- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
Bana günde üç kere kullan 3 gün kullan cuma gel dedi. Kanamam bıraktıktan sonra mı başlar acaba. Beta değerim düşmezse kürtaj yapacakHiç hatıtlamıyorum inan, yanlış bir şey söylemek istemem. Doktorunun yönlendirme yapmıştır ama ona göre kullanmanı tavsiye ederim.
Ben kürtaj sonrası kullanmıştım, sen kendin düşük yaptın onun için mi verdi?Bana günde üç kere kullan 3 gün kullan cuma gel dedi. Kanamam bıraktıktan sonra mı başlar acaba. Beta değerim düşmezse kürtaj yapacakacaba pazartesiye mi beklesem belki kanamam senin gibi bı kaç gün sonra başlar. Benim rahmimde hiç bir şey görülmüyor. Parça falan yok. Beta değerim 32 çıktı neden kürtaj ?
Kendim düşük yaptigimdan supheleniyo. Benim adetim bı hafta gecikti test yapmamıştım belirtilerin vardı göğüs hassasiyeti bulantı falan ama ben adet olcam sandim. Sonra kanamam basladi. Ben adet sanmıştım çok agriliydi kustum titredim ateşim 38 di. Kanamam çok fazlaydı pihtiliydi ama 3 gün sürdü. Bı gün sonra lekeye dönünce şüphelenip test yaptırdım çünkü normalde 7 gün sürer. İlk gun beta 33 iki gün sonra 35 iki gün sonra 22.1 iki gün sonra 29.9 iki gün sonra tekrar 29.0 çıktı. ben ne yaşadım bende bilmiyorum doktorda çözemiyo. Dış gebeliktende supheleniyo düşükte yapmış olabilirsin diyo. Değerim bu ilaçla cumaya kadar düşmezse kürtaj yapacak. Rahim içinden parça yolluycak dış gebelik mi diye bakacakmis.Ben kürtaj sonrası kullanmıştım, sen kendin düşük yaptın onun için mi verdi?
Çok geçmiş olsun inşallah beta sıfırlanır da gerek kalmaz hiçbirine. Tuhafmış gerçekten, sen doktorunu dinle bence. Olmadı cuma tekrar beta baktırıp başka doktora da görün, aklında soru işareti kalmasın.Kendim düşük yaptigimdan supheleniyo. Benim adetim bı hafta gecikti test yapmamıştım belirtilerin vardı göğüs hassasiyeti bulantı falan ama ben adet olcam sandim. Sonra kanamam basladi. Ben adet sanmıştım çok agriliydi kustum titredim ateşim 38 di. Kanamam çok fazlaydı pihtiliydi ama 3 gün sürdü. Bı gün sonra lekeye dönünce şüphelenip test yaptırdım çünkü normalde 7 gün sürer. İlk gun beta 33 iki gün sonra 35 iki gün sonra 22.1 iki gün sonra 29.9 iki gün sonra tekrar 29.0 çıktı. ben ne yaşadım bende bilmiyorum doktorda çözemiyo. Dış gebeliktende supheleniyo düşükte yapmış olabilirsin diyo. Değerim bu ilaçla cumaya kadar düşmezse kürtaj yapacak. Rahim içinden parça yolluycak dış gebelik mi diye bakacakmis.
Cnm. NasılsınBen kürtaj sonrası kullanmıştım, sen kendin düşük yaptın onun için mi verdi?
İyiyim canım, haftasonu biraz alışveriş yaptım kendime geldimCnm. Nasılsın
Ohh iyi olmuşİyiyim canım, haftasonu biraz alışveriş yaptım kendime geldimBugün kontrol vardı, idrarda eritrosit ve lökosit görünüyor, o biraz canımı sıktı. Yarın sonuç göstermeye gideceğim inşallah can sıkacak düzeyde değildir. Siz nasılsınız bakalım alışabildiniz mi paşayla
Yüksek değildi o zaman? ilaç kullanmış mıydın? Benim biri 14 biri 15 çıkmış.Ohh iyi olmuşbenim hep vardı cnm sıkıntı olmaz merak etme, valla memeyle savaşıyor cok fena hep süt aksin istiyo agzina
Seninki civariydi cnm bol su iç demişti doktorum, aynen valla öyle cnm, seninki nasılYüksek değildi o zaman? ilaç kullanmış mıydın? Benim biri 14 biri 15 çıkmış.
Yavrumun başka ne derdi olsun, karnını doyurup büyüyecek tabi
Canım sen bu ilacı içince kürtaj oldun mu yinede? Doktorda bana verdi sabah öğle akşam 3 gün içecem sonra gidecekmisimKuzum düşükten yani kanamadan bikaç gün sonra ikinci gittiğim doktor verdi bana o ilacı ama benim zaten lekelenme şeklindeydi. Rahim kasıcı olduğundan içerde kalanları sökmesi amacıyla vermişti bana onu. O yüzden mi sökülmedi benim kanama o zaman acaba? Şimdi bu reglimde ondan mı böyle deli gibi kanamam oldu? Ben şok
Hayır kürtaja gerek kalmamıştı ama çok sancı yapar bilgin olsun korkma yaniCanım sen bu ilacı içince kürtaj oldun mu yinede? Doktorda bana verdi sabah öğle akşam 3 gün içecem sonra gidecekmisim
Ay inşaallah benimde kalmaz gerek. Şu an beta 32. İnsAllah kendi gider. Kanaman ilacı içerken mi oldu bıraktıktan sonra mıHayır kürtaja gerek kalmamıştı
İçiyorum aslında ama mide küçüldü artık çok dolduramıyorumSeninki civariydi cnm bol su iç demişti doktorum, aynen valla öyle cnm, seninki nasıl
Sonradan düzenleme yapmıştım yazıda belki görmemişsindir çok sancı yapar korkma diye. İlacı kullanırken lekelenme şeklinde geliyordu sürekli diye hatırlıyorum, 1 yıldan fazla geçti üstünden emin olamıyorumAy inşaallah benimde kalmaz gerek. Şu an beta 32. İnsAllah kendi gider. Kanaman ilacı içerken mi oldu bıraktıktan sonra mı
Ya maşaAllah bebişeOhh iyi olmuşbenim hep vardı cnm sıkıntı olmaz merak etme, valla memeyle savaşıyor cok fena hep süt aksin istiyo agzina
Bal yok ama karıştırıyor musun nasıl olacak bunlar?Tam olarak aynı fiyat şu şekilde aldım
Kuzucum kürtajı neden istemediler ya, keşke ilaçla düşük olsaydı dedim bana kürtaj yaptılar, sakıncalı mı acabaValla bılmıyorum kuzumm, Hulusı hoca dogumdan sonra aradı, sakın kürtaj olma demıstı, zaten benım perınatolog da kurtaj yanlısı deıldı, son çare demıstı.. Maalesef son çare olarak olmak zorunda kaldık.
Kuzu önceki kaçtı?
Olsun cnm sıkıntı yapma değerin yüksek değil, bende senin haftalarında kötü olmaya başlamıştım cnm cok normal, tabiki doğunca daha iyi çünkü yanındaİçiyorum aslında ama mide küçüldü artık çok dolduramıyorumCtesi ankaraya özele gittim yüzünü görürüz belki diye ama yok, ters döndüğü için tam göremedi. İyi suyu yerinde dedi. 1800 olmuş. Bugün devletteydi randevum. Kendisi bakmadı ultrasona gönderdi cuma gün bakılacak. İki haftada bir gitcekmişim artık. Bende durumlar böyle canım doğunca daha mı rahat çok ağırlaşmış hissediyorum ben
Bizim zaten kendi balımız var hepsinin üstünde günlük dozu da var ben şöyle yapıyorum sabah aç karnına ağzıma biraz bal alıp arı sütünün içinden çıkan kaşığın yarısı kadar arı sütü alıyorum, kahvaltı sonrası bir su bardağı suya 20 damla propolis, akşam da bir su bardağı süte yada yoğurda yarım tatlı kaşığı polenBal yok ama karıştırıyor musun nasıl olacak bunlar?
Kuzucum kürtajı neden istemediler ya, keşke ilaçla düşük olsaydı dedim bana kürtaj yaptılar, sakıncalı mı acaba
Kuzu önceki kaçtı?
Kesin birinden birini unuturum ben. En iyisi karışık almak ama onların da oranları çok düşük geliyor pofBizim zaten kendi balımız var hepsinin üstünde günlük dozu da var ben şöyle yapıyorum sabah aç karnına ağzıma biraz bal alıp arı sütünün içinden çıkan kaşığın yarısı kadar arı sütü alıyorum, kahvaltı sonrası bir su bardağı suya 20 damla propolis, akşam da bir su bardağı süte yada yoğurda yarım tatlı kaşığı polen
Rahım duvarına zarar verir dıye istemiyor canımm,Bal yok ama karıştırıyor musun nasıl olacak bunlar?
Kuzucum kürtajı neden istemediler ya, keşke ilaçla düşük olsaydı dedim bana kürtaj yaptılar, sakıncalı mı acaba
Kuzu önceki kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?