Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 cocuk ile sporların en zorunu yapıyorsun bence ben de diyetisyene gitsem acaba.. Ya kendıme guvenmıyorum 1 hafta uygularım, sonra kacamaklar baslar

Çok iyi yapmışsın Allahım ben de kaç gündür cips diye sayıklıyorum ama diyetime uymam gerek ben de yine sağlıklı beslen spor yap koşturması başladı haftaya salı yine rahim ve yumurtaya bakacak ilaçsız bakalım

2 cocuk ile sporların en zorunu yapıyorsun bence ben de diyetisyene gitsem acaba.. Ya kendıme guvenmıyorum 1 hafta uygularım, sonra kacamaklar baslar
Önce kafada bitiyor inan ki, önce gerçekten kiloyu vermek istediğinden emin olursan gerisi geliyor zaten, belli zaman sonra sağlıklı beslenme çabasına giriyorsun sonra vücudun alışıyor zaten, ve o kiloları verdikçe inan acayip motive oluyorsun, bana çok iyi geldi

Yok yok sen yeme saglıksız seyler, ben de bugun nefısımı körelttim, daha yemem paektlı ürün.. Dikkat edicem bu 3 ay kendıme yatırım yapıcam..

Yok yok sen yeme saglıksız seyler, ben de bugun nefısımı körelttim, daha yemem paektlı ürün.. Dikkat edicem bu 3 ay kendıme yatırım yapıcam..
Yok yok dikkat ediyorum, 2. Arı sütüme bile başladım bakalım neler olacak, aynen yap diyetisyen tavsiye ederim ben açıkcası iyi biri olursa cidden işe yarıyor ben şuan aynı kilodayım ama amacım kilo vermek değil hoş 2. Randevuya kadar kilo vermişim yağdan kastan almışım istediğimizde buydu yağdan gitsin kastan gelsin

Evet o hapın ilk yan etkileriyle bir hafta da 3 4 kilo gıder feci ishal yapıyor, tabı benim bünye unuttuysa ılacı
Ben glifor kullandım bende hiç öyle bişey yapmadı yatarken aldım ben o yüzden bulantı da olmadı. Bir haftada 3-4 çok sanki ya, ishalsiz yavaş yavaş kalıcı olarak gitsinler bence

Yag gitmeden kas mı gıtmıs, protein agırlık lı mı beslenmek gerekıyor acaba.. D vitamini alıyorsun deıl mı?? Bır de karaciğer ye devamlı

Ben glifor kullandım bende hiç öyle bişey yapmadı yatarken aldım ben o yüzden bulantı da olmadı. Bir haftada 3-4 çok sanki ya, ishalsiz yavaş yavaş kalıcı olarak gitsinler bence
Glifor mide bulantısı, diaformın ishal yapıyor.. Ben dıaformın kullandım.. Hatta günlük almam gereken doz 2000mg
Bana kademeli baslattı yan etkısı azalsın diye 1 hafta yarım - yarım.. 1hafta yarım - tam.. Sonrakı hasta tam - tam.. Ama yarımlarda feci ishal oldu.. Hatta o zamanlar aklıma geldi de dersteyim 20 soruluk testin Cevap anahtarını veriyorum 10.sorudan 20.soruya gidemedim.. Kosarak lavaboya gıtmıstım.. Eksısozlukte dıaformın ile ılgılı yazılanları bi okusanız gülmekten ölürsünüz.. İşte orda yazılanların fazlasını yasamısırımdır gece gece çenem düştü benım de.Kusura bakmayın

Yag gitmeden kas mı gıtmıs, protein agırlık lı mı beslenmek gerekıyor acaba.. D vitamini alıyorsun deıl mı?? Bır de karaciğer ye devamlı
Yok yok yağ gitmiş yerine kastan kilo almışım alıyorum alıyorum

Canım senin rahim 3-4 mm mi oluyor ?.
8 ve üzerini mi görmedin hiç doğru mu anladım?.

Canım senin rahim 3-4 mm mi oluyor ?.
8 ve üzerini mi görmedin hiç doğru mu anladım?.
Kürtaj sonrası ne zaman ölçse en fazla 6 veya 7 mm oldu ciddi bir estrofem kullanımı ile zorlama 9 gördü, sonra yine 5 6 7 civarı gitti o aralarda gebelik oluşmadı malum şimdi histeroskopi sonrası ilaçsız bir kez ölçtü 8 mm dedi ovulasyon zamanı ama o ay korunmam lazımdı bakalım bu ay uzun zaman sonra ne olacak

8 yeterli ovülasyon dönemi için aslında sen 21. Gün Progesteron da baktır derim ben bakalım süreç tam gidiyor mu izlersin

8 yeterli ovülasyon dönemi için aslında sen 21. Gün Progesteron da baktır derim ben bakalım süreç tam gidiyor mu izlersin
8 e doktorum da yeterli dedi eğer bu ay da aynı görürsek bu benim de aklımda bu ay ölçtüreceğim inşallah

ben genelde kabız oluyorum inan düşünemedim 2000de çokmuş ama ya benim 850ydi sanırım. Gliforu okumuştum daha önce diaformini de okuyayım, yani gülünecek şey değil ama ekşide bazı konular çok komik oluyor şimdiden tahmin edebiliyorum yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…