Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo 4 - 5 güne bellı olur idrarda ancak.. Ben de cok korkmustum, idrar testi yapamamıstım, senı cok ıyı anlıyorum :)
Sohrab bizim sürecimiz aşılamada biraz farklı belirdi, eşimin sperm sonuçları aşılamada morf açısından düşük geldi.
İleri hız total sayı güzel oldukça. Ama morf 3 ve baş anomalisi 95 geldi dolasıyla bunun etken olduğunu düşünüyorum..
ama toplamda 9 milyonun üstünde motil ve morf iyi olan sperm var sonuçlara göre doktorlar bunu beğeniyor ama hala açıklanamayan demem çok mümkün değil.

Çok iyi düşünmüşsün canım benmde trioid problemim var, 5 aydır komtroldeyim bende em son değerlerim baya düzelmişti, ilaç kullanıyorum bende, diyetisyene de gittim çok güzel kilo verdim 66 dan 57 he düştüm, motive oluyor insan:)

Oooh afiyet bal şeker olsun, bi kereden bişeycik olmaz boşver

Siz bu testı daha onceden yaptırmamıs mıydınız?

Hep dıkkat etmek gerekiyor, cok ıyı yapmıssın, sadece diyetle mı verdın 9 kiloyu?

Biz yaptırdık canım, birini oldukça güvenilir lab da yaptırdık diğerini de aşılama sonrası yıkamada analiz ettiler.
Fakat lab da morf 8 geldi Üninin tüp bebek merkezinde de 3..
Tüp bebek merkezi daha daha detaylı inceleme yapıyor, bunun ıcın takvıyler etkılı olur mu? Mfk karısım varmıs erkekler ıcın onunla degerlerı duzelen cok kısı varmıs, sürekli karsıma cıkıyor

Bugunu degerlenırmeden uyuma, yarın büyük ıhtımal daha koyu olabılır 1 gün mü sürüyor pik genelde sende ?
2 defa ovulasyon yaptım 2 gün sürüyor genelde. Sabah erkenden daha hareketli oluyor spermler diyorlar , erkenden yapsam daha iyi olur gibi

2 defa ovulasyon yaptım 2 gün sürüyor genelde. Sabah erkenden daha hareketli oluyor spermler diyorlar , erkenden yapsam daha iyi olur gibi
Uygunsanız tabıkı daha ıyı olur. Yarın da pik olur cunku, yarın sabah ve, diğer gun aksam ideal bence.. Sonra gün aşırı

Şu an aldığı takviyeler var evet
Düzelir mi bilmiyorum ki, sayılar da problem yok sana özelden atacağım sonuçlarımızı.

Hep dıkkat etmek gerekiyor, cok ıyı yapmıssın, sadece diyetle mı verdın 9 kiloyu?
Sadece diyet, aslında çok diyette sayılmaz, sağlıklı beslenme diyelim, yememiş düzene koydum baya, değerlerimde normale döndü şükür, spor yapmıyorum ama genel olarak çok hafeketliyim, çocukları okula getir götğr baya zaman alıyor, zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…