz artık moralim bozuldu başka hastanede doğursaydım görecektim bize başta haftada iki gün görüş var dediler sonra pandemiden dolayı yok foto video var dediler şimdi de emzirmek için erken dendi bütün umudum oydu bağ kuramadık hala tek bağımız sağdığım sütleri gönderiyorum neyse bugün biraz hayal kırıklığı oldu kusura bakmayın napalım iyiler ya buna da şükür kuzum
İnşallah öyle oluyordur canım benim çok tecrübesizim kitaplar da korkutuyor insanı yok şöyle travma olur böyle travma olurHıc oyle dusunme, suan onlar anne karnına en yakın ortamda gelısıyorlar, Hanı hemsıre sureklı kucagında tutuyor olsa onların kokusuna alısıyor olsa anlarım ama oyle deıl.. SEn kucagına aldıgında hemen sana adapte olacaklar insallah..
Bence de bir doktor olarak ilk ihtimal kürtaj demesinler zaten ama senin için de elinden geleni yaptılar, sen gönlünü ferah tut senin de aynı şeyler olmayacakValla bılmıyorum kuzumm, Hulusı hoca dogumdan sonra aradı, sakın kürtaj olma demıstı, zaten benım perınatolog da kurtaj yanlısı deıldı, son çare demıstı.. Maalesef son çare olarak olmak zorunda kaldık.
Böyle hassas olman o kadar normal ki bugün bir an modunun düşmesi de çok normal sen de insansın ama emin ol hele bir kucağına al herşey düzelecek, hem hemşireler ile vs de bağ kurmuyorlar ki sonuçta yine direk seni görecekleri için herşey yoluna girecek kitaplar bazen ister istemez insanı korkutuyor üstünde durma hiçValla unuttular artık kokumu da sesimi de ne kadar hafızaları vardır ki onların minicikler terk ettik onları sancaklar diye çok korkuyorum psikolojik sorunlar yaratmaz inşallah bağlanma problemi gibiinşallah kavuşuruz artık moralim bozuldu başka hastanede doğursaydım görecektim bize başta haftada iki gün görüş var dediler sonra pandemiden dolayı yok foto video var dediler şimdi de emzirmek için erken dendi bütün umudum oydu bağ kuramadık hala tek bağımız sağdığım sütleri gönderiyorum neyse bugün biraz hayal kırıklığı oldu kusura bakmayın napalım iyiler ya buna da şükür kuzum
Kuzum benim bu endişeler yerine onların kokusunu çekeceğim güne odaklan. İnan bana anneyi kalp atışından bile tanır onlar. Bağlanma dediğin durum 2 yaşına kadar tatlım, daha yolun çok başındasınız. Bak gör daha ilk temasta nasıl bağ kuruyorsunuzValla unuttular artık kokumu da sesimi de ne kadar hafızaları vardır ki onların minicikler terk ettik onları sancaklar diye çok korkuyorum psikolojik sorunlar yaratmaz inşallah bağlanma problemi gibiinşallah kavuşuruz artık moralim bozuldu başka hastanede doğursaydım görecektim bize başta haftada iki gün görüş var dediler sonra pandemiden dolayı yok foto video var dediler şimdi de emzirmek için erken dendi bütün umudum oydu bağ kuramadık hala tek bağımız sağdığım sütleri gönderiyorum neyse bugün biraz hayal kırıklığı oldu kusura bakmayın napalım iyiler ya buna da şükür kuzum
İnşallah kuzum çok sağ ol desteğiniz çok önemliBöyle hassas olman o kadar normal ki bugün bir an modunun düşmesi de çok normal sen de insansın ama emin ol hele bir kucağına al herşey düzelecek, hem hemşireler ile vs de bağ kurmuyorlar ki sonuçta yine direk seni görecekleri için herşey yoluna girecek kitaplar bazen ister istemez insanı korkutuyor üstünde durma hiç
Evet canım haklısın şimdiye kadar öyle yaptım ama çok uzun sürdü kötü bi başlangıç oldu nasıl toparlıcam diye düşünüyorum elimde değilKuzum benim bu endişeler yerine onların kokusunu çekeceğim güne odaklan. İnan bana anneyi kalp atışından bile tanır onlar. Bağlanma dediğin durum 2 yaşına kadar tatlım, daha yolun çok başındasınız. Bak gör daha ilk temasta nasıl bağ kuruyorsunuz
İlk acele edip özele gittim 160₺ verdim sonra muayene olduğum doktor başka hastanede o istedi orada verdim. Şimdi bunu kendi isteğimle sağlık ocağında verdim. Karışık benim işlerAllahım bu nasıl bir istikrar
Yaa dekolman mı oldunuzilk gebeliğim de olmuştum ama biz şanslıydık hastanede gerçekleşti ve sağlıkla dogdu oğlum şükür, ama psikolojisi beter bişey, Rabbim cennetinde kavuştursun bizi yavrularımız, geçen Martta da 12 haftalık bebeğimi kaybettim
Çöm geçmiş olsun bana aslında bu testlerden ziyade yeniden hamilelik düşündüğünde kan pıhtılaşması için sanki varmış gibi önlem ilaç iğne kullanırız dedi ama ben o an ağlıyordum konuşamadım bir kaç gün sonra işte kontrolüm var o anda ne dicek bilmıom ama şunu anladım işk düşüklerde çok böyle araştırma yapmıyorlar sanki tekrarlayan okursa Allah korusun öyle testler fln yapıyorlar siz sonra gebe kalabildiniz mi be kadar süre sonra kaldınızÖncelikle çok geçmiş olsun canım.
Benim de 9+0’da aynısı oldu ve aynı şeyleri söyledi doktorum.
Hemen genetik ve pıhtılaşma testleri istedi.
Genetik temiz geldi ama pıhtılaşma bozukluğu çıktı bende canım.
Kürtaj sonrası 10 gün içinde kontrole git muhakkak, parça kalmış mı falan iyice baksın doktorun.
Ondan sonra bu testleri yaptırmak istediğinden bahset. Yönlendirir seni.
.
Çok geçmiş olsun Kan pıhtılaşması mu vardı sizde kullanmak zorunda kaldınız be bu ilaç böyle bişeye sebep oluyorsa beden kullandrtıyorlar acabaHayır her şey yolundaydı, kullandığım coraspirin’in sebep olduğu düşünülüyor.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm biraz okudum mesajlarınızı zor şeyler yaşadınız nasibimiz böyleymiş ben onu anladım ve kürtajdan bahsettiniz de suan son yapılan vakum kürtaj sitemi Rahmi hiç etkilemiyor dedi de bana yani hemen kendini toplayan en az zarar veren işlem içimi vakumla temizlediler bende ama siz hangi yöntem oldunuz bilmıyorm ben 11 haftalık bebek kaybettim bana da bu bebek büyük direk alamayız sancı verecez kalanı temizleriz dediler ve öyle oldu ama piskolojik olarak çok etkilendim bu durumdan atlatamıyorm ama bakıyorum benden zor şeyler yaşayan da var Allah sabır güç kuvvet versin burda yaşayan herkese ve yeniden sağlıklı hayırlı salıh evlatlar nasip etsinValla bılmıyorum kuzumm, Hulusı hoca dogumdan sonra aradı, sakın kürtaj olma demıstı, zaten benım perınatolog da kurtaj yanlısı deıldı, son çare demıstı.. Maalesef son çare olarak olmak zorunda kaldık.
Tatlım tedirgin olma bak sen de diyosun hem saat aynı değil hem de çok farkediyor lab.değerleri. Yine aynı yerde ver 2 gün sonra bari ama bu arada kendini yiyip bitirme lütfen, sağlıkla tutundu o inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?