Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogumdan sonra 10 gun, 2gun sonra sıddrtlı kanama, sonra kurtaj, kurtaj dan itibaren de 15 gun..

Dogumdan sonra 10 gun, 2gun sonra sıddrtlı kanama, sonra kurtaj, kurtaj dan itibaren de 15 gun..
Böyle olunca arası bölünmüş ama oldu ki kürtaja göre gelecekse iki haftaya gelir en geç bence

Böyle olunca arası bölünmüş ama oldu ki kürtaja göre gelecekse iki haftaya gelir en geç bence
Evet doktor da adet süresi uzayacak demıstı, estrofem tekrar verirken, sonra ama rahimin durumu daha önemli dedi.. Bakalım ne zaman gelecek.. Kontrolden sonra memlekete gidicem biraz, onun ıcın beklıyorum

Evet doktor da adet süresi uzayacak demıstı, estrofem tekrar verirken, sonra ama rahimin durumu daha önemli dedi.. Bakalım ne zaman gelecek.. Kontrolden sonra memlekete gidicem biraz, onun ıcın beklıyorum
Git bence de sana da iyi gelir hele bi kontrolü güzelce atlat da

Merhaba,

Bu mesaji yazdıktan sonra normalde üzülmesiyim kadar üzülmüş ve dağılmıştım. Çünkü sabah test yapmış ve silik çizgi görmüştüm. Hala da öyle hissediyorum kısmen ama tam olarak da adet olmadım. Kahverengi ve pembe lekelenme devam ediyor. Bir de beter bir bel ağrısı..

Yine bir yanım sal boşver olacaksa olur diyor, bir yanım ya müdahale etmen gereken bir şey varsa diyor. Yumurtlamanın 13. beklenen adet tarihiyle aynı günlerdeyim. (Test yaptım, silik çizgi devam)

Testinizin fotoğrafı var mı merak ettim

Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir çok girmiyorum psikolojik olarak etkileniyorum
sutlaacc hayırlısı olsun hakkında sağlıklı bir şekilde nasip olsun tekrardan
Sohrab canım sen nasılsın
Lalalala etiket yapamadım kalp atışları duyulmuş çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah
PembeAnkaKusu bebişler nasıl canım büyümüşlerdir sabır kuzum sağlıklı olduklarını bilmek bile büyük mutluluk varsın şuanlık uzakta olsunlar onlar çıkınca sana sıkı sıkı sarılırsınız

Sağol canım inşallah yeniden nasip olur
Sen nasılsın nasıl gidiyor? Evet burası bazen etkileyebiliyor

Canım gebeliğin baya ilerlemiş Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende ara ara gidip geliyorum, dediğin gibi insanız sonuçta bazen insan kendini iyi hissetmeyip uzaklaşabiliyor, hazır hissedince de yine dönüp dolaşıp buraya geliyor

İnşallah canım sağlıkla devam eder hepimizin gebeliği, bizlik bir şey yok Allah’ın takdiri.

Çok sağ ol canım iyiler çok şükür büyüyorlar ama hala kavuşamadık. Sen nasılsın bebişin nasıl?

Merhaba bugün bizim sonucumuz da trizomi 22 geldi genetikli tüp bebek önermediler mi size? iğneyle hamile kalmışsınız herhalde. Bu tekrarlayabilen bir durum mu illa tüp bebek mi gerekecek merak ediyorum doktoruma ulaşamadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…