Bı takviye canım, kullanmakta fayda varBu q10 denir arkadaşlar, ilk defa duyuyorum
Hahah ben de tam aynı şeyi düşündümhatta birazdan çıkıcam dışarıya, dönerken alayım ama bilen var mı hangisinden alsak falan?
Ben dün ani bir karar ile Q10 aldım direk ama misafir gelince yazamadım sizeValla omega q10 d vitamini B12 hepsinin içinde oldugu bısey almak gerek, eczaneden bakmalı.. Ben de alıcam
Bı takviye canım, kullanmakta fayda var
Ben de ben deBen dün ani bir karar ile Q10 aldım direk ama misafir gelince yazamadım size
Kuzum bu ne böyle bebek içinde büyümüş olmuşKan vereceğim bugün
Canımmm maşallahhKan vereceğim bugün
Şifa olsun inşallah tatlış üreme hücrelerineBen dün ani bir karar ile Q10 aldım direk ama misafir gelince yazamadım size
Aynen içimiz rahat etsin, vesile olur belki bellı mı olurTamam onu da kullanalım canım, ondan da eksik kalmayalım
Bunlar hep yaşadıklarımızdan ötürü, söz verdim kendime gecikme olmadan yapmayacağım, en fazla 3 gün gecikmem oluyordu dedim bu sefer 3 gün bekleyeceğim gecikmenin üzerinden 4.gün kan vereceğim, inşallah sağlıkla devam etsinKuzum bu ne böyle bebek içinde büyümüş olmuş
Şaka bir yana maşallah ne güzel çıkmış testin, kol hemen test ver inşallah sağlıkla devam eder
3 gün canım, bugün 4.gün kan verdim, kaç diyorsun değerimeCanımmm maşallahhkalp atışına gideceksin nerdeyse, kac gun gecıkme oldu
Canım maşallah çok iyi koyulaşmaBunlar hep yaşadıklarımızdan ötürü, söz verdim kendime gecikme olmadan yapmayacağım, en fazla 3 gün gecikmem oluyordu dedim bu sefer 3 gün bekleyeceğim gecikmenin üzerinden 4.gün kan vereceğim, inşallah sağlıkla devam etsinsenin nasıl gidiyor kaç haftalık oldu
3 gün canım, bugün 4.gün kan verdim, kaç diyorsun değerime
Kan verince haber ver mutlaka canım.Bunlar hep yaşadıklarımızdan ötürü, söz verdim kendime gecikme olmadan yapmayacağım, en fazla 3 gün gecikmem oluyordu dedim bu sefer 3 gün bekleyeceğim gecikmenin üzerinden 4.gün kan vereceğim, inşallah sağlıkla devam etsinsenin nasıl gidiyor kaç haftalık oldu
Kan vereceğim bugün
350 cıvarı dıyorumBunlar hep yaşadıklarımızdan ötürü, söz verdim kendime gecikme olmadan yapmayacağım, en fazla 3 gün gecikmem oluyordu dedim bu sefer 3 gün bekleyeceğim gecikmenin üzerinden 4.gün kan vereceğim, inşallah sağlıkla devam etsinsenin nasıl gidiyor kaç haftalık oldu
Canım merhaba, Mayıs ayındaki düşükten sonra 1 ay korunmuştum. Ama hemen hamile kalamadım kasım ayında kalabildim.Kızlar merhaba ,bugün eşimle birlikte Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde kan verdik . Kan pıhtılaşması ve genetik bakılacak . Pıhtılaşma 1 aya genetik 6 aya çıkar dediler . Gerçekten o kadar uzuyor mu süreç ? 6 ay beklemek istemiyorum bebek için . Çok üzüldüm . Yaptıran arkadaşlarım siz ne kadar sürede aldınız bu test sonucunu ?
Tövbeler olsun insan önce bir haber verir umudum var der bu ne hoş bir süprizKan vereceğim bugün
Bende onu alacaktım o yokmuş baktım natures diye bir marka aldım inşallah iyidirBen de ben deocean aldım. Sen hangisini aldın?
İnşallah natures marka aldım iyi mi bilmiyorum kadın iyi dedi amaŞifa olsun inşallah tatlış üreme hücrelerine
Aynen içimiz rahat etsin, vesile olur belki bellı mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?