2 cocuk ile sporların en zorunu yapıyorsun benceSadece diyet, aslında çok diyette sayılmaz, sağlıklı beslenme diyelim, yememiş düzene koydum baya, değerlerimde normale döndü şükür, spor yapmıyorum ama genel olarak çok hafeketliyim, çocukları okula getir götğr baya zaman alıyor, zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bile
Olmaz olmazOlmaz de mı
Çok iyi yapmışsınİyi akşamlar kızlar napıypsunuz:)
Dahiliye randevusu aldım İnsülin direnci için gebelik oncesı seker ılacı kullanıyordum, tekrar baslarım büyük ihtimal, bı kontrol ettırcem kan degeeleını de, bunun serefine mega boy ruffles aldım yiyorum sımdı, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
Önce kafada bitiyor inan ki, önce gerçekten kiloyu vermek istediğinden emin olursan gerisi geliyor zaten, belli zaman sonra sağlıklı beslenme çabasına giriyorsun sonra vücudun alışıyor zaten, ve o kiloları verdikçe inan acayip motive oluyorsun, bana çok iyi geldi2 cocuk ile sporların en zorunu yapıyorsun benceben de diyetisyene gitsem acaba.. Ya kendıme guvenmıyorum 1 hafta uygularım, sonra kacamaklar baslar
Evet o hapın ilk yan etkileriyle bir hafta da 3 4 kilo gıderOlmaz olmazzaten direnç için hapa başlarsan kilo vermesi biraz daha kolay oluyor
Çok güzel haberler al inşallahÇok iyi yapmışsınAllahım ben de kaç gündür cips diye sayıklıyorum ama diyetime uymam gerek ben de yine sağlıklı beslen spor yap koşturması başladı haftaya salı yine rahim ve yumurtaya bakacak ilaçsız bakalım
Yok yok sen yeme saglıksız seyler, ben de bugun nefısımı körelttim, daha yemem paektlı ürün.. Dikkat edicem bu 3 ay kendıme yatırım yapıcam..Çok iyi yapmışsınAllahım ben de kaç gündür cips diye sayıklıyorum ama diyetime uymam gerek ben de yine sağlıklı beslen spor yap koşturması başladı haftaya salı yine rahim ve yumurtaya bakacak ilaçsız bakalım
Yok yok dikkat ediyorum, 2. Arı sütüme bile başladım bakalım neler olacak, aynen yap diyetisyen tavsiye ederim ben açıkcası iyi biri olursa cidden işe yarıyor ben şuan aynı kilodayım ama amacım kilo vermek değil hoş 2. Randevuya kadar kilo vermişim yağdan kastan almışım istediğimizde buydu yağdan gitsin kastan gelsinYok yok sen yeme saglıksız seyler, ben de bugun nefısımı körelttim, daha yemem paektlı ürün.. Dikkat edicem bu 3 ay kendıme yatırım yapıcam..
Ben glifor kullandım bende hiç öyle bişey yapmadıEvet o hapın ilk yan etkileriyle bir hafta da 3 4 kilo gıderfeci ishal yapıyor, tabı benim bünye unuttuysa ılacı
Yag gitmeden kas mı gıtmıs, protein agırlık lı mı beslenmek gerekıyor acaba.. D vitamini alıyorsun deıl mı?? Bır de karaciğer ye devamlıYok yok dikkat ediyorum, 2. Arı sütüme bile başladım bakalım neler olacak, aynen yap diyetisyen tavsiye ederim ben açıkcası iyi biri olursa cidden işe yarıyor ben şuan aynı kilodayım ama amacım kilo vermek değil hoş 2. Randevuya kadar kilo vermişim yağdan kastan almışım istediğimizde buydu yağdan gitsin kastan gelsin
Glifor mide bulantısı, diaformın ishal yapıyor.. Ben dıaformın kullandım.. Hatta günlük almam gereken doz 2000mgBen glifor kullandım bende hiç öyle bişey yapmadıyatarken aldım ben o yüzden bulantı da olmadı. Bir haftada 3-4 çok sanki ya, ishalsiz yavaş yavaş kalıcı olarak gitsinler bence
Yok yok yağ gitmiş yerine kastan kilo almışımYag gitmeden kas mı gıtmıs, protein agırlık lı mı beslenmek gerekıyor acaba.. D vitamini alıyorsun deıl mı?? Bır de karaciğer ye devamlı
Zayıf olmak da zor demek kı bacımYok yok yağ gitmiş yerine kastan kilo almışımalıyorum alıyorum
Canım senin rahim 3-4 mm mi oluyor ?.Çok iyi yapmışsınAllahım ben de kaç gündür cips diye sayıklıyorum ama diyetime uymam gerek ben de yine sağlıklı beslen spor yap koşturması başladı haftaya salı yine rahim ve yumurtaya bakacak ilaçsız bakalım
Ben de güç bela verdim amaZayıf olmak da zor demek kı bacımbenım Hıc gitmiyor yaglar
Kürtaj sonrası ne zaman ölçse en fazla 6 veya 7 mm oldu ciddi bir estrofem kullanımı ile zorlama 9 gördü, sonra yine 5 6 7 civarı gitti o aralarda gebelik oluşmadı malum şimdi histeroskopi sonrası ilaçsız bir kez ölçtü 8 mm dedi ovulasyon zamanı ama o ay korunmam lazımdı bakalım bu ay uzun zaman sonra ne olacakCanım senin rahim 3-4 mm mi oluyor ?.
8 ve üzerini mi görmedin hiç doğru mu anladım?.
8 yeterli ovülasyon dönemi için aslında sen 21. Gün Progesteron da baktır derim ben bakalım süreç tam gidiyor mu izlersinKürtaj sonrası ne zaman ölçse en fazla 6 veya 7 mm oldu ciddi bir estrofem kullanımı ile zorlama 9 gördü, sonra yine 5 6 7 civarı gitti o aralarda gebelik oluşmadı malum şimdi histeroskopi sonrası ilaçsız bir kez ölçtü 8 mm dedi ovulasyon zamanı ama o ay korunmam lazımdı bakalım bu ay uzun zaman sonra ne olacak
8 e doktorum da yeterli dedi eğer bu ay da aynı görürsek8 yeterli ovülasyon dönemi için aslında sen 21. Gün Progesteron da baktır derim ben bakalım süreç tam gidiyor mu izlersin
Glifor mide bulantısı, diaformın ishal yapıyor.. Ben dıaformın kullandım.. Hatta günlük almam gereken doz 2000mg
Bana kademeli baslattı yan etkısı azalsın diye 1 hafta yarım - yarım.. 1hafta yarım - tam.. Sonrakı hasta tam - tam.. Ama yarımlarda feci ishal oldu.. Hatta o zamanlar aklıma geldi dedersteyim 20 soruluk testin Cevap anahtarını veriyorum 10.sorudan 20.soruya gidemedim.. Kosarak lavaboya gıtmıstım.. Eksısozlukte dıaformın ile ılgılı yazılanları bi okusanız gülmekten ölürsünüz.. İşte orda yazılanların fazlasını yasamısırımdır gece gece çenem düştü benım de. Kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?