Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesin sonucu farklı çıkıyor mühim olan rahim toparlansın siz bi kendinize gelin öncelikle, benim trombofoli 15 günde kromozom 8 ayda belli oldu

Hayırlı olsun canım

Kuzucum q10 hap formunda mı? Fiyatları ne

Canım maşallah çok iyi koyulaşma
Sağlıkla ilerlesin
Allah razı olsun canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun
Kan verince haber ver mutlaka canım.

10. Hafta oldu umarım her şey yolundadır benim ve tüm arkadaşlarım İçin
Canım sonucum çıktı 8695
350 cıvarı dıyorum
8695 çıktı çok mu yüksek
Tövbeler olsun insan önce bir haber verir umudum var der bu ne hoş bir süpriz Allahım sağlıkla büyüsün inaşallah
Canım benim, darısı en kısa zamanda sana ve diğer tüm isteyen arkadaşlarıma olsun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Hayırlı olsun canım
Allah razı olsun
Cnm benim cok ama coook sevındım sağlıkla ilerlesin insallah güzel haberlerini beklıyoruz
Amin canım benim çok sağol, yakışıklıya nasılsınız bakalım alıştınız mı birbirinize
Kızlar çok sağolun hepiniz, duam ve dileğim sağlıkla hayırla devam etsin, Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin en hayırlı vakitte, saat 14: 45 de randevum var, doktor gel bakalım dedi, inşallah güzel haberlerle dönerim
Teneffus Zili hemşom benim son durum seni unutmadım oku bacım, dualarını beklerim

Neee bir kez daha tövbeler olsun neden zahmet ettin cinsiyete giderdin mis gibi kese bebe hepsini göreceksin nasipse güzel haberler ile dön beni de etiketle olur mu ben unuturum

Neee bir kez daha tövbeler olsun neden zahmet ettin cinsiyete giderdin mis gibi kese bebe hepsini göreceksin nasipse güzel haberler ile dön beni de etiketle olur mu ben unuturum
Kız güldürdün beni geçen aylarda kızlar peşpeşe gebelik haberi verirken, içimden ne geçti biliyor musun, bizde sosyalciyle ard arda hamile kalıcaz galiba, hadi inşallah etiketlerim canım

Hadi canımm hey maşallah

Kese gözükür belki bebek bile gözükür ne dersin? Çok heyecanlandım bekliyorum merakla

İş güc yapmaktan olabılır mı?

Oyy masallahjikiz mı gelıyor yoksa

Ya cok güzel çıkmış değerin cnm belki ikizdircok şükür alıştık cnm biraz hasta gibiydik ikimiz de baya toparladik, ınsallah cift kese görürsün, saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim bu kez

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için Test sonuçları çıkana kadar yapmamız gereken başka bit şey var mı ? Ya da sen neler yaptın ? Rahim filmi vs neler yapabiliriz . Tabii ki doktorun önerdiği korunma süresini uygularız ama çok da ertelemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…