- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
Eşim için de randevu almam gerekiyor mu yoksa ben alınca doktor eşimden de tahlil vs ister miÇok geçmiş olsun, beklemenize gerek yok hemen test verebilirsiniz
Tıbbi genetikten ikiniz de aynı güne randevu alabilirsiniz eşimden de kan alacakken giriş yaptırmışmıydınız diye sormuşlardı bize ikimiz de randevu almıştık kolayca işimiz halledildiEşim için de randevu almam gerekiyor mu yoksa ben alınca doktor eşimden de tahlil vs ister mi
Ben sadece kendime almıştım, hemen odada sekreter eşime de fiş kesmişti, bir sorun yaşamadık. Aynı anda ikinize de alabilirsiniz tabi, çok geçmiş olsun.Eşim için de randevu almam gerekiyor mu yoksa ben alınca doktor eşimden de tahlil vs ister mi
İkiniz için de aynı güne randevu alın, esınızın de kan vermesi gerekiyorEşim için de randevu almam gerekiyor mu yoksa ben alınca doktor eşimden de tahlil vs ister mi
Sabah çağırdılar kızım için canım gittim çok şükür gördüm bebeğimi emzirdim
Şu beyefendi ne nazlı çıktı AllahımSabah çağırdılar kızım için canım gittim çok şükür gördüm bebeğimi emzirdimbakalım hayırlısıyla çıkar inşallah oğlumu göremedim ama onun için de çağırırlar yakında inşallah
Tıbbi genetikten ikiniz de aynı güne randevu alabilirsiniz eşimden de kan alacakken giriş yaptırmışmıydınız diye sormuşlardı bize ikimiz de randevu almıştık kolayca işimiz halledildiTıbbi genetikten ikiniz de aynı güne randevu alabilir eşimden de kan alacakken giriş yaptırmışmıydınız diye sormuşlardı bize ikimiz de randevu almıştık kolayca işimiz halledildi
Teşekkür ederim, peki kürtajı yeni olduğum için beklemem gerekir mi acaba ? Siz hemen mi girmiştiniz ?Tıbbi genetikten ikiniz de aynı güne randevu alabilirsiniz eşimden de kan alacakken giriş yaptırmışmıydınız diye sormuşlardı bize ikimiz de randevu almıştık kolayca işimiz halledildi
Teşekkür ederim, peki kürtajı yeni olduğum için beklemem gerekir mi acaba ? Siz hemen mi girmiştiniz ?Ben sadece kendime almıştım, hemen odada sekreter eşime de fiş kesmişti, bir sorun yaşamadık. Aynı anda ikinize de alabilirsiniz tabi, çok geçmiş olsun.
Beklemenize gerek yok Genetik testler icinTeşekkür ederim, peki kürtajı yeni olduğum için beklemem gerekir mi acaba ? Siz hemen mi girmiştiniz ?
Çok sevindim canım iyi gelmiştir sana daSabah çağırdılar kızım için canım gittim çok şükür gördüm bebeğimi emzirdimbakalım hayırlısıyla çıkar inşallah oğlumu göremedim ama onun için de çağırırlar yakında inşallah
Çok nazlı çokŞu beyefendi ne nazlı çıktı Allahımbuna da şükür ikisi ile eve geçmen yakındır inşallah
Gelmez mi valla ilaç gibi oldu çok endişelenmiştim çok özlemiştimÇok sevindim canım iyi gelmiştir sana daen yakın zamanda ikisini de koynuna alıp evinize gidersin inşallah
Beklemeye gerek yok zaten sonuçlar 2 ay sonra çıkıyorTeşekkür ederim, peki kürtajı yeni olduğum için beklemem gerekir mi acaba ? Siz hemen mi girmiştiniz ?
Çok mutlu oldum senin için, ne mutlu sana az kaldı demek ki gelmelerineSabah çağırdılar kızım için canım gittim çok şükür gördüm bebeğimi emzirdimbakalım hayırlısıyla çıkar inşallah oğlumu göremedim ama onun için de çağırırlar yakında inşallah
Ben arkadaşımın neredeyse bir yaşında olan çocuğunu bile kucağıma alamıyorum yaaa çok minik ya düşürürsem diye korkuyorumÇok nazlı çokkızım o kadar minik ki oğlumu düşünemiyorum kuzum ya o daha da minik
Gelmez mi valla ilaç gibi oldu çok endişelenmiştim çok özlemiştim
İnşallah canlarım benim inşallah hepimiz bu güzel duyguyu hayırlısıyla yaşayalım
Çok sağ ol kuzum inşallahÇok mutlu oldum senin için, ne mutlu sana az kaldı demek ki gelmelerine
Yaa sorma ben de ne yapacağımı şaşırdım resmen elim kadar nasıl büyüyecek dedim ama farkında olmadan büyüyecek muhtemelenBen arkadaşımın neredeyse bir yaşında olan çocuğunu bile kucağıma alamıyorum yaaa çok minik ya düşürürsem diye korkuyorumsenin kuzuları düşünemiyorum bile tutatarken
Ne güzel bir haber buuSabah çağırdılar kızım için canım gittim çok şükür gördüm bebeğimi emzirdimbakalım hayırlısıyla çıkar inşallah oğlumu göremedim ama onun için de çağırırlar yakında inşallah
Yerim yaaaÇok sağ ol kuzum inşallah
Yaa sorma ben de ne yapacağımı şaşırdım resmen elim kadar nasıl büyüyecek dedim ama farkında olmadan büyüyecek muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?