Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala aynı çok az kıpırdıyor bu arada doktor kum döküyosun dedi tek kullanımlık saşe verdi inşallah işe yarar
Belki o etkilemiştir cnm stres yapma bak birazdan artar hareketi, benim de cok oldu öyle az hareket ettiği günler

Sizinde mi ilk regliniz geç olmuştu
Benim tam gününde lekelenme başladı ama bir türlü kanama başlamadı. Bi 10 gün o şekilde geçirdim. Sonra doktor progestan kullanmamı istedi 3 gün. 10 gün sonra adet olursun demişti ama birkaç gün içinde gerçek manada adet oldum. 2. Döngüde sorun yaşamadım çok şükür

Kızlar merhaba size birsey sormak istiyorum. Ada çayı kullanan var mı? Benim geçen ay 8 gün gecikmeli 3 gün süren az miktarda lekelenmem oldu o lekelenme den 1-2 hafta önce günde 2 bardak bazen 3 bardak ada çayı içtim bpgazlarım cok kötü iltihap oldugu için doktor tavsiye etmişti. Geçen ayın 20sinde 3 gün kanamam olunca ywrlesme kanamasından süphelenip ayın 31 ine kadar test yaptım hep negatif tam yoktur bebek bu ay derken ayın 2 sinde karın agrım basladı gaz sancısı cektim sonra gögüs uclarım kocaman oldu dikleşti ve ucundaki daire bariz renk değiştirdi büyüdü normalde cok acık renktir gögsüm ara ara saniyelik sizi giriyo kasıklarım da ara ara hareket ederken batmalar oluyo. Ada cayı hormonlar etki ediyo derler ada çayı bu kadar belirti yapar mı özellikte gögüs te. yoksa hamile olmamdan şüphelenmelimiyim? Bu arada akıntını takip ettim 3 gün beyaz seffaf akıntım oldu sonra karın agrım la oda kesildi simdi sadece kasık batması oluyor ara ara ve gögüslerim her gün koyulaşmaya devam ediyo damarlar cıktı üstünde ve regl oldugum zamanki gibi ara ara bacaklarım agrıyo bu arada regl olucagım zamanlar gögüslerim hiç değişmez lütfen beni rahatlatın reglm de cocuk düşünmeye baslayınca düzensizleşti suanda test ne zaman yapmalıyım onuda bilmiyorum

Cevabınız için teşekkür ederim biraz daha bekleyip gelmezse bende doktora gideceğim bende umarım gelir biran önce

Merhaba, adaçayını doğum başlatıcı diye biliyorum ben ama. Sizi gebe hissettirecek bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum ama belirtileriniz de gebelik var gibi. Bilemedim şimdi

Merhaba, adaçayını doğum başlatıcı diye biliyorum ben ama. Sizi gebe hissettirecek bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum ama belirtileriniz de gebelik var gibi. Bilemedim şimdi
Geçen sene ki kaybımda gögüslerim cok değişmişti şüpheyi o soktu yine içime. Ama ada xayını gögüs büyütmek için kullananlar da var az önce aklıma geldi bir anda hüzünlendim acıkcası. Suan gögsüm ve ara ara hafif kasık batmalarım haricinde hiç bir belirtim yok akıntım bile tamamen durdu ama gögüslerim birseyler oluyor. Garipsiyorum cübkü beyaz tenliyim kahverengi olunca ucları ve daire kısmı bir tuhaf gözüküyorlar

Değerlerim şu şekilde ilerliyor
29 ocak 33.5
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
5 Şubat 29.9
7 Şubat 29.0
9 Şubat 12.7
Sence dış gebelik ihtimali hala var mı ? Yoksa sıfırlanır mi ? Tekrar yükselir diye çok korkuyorum

Benim hep yavaş yavaş arttı sonra iğneden sonra düştü sizin düştüyse değer kimyasal olabilir
Değerlerim şu şekilde ilerliyor
29 ocak 33.5
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
5 Şubat 29.9
7 Şubat 29.0
9 Şubat 12.7
Sence dış gebelik ihtimali hala var mı ? Yoksa sıfırlanır mi ? Tekrar yükselir diye çok korkuyorum. İnşallah kimyasaldir yada düşük yapmisimdir.

Düşüyor olması iyi canım. Benim dış gebelikte kendiliğinden düşmemişti hiç. İnşallah kimyasaldır

Bugün yumurtlamanın 11. Günü idi. Sabah erkenden test yaptım ve bana göre hafif bir çizgi vardı ki hala var.
Tabi ümitlendirdi beni, akşam üzeri ise şok! Lekelenme başlamış. Ne kadar çöktüğümü tahmin edersiniz ama ilk defa bu kadar etkilenerek.

Ne yapmalı arkadaşlar, bu sevdadan vaz mi geçmeli?

Annelik ten vazgeçilir mi hic.. Herşeyin bi zamanı var, zamanı gelmeden olmuyor malesef, biraz takviye biraz dua, Allahın izniyle inşallah en güzel zamanda nasip olur..

Hayır vazgeçme, annelik bu istiyorsan akışa bırak ve sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…