Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım kızlar,
Benim aşılamam bugün oldu sizlere de haber vermek istedim güzel dileklerinizi bırakırsanız benim için evrene sevinirim
Hadi bakalım, yolları açık olsun en kısa zamanda güzel haberi de vermek nasip olsun.

Tahminleri yok mu canım?
Yok canım ya kimi bebek 2500 gramda çıkacak hale gelir kimisi 2800-3000 gramda gelir net bir şey söyleyemem diyor çok garantici zaten bebekleri büyütmeden vermeyecek heralde Cuma günü oğlan 2135 kız 2315 gramdı yani daha ne olsun istiyor anlayamadım emzirmeye bile çağırmadı bir problem var da bize söylemiyor diye korkuyorum emme refleksleri var ama güçlü değil şimdi emzirsek kilo kaybederler diyor… Başka hastanelerde 2100-2200 gram bebişleri bile annelerine veriyorlarmış bizimki de ayrı bir cins ne desem bilemiyorum doğrusunu yapıyorsa da bana çok zor geliyor artık ayrı kalmak psikolojim yerlerde süt sağıp duruyorum bebeklerim olduğuna dair tek belirti bu hayatımda sen nasılsın canım benim?

Merhaba canım kızlar,
Benim aşılamam bugün oldu sizlere de haber vermek istedim güzel dileklerinizi bırakırsanız benim için evrene sevinirim
Hadi hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar olsun

Canım merhaba kaybın İçin üzgünüm Allah gönlüne kalbine ferahlık versin

Ben kendiliğimden hamile kalmıştım, rutin kontrolde kalp durmasını öğrendim akabinde kürtaj ve bebeği incelemeye gönderdik trizomi 22 tespit edildi.

Sana özetle şöyle söyleyeyim o dönem çok aramıştım ama trizomi 22 ile alakalı çok bir şey bulamamıştım ben, biz genetik doktoruma gittik bu sonuç ile ve bize kendi genetik testlerimizi de ayrıca yaptırmamızı söyledi. Bizim genetik test sonuçlarımız temiz çıktı, eğer trizomi taşıyıcılığı tespit edilse ya da başka bir şey muhtemelen tüp bebeğe yönlendireceklerdi çünkü aynı şeyi yaşama riskimiz çok fazla olacaktı. Ama bu tamamen sperm be yumurtanın birleşimi esnasındaki bir bozukluktan kaynaklı, down sendromu da bir trizomi mesela ama o yaşamla bağdaştığı için bebek dünyaya geliyor bizimkiler de yaşamla bağdaşmadığından düşükle sonuçlanıyor.

Ben ondan sonra bir düşük daha yaşadım ama tamamen farklı sebeplerle betam düzensiz artmıştı. Şuan yine hamileyim şükürler olsun, bakalım Allah Sağlıkla devamını nasip etsin.

Sana tavsiyem muhakkak genetik testlerinizi yaptırın, eğer varsa ona göre tüp bebeğe yönlendirilirsiniz. Testler temiz çıkarsa da size bize düşen beklemek oluyor. Sadece sen benim yaptığımı yapıp karalar bağlama, pozitif düşün. Ve gerekiyorsa yumurta takibi iğne olaylarını dene

Evet bizim testimiz de yapıldı ama şehrimde tıbbi genetik olduğu halde randevu açmıyorlar o yüzden başka ile gittim. Henüz çıkmadı bizim sonuçlar.. onlar da çıkınca ona göre tedaviye başlarız o zaman..
Gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin teşekkürler bilgi için

Eve göndermeseler bile en azından günde bir kere emzirebilsen, ten teması kurabilsen üçünüze de iyi gelirdi aslında. Doktorlar çok hissiyata takılmıyorlar malesef ama vardır bir bildikleri canım sen canını sıkmamaya çalış. Evet zor ama çok şükür sağlıklılar ve kilo alıyorlar öyle düşünelim. Çoğu gitti azı kaldı

Sağol canım inşallah yeniden nasip olur
Sen nasılsın nasıl gidiyor? Evet burası bazen etkileyebiliyor
İyiyim bende bi sıkıntı yok çok şükür
Aminnn hepimiz sağlıcakla alalım inşallah Çok şükür canım zaman geçmicek gibi geliyor şimdi bakıyorum 23 haftaya girmişiz rabbim herkese nasip etsin inşallah
Çok sağ ol canım iyiler çok şükür büyüyorlar ama hala kavuşamadık. Sen nasılsın bebişin nasıl?
Maşallah büyüsünler kavuşursun sağlıklı olsunlarda biraz daha sabır ilk ve son ayrılığınız olsun buda
Bizde iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok günlerin geçmesini bekliyoruz

Çok şükür kuzum hep böyle devam etsin inşallah

Slm arkadaşlar. Başından geçen varsa bana yardımcı olabilr mi.eylül sonu gibi hamile kaldığımı öğrendim 2 kasm boş gebelik kürtaj oldm.hcg dün bile 3 tü.asıl sıkıntı bu değil fsh dün 26 çıktı doktor.hemen git tüp bebeğe dedi acayip üzüldüm.sorum şu acaba bu başarısız kürtaj hormon bozabilir mi.bu arada öncesinde fsh yüksekti 16 ile hamile kalmştm

Fsh 10 un altına düşmeden tüp bebege baslamaz lar, fsh yumurta kalitesi ile alakalı bı deger,bı doktora gıdın, 3 aylık takviye verır sıze, düşer o da, yumurta kalitesine odaklanmalısınız..16 degerı de zaten sıkıntılı bı deger, bos gebelık olmasının sebebi o olabılır

Bir hınçla kendime maxijuno takviye almışım bunu ne zaman kullanmaya başlamak uygun olur sence? Şuan adetken olur mu yoksa bitmesini mi beklemeli?

kızlar nasılsınız? bu ay bir kaç gün ara lekelenmem oldu, adetten sonra, yumurtlamadan önce. myositol yumurta geliştirici takviye kullanmıştım onunla ilgisi olabilir mi?
L Lalalala1 kuzum nasıl gidiyor hamilelik? her şey yolunda mı?
Sohrab canım iyi misin? vücudun toparlandı mı?

Bir hınçla kendime maxijuno takviye almışım bunu ne zaman kullanmaya başlamak uygun olur sence? Şuan adetken olur mu yoksa bitmesini mi beklemeli?
Baska canım, su an vucudunda folıkluller buyumeye baslıyor zatenbeklemene gerek yok
İyi olmaya calısıyorum canımm, kanama devam edıyor hala, ilacım bıttı ufak ufak sancılarım da oluyor.. Sanırım normal adet düzenine dönünce rahatlıcam ben,, sen nasılsın

Fsh adetliyken mi bakılıyor yoksa herhangi bir zaman diliminde de bakılıyor mu benim 7 -8 ay önce bakıldığında 6.6 çıkmıştı.

Fiziksel olarak yorgunum biraz yogun calisiyorum bu aralar. Ama genel olarak iyiyim:) martla birlikte normal duzene donersin gibi kuzu.

Fiziksel olarak yorgunum biraz yogun calisiyorum bu aralar. Ama genel olarak iyiyim:) martla birlikte normal duzene donersin gibi kuzu.
Bazen ben de o yogunlugu ozluyorum, acaba baslasa mıydım dıyorum, tabi bu dusuncelerden 5 dk sonra çoook yorgunum, elimi kaldıracak halim kalmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…