Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak gördün mü boşuna üzülmüşsün, doktorunun bir bildiği varmış. Daha küçükler diye görüştürememiş sizi belli ki

Ya maşallah cnm cok sevındım darısı oğlunun başına inşallah

Bak gördün mü boşuna üzülmüşsün, doktorunun bir bildiği varmış. Daha küçükler diye görüştürememiş sizi belli ki
Evet valla kuzum daha küçük olsa nasıl tutacaktım bilmiyorum fotoğraflar yakından olduğu için hep daha büyük gibi görmüşüz
Ya maşallah cnm cok sevındım darısı oğlunun başına inşallah
Amin canım çok sağ ol

İyi akşamlar , 4 gün önce kürtaj oldum . Bugün 1 1.5 cm boyutunda bir parça geldi . Kan pıhtısı değildi . Farklı bir doku gibiydi . Bu durum normal mi , yoksa başarısız bir kürtaj mı oldum . Ayrıca bugğn rahmim çok şiddetli ağrıdı .

Canım o tarz şeyler olabiliyor, kalanları rahim temizliyor. Doktorun kontrole çağırmadı mı.?

Çağırdı fakat daha bir haftaya yakın süre var . 10 gün sonra gel demişti . Dün sanırım rahim içinde be var ne yok attı . Bugğn hiç sancım yok
Ağrı olmaması şuan iyi birşey, kürtajdan sonra hastanede yatarken, yani yaklaşık kürtaj sonrası 4 veya 5. Gün bir sancı ile bende baya pıhtı gibi bir şey atmıştım

İyi akşamlar kızlar napıypsunuz:)
Dahiliye randevusu aldım İnsülin direnci için gebelik oncesı seker ılacı kullanıyordum, tekrar baslarım büyük ihtimal, bı kontrol ettırcem kan degeeleını de, bunun serefine mega boy ruffles aldım yiyorum sımdı, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum

Afiyet bal şeker olsun kuzucum. Bir baksın bakalım kontrol altında olmak iyi.

Ben de ovulasyon takip ediyorum öyle

Oh afiyet şifa olsun Ben de kilo vermek istiyorum, insülin direnci benim de var
Ramazan ayı gelince veririm diyorum inşallah biraz

Afiyet bal şeker olsun kuzucum. Bir baksın bakalım kontrol altında olmak iyi.

Ben de ovulasyon takip ediyorum öyle
Bal seker mı olur, kilo mu olur bılemıyorum ama diyete baslıcam, ufaktan leslıe de yapmalı, 3 4 kilo fazlalık kaldı bende
Oh afiyet şifa olsun Ben de kilo vermek istiyorum, insülin direnci benim de var
Ramazan ayı gelince veririm diyorum inşallah biraz
Sen kullanıyor musun pekı ilac, ben gebelıkte bırakmıştım, hala da baslamadım, doktora danısıp oyle baslıyım dıyorum..

İnsülin direnci nasıl belli oluyor? Bana bazı kan testleri yapıldı ama oda söylerlerdi sanırım
Aclık glikoz ve aclık İnsülin degerın carpıp 405 e böl.. Cıkan sonuc 2,5twn yuksek ise direncin var oluyor..

Selamlar

Afiyet olsun yarın güzel haberler olsun öyleyse

Ben ilaç kullanmadım, 2,5 civarindaydi bi ara 3 oldu filan. Son gebeliğimde diyetisyene gitmiştim, insülin direnci kontrollü gitsin demişti. Yürüyüş yapmaya başladım yavaş yavaş. Havalar ısınsın daha çok yürürüz inşallah

Benım de en son 3,1 cıkmıstı, ilk tüp bebekte bakmıstık..yuruyus ve beslenmeye dikkat edersek hızla duser, ama iş yürümek te.. Yavastan hareketlenmelıyım ben de..

Bugün aşılamanın 8. Günü ama sanırım test yapmakta kararsızım.. adet beklerim gibi
Ooo 4 - 5 güne bellı olur idrarda ancak.. Ben de cok korkmustum, idrar testi yapamamıstım, senı cok ıyı anlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…