Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim için de randevu almam gerekiyor mu yoksa ben alınca doktor eşimden de tahlil vs ister mi
Tıbbi genetikten ikiniz de aynı güne randevu alabilirsiniz eşimden de kan alacakken giriş yaptırmışmıydınız diye sormuşlardı bize ikimiz de randevu almıştık kolayca işimiz halledildi

Merhaba kızlar, bir süredir uzaklaştım forumdan arada sizin yazdıklarınızı okuyarak takip ediyorum sessizce.

Şükür, endişe, korku her şeyi birlikte yaşadığım bir dönemdeydim biraz kabuğuma çekildim.

Zor günlerimin en büyük desteği bu grup her zaman aklımda. Hepimiz için bu yolun sonunun güzelliklere varacağına inancım tam

Bu hafta detaylı ultrason randevum vardı çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Umarım böyle devam eder

Hepinizi kucaklıyorum

PembeAnkaKusu senin kuzular ne oldu en son ne haber verdiler onlar için
Sabah çağırdılar kızım için canım gittim çok şükür gördüm bebeğimi emzirdim bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah oğlumu göremedim ama onun için de çağırırlar yakında inşallah

Şu beyefendi ne nazlı çıktı Allahım buna da şükür ikisi ile eve geçmen yakındır inşallah

Tıbbi genetikten ikiniz de aynı güne randevu alabilirsiniz eşimden de kan alacakken giriş yaptırmışmıydınız diye sormuşlardı bize ikimiz de randevu almıştık kolayca işimiz halledildi
Teşekkür ederim, peki kürtajı yeni olduğum için beklemem gerekir mi acaba ? Siz hemen mi girmiştiniz ?

Ben sadece kendime almıştım, hemen odada sekreter eşime de fiş kesmişti, bir sorun yaşamadık. Aynı anda ikinize de alabilirsiniz tabi, çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim, peki kürtajı yeni olduğum için beklemem gerekir mi acaba ? Siz hemen mi girmiştiniz ?

Kızlar bir süredir yoktum. Izmir'e atandım memleketime eşim tayin aldıramadı ne yazık ki zor günler geçiriyorum buraya bakmak aklıma bile gelmedi inanın telefonu bile unutuyorum sürekli. Umarım herkes Iyidir. @sohra gebelik yok eşim de yok uzun süre de olmaz sanırım
. En yakın zamanda görüşmek üzere.

Çok sevindim canım iyi gelmiştir sana da en yakın zamanda ikisini de koynuna alıp evinize gidersin inşallah

Şu beyefendi ne nazlı çıktı Allahım buna da şükür ikisi ile eve geçmen yakındır inşallah
Çok nazlı çok kızım o kadar minik ki oğlumu düşünemiyorum kuzum ya o daha da minik
Çok sevindim canım iyi gelmiştir sana da en yakın zamanda ikisini de koynuna alıp evinize gidersin inşallah
Gelmez mi valla ilaç gibi oldu çok endişelenmiştim çok özlemiştim

İnşallah canlarım benim inşallah hepimiz bu güzel duyguyu hayırlısıyla yaşayalım

Ben arkadaşımın neredeyse bir yaşında olan çocuğunu bile kucağıma alamıyorum yaaa çok minik ya düşürürsem diye korkuyorum senin kuzuları düşünemiyorum bile tutatarken

Çok mutlu oldum senin için, ne mutlu sana az kaldı demek ki gelmelerine
Çok sağ ol kuzum inşallah
Ben arkadaşımın neredeyse bir yaşında olan çocuğunu bile kucağıma alamıyorum yaaa çok minik ya düşürürsem diye korkuyorum senin kuzuları düşünemiyorum bile tutatarken
Yaa sorma ben de ne yapacağımı şaşırdım resmen elim kadar nasıl büyüyecek dedim ama farkında olmadan büyüyecek muhtemelen

Ne güzel bir haber buu şükürler olsun canım çok sevindim, ne kadar iyi hissetmişsindir oğlun için de çok yakın merak etme, bundan sonra doya doya yaşayacaksın hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…