- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
İnşallah canım benim çok sağ olNe güzel bir haber buuşükürler olsun canım çok sevindim, ne kadar iyi hissetmişsindir oğlun için de çok yakın merak etme, bundan sonra doya doya yaşayacaksın hepsini
Bak gördün mü boşuna üzülmüşsün, doktorunun bir bildiği varmış. Daha küçükler diye görüştürememiş sizi belli kiÇok nazlı çokkızım o kadar minik ki oğlumu düşünemiyorum kuzum ya o daha da minik
Gelmez mi valla ilaç gibi oldu çok endişelenmiştim çok özlemiştim
İnşallah canlarım benim inşallah hepimiz bu güzel duyguyu hayırlısıyla yaşayalım
Ya maşallah cnm cok sevındım darısı oğlunun başına inşallahSabah çağırdılar kızım için canım gittim çok şükür gördüm bebeğimi emzirdimbakalım hayırlısıyla çıkar inşallah oğlumu göremedim ama onun için de çağırırlar yakında inşallah
Evet valla kuzum daha küçük olsa nasıl tutacaktım bilmiyorum fotoğraflar yakından olduğu için hep daha büyük gibi görmüşüzBak gördün mü boşuna üzülmüşsün, doktorunun bir bildiği varmış. Daha küçükler diye görüştürememiş sizi belli ki
Amin canım çok sağ olYa maşallah cnm cok sevındım darısı oğlunun başına inşallah
Canım o tarz şeyler olabiliyor, kalanları rahim temizliyor. Doktorun kontrole çağırmadı mı.?İyi akşamlar , 4 gün önce kürtaj oldum . Bugün 1 1.5 cm boyutunda bir parça geldi . Kan pıhtısı değildi . Farklı bir doku gibiydi . Bu durum normal mi , yoksa başarısız bir kürtaj mı oldum . Ayrıca bugğn rahmim çok şiddetli ağrıdı .
Çağırdı fakat daha bir haftaya yakın süre var . 10 gün sonra gel demişti . Dün sanırım rahim içinde be var ne yok attı . Bugğn hiç sancım yokCanım o tarz şeyler olabiliyor, kalanları rahim temizliyor. Doktorun kontrole çağırmadı mı.?
Ağrı olmaması şuan iyi birşey, kürtajdan sonra hastanede yatarken, yani yaklaşık kürtaj sonrası 4 veya 5. Gün bir sancı ile bende baya pıhtı gibi bir şey atmıştımÇağırdı fakat daha bir haftaya yakın süre var . 10 gün sonra gel demişti . Dün sanırım rahim içinde be var ne yok attı . Bugğn hiç sancım yok
Afiyet bal şeker olsun kuzucum. Bir baksın bakalım kontrol altında olmak iyi.İyi akşamlar kızlar napıypsunuz:)
Dahiliye randevusu aldım İnsülin direnci için gebelik oncesı seker ılacı kullanıyordum, tekrar baslarım büyük ihtimal, bı kontrol ettırcem kan degeeleını de, bunun serefine mega boy ruffles aldım yiyorum sımdı, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
İyi akşamlar kızlar napıypsunuz:)
Dahiliye randevusu aldım İnsülin direnci için gebelik oncesı seker ılacı kullanıyordum, tekrar baslarım büyük ihtimal, bı kontrol ettırcem kan degeeleını de, bunun serefine mega boy ruffles aldım yiyorum sımdı, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
İnsülin direnci nasıl belli oluyor? Bana bazı kan testleri yapıldı ama oda söylerlerdi sanırımOh afiyet şifa olsunBen de kilo vermek istiyorum, insülin direnci benim de var
Ramazan ayı gelince veririm diyorum inşallah biraz
Bal seker mı olur, kilo mu olur bılemıyorumAfiyet bal şeker olsun kuzucum. Bir baksın bakalım kontrol altında olmak iyi.
Ben de ovulasyon takip ediyorum öyle
Sen kullanıyor musun pekı ilac, ben gebelıkte bırakmıştım, hala da baslamadım, doktora danısıp oyle baslıyım dıyorum..Oh afiyet şifa olsunBen de kilo vermek istiyorum, insülin direnci benim de var
Ramazan ayı gelince veririm diyorum inşallah biraz
Aclık glikoz ve aclık İnsülin degerın carpıp 405 e böl.. Cıkan sonuc 2,5twn yuksek ise direncin var oluyor..İnsülin direnci nasıl belli oluyor? Bana bazı kan testleri yapıldı ama oda söylerlerdi sanırım
İnsülin direnci nasıl belli oluyor? Bana bazı kan testleri yapıldı ama oda söylerlerdi sanırım
Selamlarİyi akşamlar kızlar napıypsunuz:)
Bal seker mı olur, kilo mu olur bılemıyorumama diyete baslıcam, ufaktan leslıe de yapmalı, 3 4 kilo fazlalık kaldı bende
Sen kullanıyor musun pekı ilac, ben gebelıkte bırakmıştım, hala da baslamadım, doktora danısıp oyle baslıyım dıyorum..
Aclık glikoz ve aclık İnsülin degerın carpıp 405 e böl.. Cıkan sonuc 2,5twn yuksek ise direncin var oluyor..
Maalesef randevu 9 marttaSelamlar
Afiyet olsunyarın güzel haberler olsun öyleyse
Benım de en son 3,1 cıkmıstı, ilk tüp bebekte bakmıstık..yuruyus ve beslenmeye dikkat edersek hızla duser, ama iş yürümek te.. Yavastan hareketlenmelıyım ben de..Ben ilaç kullanmadım, 2,5 civarindaydi bi ara 3 oldu filan. Son gebeliğimde diyetisyene gitmiştim, insülin direnci kontrollü gitsin demişti. Yürüyüş yapmaya başladım yavaş yavaş. Havalar ısınsın daha çok yürürüz inşallah
Bugün aşılamanın 8. Günü ama sanırım test yapmakta kararsızım.. adet beklerim gibiMaalesef randevu 9 marttaen erken tarıh oydu
Senın sonuc ne zaman belli olcak?
Ooo 4 - 5 güne bellı olur idrarda ancak.. Ben de cok korkmustum, idrar testi yapamamıstım, senı cok ıyı anlıyorum :)Bugün aşılamanın 8. Günü ama sanırım test yapmakta kararsızım.. adet beklerim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?