Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konuşmadım canım henüz. Akşam rahatsız etmek istemedim. Ya yazarım birazdan ya da yarın direk giderim dedim kontrole
Kuzum benı yanlıs anlama lütfen, ama saglıksız gebelıkse bu, suan progestan veya duphaston kullanman ne kadar saglıklı?? Hanı belkii kımyasal olup kaybolacak, senı dıs gebelık vs.ugrastırmayacak..şuan ılaclarla bunu destekliyor doktorun. Benım bıldıgım progestan, kese görülür, kese etrafında kanama alanı vs.verılır..düşük tehlikesi olunca..
Baska bi doktor tavsiyesi daha almanı isterim

Günaydın kızlar,

Sohrab canım Progestan aşılama sonrası da veriliyor endişe ettim bir an

Günaydın kızlar,

Sohrab canım Progestan aşılama sonrası da veriliyor endişe ettim bir an
Evet aşılama gunu veriliyor, ben de kullandım, 5 tane ıgne, gun asırı ıdı, iğne bitti.. Hcg sonucunu ogrendim, doktor artıs takıbı yaptı.. Tekrar progestan kullanmamıstım..

Ama burda doktor saglıklı olup olmadıgından emın olmadan dırek duphaston progestan vermıs, ona sasırdım ben

Canım ben çatlama iğnesinden sonra direk kullanmaya başlıyorum zaten ama

Sağ olasın canım.

Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

Kaç gün kullanmıştım canım ilacı günde kaç kere birde

Maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Ben de ilk gebeliğimde yaşamıştım bulantı, gerçi hepsinde yaşadım da ilk beni pert etmişti. 7. Aya kadar sürmüştü diye hatırlıyorum. Siz daha erken rahatlarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…