Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahım duvarına zarar verir dıye istemiyor canımm, Ha-ri ugrasıyor bunun yan etkisiyle ıste
Kontrole gittim, rahim duvarı kalınlığı ile ilgili bir şey demedi ama, sorun olsa söyler miydi. Allahım hepimizin gönlünden geçerli en kısa sürede sağlıkla nasip etsin, beklediğimize değsin inşallah kuzum.

Soyler canım, ıste herkes yan etki yasayacak dıye birsey yok, ama tüp bebekte kalınlık onemlı,yeterli olmazsa, fazla olursa transfer iptal oluyor..

Valla şu an ikinciyi içtim hiç sancı yapmadı lekelenme yok. Sadece midemi bulandiriyo bide karnından gurultular geliyo

Sohrab bak çok şükür normal doğum yapabilirsin, 10 haftadan büyük bebeklere normal doğum yaptırıyorlar ilaçlı genel olarak, bana yapıldığı ama ben normal doğuramadım, iki sezeryanlıyım zaten, o zaman anladım ki benim normal doğum olmuyor hiç bir şekilde, o kadar sancıya, o kadar ilaca kanamam dahi olmadı, doktor gelip kontrol ede ede minicik bir kanama oldu, doktora hatta inşallah sezeryan olmam dedim, merak etme hiç korkma rahmine zarar vermeden alacağım dedi, sonrasında da başka doktora da gittim rahim çok iyi dedi, sancı çekerken de çok dua ettim, inşallah günahlarımız dökülmüştür ben çok uzun süre toparlayamadım, çünkü ne zaman ağlasam kızdılar bana, dediler ki isyan etme, senin iki çocuğun var, kimse beni dinlemedi bile, neler hissettiğimi hiç kimse bilmedi, ben hiç bir zaman isyan etmedim ki, hep şükür dedim, bunda da var bir hayr dedim, ama o duygular hormonlar insanları daha duygusal daha hassas yapıyor, o zaman çok da yaşayamadım acımı, hatta kendimi o kadar bastırmışım ki bir süre sesim kısıldı, demem o ki beden sağlığı yerine geliyor da, mentwl sağlık da önemli, Martta tamda doğum günümde yılı dolacak, ben yeni 3 ay falan oldu denemeye başlayalı, Rabbim herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin hepimize, baya uzun bir iç döküş oldu bu da

Evet ya sabah kıpır kıpır olurdu bugün durgun sanki insan merak ediyor haliyle. Valla uykusuzluk var zaten hali hazırda çok zorlanmam heralde

L Lalalala1 sen nerelerdesin son durumun ne uzun zamandır yazmadın sanki
Canım iyiyim uzaktan takip ediyorum forumu bu ara, çok şükür bildiğim kadarıyla yolunda her şey. Kalp atışını duyduk ama benim için bu haftalar eşik ve biraz zorlu geçiyor stres yönetimi bakımından. Umarım hepimiz için her şey güzel olur

Sen nasılsın iyi misin?

Gönlünü ferah tut olur inşallah bu kez sağlıkla devam edecek ben iyiyim şükür adet gelsin de bat vereyim diye heyecanlıyım o araya kadar bir dişim var onu yaptıracağım bugün ilk kez diyetisyene gideceğim kendimce hazırlıklar işte bir umut pozitif görürüm belki yakında diye

Adet geldi mi Bir de sen kan sulandırıcı vs kullanıyormuydun o konu ile ilgili ne demişlerdi
Ben ovitrelle sonrası corasprin ve duphaston a başlıyorum canım adet olursam bırakıyorum hepsini.
Şimdi bırakıyorum yeniden sadece folik asit içicem henüz adet olmadım. Bugün 11 değerim . düşer olurum bikaç güne herhalde.

Ne diyeyim ki senin bu üç oldu değil mi her türlü insan üzülüyor ama ne bileyim ben kimyasal olunca yine de bi en azından kimyasal diyorum hepsinin arasında bedenine en az zarar veren o çünkü
Doktoruna haber verdin mi o ne dedi peki nasıl bir yol izleyecek

Doktorun yanındaydım zaten canım. Kesinlikle çok üzücü ve yıpratıcı ama çok şükür dış gebelik en zoruydu 6 ay bekleme süresi vardı. Kürtaja falan da gerek yok ya bu bana da çok kötü gibi gelmedi ama üzülüyor insan. Doktor ilaçları bıraktırdı, adet olunca istersen devam edelim tedaviye istersen dinlen dedi. Ama cumartesi tekrar kontrole çağırdı.

Kesinlikle bana da en hafifi kimyasal olarak geliyor şükür yine dış gebelik ile uğraşmadın ama işin umut veren kısmı çevremde kim kimyasal yaşadı ise arkasından üç aya sağlıklı gebeliği oldu sen kontrolüne git herşey yolunda ise diğer ayı boş geçme bence belli mi olur şu kimyasal arkası gebelik olur genellemesi belki şansımıza bize de vurur

Allah yardımcımız olsun canım, Rabbım hepimize guc kuvvet sabır versin, diyorum ya hepımızın yasadıgı acı o kadar ozel ve zor ki, vucut topluyor kendını zamanla, ama dusuncelerime yön veremiyorum, hersey hatırlatıyor, sürekli elim karnıma gidiyor, banyoda bagıra bagıra aglıyorum.. Bılmıyorum nasıl toparlanırım, normale dönsem de yenıden gebelık heyecanı yasasam dedıgımde bile bebeklerime haksızlık etmısım gıbı geliyor, kafam hiç yerinde deil..
Normal dogum yaptım ama dogum baslamadı bir türlü, en sonunda keseyi onlar deldı, sancıdan kalbim durcktı.. Hatta esım korkmus sezeryan alın demıs doktora, bılmıyorum ilerde şartlar ne gosterır ama sezeryan isterim sanırım.. Insallah Rabbım hayırlısıyla nasıp eder

Kuzum dış gebelık deıl şükürler olsun.. Kimyasalın arkasından cok gebe kalan oluyormus, ınsallah önümüzdeki ay guzel haberler verirsin
Çok şükür canım inşallah
Yani evet durmak yok gibi yaa psikolojik olarak kötüyüm aslında ama güçlü olmam lazım şimdi ağlıyorum mesela ama birazdan kursum var okula gidicem yıkılmadım ayakta kalmaya devam etmem gerekiyor bizim bebekler biraz zahmetli anlaşılan,hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…