Ay ne bileyim ya fenayım çokTatlım tedirgin olma bak sen de diyosun hem saat aynı değil hem de çok farkediyor lab.değerleri. Yine aynı yerde ver 2 gün sonra bari ama bu arada kendini yiyip bitirme lütfen, sağlıkla tutundu o inşallah
Hep kötüsünü düşünmeni anlıyorum hayal kırıklığı olmaması için hazırlamaya çalışıyorsun psikolojini ama böyle düşünürsen sadece kendine ve bebeğine zarar verirsin. Bu tutunma evresinde stres ne kadar büyük bir etken biliyorsun. Hadi azcık kafanı dağıt, güzel şeyler düşünAy ne bileyim ya fenayım çoköyle mi diyorsun offf
İşte bana da size dendiği gibi önlem amaçlı verilmişti, neyin önlemiyse artık. Kaybımızdan sonra genetik testte kan pıhtılaşmam olmadığı anlaşıldı.Çok geçmiş olsun Kan pıhtılaşması mu vardı sizde kullanmak zorunda kaldınız be bu ilaç böyle bişeye sebep oluyorsa beden kullandrtıyorlar acaba
Sağol desteğin için canımHep kötüsünü düşünmeni anlıyorum hayal kırıklığı olmaması için hazırlamaya çalışıyorsun psikolojini ama böyle düşünürsen sadece kendine ve bebeğine zarar verirsin. Bu tutunma evresinde stres ne kadar büyük bir etken biliyorsun. Hadi azcık kafanı dağıt, güzel şeyler düşün
Çok teşekkür ederim ben zaten daha yeni kürtaj yaptım o testler için de zamana ihtiyacım var ya size de çok çok geçmiş olsun inşaallah yeniden sağlıkla kucağımıza alırız yeniden istediğimiz zamanİşte bana da size dendiği gibi önlem amaçlı verilmişti, neyin önlemiyse artık. Kaybımızdan sonra genetik testte kan pıhtılaşmam olmadığı anlaşıldı.
Yaşınız kaç bilmiyorum fakat, önlem amaçlı vs diye size verilen her şeyi kullanmamanızı öneririm. Araştırdığınızın da farkındayım, umarım sağlam bir şekilde ikna olursunuz. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Cnm neden farklı yerlerde veriyorsun kan?Sağol desteğin için canım
Hiç merak etme onlar seni anne karnindan tanıyor, kokunu da sesini de.. Sağlıklı olsunlar da kavusucaksiniz Allahın izniyle..Valla unuttular artık kokumu da sesimi de ne kadar hafızaları vardır ki onların minicikler terk ettik onları sancaklar diye çok korkuyorum psikolojik sorunlar yaratmaz inşallah bağlanma problemi gibiinşallah kavuşuruz artık moralim bozuldu başka hastanede doğursaydım görecektim bize başta haftada iki gün görüş var dediler sonra pandemiden dolayı yok foto video var dediler şimdi de emzirmek için erken dendi bütün umudum oydu bağ kuramadık hala tek bağımız sağdığım sütleri gönderiyorum neyse bugün biraz hayal kırıklığı oldu kusura bakmayın napalım iyiler ya buna da şükür kuzum
Bugun şu gun verecez diye beklentin oldugu ıcın boyle hissediyorsun, yarın guzel bır gün olur Hıc merak etme, benım arkadsımın da 28+4te dogmustu bebegı, bır anda arayıp yarın gelin dedıler, hoplayarak gıttı hastaneye,hatta o 1 ay daha kalır dıyordu, toplamda 1aya yakın kaldı bebek, belkı bı kac gun sonra verecekler, Rabbım büyük hiç merak etmeİnşallah öyle oluyordur canım benim çok tecrübesizim kitaplar da korkutuyor insanı yok şöyle travma olur böyle travma olurçok sağ ol bugüne kadar durdum durdum bugün çöktüm artık
Ahh keşke canım..her bünyeyi farklı etkiliyor. Biliyorsun tüp bebek transfer sürecinde rahım kalınlıgı cok onemlı, o yuzden toparlamak zor oluyor dıye istemiyor benım doktor kesın.Bence de bir doktor olarak ilk ihtimal kürtaj demesinler zaten ama senin için de elinden geleni yaptılar, sen gönlünü ferah tut senin de aynı şeyler olmayacak
Çöm geçmiş olsun bana aslında bu testlerden ziyade yeniden hamilelik düşündüğünde kan pıhtılaşması için sanki varmış gibi önlem ilaç iğne kullanırız dedi ama ben o an ağlıyordum konuşamadım bir kaç gün sonra işte kontrolüm var o anda ne dicek bilmıom ama şunu anladım işk düşüklerde çok böyle araştırma yapmıyorlar sanki tekrarlayan okursa Allah korusun öyle testler fln yapıyorlar siz sonra gebe kalabildiniz mi be kadar süre sonra kaldınız
Çok geçmiş olsun size de, gercekten Kayıbın her türlüsü zor, 9 haftalık düşük de yaptım, ama 21 haftalık bebeklerımi normal doğumla dogurdum, bu sefer daha farklıydı.. Elbette herkesın yasadıgı acı kendısı ıcın cok buyuk.. Rabbım kayıp yasayan tüm dostlarımın yardımcısı olsunÇok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm biraz okudum mesajlarınızı zor şeyler yaşadınız nasibimiz böyleymiş ben onu anladım ve kürtajdan bahsettiniz de suan son yapılan vakum kürtaj sitemi Rahmi hiç etkilemiyor dedi de bana yani hemen kendini toplayan en az zarar veren işlem içimi vakumla temizlediler bende ama siz hangi yöntem oldunuz bilmıyorm ben 11 haftalık bebek kaybettim bana da bu bebek büyük direk alamayız sancı verecez kalanı temizleriz dediler ve öyle oldu ama piskolojik olarak çok etkilendim bu durumdan atlatamıyorm ama bakıyorum benden zor şeyler yaşayan da var Allah sabır güç kuvvet versin burda yaşayan herkese ve yeniden sağlıklı hayırlı salıh evlatlar nasip etsin
Kuzum adetın kac gun gectı?Kızlar 60,1 bu da sağlıksız galiba
Farklı lab yne ve tam 48 saat olmadı üstünden ama yinede az..
R Random3Sohrab @Sosyalsosyalci
Amin canım inşallah öyle olur unutmamışlardır beni çok sağ olHiç merak etme onlar seni anne karnindan tanıyor, kokunu da sesini de.. Sağlıklı olsunlar da kavusucaksiniz Allahın izniyle..
Ben de ona sinir oluyorum benden erken haftalarda doğuranlara bile başka hastaneler veriyor emzirmeye çağırıyor görmeye çağırıyor benim bebekler iyi deniyor sadece anne sütüyle besleniyorlar videolarda aranıyorlar resmen ellerini ağızlarına götürüyorlar sürekli ama yok çeneleri gelişmezmiş bilmem neymiş sen bir dene yani olmazsa tamam deriz biraz daha bekleriz. Neyse taktım ben şimdi yarın foto video gelecek kilolarını da söyleyecekler ısrar etcem emzirmesem de görmek istiyorum yetti gariBugun şu gun verecez diye beklentin oldugu ıcın boyle hissediyorsun, yarın guzel bır gün olur Hıc merak etme, benım arkadsımın da 28+4te dogmustu bebegı, bır anda arayıp yarın gelin dedıler, hoplayarak gıttı hastaneye,hatta o 1 ay daha kalır dıyordu, toplamda 1aya yakın kaldı bebek, belkı bı kac gun sonra verecekler, Rabbım büyük hiç merak etme
Ahh keşke canım..her bünyeyi farklı etkiliyor. Biliyorsun tüp bebek transfer sürecinde rahım kalınlıgı cok onemlı, o yuzden toparlamak zor oluyor dıye istemiyor benım doktor kesın.
3 gün canım daha.Kuzum adetın kac gun gectı?
Anladım çok teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacam hatta kontrole gidince soracam bunu.evet o benim yaşadığım kürtaj çok zor ve ağrılı idiPıhtılaşman yoksa, hatta PLT aksine çok düşükse çok yanlış olur iğne kullanman.
Benim yaşım 37, ilk kaybımdı ve devlet hastanesi hemen yaptı bu testleri.
Bi şansını dene bence.
Ben kürtaj sonrası 3 kere adet oldum. 3.den sonra tekrar hamile kaldım canım.
Bana doktorum hiç ilaçla düşürmeyi teklif etmedi. Kişiden kişiye değişiyor bu tavsiyeler.
İyi ki de kürtaj oldum, ne o ağrıya ne de kan görmeye dayanamazdım ben.
Yaa çok üzüldüm sizin içinde çok çok zor bşr imtihan olmuş rabbim bşr daha yasatmasın ve bu süreci size sağlıkla selametle güzel bşr şekilde atlatmayı nasip etsin hakketen her türlüsü zor ve insan diyecek bişi bulamıyor Allah’ın önünde kul aciz kalıyor öyle takdiri ilahi rabbimin var bir bildiği teslim olmak lazım bende kendimi bu şekilde teselli edıyorm ve daha güzel günler için hep birlikte dua edelim rabbim size de en hayırlı olanı sağlıkla istediğiniz anda nasip etsin bu yaşadıklarınızı unutturacak güzel evlatlar nasip etsin inşaallah dua edelim ve burda olan tüm kardeşlerimiz burda güzel haberi versin diye dua edelim rabbim o duygudan bizi mahrum bırakmasın yaÇok geçmiş olsun size de, gercekten Kayıbın her türlüsü zor, 9 haftalık düşük de yaptım, ama 21 haftalık bebeklerımi normal doğumla dogurdum, bu sefer daha farklıydı.. Elbette herkesın yasadıgı acı kendısı ıcın cok buyuk.. Rabbım kayıp yasayan tüm dostlarımın yardımcısı olsun
Benım dogumdan sonra ıcerıde pıhtı kalmıs, onun dusmesı ıcın ılac verdı 1 hafta kullandım ama düşmedi, bir anda kanama şiddetli bir sekılde baslayınca, doktor mecburen kürtaj yaptı, cok nazikce aldım kalanları dedı, doktorum da cok hassas bu konuda, yenıden gebelık planlıcaz, rahmın en saglıklı sekılde toparlanması ıcın elimden geleni yaptım dedı.. Insallah yapısıklık enfeksıyon tarzı seyler yasamayız..yontemı Hıc bılmıyorum inanın..
Az kaldı ınsallah, cok sukur kı ıyıler canım benımmAmin canım inşallah öyle olur unutmamışlardır beni çok sağ ol
Ben de ona sinir oluyorum benden erken haftalarda doğuranlara bile başka hastaneler veriyor emzirmeye çağırıyor görmeye çağırıyor benim bebekler iyi deniyor sadece anne sütüyle besleniyorlar videolarda aranıyorlar resmen ellerini ağızlarına götürüyorlar sürekli ama yok çeneleri gelişmezmiş bilmem neymiş sen bir dene yani olmazsa tamam deriz biraz daha bekleriz. Neyse taktım ben şimdi yarın foto video gelecek kilolarını da söyleyecekler ısrar etcem emzirmesem de görmek istiyorum yetti gari
Bu arada senin kürtaj hiç istemediğini biliyorum ama bu konuda daha önce de söylediğim gibi hiçbir şey olmayacak allahın izniyle bak bizleri görüyorsun birçoğumuz kürtaj olmak zorunda kaldık çoğu doktor seninle ilgilendikleri gibi ilgilenip uğraşmıyor seninkiler elinden geleni yaptı kürtajı da çok dikkatli yapmışlardır hem hayırlısı böyledir belki de… Benim aklıma şey bile geldi hani rahme özellikle çizik falan atıyorlar ya bebiş daha kolay yerleşsin diye belki de bir şeye vesile olacaktır allah gönlüne göre en hayırlısını sağlıklısını versin inşallah balım
3 gün canım daha.
Aminnn, dua edip istemekten basla elimizden bısey gelmiyor maalesef, Rabbım hayırlı olacaksa nasıp edecektir elbetYaa çok üzüldüm sizin içinde çok çok zor bşr imtihan olmuş rabbim bşr daha yasatmasın ve bu süreci size sağlıkla selametle güzel bşr şekilde atlatmayı nasip etsin hakketen her türlüsü zor ve insan diyecek bişi bulamıyor Allah’ın önünde kul aciz kalıyor öyle takdiri ilahi rabbimin var bir bildiği teslim olmak lazım bende kendimi bu şekilde teselli edıyorm ve daha güzel günler için hep birlikte dua edelim rabbim size de en hayırlı olanı sağlıkla istediğiniz anda nasip etsin bu yaşadıklarınızı unutturacak güzel evlatlar nasip etsin inşaallah dua edelim ve burda olan tüm kardeşlerimiz burda güzel haberi versin diye dua edelim rabbim o duygudan bizi mahrum bırakmasın yainşaallah
İlkinde normal cumartesi kontrole gel dedi. Bunun sonucunu yazmadım. Yarın sorarım direk ya da çarşamba günüm boş direk gidebilirim.Hmmm, doktorun ne dedı peki sonuca?
Anladım kuzumm, saat ve yer farkından dolayı boyle de olabılır.. Insallah saglıkla ilerlerİlkinde normal cumartesi kontrole gel dedi. Bunun sonucunu yazmadım. Yarın sorarım direk ya da çarşamba günüm boş direk gidebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?