İnşallah sohrabımAnladım kuzumm, saat ve yer farkından dolayı boyle de olabılır.. Insallah saglıkla ilerler
Konuşmadım canım henüz. Akşam rahatsız etmek istemedim. Ya yazarım birazdan ya da yarın direk giderim dedim kontroleBu son değeri doktorunla konuştun mu peki o ne dedi üçünü de farklı yerde verdin bide o var
Kuzum benı yanlıs anlama lütfen, ama saglıksız gebelıkse bu, suan progestan veya duphaston kullanman ne kadar saglıklı?? Hanı belkii kımyasal olup kaybolacak, senı dıs gebelık vs.ugrastırmayacak..şuan ılaclarla bunu destekliyor doktorun. Benım bıldıgım progestan, kese görülür, kese etrafında kanama alanı vs.verılır..düşük tehlikesi olunca..Konuşmadım canım henüz. Akşam rahatsız etmek istemedim. Ya yazarım birazdan ya da yarın direk giderim dedim kontrole
Günaydın kızlar,Kuzum benı yanlıs anlama lütfen, ama saglıksız gebelıkse bu, suan progestan veya duphaston kullanman ne kadar saglıklı?? Hanı belkii kımyasal olup kaybolacak, senı dıs gebelık vs.ugrastırmayacak..şuan ılaclarla bunu destekliyor doktorun. Benım bıldıgım progestan, kese görülür, kese etrafında kanama alanı vs.verılır..düşük tehlikesi olunca..
Baska bi doktor tavsiyesi daha almanı isterim
Evet aşılama gunu veriliyor, ben de kullandım, 5 tane ıgne, gun asırı ıdı, iğne bitti.. Hcg sonucunu ogrendim, doktor artıs takıbı yaptı.. Tekrar progestan kullanmamıstım..
Canım ben çatlama iğnesinden sonra direk kullanmaya başlıyorum zaten amaKuzum benı yanlıs anlama lütfen, ama saglıksız gebelıkse bu, suan progestan veya duphaston kullanman ne kadar saglıklı?? Hanı belkii kımyasal olup kaybolacak, senı dıs gebelık vs.ugrastırmayacak..şuan ılaclarla bunu destekliyor doktorun. Benım bıldıgım progestan, kese görülür, kese etrafında kanama alanı vs.verılır..düşük tehlikesi olunca..
Baska bi doktor tavsiyesi daha almanı isterim
Sağ olasın canım.Evet aşılama gunu veriliyor, ben de kullandım, 5 tane ıgne, gun asırı ıdı, iğne bitti.. Hcg sonucunu ogrendim, doktor artıs takıbı yaptı.. Tekrar progestan kullanmamıstım..
Ama burda doktor saglıklı olup olmadıgından emın olmadan dırek duphaston progestan vermıs, ona sasırdım ben
İyi gidiyor çok şükür.ikili tarama yapıldı. Bir kız bir erkek imiş. 4 hafta sonra çağırdı. Bulantı kusma had safhada artık kusmaya bağlı reflü mide ağrısı için gavoscon kullanıyorum.İnşallah canım senin nasıl gidiyor ?
Gittibiz mi bugün doktora inşallah sağlıkla ilerlerCanım ben çatlama iğnesinden sonra direk kullanmaya başlıyorum zaten ama
Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah..İyi gidiyor çok şükür.ikili tarama yapıldı. Bir kız bir erkek imiş. 4 hafta sonra çağırdı. Bulantı kusma had safhada artık kusmaya bağlı reflü mide ağrısı için gavoscon kullanıyorum.
Yarın gidicem canım. İnşallah sağolGittibiz mi bugün doktora inşallah sağlıkla ilerler
Ah canım benim zor ama sonu güzel zamanlarİyi gidiyor çok şükür.ikili tarama yapıldı. Bir kız bir erkek imiş. 4 hafta sonra çağırdı. Bulantı kusma had safhada artık kusmaya bağlı reflü mide ağrısı için gavoscon kullanıyorum.
Çok sevindim sağlıkla büyüsünlerİyi gidiyor çok şükür.ikili tarama yapıldı. Bir kız bir erkek imiş. 4 hafta sonra çağırdı. Bulantı kusma had safhada artık kusmaya bağlı reflü mide ağrısı için gavoscon kullanıyorum.
Güzel haberler dön inşallahYarın gidicem canım. İnşallah sağol
Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Ah canım benim zor ama sonu güzel zamanlar
Çok teşekkür ederim inşallahÇok sevindim sağlıkla büyüsünler
Kaç gün kullanmıştım canım ilacı günde kaç kere birdeMerhaba canım çok geçmiş olsun, son olsun inşallah. Metiler sanırım dediğin ilaç. Aynısından ben de kullandım. Benim başta kanamam çok az oldu, genelde kahverengi akıntı şeklindeydi. Kaç gün sonraydı hatırlamıyorum ama birden günlük pedin yarısı kadar kanamam oldu sanırım ilacın etkisiydi. Biraz bekle ilacın bittikten bir süre sonra atılır.
İyi gidiyor çok şükür.ikili tarama yapıldı. Bir kız bir erkek imiş. 4 hafta sonra çağırdı. Bulantı kusma had safhada artık kusmaya bağlı reflü mide ağrısı için gavoscon kullanıyorum.
Hiç hatıtlamıyorum inan, yanlış bir şey söylemek istemem. Doktorunun yönlendirme yapmıştır ama ona göre kullanmanı tavsiye ederim.Kaç gün kullanmıştım canım ilacı günde kaç kere birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?