Kontrole gittim, rahim duvarı kalınlığı ile ilgili bir şey demedi ama, sorun olsa söyler miydi. Allahım hepimizin gönlünden geçerli en kısa sürede sağlıkla nasip etsin, beklediğimize değsin inşallah kuzum.Rahım duvarına zarar verir dıye istemiyor canımm,Ha-ri ugrasıyor bunun yan etkisiyle ıste
Soyler canım, ıste herkes yan etki yasayacak dıye birsey yok, ama tüp bebekte kalınlık onemlı,yeterli olmazsa, fazla olursa transfer iptal oluyor..Kontrole gittim, rahim duvarı kalınlığı ile ilgili bir şey demedi ama, sorun olsa söyler miydi. Allahım hepimizin gönlünden geçerli en kısa sürede sağlıkla nasip etsin, beklediğimize değsin inşallah kuzum.
Valla şu an ikinciyi içtim hiç sancı yapmadı lekelenme yok. Sadece midemi bulandiriyo bide karnından gurultular geliyoSonradan düzenleme yapmıştım yazıda belki görmemişsindir çok sancı yapar korkma diye. İlacı kullanırken lekelenme şeklinde geliyordu sürekli diye hatırlıyorum, 1 yıldan fazla geçti üstünden emin olamıyorum
Herkeste farklı olabilir tabii canım ben olursa endişelenme diye söyledimValla şu an ikinciyi içtim hiç sancı yapmadı lekelenme yok. Sadece midemi bulandiriyo bide karnından gurultular geliyo
Evet ya sabah kıpır kıpır olurdu bugün durgun sanki insan merak ediyor haliyle. Valla uykusuzluk var zaten hali hazırda çok zorlanmam heraldeOlsun cnm sıkıntı yapma değerin yüksek değil, bende senin haftalarında kötü olmaya başlamıştım cnm cok normal, tabiki doğunca daha iyi çünkü yanındaşimdi nasıl olduğunu bilmiyorsun.. Elbet uykusuzluk zorluyor bebek bakımı da kolay değil ama bi bakışı yetiyor insana..
Canım iyiyim uzaktan takip ediyorum forumu bu ara, çok şükür bildiğim kadarıyla yolunda her şey. Kalp atışını duyduk ama benim için bu haftalar eşik ve biraz zorlu geçiyor stres yönetimi bakımından. Umarım hepimiz için her şey güzel olur
Gönlünü ferah tut olur inşallah bu kez sağlıkla devam edecekCanım iyiyim uzaktan takip ediyorum forumu bu ara, çok şükür bildiğim kadarıyla yolunda her şey. Kalp atışını duyduk ama benim için bu haftalar eşik ve biraz zorlu geçiyor stres yönetimi bakımından. Umarım hepimiz için her şey güzel olur
Sen nasılsın iyi misin?
Adet geldi mi
Ben ovitrelle sonrası corasprin ve duphaston a başlıyorum canım adet olursam bırakıyorum hepsini.Adet geldi miBir de sen kan sulandırıcı vs kullanıyormuydun o konu ile ilgili ne demişlerdi
Sütlacım yaaaa
Ne diyeyim kiBen ovitrelle sonrası corasprin ve duphaston a başlıyorum canım adet olursam bırakıyorum hepsini.
Şimdi bırakıyorum yeniden sadece folik asit içicem henüz adet olmadım. Bugün 11 değerim . düşer olurum bikaç güne herhalde.
Doktorun yanındaydım zaten canım. Kesinlikle çok üzücü ve yıpratıcı ama çok şükür dış gebelik en zoruydu 6 ay bekleme süresi vardı. Kürtaja falan da gerek yok ya bu bana da çok kötü gibi gelmedi ama üzülüyor insan. Doktor ilaçları bıraktırdı, adet olunca istersen devam edelim tedaviye istersen dinlen dedi. Ama cumartesi tekrar kontrole çağırdı.Ne diyeyim kisenin bu üç oldu değil mi her türlü insan üzülüyor ama ne bileyim ben kimyasal olunca yine de bi en azından kimyasal diyorum hepsinin arasında bedenine en az zarar veren o çünkü
Doktoruna haber verdin mi o ne dedi peki nasıl bir yol izleyecek
Kuzum dış gebelık deıl şükürler olsun.. Kimyasalın arkasından cok gebe kalan oluyormus, ınsallah önümüzdeki ay guzel haberler verirsin
Kesinlikle bana da en hafifi kimyasal olarak geliyor şükür yine dış gebelik ile uğraşmadınDoktorun yanındaydım zaten canım. Kesinlikle çok üzücü ve yıpratıcı ama çok şükür dış gebelik en zoruydu 6 ay bekleme süresi vardı. Kürtaja falan da gerek yok ya bu bana da çok kötü gibi gelmedi ama üzülüyor insan. Doktor ilaçları bıraktırdı, adet olunca istersen devam edelim tedaviye istersen dinlen dedi. Ama cumartesi tekrar kontrole çağırdı.
Allah yardımcımız olsun canım, Rabbım hepimize guc kuvvet sabır versin, diyorum ya hepımızın yasadıgı acı o kadar ozel ve zor ki, vucut topluyor kendını zamanla, ama dusuncelerime yön veremiyorum, hersey hatırlatıyor, sürekli elim karnıma gidiyor, banyoda bagıra bagıra aglıyorum.. Bılmıyorum nasıl toparlanırım, normale dönsem de yenıden gebelık heyecanı yasasam dedıgımde bile bebeklerime haksızlık etmısım gıbı geliyor, kafam hiç yerinde deil..Sohrab bak çok şükür normal doğum yapabilirsin, 10 haftadan büyük bebeklere normal doğum yaptırıyorlar ilaçlı genel olarak, bana yapıldığı ama ben normal doğuramadım, iki sezeryanlıyım zaten, o zaman anladım ki benim normal doğum olmuyor hiç bir şekilde, o kadar sancıya, o kadar ilaca kanamam dahi olmadı, doktor gelip kontrol ede ede minicik bir kanama oldu, doktora hatta inşallah sezeryan olmam dedim, merak etme hiç korkma rahmine zarar vermeden alacağım dedi, sonrasında da başka doktora da gittim rahim çok iyi dedi, sancı çekerken de çok dua ettim, inşallah günahlarımız dökülmüştür ben çok uzun süre toparlayamadım, çünkü ne zaman ağlasam kızdılar bana, dediler ki isyan etme, senin iki çocuğun var, kimse beni dinlemedi bile, neler hissettiğimi hiç kimse bilmedi, ben hiç bir zaman isyan etmedim ki, hep şükür dedim, bunda da var bir hayr dedim, ama o duygular hormonlar insanları daha duygusal daha hassas yapıyor, o zaman çok da yaşayamadım acımı, hatta kendimi o kadar bastırmışım ki bir süre sesim kısıldı, demem o ki beden sağlığı yerine geliyor da, mentwl sağlık da önemli, Martta tamda doğum günümde yılı dolacak, ben yeni 3 ay falan oldu denemeye başlayalı, Rabbim herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin hepimize, baya uzun bir iç döküş oldu bu da
Çok şükür canım inşallahKuzum dış gebelık deıl şükürler olsun.. Kimyasalın arkasından cok gebe kalan oluyormus, ınsallah önümüzdeki ay guzel haberler verirsin
Yani evet durmak yok gibi yaaKesinlikle bana da en hafifi kimyasal olarak geliyor şükür yine dış gebelik ile uğraşmadınama işin umut veren kısmı çevremde kim kimyasal yaşadı ise arkasından üç aya sağlıklı gebeliği oldu sen kontrolüne git herşey yolunda ise diğer ayı boş geçme bence belli mi olur şu kimyasal arkası gebelik olur genellemesi belki şansımıza bize de vurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?