Estrofemden sonra 5 gün tarlusal kullandım hep sonra da bazen 3 bazen beş gün sonra geldi hep adetHa-ri canım estrofem bittikten kac gun sonra adet olmustun sen?
Hmmm, tarlusal dan sonra otomatik gelıyor 1 hafta ıcınde.. Ben normal beklıcem bakalım, sabah bitirdim estrofemiEstrofemden sonra 5 gün tarlusal kullandım hep sonra da bazen 3 bazen beş gün sonra geldi hep adet
Kaç günlük kullandın pekiHmmm, tarlusal dan sonra otomatik gelıyor 1 hafta ıcınde.. Ben normal beklıcem bakalım, sabah bitirdim estrofemi
Böyle olunca arası bölünmüş ama oldu ki kürtaja göre gelecekse iki haftaya gelir en geç benceDogumdan sonra 10 gun, 2gun sonra sıddrtlı kanama, sonra kurtaj, kurtaj dan itibaren de 15 gun..
Evet doktor da adet süresi uzayacak demıstı, estrofem tekrar verirken, sonra ama rahimin durumu daha önemli dedi.. Bakalım ne zaman gelecek.. Kontrolden sonra memlekete gidicem biraz, onun ıcın beklıyorumBöyle olunca arası bölünmüş ama oldu ki kürtaja göre gelecekse iki haftaya gelir en geç bence
Git bence de sana da iyi gelir hele bi kontrolü güzelce atlat daEvet doktor da adet süresi uzayacak demıstı, estrofem tekrar verirken, sonra ama rahimin durumu daha önemli dedi.. Bakalım ne zaman gelecek.. Kontrolden sonra memlekete gidicem biraz, onun ıcın beklıyorum
Insallah canım, cok gecikmeden gelseydiGit bence de sana da iyi gelir hele bi kontrolü güzelce atlat da
Bugün yumurtlamanın 11. Günü idi. Sabah erkenden test yaptım ve bana göre hafif bir çizgi vardı ki hala var.
Tabi ümitlendirdi beni, akşam üzeri ise şok! Lekelenme başlamış. Ne kadar çöktüğümü tahmin edersiniz ama ilk defa bu kadar etkilenerek.
Ne yapmalı arkadaşlar, bu sevdadan vaz mi geçmeli?
Testinizin fotoğrafı var mı merak ettimMerhaba,
Bu mesaji yazdıktan sonra normalde üzülmesiyim kadar üzülmüş ve dağılmıştım. Çünkü sabah test yapmış ve silik çizgi görmüştüm. Hala da öyle hissediyorum kısmen ama tam olarak da adet olmadım. Kahverengi ve pembe lekelenme devam ediyor. Bir de beter bir bel ağrısı..
Yine bir yanım sal boşver olacaksa olur diyor, bir yanım ya müdahale etmen gereken bir şey varsa diyor. Yumurtlamanın 13. beklenen adet tarihiyle aynı günlerdeyim. (Test yaptım, silik çizgi devam)
Testinizin fotoğrafı var mı merak ettim
Çok doğru söz, hep olan şeylerde değil bazen olmayan şeylerde de hayır vardır.Teste gerek kalmadı, kırmızılar geldi
Sağlık olsun, bize esirgeyerek de lütfeden rabbimize hamdolsun.
Sağol canım inşallah yeniden nasip olurSelam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir çok girmiyorum psikolojik olarak etkileniyorum
sutlaacc hayırlısı olsun hakkında sağlıklı bir şekilde nasip olsun tekrardan
Sohrab canım sen nasılsın
Lalalala etiket yapamadım kalp atışları duyulmuş çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah
PembeAnkaKusu bebişler nasıl canım büyümüşlerdir sabır kuzum sağlıklı olduklarını bilmek bile büyük mutluluk varsın şuanlık uzakta olsunlar onlar çıkınca sana sıkı sıkı sarılırsınız ❤
Canım gebeliğin baya ilerlemiş Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende ara ara gidip geliyorum, dediğin gibi insanız sonuçta bazen insan kendini iyi hissetmeyip uzaklaşabiliyor, hazır hissedince de yine dönüp dolaşıp buraya geliyorSelam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir çok girmiyorum psikolojik olarak etkileniyorum
Lalalala etiket yapamadım kalp atışları duyulmuş çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah
PembeAnkaKusu bebişler nasıl canım büyümüşlerdir sabır kuzum sağlıklı olduklarını bilmek bile büyük mutluluk varsın şuanlık uzakta olsunlar onlar çıkınca sana sıkı sıkı sarılırsınız ❤
Çok sağ ol canım iyiler çok şükür büyüyorlar ama hala kavuşamadık. Sen nasılsın bebişin nasıl?Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir çok girmiyorum psikolojik olarak etkileniyorum
Tahminleri yok mu canım?Çok sağ ol canım iyiler çok şükür büyüyorlar ama hala kavuşamadık. Sen nasılsın bebişin nasıl?
Merhaba bugün bizim sonucumuz da trizomi 22 geldiHerkese günaydın kızlar
Canım başıma böyle bir şey geldiği için yazmak istedim, belki bir gün senden başka okuyup yararlanan olur. Ben o dönem bunla alakalı malesef pek bir şey bulamamıştım ve suçu kendimde aramıştım, öyle değilmiş.
Ben Mayıs ayındaki hamileliğimde 5+0 da öğrendim, adet tarihimden sonra baya geçmiş öyle test yapmıştım. O dönem cahil olunca tabi sabır eşiği de daha yüksek oluyor. Ertesi gün gittik kese gözükmüştü. 2 hafta sonra 7. Haftada gittik bu sefer kalp atışlarını dinledik her şey yolundaydı.
Tam 2 hafta sonraki 9. Haftada yine rutin kontrolümüz vardı, doktor bebeğin yaklaşık 1 hafta önce yani 8. Haftada kalbinin durduğunu söyledi. O anı ölsem unutmam, unutamam. Onlar bebeğin boyundan vs hangi haftada kaldığını görebiliyorlar. Şükür ki benim 1 hafta geçmeden belli olmuş oldu. Gülerek gittiğim kontrolden ağlayarak çıkmak tabi çok kötü ve büyük hayal kırıklığı ama insan her şeye alışıyor. Bugün yine kontrolüm vardı mesela ve insan kalkıp yeniden yola çıkıyor yeni umutlar İçin.
Ben kontrolden sonra kendimi çok suçladım acaba ben bi şey mi yaptım? Zararlı bir şey yedim ağır kaldırdım ondan mı oldu diye sürekli kendimi sorguladım ama meğer öyle değilmiş. Erken dönem kayıplar genellikle genetiksel bozukluk sebebiyle oluyor, biz kürtaj sonrası bebeğimizi incelemeye gönderdik trizomi 22 denen bir bozukluk çıktı. Yumurta ve spermin birleşmesi esnasında o 46 kromozom oluşacakken bir tanesi fazla bölünüyor ve fazla kromozom oluyor, doktorum böyle açıklamıştı. Down sendromu değil ama, down sendromu yaşamla bağdaşan bir trizomi olduğu İçin bebekler doğuyor ama bizimki yaşamla bağdaşmayan bir trizomiymiş. Yani o hafta olmasa 3. Ayda muhakkak olacakmış.
Kendi testlerimizi de yaptırdık herhangi bir şey çıkmadı, diyorum ya tamamen nasip kısmet.
Bunları bu kadar Detaylı moralini bozmak İçin yazmadım, sadece o dönem ben bu Bilgi eksikliğini çok çektim ve istiyorum ki belki yıllar sonra bile bunu okuyan faydalanan biri olur. Şuan senin için her şey yolunda, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Gidecek olan 9. Ayda da gidiyor 9. Haftada da; yaşayacak olan da ne yaparsan yap seninle kalıyor.
Bak @-C-A-N-A-N- da aynı şeyi yaşadı ama şimdi hamile
O bana çok güzel bir örnek burda, belki yine aynı şeyi yaşayacağım bilmiyorum, bildiğim şey her şey insan İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?