Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydın canım, nasıl istersen , zaten pek takıp de edemedim bu aralarınsallah dırek hayırlı haberı ekleriz listeye

Umarım ama bilmiyorum bu zamana kadar neden aramaktan çok çok yoruldum..

Geçen ay aşılama sürecinde 1.5 cm kadar endometriyoma yazdılar dosyama. Yani çikoLata kisti aylar öncesinde var mıydı bilmiyorum bile ilaçlar da tetikliyormuş..
Kafam epeyce karışık 11. ayı da bu ay geride bırakırım gibi..

Sen nasılsın toparlandığını görüyorum yavaş yavaş
Hıc oyle dusunme, sizin de olmaması ıcın bır sepeb yok.. Benım ilk gebelıgım asılama ile, ilk aşılama Poztıf gormustum

Çikolata kistine takılma arkadaşım yıllardır çok çekti ondan doğal hamile kaldı ve bebek iyileştirdi resmen kisti küçüldü

Çikolata kistine takılma arkadaşım yıllardır çok çekti ondan doğal hamile kaldı ve bebek iyileştirdi resmen kisti küçüldü
Yani bilmiyorum takılmak gerekir mi yeni
Mi oluştu? Aylardır yok gibiydi, femara mı tetikledi iki ay femara kullanmıştım. Şimdi aşılama da gene femara ve gonal f kullandım, bu süreçte büyüyecek mi bilmiyorum
Neden o mu onu da bilmiyorum canım…

Bunların sebep olacağını sanmıyorum çikolata kistine ya, ama yine doktoruna sorarsın şimdi sen çok takılma buna bence inşallah pozitifi alacaksın

Bende var cnm çikolata kisti 2 kere doğal yolla hamile kaldım cok şükür, sezaryanda doktorum bakmış da patlamış kistim, eğer baska sıkıntı yoksa genelde engel olmuyor

Onlar kaybolup atılmıyor mu, hatta hamılelıgı onlarla gecırenler bıle oluyor diye bılıyorum.. Pozitif dusun, pozıtıf olsun
Cok sukur cnm fiziki olarak toparlanmaya basladım ama arada kafam gidip geliyor.. Boyle boyle atlatıcaz ınsallah

Çikolata kist atılmıyor yumurtalık kisti atılıyormuş sanıyorum..
iyi olmana sevindim zor bir süreç ama çok güçlü çıktın maşallah sana

Umarım canım sen nasılsın? Nasıl bebiş?.
Ikimiz de hasta olduk cnm ya burnumuz tıkalı oksuruyoruz, ilac kullanamıyorum ya cok zor oluyor özellikle geceleri uyanmak, grip olduğu için cok az kilo almış biraz canım sıkkın ona da, aslinda emmesi güzel ama anlamadim

Kızlar selamlar, eminim çok sorulmuş üzerine çok yorumda yapılmıştır genelde okuyorum yorumları ama kaçırdığım muhabbetler de oluyor. Ben şunu merak ediyorum, kürtaj olup ne kadar süre sonra tekrar denemeye başladınız. Gebe kalanınız varsa (sağlıkla doğsun inşallah) ne kadar süre sonra tekrar gebe kaldınız?

Geçmiş olsun canım ikinize de, cabucak ıyılesırsjnız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…