- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
Siz nerede yaptırdınız testi ? Ben İstanbul Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde. 6 ay dediler bana . Çoook uzun geldi . Bir de bu bekleme süresinde yapmamız gereken başka kan tahlili , hormon testi, rahim filmi vs var mı ? Siz ne yaptınız bu sürede .Herkesin sonucu farklı çıkıyor mühim olan rahim toparlansın siz bi kendinize gelin öncelikle, benim trombofoli 15 günde kromozom 8 ayda belli oldu
Çoook sevindim canım gözün aydın.Allah razı olsun canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun
Canım sonucum çıktı 8695
8695 çıktı çok mu yüksek
Canım benim, darısı en kısa zamanda sana ve diğer tüm isteyen arkadaşlarıma olsun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Allah razı olsun
Amin canım benim çok sağol, yakışıklıya nasılsınız bakalım alıştınız mı birbirinize
Kızlar çok sağolun hepiniz, duam ve dileğim sağlıkla hayırla devam etsin, Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin en hayırlı vakitte, saat 14: 45 de randevum var, doktor gel bakalım dedi, inşallah güzel haberlerle dönerim
Teneffus Zili hemşom benim son durum seni unutmadım oku bacım, dualarını beklerim
Ya kuzum nasılsın kusura bakma seni de soramadım hiç.Doğum yaptığında etiketler haber verirsin diye düşündüm o yüzden farkında değilim zamanın.☺ Allah analı babalı büyütsünYa cok güzel çıkmış değerin cnm belki ikizdircok şükür alıştık cnm biraz hasta gibiydik ikimiz de baya toparladik, ınsallah cift kese görürsün, saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim bu kez
Nasılsın canım ?☺ Sizleri merak etmiştim zaten buraya uğrayacağım diyorum çok yoğunum o yüzden şimdi fırsatım oldu.Ben dun hepsıburada da gordum 440 tlyeomega ayrı 230 cıvarı ydı.
Sen nasılsın canım bebiş nasıl,gebelik nasıl gidiyor?maşallah çok güzel çıkmış, sağlıkla gelsin inşallah
Inş.ennnn kısa zamanda yüksek bi değerle seni de dr.muayenesine yollarız kuzum.☺Canım ya çok iyi değer ikiz mi acaba valla bende bu değerlerle öğrensem keşke20-30 görmek istemiyorum artık HejaR12
Ayy hadi inşallah nasip yeter ki sağlıklı olsun aynı şeyleri yaşamayalım sağlıkla kucağımıza alalım o bana yeterKız güldürdün benigeçen aylarda kızlar peşpeşe gebelik haberi verirken, içimden ne geçti biliyor musun, bizde sosyalciyle ard arda hamile kalıcaz galiba, hadi inşallah etiketlerim canım
Bilmiyorum ki bir enfeksiyon geçirmedim İnternete baktım da tövbe hıv vs de değilim ama geçmedikçe taktım tam deneme sürecinde birdeİş güc yapmaktan olabılır mı?
Ben normal rutinde ilişkiye devam ettim. Ama son aylarda yumurta takibi yaptırdım ve gebeliğim çatlatma iğnesi ile oldu, bizim testlerimizde çok şükür bir sıkıntı çıkmamıştı. Sadece ufak bir pıhtılaşma çıktı onun İçin iğne kullanıyorum şuan.Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinTest sonuçları çıkana kadar yapmamız gereken başka bit şey var mı ? Ya da sen neler yaptın ? Rahim filmi vs neler yapabiliriz . Tabii ki doktorun önerdiği korunma süresini uygularız ama çok da ertelemek istemiyorum
Çok çok mutlu oldumAllah razı olsun canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun
Canım sonucum çıktı 8695
8695 çıktı çok mu yüksek
Canım benim, darısı en kısa zamanda sana ve diğer tüm isteyen arkadaşlarıma olsun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Allah razı olsun
Amin canım benim çok sağol, yakışıklıya nasılsınız bakalım alıştınız mı birbirinize
Kızlar çok sağolun hepiniz, duam ve dileğim sağlıkla hayırla devam etsin, Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin en hayırlı vakitte, saat 14: 45 de randevum var, doktor gel bakalım dedi, inşallah güzel haberlerle dönerim
Teneffus Zili hemşom benim son durum seni unutmadım oku bacım, dualarını beklerim
İyiyiz çok şükürSen nasılsın canım bebiş nasıl,gebelik nasıl gidiyor?Doğum ne zamana hayırlısıyla inş.
İnş kuzum nasılsın?Inş.ennnn kısa zamanda yüksek bi değerle seni de dr.muayenesine yollarız kuzum.☺
Hareketlerin ağırlaşması gayet normal canım benim kızımda hareketli değildi pek.Hayırlısı olsun nisan ayı çok güzel ama bebişte sende çok bunalmazsınız.Kış ayında doğumu sevemedim ben.İyiyiz çok şükürbebeğin hareketler ağırlaştı biraz normal sanırım. Ben de ağırlaştım haliyle kaburgalarım batıyor o biraz zorluyor ama genel olarak iyiyiz. Yarın kontrol vardı ama doktor covid olmuş maalesef o yüzden haftaya kaldı. Doğum nisan ortası görünüyor doğum şekline göre ne olur bilmiyorum henüz siz nasılsınız Asya'mız alıştı mı yeni hayatına
Şükürler olsun iyiyim canım.Haberim yoktu geçmiş olsun.İnş kuzum nasılsın?
Geçen ay kimyasal geçirdim yoktun sanırım buralarda
İnşallah canım benimŞükürler olsun iyiyim canım.Haberim yoktu geçmiş olsun.Bu son olur umarım bi daha yaşamazsın kimyasalın peşinden sağlıklı bir gebeliğin olur.
Ben de Antalya araştırma da yaptırdım ama artık beklemeden deneme olmuştu tabi benim sürecin farklı ilerledi ilk adet ciddi azaldı sonra belli oldu ki rahim kürtajdan sonra çok ince kaldı rahim filmi aaa rahim T şeklinde dendi 2 kez histeroskopi oldum vs derken bu zamanlar oldu, sizin ilk kaybınız mı, bence ilk üç ay hormonlar anca kendine gelecek boşuna hormon verip aklınız karışmasın ama rahim filmi çektirebilirim derseniz o olabilirSiz nerede yaptırdınız testi ? Ben İstanbul Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde. 6 ay dediler bana . Çoook uzun geldi . Bir de bu bekleme süresinde yapmamız gereken başka kan tahlili , hormon testi, rahim filmi vs var mı ? Siz ne yaptınız bu sürede .
40ı çıkmadan çıkıp gezme planlarım var ama bebenin keyfine bağlı tabiHareketlerin ağırlaşması gayet normal canım benim kızımda hareketli değildi pek.Hayırlısı olsun nisan ayı çok güzel ama bebişte sende çok bunalmazsınız.Kış ayında doğumu sevemedim ben.Hep evdeydik bunaldık ara ara.Asya iyi ama sorunlarımız var reflüsü var çok kusuyor ayrıca alerjiside çıktı çağın hastalığı gibi Kasım annelerinde 5 bebekte alerji var çok fazla.Süt ve ürünlerini yiyemiyorum çok zorluyor beni.En kısa zamanda geçmesini diliyorum Allah tan.☺
Benim 9 ay içinde 2 düşüğüm ve kürtajım oldu . İkinci düşüğü de bir hafta önce yaşadım . Rahimle alakalı bir şey yapmadım . Gen sonuçları eğer 6 aya çıkacaksa doktor da önerirse eğer rahim filmini çektirmek istiyorum. Benim hamile kalmam da bir sıkıntı olmuyor . Korunmayı bırakıyorum hamile kalıyorum . İkisinde de öyle oldu . Sıkıntım 8 hafta filan anca ilerliyor gebeliğim. Sizin nasıl hiç mi gebelik olmuyor …Ben de Antalya araştırma da yaptırdım ama artık beklemeden deneme olmuştu tabi benim sürecin farklı ilerledi ilk adet ciddi azaldı sonra belli oldu ki rahim kürtajdan sonra çok ince kaldı rahim filmi aaa rahim T şeklinde dendi 2 kez histeroskopi oldum vs derken bu zamanlar oldu, sizin ilk kaybınız mı, bence ilk üç ay hormonlar anca kendine gelecek boşuna hormon verip aklınız karışmasın ama rahim filmi çektirebilirim derseniz o olabilir
Yumurta takibini doktor yapıyor değil mi ? Yani ilk kürtajımdan sonra adet dönemim düzene girince yumurtlama dönemi de düzenli olmuştu. İkinci hamileliğimde korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım .Ben normal rutinde ilişkiye devam ettim. Ama son aylarda yumurta takibi yaptırdım ve gebeliğim çatlatma iğnesi ile oldu, bizim testlerimizde çok şükür bir sıkıntı çıkmamıştı. Sadece ufak bir pıhtılaşma çıktı onun İçin iğne kullanıyorum şuan.
Rahim filmi ben hiç çektirmedim çok bi bilgim yok o nedenle ama, yumurta takibi vs yaptırabilirsin. Benim yumurtalarım aşırı ve düzensiz büyüyormuş mesela onu bilmeyecektim takip yaptırmasam, çatlatma iğnesi vs bunlar hepsi birer vesile. Olacağı zaman Allah’ın nasibi ama insan elinden gelen her şeyi yapıp öyle beklemek istiyor. Kontrolün ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?