Gunaydın canım, nasıl istersen , zaten pek takıp de edemedim bu aralarKızlar günaydınSohrab cığım ben artık tarih vermeyeyim diyorum. İnşallah bir gün nasip olursa direkt güzel haberi paylaşırım sizinle. Çok yazmıyorum ama sürekli takipteyim, kalbim sizinle...
Merhaba canım,ejce canım aşılama ne zaman olcak, hazırlıklara baslamaıstınız en son
Oo süper, döllenme olmustur o zaman şimdiyeMerhaba canım,
Aşılama pazartesi oldu benim… bekliyorum şimdi
İnşallah, biliyorsun çok umutlu değilim ama bakalımOo süper, döllenme olmustur o zaman şimdiyehayırlı haberlerini bekliyoruz ınsallah
Hıc oyle dusunme, sizin de olmaması ıcın bır sepeb yok.. Benım ilk gebelıgım asılama ile, ilk aşılama Poztıf gormustumİnşallah, biliyorsun çok umutlu değilim ama bakalım
Hıc oyle dusunme, sizin de olmaması ıcın bır sepeb yok.. Benım ilk gebelıgım asılama ile, ilk aşılama Poztıf gormustum
Çikolata kistine takılma arkadaşım yıllardır çok çekti ondan doğal hamile kaldı ve bebek iyileştirdi resmen kisti küçüldüUmarım ama bilmiyorumbu zamana kadar neden aramaktan çok çok yoruldum..
Geçen ay aşılama sürecinde 1.5 cm kadar endometriyoma yazdılar dosyama. Yani çikoLata kisti aylar öncesinde var mıydı bilmiyorum bile ilaçlar da tetikliyormuş..
Kafam epeyce karışık 11. ayı da bu ay geride bırakırım gibi..
Sen nasılsıntoparlandığını görüyorum yavaş yavaş
Yani bilmiyorum takılmak gerekir mi yeniÇikolata kistine takılma arkadaşım yıllardır çok çekti ondan doğal hamile kaldı ve bebek iyileştirdi resmen kisti küçüldü
Bunların sebep olacağını sanmıyorum çikolata kistine ya, ama yine doktoruna sorarsın şimdi sen çok takılma buna bence inşallah pozitifi alacaksınYani bilmiyorum takılmak gerekir mi yeni
Mi oluştu? Aylardır yok gibiydi, femara mı tetiklediiki ay femara kullanmıştım. Şimdi aşılama da gene femara ve gonal f kullandım, bu süreçte büyüyecek mi bilmiyorum
Neden o mu onu da bilmiyorum canım…
Bende var cnm çikolata kisti 2 kere doğal yolla hamile kaldım cok şükür, sezaryanda doktorum bakmış da patlamış kistim, eğer baska sıkıntı yoksa genelde engel olmuyorUmarım ama bilmiyorumbu zamana kadar neden aramaktan çok çok yoruldum..
Geçen ay aşılama sürecinde 1.5 cm kadar endometriyoma yazdılar dosyama. Yani çikoLata kisti aylar öncesinde var mıydı bilmiyorum bile ilaçlar da tetikliyormuş..
Onlar kaybolup atılmıyor mu, hatta hamılelıgı onlarla gecırenler bıle oluyor diye bılıyorum.. Pozitif dusun, pozıtıf olsunUmarım ama bilmiyorumbu zamana kadar neden aramaktan çok çok yoruldum..
İnşallah çok isterim ama hazırlıklıyım yanda beklentim çok çok yüksek değilBunların sebep olacağını sanmıyorum çikolata kistine ya, ama yine doktoruna sorarsın şimdi sen çok takılma buna bence inşallah pozitifi alacaksın
Çikolata kist atılmıyor yumurtalık kisti atılıyormuş sanıyorum..Onlar kaybolup atılmıyor mu, hatta hamılelıgı onlarla gecırenler bıle oluyor diye bılıyorum.. Pozitif dusun, pozıtıf olsun
Cok sukur cnm fiziki olarak toparlanmaya basladım ama arada kafam gidip geliyor.. Boyle boyle atlatıcaz ınsallah
Umarım canım sen nasılsın? Nasıl bebiş?.Bende var cnm çikolata kisti 2 kere doğal yolla hamile kaldım cok şükür, sezaryanda doktorum bakmış da patlamış kistim, eğer baska sıkıntı yoksa genelde engel olmuyor
Çok sukur canımÇikolata kist atılmıyor yumurtalık kisti atılıyormuş sanıyorum..
iyi olmana sevindimzor bir süreç ama çok güçlü çıktın maşallah sana
Ikimiz de hasta olduk cnm ya burnumuz tıkalı oksuruyoruz, ilac kullanamıyorum ya cok zor oluyor özellikle geceleri uyanmak, grip olduğu için cok az kilo almış biraz canım sıkkın ona da, aslinda emmesi güzel ama anlamadimUmarım canım sen nasılsın? Nasıl bebiş?.
Geçmiş olsun canım ikinize de, cabucak ıyılesırsjnız ınsallahIkimiz de hasta olduk cnm ya burnumuz tıkalı oksuruyoruz, ilac kullanamıyorum ya cok zor oluyor özellikle geceleri uyanmak, grip olduğu için cok az kilo almış biraz canım sıkkın ona da, aslinda emmesi güzel ama anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?