Ooo 4 - 5 güne bellı olur idrarda ancak.. Ben de cok korkmustum, idrar testi yapamamıstım, senı cok ıyı anlıyorum :)
Çok iyi düşünmüşsün canım benmde trioid problemim var, 5 aydır komtroldeyim bende em son değerlerim baya düzelmişti, ilaç kullanıyorum bende, diyetisyene de gittim çok güzel kilo verdim 66 dan 57 he düştüm, motive oluyor insan:)İyi akşamlar kızlar napıypsunuz:)
Dahiliye randevusu aldım İnsülin direnci için gebelik oncesı seker ılacı kullanıyordum, tekrar baslarım büyük ihtimal, bı kontrol ettırcem kan degeeleını de, bunun serefine mega boy ruffles aldım yiyorum sımdı, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
Oooh afiyet bal şeker olsun, bi kereden bişeycik olmaz boşverİyi akşamlar kızlar napıypsunuz:)
Dahiliye randevusu aldım İnsülin direnci için gebelik oncesı seker ılacı kullanıyordum, tekrar baslarım büyük ihtimal, bı kontrol ettırcem kan degeeleını de, bunun serefine mega boy ruffles aldım yiyorum sımdı, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
Siz bu testı daha onceden yaptırmamıs mıydınız?Sohrab bizim sürecimiz aşılamada biraz farklı belirdi, eşimin sperm sonuçları aşılamada morf açısından düşük geldi.
İleri hız total sayı güzel oldukça. Ama morf 3 ve baş anomalisi 95 geldi dolasıyla bunun etken olduğunu düşünüyorum..
ama toplamda 9 milyonun üstünde motil ve morf iyi olan sperm var sonuçlara göre doktorlar bunu beğeniyor ama hala açıklanamayan demem çok mümkün değil.
Hep dıkkat etmek gerekiyor, cok ıyı yapmıssın, sadece diyetle mı verdın 9 kiloyu?Çok iyi düşünmüşsün canım benmde trioid problemim var, 5 aydır komtroldeyim bende em son değerlerim baya düzelmişti, ilaç kullanıyorum bende, diyetisyene de gittim çok güzel kilo verdim 66 dan 57 he düştüm, motive oluyor insan:)
Olmaz de mıOooh afiyet bal şeker olsun, bi kereden bişeycik olmaz boşver
Biz yaptırdık canım, birini oldukça güvenilir lab da yaptırdık diğerini de aşılama sonrası yıkamada analiz ettiler.Siz bu testı daha onceden yaptırmamıs mıydınız?
Bu pik canım bu geceyi ve yarını değerlendir derimSabahkine göre baya koyulaşmış. Sizce pik mi kızlar?
Eki Görüntüle 3011767
Yarın sabahı değerlendireyim dedim geceyi pas geçip. Sabah silikti, yeni koyulaştı zaten? Sence?Bu pik canım bu geceyi ve yarını değerlendir derim
Bence bu gece ve yarın devam et ama durumunuzu bilemiyorum. Sık ilişki iyi olabilir siz deYarın sabahı değerlendireyim dedim geceyi pas geçip. Sabah silikti, yeni koyulaştı zaten? Sence?
Dün akşam olmuştu, bu kadar sık olursa da faydasız olur gibime geliii enerji lazımBence bu gece ve yarın devam et ama durumunuzu bilemiyorum. Sık ilişki iyi olabilir siz de
Bugunu degerlenırmeden uyuma, yarın büyük ıhtımal daha koyu olabılırSabahkine göre baya koyulaşmış. Sizce pik mi kızlar?
Eki Görüntüle 3011767
Tüp bebek merkezi daha daha detaylı inceleme yapıyor, bunun ıcın takvıyler etkılı olur mu? Mfk karısım varmıs erkekler ıcın onunla degerlerı duzelen cok kısı varmıs, sürekli karsıma cıkıyorBiz yaptırdık canım, birini oldukça güvenilir lab da yaptırdık diğerini de aşılama sonrası yıkamada analiz ettiler.
Fakat lab da morf 8 geldi Üninin tüp bebek merkezinde de 3..
2 defa ovulasyon yaptım 2 gün sürüyor genelde. Sabah erkenden daha hareketli oluyor spermler diyorlar , erkenden yapsam daha iyi olur gibiBugunu degerlenırmeden uyuma, yarın büyük ıhtımal daha koyu olabılır1 gün mü sürüyor pik genelde sende ?
Uygunsanız tabıkı2 defa ovulasyon yaptım 2 gün sürüyor genelde. Sabah erkenden daha hareketli oluyor spermler diyorlar , erkenden yapsam daha iyi olur gibi
Şu an aldığı takviyeler var evetTüp bebek merkezi daha daha detaylı inceleme yapıyor, bunun ıcın takvıyler etkılı olur mu? Mfk karısım varmıs erkekler ıcın onunla degerlerı duzelen cok kısı varmıs, sürekli karsıma cıkıyor
Öyle yapayım kuzum, geçen ay hiç koyulaşmadı, heyecanlandımUygunsanız tabıkıdaha ıyı olur. Yarın da pik olur cunku, yarın sabah ve, diğer gun aksam ideal bence.. Sonra gün aşırı
Sadece diyet, aslında çok diyette sayılmaz, sağlıklı beslenme diyelim, yememiş düzene koydum baya, değerlerimde normale döndü şükür, spor yapmıyorum ama genel olarak çok hafeketliyim, çocukları okula getir götğr baya zaman alıyor, zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bileHep dıkkat etmek gerekiyor, cok ıyı yapmıssın, sadece diyetle mı verdın 9 kiloyu?
İnsallah 14 gun sonra guzel haberlerleÖyle yapayım kuzum, geçen ay hiç koyulaşmadı, heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?