Canım femara çatlatma deneme bu sefer, benım nacızane fikrim, onumuzdekı ay kendiniz deneyin, olmazsa bi sonrakı ay, asılama düşün, iğne ile.. Sen gebe kalabılıyorsun.. Bu ıkı ay ıcınde de yumurta kalitesine sperm kalitesine odaklan, bagısıklık kuvvetlensin.. Fazla kilon varsa onları ver..Çok şükür canım inşallah
Yani evet durmak yok gibi yaapsikolojik olarak kötüyüm aslında ama güçlü olmam lazım şimdi ağlıyorum mesela ama birazdan kursum var okula gidicem yıkılmadım ayakta kalmaya devam etmem gerekiyor bizim bebekler biraz zahmetli anlaşılan,hayırlısı olsun
Tabiki de güçlü ol ne yapalım bizim de süreç az sıkıntılı ama sen şu zamana kadar yapacağını yaptın rahim filmi, femara klomen çatlatma iğnesi, coraspirin de kullanıyorsun doktorun yine mi çatlatma iğnesi ile gidecek yoksa artık aşılamaya geçelim dedi mi çünkü onun da artık bir atak yapması lazım takviye yada başka bişey çünkü hamile kalabiliyorsun maşallah ama sonunun neden böyle olduğunu doktorun da az irdelemesi lazım benceÇok şükür canım inşallah
Yani evet durmak yok gibi yaapsikolojik olarak kötüyüm aslında ama güçlü olmam lazım şimdi ağlıyorum mesela ama birazdan kursum var okula gidicem yıkılmadım ayakta kalmaya devam etmem gerekiyor bizim bebekler biraz zahmetli anlaşılan,hayırlısı olsun
Ahh canım benim, ağla nolur içine atmaAllah yardımcımız olsun canım, Rabbım hepimize guc kuvvet sabır versin, diyorum ya hepımızın yasadıgı acı o kadar ozel ve zor ki, vucut topluyor kendını zamanla, ama dusuncelerime yön veremiyorum, hersey hatırlatıyor, sürekli elim karnıma gidiyor, banyoda bagıra bagıra aglıyorum.. Bılmıyorum nasıl toparlanırım, normale dönsem de yenıden gebelık heyecanı yasasam dedıgımde bile bebeklerime haksızlık etmısım gıbı geliyor, kafam hiç yerinde deil..
Normal dogum yaptım ama dogum baslamadı bir türlü, en sonunda keseyi onlar deldı, sancıdan kalbim durcktı.. Hatta esım korkmus sezeryan alın demıs doktora, bılmıyorum ilerde şartlar ne gosterır ama sezeryan isterim sanırım.. Insallah Rabbım hayırlısıyla nasıp eder
Öyle mi dersin kuzum. Aslında zaten femara hakkım doluyor yani ben 6 ay kullandım bu ay bende kendimiz deneyelim diye düşündüm. Olmazsa evet aşılama olabilir. Peki şey acana araştırma hastanesine mi gitsek biz genetik ve pıhtılaşma yaptırdık mesela başka ne yaptırılabilir.Canım femara çatlatma deneme bu sefer, benım nacızane fikrim, onumuzdekı ay kendiniz deneyin, olmazsa bi sonrakı ay, asılama düşün, iğne ile.. Sen gebe kalabılıyorsun.. Bu ıkı ay ıcınde de yumurta kalitesine sperm kalitesine odaklan, bagısıklık kuvvetlensin.. Fazla kilon varsa onları ver..
Son bir femara hakkım kaldı zaten olmadı aşılama demişti kuzum. Detaylı konuşmadıl ama ben ne yapabilirim acaba başka onu bilmiyorum dediğin gibi takviye falan da olabilir.Tabiki de güçlü ol ne yapalım bizim de süreç az sıkıntılı ama sen şu zamana kadar yapacağını yaptın rahim filmi, femara klomen çatlatma iğnesi, coraspirin de kullanıyorsun doktorun yine mi çatlatma iğnesi ile gidecek yoksa artık aşılamaya geçelim dedi mi çünkü onun da artık bir atak yapması lazım takviye yada başka bişey çünkü hamile kalabiliyorsun maşallah ama sonunun neden böyle olduğunu doktorun da az irdelemesi lazım bence
Aynen en önemlisi o canım hayırlısıÇok üzüldüm kuzum yaa, ne diyeceğimi bilemedimhayırlısı olsun, olacaksa sağlıkla olsun
Aşılamayı iyi bir tüp bebek merkezinde yaptır ama, zaten yaptıesıgın testleri gosterırsınn, bagısıklık testi cd56 testı yaptır bır de.. Femara ile ugrasma.. Gonalf ile yumurta gleısıtırp yapsınlar.. Sen de yumurta kalitesini artırıcı takviye kullan bu esnada, ben asılamada proxywomen kullanmıştım, pozıtıf gormustum..Öyle mi dersin kuzum. Aslında zaten femara hakkım doluyor yani ben 6 ay kullandım bu ay bende kendimiz deneyelim diye düşündüm. Olmazsa evet aşılama olabilir. Peki şey acana araştırma hastanesine mi gitsek biz genetik ve pıhtılaşma yaptırdık mesela başka ne yaptırılabilir.
Son bir femara hakkım kaldı zaten olmadı aşılama demişti kuzum. Detaylı konuşmadıl ama ben ne yapabilirim acaba başka onu bilmiyorum dediğin gibi takviye falan da olabilir.
Aynen en önemlisi o canım hayırlısı
Aminn canım benımmAhh canım benim, ağla nolur içine atma
Cennette bizi bekliyor olacaklar inşallah, yeniden bu sefer daha güçlü ayağa kalkacağız, zaman herşeyin ilacı olacak, dualarımdasın canım
Aşılamayı iyi bir tüp bebek merkezinde yaptır ama, zaten yaptıesıgın testleri gosterırsınn, bagısıklık testi cd56 testı yaptır bır de.. Femara ile ugrasma.. Gonalf ile yumurta gleısıtırp yapsınlar.. Sen de yumurta kalitesini artırıcı takviye kullan bu esnada, ben asılamada proxywomen kullanmıştım, pozıtıf gormustum..
Degerlerınız kactı acabayaa böyle oldu bu da kuzum
Tamam canım bu dediklerini düşünücem ve değerlendiricem yalnız burada öyle tüp bebek merkezi gibi yok ya. Bir devlet hastanemizde var birde acıbadem de yapan bir doktor biliyorum tüp bebek anca oralara gidebilirim. Ama benim bu doktorum da eğitim aldı o da ilgileniyor aşılama ve tüp bebek ile.Aşılamayı iyi bir tüp bebek merkezinde yaptır ama, zaten yaptıesıgın testleri gosterırsınn, bagısıklık testi cd56 testı yaptır bır de.. Femara ile ugrasma.. Gonalf ile yumurta gleısıtırp yapsınlar.. Sen de yumurta kalitesini artırıcı takviye kullan bu esnada, ben asılamada proxywomen kullanmıştım, pozıtıf gormustum..
Eşim içt hep keçi boynuzu özü canım. Haklısınız çok teşekkür ederim. Evet hamile kalabildiğime ve şuan kürtaja gerek olmadığına çok şükrediyorumsutlaacc bende Sohrab a katılıyorum bak Allah nazardan saklasın ne güzel hamile kalabiliyorsun ama hep sonunda bişey oldu bünyene de yazık, bana yumurta kalitesi için tahancss one yanlış yazmasımsa bunu verdi ama fayda gördüm diyemem çünkü araya histeroskopi girdi şimdi de keçiboynuzu, arı sütü propolis polen devam ediyorum neticesi önümüzdeki aylarda belli olur, biliyorsun benim femara ile 6 aydır bişey olmadı üstüne rahim de iyice inceleşti rahim filmi iki histeroskopi sonrası güç bela 8mn leri gördüm bu ay bende normal denerim ama olmazsa artık aşılama yani sürekli kısır döngüde dolaşamam bu arada eşim de sabah hep aç karnına keçiboynuzu pekmezi aldı bir kaşık o veriler ile sabit fayda gördü sayı da arttı ileri hızı yüzdesi de arttı bariz
23,7Degerlerınız kactı acaba
Cok gecmıs olsun. Nekadar surede oldu acaba bu durum. Bır de kanamanız nezaman baslamıstıTamam canım bu dediklerini düşünücem ve değerlendiricem yalnız burada öyle tüp bebek merkezi gibi yok ya. Bir devlet hastanemizde var birde acıbadem de yapan bir doktor biliyorum tüp bebek anca oralara gidebilirim. Ama benim bu doktorum da eğitim aldı o da ilgileniyor aşılama ve tüp bebek ile.
Eşim içt hep keçi boynuzu özü canım. Haklısınız çok teşekkür ederim. Evet hamile kalabildiğime ve şuan kürtaja gerek olmadığına çok şükrediyorum
23,7
39,6
60,1
Sonra 11 e düştü.
Canım 3 şubatta fark ettim ilk 9 şubat yani bugünde 11 e düştü değer henüz kanamam olmadı.Cok gecmıs olsun. Nekadar surede oldu acaba bu durum. Bır de kanamanız nezaman baslamıstı
Cok tesekkur ederım bılgıler ıcınCanım 3 şubatta fark ettim ilk 9 şubat yani bugünde 11 e düştü değer henüz kanamam olmadı.
Vardır muhakkak, ıyı bır arastırma yap cnm, hatta sperm testinin bıle tüp bebek merkezlerinde verilmesi taraftarıyım ben cok detaylı oluyor cunku, iyi bi doktor da buldun mu bu ıs tamamdır. Cok rahat tutar asılaman, ben inanıyorum ama yumurta kalitesini artırıcı beslenmeye dikkat et bu suredeTamam canım bu dediklerini düşünücem ve değerlendiricem yalnız burada öyle tüp bebek merkezi gibi yok ya. Bir devlet hastanemizde var birde acıbadem de yapan bir doktor biliyorum tüp bebek anca oralara gidebilirim. Ama benim bu doktorum da eğitim aldı o da ilgileniyor aşılama ve tüp bebek ile.
Eşim içt hep keçi boynuzu özü canım. Haklısınız çok teşekkür ederim. Evet hamile kalabildiğime ve şuan kürtaja gerek olmadığına çok şükrediyorum
23,7
39,6
60,1
Sonra 11 e düştü.
Evet 0 landığını görelim dedi doktor, sizin de mi aynı süreç?Cok tesekkur ederım bılgıler ıcınbıda hcg vercek mısınız
Tamam canım teşekkürlerVardır muhakkak, ıyı bır arastırma yap cnm, hatta sperm testinin bıle tüp bebek merkezlerinde verilmesi taraftarıyım ben cok detaylı oluyor cunku, iyi bi doktor da buldun mu bu ıs tamamdır. Cok rahat tutar asılaman, ben inanıyorum ama yumurta kalitesini artırıcı beslenmeye dikkat et bu surede
Yaaa evet bızde de sanırım aynı surec tabı dıs, gebelık degıl ıse. Degerlerım 21 31 57 39 cıktıEvet 0 landığını görelim dedi doktor, sizin de mi aynı süreç?
Tamam canım teşekkürlerDna hasar testi ve bağışıklık testleri eksik bizim onları da yaptırmalıyız galiba
Günü gününü tutmaz cnm gayet normal metal etmeEvet ya sabah kıpır kıpır olurdu bugün durgun sanki insan merak ediyor haliyle. Valla uykusuzluk var zaten hali hazırda çok zorlanmam heralde
Merhabalar hanımlar ben geçen ay düşük yaptım kürtajsız evde parça kalmadı içimde hcg de düştü ama reglim gecikti normal bir durum mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?