Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç hatıtlamıyorum inan, yanlış bir şey söylemek istemem. Doktorunun yönlendirme yapmıştır ama ona göre kullanmanı tavsiye ederim.
Bana günde üç kere kullan 3 gün kullan cuma gel dedi. Kanamam bıraktıktan sonra mı başlar acaba. Beta değerim düşmezse kürtaj yapacak acaba pazartesiye mi beklesem belki kanamam senin gibi bı kaç gün sonra başlar. Benim rahmimde hiç bir şey görülmüyor. Parça falan yok. Beta değerim 32 çıktı neden kürtaj ?

Ben kürtaj sonrası kullanmıştım, sen kendin düşük yaptın onun için mi verdi?

Ben kürtaj sonrası kullanmıştım, sen kendin düşük yaptın onun için mi verdi?
Kendim düşük yaptigimdan supheleniyo. Benim adetim bı hafta gecikti test yapmamıştım belirtilerin vardı göğüs hassasiyeti bulantı falan ama ben adet olcam sandim. Sonra kanamam basladi. Ben adet sanmıştım çok agriliydi kustum titredim ateşim 38 di. Kanamam çok fazlaydı pihtiliydi ama 3 gün sürdü. Bı gün sonra lekeye dönünce şüphelenip test yaptırdım çünkü normalde 7 gün sürer. İlk gun beta 33 iki gün sonra 35 iki gün sonra 22.1 iki gün sonra 29.9 iki gün sonra tekrar 29.0 çıktı. ben ne yaşadım bende bilmiyorum doktorda çözemiyo. Dış gebeliktende supheleniyo düşükte yapmış olabilirsin diyo. Değerim bu ilaçla cumaya kadar düşmezse kürtaj yapacak. Rahim içinden parça yolluycak dış gebelik mi diye bakacakmis.

Çok geçmiş olsun inşallah beta sıfırlanır da gerek kalmaz hiçbirine. Tuhafmış gerçekten, sen doktorunu dinle bence. Olmadı cuma tekrar beta baktırıp başka doktora da görün, aklında soru işareti kalmasın.

İyiyim canım, haftasonu biraz alışveriş yaptım kendime geldim Bugün kontrol vardı, idrarda eritrosit ve lökosit görünüyor, o biraz canımı sıktı. Yarın sonuç göstermeye gideceğim inşallah can sıkacak düzeyde değildir. Siz nasılsınız bakalım alışabildiniz mi paşayla

Ohh iyi olmuş benim hep vardı cnm sıkıntı olmaz merak etme, valla memeyle savaşıyor cok fena hep süt aksin istiyo agzina

Ohh iyi olmuş benim hep vardı cnm sıkıntı olmaz merak etme, valla memeyle savaşıyor cok fena hep süt aksin istiyo agzina
Yüksek değildi o zaman? ilaç kullanmış mıydın? Benim biri 14 biri 15 çıkmış.
Yavrumun başka ne derdi olsun, karnını doyurup büyüyecek tabi

Yüksek değildi o zaman? ilaç kullanmış mıydın? Benim biri 14 biri 15 çıkmış.
Yavrumun başka ne derdi olsun, karnını doyurup büyüyecek tabi
Seninki civariydi cnm bol su iç demişti doktorum, aynen valla öyle cnm, seninki nasıl

Canım sen bu ilacı içince kürtaj oldun mu yinede? Doktorda bana verdi sabah öğle akşam 3 gün içecem sonra gidecekmisim

Seninki civariydi cnm bol su iç demişti doktorum, aynen valla öyle cnm, seninki nasıl
İçiyorum aslında ama mide küçüldü artık çok dolduramıyorum Ctesi ankaraya özele gittim yüzünü görürüz belki diye ama yok, ters döndüğü için tam göremedi. İyi suyu yerinde dedi. 1800 olmuş. Bugün devletteydi randevum. Kendisi bakmadı ultrasona gönderdi cuma gün bakılacak. İki haftada bir gitcekmişim artık. Bende durumlar böyle canım doğunca daha mı rahat çok ağırlaşmış hissediyorum ben

Ay inşaallah benimde kalmaz gerek. Şu an beta 32. İnsAllah kendi gider. Kanaman ilacı içerken mi oldu bıraktıktan sonra mı
Sonradan düzenleme yapmıştım yazıda belki görmemişsindir çok sancı yapar korkma diye. İlacı kullanırken lekelenme şeklinde geliyordu sürekli diye hatırlıyorum, 1 yıldan fazla geçti üstünden emin olamıyorum

Tam olarak aynı fiyat şu şekilde aldım
Bal yok ama karıştırıyor musun nasıl olacak bunlar?
Kuzucum kürtajı neden istemediler ya, keşke ilaçla düşük olsaydı dedim bana kürtaj yaptılar, sakıncalı mı acaba
Kızlar 60,1 bu da sağlıksız galiba
Farklı lab yne ve tam 48 saat olmadı üstünden ama yinede az..
R Random3 Sohrab Ha-ri
Kuzu önceki kaçtı?

Olsun cnm sıkıntı yapma değerin yüksek değil, bende senin haftalarında kötü olmaya başlamıştım cnm cok normal, tabiki doğunca daha iyi çünkü yanındaşimdi nasıl olduğunu bilmiyorsun.. Elbet uykusuzluk zorluyor bebek bakımı da kolay değil ama bi bakışı yetiyor insana..

Bal yok ama karıştırıyor musun nasıl olacak bunlar?

Kuzucum kürtajı neden istemediler ya, keşke ilaçla düşük olsaydı dedim bana kürtaj yaptılar, sakıncalı mı acaba

Kuzu önceki kaçtı?
Bizim zaten kendi balımız var hepsinin üstünde günlük dozu da var ben şöyle yapıyorum sabah aç karnına ağzıma biraz bal alıp arı sütünün içinden çıkan kaşığın yarısı kadar arı sütü alıyorum, kahvaltı sonrası bir su bardağı suya 20 damla propolis, akşam da bir su bardağı süte yada yoğurda yarım tatlı kaşığı polen

Kesin birinden birini unuturum ben. En iyisi karışık almak ama onların da oranları çok düşük geliyor pof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…