- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
Rapor yüklenmemiş sanırım gözükmüyorherkese merhaba , bir hafta önce düşük yaşadım kürtaj oldum . Bu da onun raporu. Doktora henüz gidemedim . Raporla ilgili yorum yapacak olan var mı ? Çok teşekkür ederim
herkese merhaba , bir hafta önce düşük yaşadım kürtaj oldum . Bu da onun raporu. Doktora henüz gidemedim . Raporla ilgili yorum yapacak olan var mı ? Çok teşekkür ederim
Gecmis olsun, o kadar tip dili ki hicbir sey anlamadim
Hahah ben de tam aynı şeyi düşündüm
Valla omega q10 d vitamini B12 hepsinin içinde oldugu bısey almak gerek, eczaneden bakmalı.. Ben de alıcam
bana doktor previt positive yazmıştı baya güzel bir vitamin hapı diye kuzum. bi bak istersen.Valla omega q10 d vitamini B12 hepsinin içinde oldugu bısey almak gerek, eczaneden bakmalı.. Ben de alıcam
Baktım sımdı içerik guzel ama ıcınde q10 yok.. Ben de tüp bebek öncesi teatrio dıye bır vitamin kullanmıştım,onda vardı q10bana doktor previt positive yazmıştı baya güzel bir vitamin hapı diye kuzum. bi bak istersen.
Kımyasal olabılır belkı.. Ben de ilk kez bebek dusudnugumuz ay 3,9 gıbı deger gormustum..doktor bır arkadsım labaratuar hata payı olabiliyor demıstı..Hanimlar portör taraması için röntgen istemişlerdi benden. Adet olmadım 4 gün geciktim. Gecen ay da 10 gün gecikmiştim. eşim yine de hcg ver öyle çektir dedi. Hcg 2.39 geldi. Referans değeri 5. Doktor yarın tekrarla dedi ama son ilişki tarihimiz 4 şubat. Gebelik mümkün değil ama hcg neden artar?
Teşekkürler arada girip okuyorum ama kusmalarim o kadar şiddetli ki hicbirsey yapmak geçmiyor içimden. Yine de şükür ediyorum tabi. Rabbim isteyen herkese nasip etsinBı ne güzel haber böyle, hava gibi içim ısındı okuyunca
Zaman bazen çok hızlı geçiyor bazen de hiç geçmiyor gibi değil mi? :) güzel olsun sonu Allah’ın izniyle.
Herkese güzel haftasonları kızlar, umarım herkes iyidir. Zor zamanlar geçiren tüm arkadaşlarım tez vakitte güzel haberler alsın hep dualarımdasınız.
@senistiyorruj cinsiyet bile belli oldu daha dün gibi test fotoğrafı atıldığı zamanlar..sağlıkla gelsin güzel bebek.
D Doktoraliguru canım sen nasılsın? Seni de kendim gibi pek göremiyorum artık forumda
Ben burda her şeyin hep iyi ya da hep kötü olmadığını öğrendim. Yaşadıklarımız sadece süreç. Bazen iyi zamanlar yerin kötü anlara bırakıyor bazen de tam tersi.
Hepimiz için her şey güzel olsun, beni sorarsanız şu an her şey yolunda gibi şükürler olsun, umarım sağlıkla devam eder bu sefer her şey. Bu tecrübeleri yaşayan arkadaşlarım gibi ben de hala travmalarımı atlatamadım ama teslimiyet ile yola devam.
Bir selam vermek istedim herkese güzel cumartesiler kızlar
Cipro antibiyotik kullandım 6 gün geciktirdi ve reglim düzenidir normalde. antibiyotikler gecikme yaratabilirKızlar antibiyotik adeti geciktirir mi 29 Haziran'da transferim olmuştu ama kimyasal gebelik oldu ilaçları bıraktıktan sonra 3 gün içinde adet oldum ama bu ay adetim gecikti işin kötüsü antibiyotik kullanıyorum şuan kulak enfeksiyonundan dolayı acaba bumu geciktirdi aklım karışık
Bilmiyorum yarın tekrar vereceğim bakarız. Merak ettim ben de. Kurtajdan 2 ay sonra sıfırlamıştı ama hormonal sonuçta olabilir. Haber ederim teşekkürler canım sohrabKımyasal olabılır belkı.. Ben de ilk kez bebek dusudnugumuz ay 3,9 gıbı deger gormustum..doktor bır arkadsım labaratuar hata payı olabiliyor demıstı..
Valla omega q10 d vitamini B12 hepsinin içinde oldugu bısey almak gerek, eczaneden bakmalı.. Ben de alıcam
Hadi ınsallah guzel haberle gel, etıktwkle benı deBilmiyorum yarın tekrar vereceğim bakarız. Merak ettim ben de. Kurtajdan 2 ay sonra sıfırlamıştı ama hormonal sonuçta olabilir. Haber ederim teşekkürler canım sohrab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?