Merhaba kızlar
Aşılamadan sonra sperm sonuçlarını aldık, ve durum çok iyi değil eşimin morf 3 baş anomalisi 95 çıktı.. bu zor bir durum şu an her şeyi bildiğim için hazırım sürece. İlk aşılama tamamlandı. Bizim ilk testimizde ise morf 8 gelmişti aslında düşmedi bu durum lab farkından ne yazık ki.. sanırım hep 3 tü.. diyeceğim o ki 6 aydan sonra oluşmayan gebeliklerin büyük bir nedeni var ve sebepsiz değil.. bunu yola çıktığınızda göreceksiniz.. en az 3 sperm testi gerekli bana kalırsa ve gidilmiş bir çok doktor gerekiyor tanıya.. bir yıl bekleyip zamanı heba etmeyin derim ben
Umarım 2022 hepimize güzel olur
Harika haber sağlıkla gelsinGünaydın kızlar nasılsınız?Ben de biraz uzaklaşmıştım geçerken uğramak istedim :)
Güncel haberlerim var. Bir erkek de benden geliyor14,5 cm, 163 gramlık bir beyefendi kendisi :)
Sizde durumlar nasıl her şey yolunda mı?
Umuyorum“Bundan sonra güzel şeyler olsun” demiş yukarı yorumlarda bir arkadaş. İnşallah artık hepimiz için güzel şeyler olsun.
Bugün rüyamda hep pozitif test sonuçları gördüm ve yorgun uyandım.. güzel şeyler diliyorum ben de hepimiz için
Bı ne güzel haber böyle, hava gibi içim ısındı okuyuncaSohrab şuan uzun zaman sonra güncel bat veriyorum son olur inşallah 19 mart yine tablonun sonuna kendimi iliştirdiğim bir an
Çok değişik bir duygu inan benim için bu aşamaya gelmek bile bir şükür sebebi hep diyorum buna da bin kez şükürler olsun, buradan sonrası Rabbimin takdiri ben sabır gösteririm yeterki yine aynı acıları yaşatmasın beklenir bu ay başka ay hiç fark etmezBı ne güzel haber böyle, hava gibi içim ısındı okuyunca
Zaman bazen çok hızlı geçiyor bazen de hiç geçmiyor gibi değil mi? :) güzel olsun sonu Allah’ın izniyle.
Herkese güzel haftasonları kızlar, umarım herkes iyidir. Zor zamanlar geçiren tüm arkadaşlarım tez vakitte güzel haberler alsın hep dualarımdasınız.
senistiyorruj cinsiyet bile belli oldu daha dün gibi test fotoğrafı atıldığı zamanlar.. sağlıkla gelsin güzel bebek.
D Doktoraliguru canım sen nasılsın? Seni de kendim gibi pek göremiyorum artık forumda
Ben burda her şeyin hep iyi ya da hep kötü olmadığını öğrendim. Yaşadıklarımız sadece süreç. Bazen iyi zamanlar yerin kötü anlara bırakıyor bazen de tam tersi.
Hepimiz için her şey güzel olsun, beni sorarsanız şu an her şey yolunda gibi şükürler olsun, umarım sağlıkla devam eder bu sefer her şey. Bu tecrübeleri yaşayan arkadaşlarım gibi ben de hala travmalarımı atlatamadım ama teslimiyet ile yola devam.
Bir selam vermek istedim herkese güzel cumartesiler kızlar
Bence senınle grubu kapatıcaz, suan tek güncel bat senınkıSohrab şuan uzun zaman sonra güncel bat veriyorum son olur inşallah 19 mart yine tablonun sonuna kendimi iliştirdiğim bir an
Bakalım karşısında bebeği görmek ne zaman nasip olurBence senınle grubu kapatıcaz, suan tek güncel bat senınkı
Kuzucum beni unutman beni bir miktar üzer. Artık bir yerlere bat vermekten yıldığım için vermiyorum hiçbir yereBence senınle grubu kapatıcaz, suan tek güncel bat senınkı
Bu ay tabıkıBakalım karşısında bebeği görmek ne zaman nasip olur
Canımsın, vakti zamanı gelince olacak, zamanı gelmediyse ne yapsak da bos olmuyor misal ben işte.. Daha vaktimiz varmıs demek ki.. Benım henüz bir batım bile yok, normal döngüme ne zaman olur onu bıle bılmıyorum.. Hayırlısı olsun herzaman hakkımızda.. Hep beraber bekleşiyoruz işte burdaKuzucum beni unutman beni bir miktar üzer. Artık bir yerlere bat vermekten yıldığım için vermiyorum hiçbir yereiçimi umutsuzluk kapıyorum zaman zaman, öyle yuvarlana yuvarlana gidiyoruz.
Ha-ri kuzucm inşallah hiç beklemeden güzel haberler verirsin bize
Ekliyorum o halde
İnşallah sende verirsin belki bu ay da bizi aradan çıkarırlarKuzucum beni unutman beni bir miktar üzer. Artık bir yerlere bat vermekten yıldığım için vermiyorum hiçbir yereiçimi umutsuzluk kapıyorum zaman zaman, öyle yuvarlana yuvarlana gidiyoruz.
Ha-ri kuzucm inşallah hiç beklemeden güzel haberler verirsin bize
Nasipse hepimizin vakti zamanı gelecek senin dediğin gibi umutsuz bakmak yokBu ay tabıkıPoztıf enerji yolluyoruz evrene herzaman
Canımsın, vakti zamanı gelince olacak, zamanı gelmediyse ne yapsak da bos olmuyor misal ben işte.. Daha vaktimiz varmıs demek ki.. Benım henüz bir batım bile yok, normal döngüme ne zaman olur onu bıle bılmıyorum.. Hayırlısı olsun herzaman hakkımızda.. Hep beraber bekleşiyoruz işte burda
Deil mi amaNasipse hepimizin vakti zamanı gelecek senin dediğin gibi umutsuz bakmak yokgör bak senin de bat günlerin ne zaman geldi anlamayacaksın bana hala şaka gibi geliyor bir yıldır git gel rahim ince git gel rahim inceden bu evre öyle uzakta kalmıştı ki sadece denemeye başlamak bile bir umut oldu içimde
Bir sıkıntın olmayacak içini ferah tut benim biliyorsun 3 hafta kalbi durmuş dolaşmam büyük bir enfeksiyon atlatmam rahim şekli derken sıkıntı onlardandı senin öyle olmayacak nasipseDeil mi ama
Ben de kontrolu beklıyorum, ınsallah benım rahım de iyi durumdadır
İnşallahh canımBir sıkıntın olmayacak içini ferah tut benim biliyorsun 3 hafta kalbi durmuş dolaşmam büyük bir enfeksiyon atlatmam rahim şekli derken sıkıntı onlardandı senin öyle olmayacak nasipse
Çok geçmiş olsun, beklemenize gerek yok hemen test verebilirsinizKızlar merhaba , birkaç gün önce ikinci düşüğümü yaptım . Kürtaj oldum. Bebeği patolojiye gönderdiler. Fakat genetik test yapılacak mı bilmiyorum . Öyle bir şey bizim istemek aklımıza gelmedi.
Ben hemen bir doktora gitmek istiyorum. Daha yeni düşük yaşadığım için beklemem gerekir mi yoksa TIBBİ GENETİK bölümünden randevuyu hemen almalı mıyım .
Lütfen bana yardım edin
Gerçekten mi ben de patoloji sonuçlarını bekliyordum . Çok teşekkür ederim. Tıbbı genetik bölümünden randevu alacağız değil miÇok geçmiş olsun, beklemenize gerek yok hemen test verebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?