Hala aynı çok az kıpırdıyorGünü gününü tutmaz cnm gayet normal metal etme
Düşüyorsa kimyasaldır ben dış gebelikte geçirdim orada az da olsa artıyordu değerlerYaaa evet bızde de sanırım aynı surec tabı dıs, gebelık degıl ıse. Degerlerım 21 31 57 39 cıktı
Dıs gebelıkte deger dustu mu hıc sızınDüşüyorsa kimyasaldır ben dış gebelikte geçirdim orada az da olsa artıyordu değerler
Belki o etkilemiştir cnm stres yapma bak birazdan artar hareketi, benim de cok oldu öyle az hareket ettiği günlerHala aynı çok az kıpırdıyorbu arada doktor kum döküyosun dedi tek kullanımlık saşe verdi inşallah işe yarar
Bir saattir başladı biraz birazBelki o etkilemiştir cnm stres yapma bak birazdan artar hareketi, benim de cok oldu öyle az hareket ettiği günler
Yani bilmiyorum pek sanmıyorum ama test yaptım negatif çıktıGeçmiş olsun, tekrar gebe olabilir misiniz?
Yani bilmiyorum pek sanmıyorum ama test yaptım negatif çıktı
Sizinde mi ilk regliniz geç olmuştuTabi belli olmaz ama bir ihtimal.
Ben de düşükten sonraki ilk ay düzensizlik yaşamıştım. Normal sanırım bu durumlar
Benim tam gününde lekelenme başladı ama bir türlü kanama başlamadı. Bi 10 gün o şekilde geçirdim. Sonra doktor progestan kullanmamı istedi 3 gün. 10 gün sonra adet olursun demişti ama birkaç gün içinde gerçek manada adet oldum. 2. Döngüde sorun yaşamadım çok şükürSizinde mi ilk regliniz geç olmuştu
Cevabınız için teşekkür ederim biraz daha bekleyip gelmezse bende doktora gideceğim bende umarım gelir biran önceBenim tam gününde lekelenme başladı ama bir türlü kanama başlamadı. Bi 10 gün o şekilde geçirdim. Sonra doktor progestan kullanmamı istedi 3 gün. 10 gün sonra adet olursun demişti ama birkaç gün içinde gerçek manada adet oldum. 2. Döngüde sorun yaşamadım çok şükür
Kızlar merhabasize birsey sormak istiyorum. Ada çayı kullanan var mı? Benim geçen ay 8 gün gecikmeli 3 gün süren az miktarda lekelenmem oldu o lekelenme den 1-2 hafta önce günde 2 bardak bazen 3 bardak ada çayı içtim bpgazlarım cok kötü iltihap oldugu için doktor tavsiye etmişti. Geçen ayın 20sinde 3 gün kanamam olunca ywrlesme kanamasından süphelenip ayın 31 ine kadar test yaptım hep negatif tam yoktur bebek bu ay derken ayın 2 sinde karın agrım basladı gaz sancısı cektim sonra gögüs uclarım kocaman oldu dikleşti ve ucundaki daire bariz renk değiştirdi büyüdü normalde cok acık renktir gögsüm ara ara saniyelik sizi giriyo kasıklarım da ara ara hareket ederken batmalar oluyo. Ada cayı hormonlar etki ediyo derler ada çayı bu kadar belirti yapar mı özellikte gögüs te. yoksa hamile olmamdan şüphelenmelimiyim? Bu arada akıntını takip ettim 3 gün beyaz seffaf akıntım oldu sonra karın agrım la oda kesildi simdi sadece kasık batması oluyor ara ara ve gögüslerim her gün koyulaşmaya devam ediyo damarlar cıktı üstünde ve regl oldugum zamanki gibi ara ara bacaklarım agrıyo bu arada regl olucagım zamanlar gögüslerim hiç değişmez lütfen beni rahatlatın reglm de cocuk düşünmeye baslayınca düzensizleşti suanda test ne zaman yapmalıyım onuda bilmiyorum
Benim hep yavaş yavaş arttı sonra iğneden sonra düştü sizin düştüyse değer kimyasal olabilirDıs gebelıkte deger dustu mu hıc sızın
Geçen sene ki kaybımda gögüslerim cok değişmişti şüpheyi o soktu yine içime. Ama ada xayını gögüs büyütmek için kullananlar da varMerhaba, adaçayını doğum başlatıcı diye biliyorum ben ama. Sizi gebe hissettirecek bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum ama belirtileriniz de gebelik var gibi. Bilemedim şimdi
Değerlerim şu şekilde ilerliyorÇok geçmiş olsun inşallah beta sıfırlanır da gerek kalmaz hiçbirine. Tuhafmış gerçekten, sen doktorunu dinle bence. Olmadı cuma tekrar beta baktırıp başka doktora da görün, aklında soru işareti kalmasın.
Değerlerim şu şekilde ilerliyorBenim hep yavaş yavaş arttı sonra iğneden sonra düştü sizin düştüyse değer kimyasal olabilir
Düşüyor olması iyi canım. Benim dış gebelikte kendiliğinden düşmemişti hiç. İnşallah kimyasaldırDeğerlerim şu şekilde ilerliyor
29 ocak 33.5
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
5 Şubat 29.9
7 Şubat 29.0
9 Şubat 12.7
Sence dış gebelik ihtimali hala var mı ? Yoksa sıfırlanır mi ? Tekrar yükselir diye çok korkuyorum. İnşallah kimyasaldir yada düşük yapmisimdir.
Annelik ten vazgeçilir mi hic.. Herşeyin bi zamanı var, zamanı gelmeden olmuyor malesef, biraz takviye biraz dua, Allahın izniyle inşallah en güzel zamanda nasip olur..Bugün yumurtlamanın 11. Günü idi. Sabah erkenden test yaptım ve bana göre hafif bir çizgi vardı ki hala var.
Tabi ümitlendirdi beni, akşam üzeri ise şok! Lekelenme başlamış. Ne kadar çöktüğümü tahmin edersiniz ama ilk defa bu kadar etkilenerek.
Ne yapmalı arkadaşlar, bu sevdadan vaz mi geçmeli?
Hayır vazgeçme, annelik buBugün yumurtlamanın 11. Günü idi. Sabah erkenden test yaptım ve bana göre hafif bir çizgi vardı ki hala var.
Tabi ümitlendirdi beni, akşam üzeri ise şok! Lekelenme başlamış. Ne kadar çöktüğümü tahmin edersiniz ama ilk defa bu kadar etkilenerek.
Ne yapmalı arkadaşlar, bu sevdadan vaz mi geçmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?