Herkesin sonucu farklı çıkıyor mühim olan rahim toparlansın siz bi kendinize gelin öncelikle, benim trombofoli 15 günde kromozom 8 ayda belli olduKızlar merhaba ,bugün eşimle birlikte Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde kan verdik . Kan pıhtılaşması ve genetik bakılacak . Pıhtılaşma 1 aya genetik 6 aya çıkar dediler . Gerçekten o kadar uzuyor mu süreç ? 6 ay beklemek istemiyorum bebek için . Çok üzüldüm . Yaptıran arkadaşlarım siz ne kadar sürede aldınız bu test sonucunu ?
Hayırlı olsun canımBunlar hep yaşadıklarımızdan ötürü, söz verdim kendime gecikme olmadan yapmayacağım, en fazla 3 gün gecikmem oluyordu dedim bu sefer 3 gün bekleyeceğim gecikmenin üzerinden 4.gün kan vereceğim, inşallah sağlıkla devam etsinsenin nasıl gidiyor kaç haftalık oldu
3 gün canım, bugün 4.gün kan verdim, kaç diyorsun değerime
Kuzucum q10 hap formunda mı? Fiyatları neİnşallah natures marka aldım iyi mi bilmiyorum kadın iyi dedi amahemen başladım günde bir tok
Yalnız aklıma takılan bişey var ara tatilden geldim koltuk altımda lenf şişti bunun bir sıkıntısı olur mu diye düşünmeden edemiyorum
Evet hap şeklinde aldım 270 dedi ilk olmaz vs 200 e aldım artık eczane ile de pazarlık modundayım ilaç ala ala daimi müşteriKuzucum q10 hap formunda mı? Fiyatları ne
İflas yaEvet hap şeklinde aldım 270 dedi ilk olmaz vs 200 e aldım artık eczane ile de pazarlık modundayım ilaç ala ala daimi müşteri
Olmaya başlıyor bence yeni yakalamışsınKızlar hafif bi silikleşme var, çatlama oldu mu sizce? Sabah 9 da değerlendirmiştim
Eki Görüntüle 3012964
Geceye son bir güç tekrar denerimOlmaya başlıyor bence yeni yakalamışsın
Cnm benim cok ama coook sevındım sağlıkla ilerlesin insallah güzel haberlerini beklıyoruzKan vereceğim bugün
Allah razı olsun canım benim darısı en kısa zamanda sana olsunCanım maşallah çok iyi koyulaşma
Sağlıkla ilerlesin
Canım sonucum çıktı 8695Kan verince haber ver mutlaka canım.
10. Hafta oldu umarım her şey yolundadır benim ve tüm arkadaşlarım İçin
8695 çıktı çok mu yüksek350 cıvarı dıyorum
Canım benim, darısı en kısa zamanda sana ve diğer tüm isteyen arkadaşlarıma olsun hayırlı ve sağlıklı bir şekildeTövbeler olsun insan önce bir haber verir umudum var der bu ne hoş bir süprizAllahım sağlıkla büyüsün inaşallah
Allah razı olsunHayırlı olsun canım
Amin canım benim çok sağol, yakışıklıya nasılsınız bakalım alıştınız mı birbirinizeCnm benim cok ama coook sevındım sağlıkla ilerlesin insallah güzel haberlerini beklıyoruz
DirenGeceye son bir güç tekrar denerimfındık fıstık alayım eve giderken
Neee bir kez daha tövbeler olsun neden zahmet ettin cinsiyete giderdinAllah razı olsun canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun
Canım sonucum çıktı 8695
8695 çıktı çok mu yüksek
Canım benim, darısı en kısa zamanda sana ve diğer tüm isteyen arkadaşlarıma olsun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Allah razı olsun
Amin canım benim çok sağol, yakışıklıya nasılsınız bakalım alıştınız mı birbirinize
Kızlar çok sağolun hepiniz, duam ve dileğim sağlıkla hayırla devam etsin, Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin en hayırlı vakitte, saat 14: 45 de randevum var, doktor gel bakalım dedi, inşallah güzel haberlerle dönerim
Teneffus Zili hemşom benim son durum seni unutmadım oku bacım, dualarını beklerim
Kız güldürdün beniNeee bir kez daha tövbeler olsun neden zahmet ettin cinsiyete giderdinmis gibi kese bebe hepsini göreceksin nasipse güzel haberler ile dön beni de etiketle olur mu ben unuturum
Hadi canımm hey maşallahAllah razı olsun canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun
Canım sonucum çıktı 8695
8695 çıktı çok mu yüksek
Canım benim, darısı en kısa zamanda sana ve diğer tüm isteyen arkadaşlarıma olsun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Allah razı olsun
Amin canım benim çok sağol, yakışıklıya nasılsınız bakalım alıştınız mı birbirinize
Kızlar çok sağolun hepiniz, duam ve dileğim sağlıkla hayırla devam etsin, Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin en hayırlı vakitte, saat 14: 45 de randevum var, doktor gel bakalım dedi, inşallah güzel haberlerle dönerim
Teneffus Zili hemşom benim son durum seni unutmadım oku bacım, dualarını beklerim
İş güc yapmaktan olabılır mı?İnşallah natures marka aldım iyi mi bilmiyorum kadın iyi dedi amahemen başladım günde bir tok
Yalnız aklıma takılan bişey var ara tatilden geldim koltuk altımda lenf şişti bunun bir sıkıntısı olur mu diye düşünmeden edemiyorum
Oyy masallahjAllah razı olsun canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun
Canım sonucum çıktı 8695
8695 çıktı çok mu yüksek
Allah razı olsun
Ben dun hepsıburada da gordum 440 tlyeİflas ya
Ya cok güzel çıkmış değerin cnm belki ikizdirAllah razı olsun canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun
Canım sonucum çıktı 8695
8695 çıktı çok mu yüksek
Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinCanım merhaba, Mayıs ayındaki düşükten sonra 1 ay korunmuştum. Ama hemen hamile kalamadım kasım ayında kalabildim.
Kasım ayında kaldığımda da malesef yine olumsuz sonuçlandı ve doktor kürtajdan sonda rahmim toparlandığı için hiç korunma vermedi.
Demek istediğim şey doktorum rahimle ilgili bir sorun görmez ve ekstra korunma önermezse o kadar süre bekleme bence. Zaten testler çıkmadan yapabileceğin bir şey yok denemekten başka. Muhtemelen bebekten kaynaklı bir şey vardır erken dönem kayıpları genelde bebekteki genetik bozukluklardan kaynaklanıyor.
Tez vakitte alırsın güzel haberi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?