Hayırlı olsun canım, mavi kalbi de ekledimGünaydın kızlar nasılsınız?Ben de biraz uzaklaşmıştım geçerken uğramak istedim :)
Güncel haberlerim var. Bir erkek de benden geliyor14,5 cm, 163 gramlık bir beyefendi kendisi :)
Sizde durumlar nasıl her şey yolunda mı?
Yaaa bugün güzel haberler günü müGünaydın kızlar nasılsınız?Ben de biraz uzaklaşmıştım geçerken uğramak istedim :)
Güncel haberlerim var. Bir erkek de benden geliyor14,5 cm, 163 gramlık bir beyefendi kendisi :)
Sizde durumlar nasıl her şey yolunda mı?
Süper, darısı sana ınsallahYaaa bugün güzel haberler günü müsağlıkla gelsin beyefendi
Benim de aynı doktora gittiğimiz yakın arkadaşım tüp bebek sürecindeydi eşinden kaynaklı baya uğraştırıcı bir tedavi sonrası şükür bugün pozitifi gördü bizde onu kutluyorduk
Sağol cnm inşallah, sen başlıcak misin okulaGeçmiş olsun canım ikinize de, cabucak ıyılesırsjnız ınsallah
Bir iki güne adet gelir şuraya tekrar bat vereceğim için bile heyecanlıyımSüper, darısı sana ınsallah
Zaman nasıl da geçiyor geçmez sanıp sabırsız davransak da dimiBir iki güne adet gelir şuraya tekrar bat vereceğim için bile heyecanlıyımo kadar uzaktı ki bana sanki bu günler buna bile şükürler olsun
Yok canım, dogum iznini kullanıyorum, eylulde ancak, belkı hazıran seminerinde görünürüm bir.Sağol cnm inşallah, sen başlıcak misin okula
Zaman herseyin ılacı, ınsallah önümüzdeki ay guzel haber de vereceksin canım benımBir iki güne adet gelir şuraya tekrar bat vereceğim için bile heyecanlıyımo kadar uzaktı ki bana sanki bu günler buna bile şükürler olsun
Bana hafif düzey pıhtılaşma dendi canım bu hamilelik dönemimi öğrenince başladım ama sağlıkla ilerlemedi dış gebelik mi sağlıksız mı tam de bilinemedi. Büyük bir ilde isen iyi bir tıbbı genetik uzmanına yine de göster istersen sen de kafanda soru işareti olmasın inşallah şifa olsunKızlar sonuçlar çıktı, karyotip normal çıktı.
Trombofili testi aşağıda hafif pıhtılaşma var dedi. Doktorun sulandırıcı başlayabilir başlamayadabilir dedi. Bir baksanıza
Eki Görüntüle 3008437
Merhaba. Benim ilk mtfrh heterozigot, ve pai 4g/5g. Sadece yüksek dozda folik asit kullanıyorum. Şu an sağlıklı bir gebelik yaşıyorum, 17. hafta bitmek üzere,önceden de iki kimyasalım var.Kızlar sonuçlar çıktı, karyotip normal çıktı.
Trombofili testi aşağıda hafif pıhtılaşma var dedi. Doktorun sulandırıcı başlayabilir başlamayadabilir dedi. Bir baksanıza
Eki Görüntüle 3008437
Kızlar sonuçlar çıktı, karyotip normal çıktı.
Eki Görüntüle 3008437
Anladım canım, ben folik kullanmayı bırakmıştım, başlayayım tekrar o zamanCanım benim pıhtılaşma sonucum da aynen böyle.
Başlarda yüksek doz folik asit kullandım, sonra normale döndük.
Kanamaların bitmesini bile beklemeden Oksapar’a da başladık.
Kullanmama rağmen kan testlerinde PLT üst sınıra yakın çıkıyo.
Bu kan sulandırıcı senin değerlerine ve hikayene bağlı biraz da, sadece pıhtılaşma bozukluğu ile alakalı değil sanırım.
.
Merhaba yuksek doz derken ne kadar yuksek doz kullandiniz gunlukCanım benim pıhtılaşma sonucum da aynen böyle.
Başlarda yüksek doz folik asit kullandım, sonra normale döndük.
Kanamaların bitmesini bile beklemeden Oksapar’a da başladık.
Kullanmama rağmen kan testlerinde PLT üst sınıra yakın çıkıyo.
Bu kan sulandırıcı senin değerlerine ve hikayene bağlı biraz da, sadece pıhtılaşma bozukluğu ile alakalı değil sanırım.
.
Merhaba yuksek doz derken ne kadar yuksek doz kullandiniz gunluk
İnşallah artık hepimiz için güzel şeyler olsunZaman nasıl da geçiyor geçmez sanıp sabırsız davransak da dimi
Hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım
İnşallah hayırlısı ne ise olsun yeterki sağlıkla olsun artıkYok canım, dogum iznini kullanıyorum, eylulde ancak, belkı hazıran seminerinde görünürüm bir.
Zaman herseyin ılacı, ınsallah önümüzdeki ay guzel haber de vereceksin canım benım
İnşallahh güzel haberler aldığımız gün de gelecek canımBir iki güne adet gelir şuraya tekrar bat vereceğim için bile heyecanlıyımo kadar uzaktı ki bana sanki bu günler buna bile şükürler olsun
İnşallah inşallahİnşallahh güzel haberler aldığımız gün de gelecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?