Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 9 ayda 2 düşük sonrası tekrar gebeyim, umudunuzu kaybetmeyin. Her şey güzel olsun hepimiz için

Doktor takibini doktor yapıyor evet, bir kaç ay yaptırdım ben o esnada farkettim çabuk be düzensiz büyüdüğünü.

Sağlıkla da olacak inşallah gönlünüzü ferah tutun benim tek kaybım var ona da ilk denemede oldu ama sonra bir daha olmadı bakalım nasip iki kaybınız varsa doktor demese bile ısrarcı olun derim ben bi film çekilip bakılsın bence

Evet şimdi uyuttum öyle yaptım canım başını yükselttim.Bakalım inş.geçer alerjiside canım.Biz 40 ı beklemedik tabi evde bi çocuk daha var sıkılmasın diye annemlere gitmiştim 2 hafta sonra falan.

Herkese selaam! Konuyu görünce duygulandım, bebeğimi kaybettikten sonra üye olmuştum, sonra ilk sizlerle paylaşmıştım.

Ben hamileyim. Ama her anım korku dolu, gebeliğimin devamına inandırmaya çalışıyorum kendimi her gün.

Ha-ri Nasılsııın? en çok seni hatırlıyorum, ahh senin sayende genetik test yaptırmıştım. Mutlu haber yakın mııı?

Ay maşallah, bu kadar hızlısını ilk kes görüyorum
Gebeliği öğrenme kese ve bebeği görme kapanış muhteşem :))
Kaç haftalık gözüküyor şimdi?
Ben aslında haftaya gitmeyi planlıyordum ama doktorum en azından bir kan testi yapta ne durumdasın ona göre ne zaman geleceğini söyleyeyim dedi de ikna oldum, değerde yüksek olunca hemen gel dedi
Aslında doktorumun tahmini erken döllenme olmuş kese 6 hafta 2 günlük görünüyor, bir dahaki geldiğinde adet tarihini düzenleri dedi aslında yarın tam 5 hafta oluyor adete göre
Merhaba, hayırlı ve sağlıkla alırsın inşallah bu sefer, bende çok yeni öğrendim gebeliğimi, Ekim annelerine transfer oldum, henüz yazmadım ama uzaktan okuyorum sizi
Ohhh maşallah rahat bi nefes aldık Gözün aydın... Gel seni bi kucaklayayım. Tebrikler, darısı tüm isteyenlere inş.
Canım hemşom Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim sağlıkla hayırla

Hayırlı olsun bebeğiniz
Genetik test yaptırdım demişsiniz . Nasıldı süreciniz? Bir şey çıkmış mıyıd test sonucunda . Ben de bugğn test yaptırdım . 9 ayda 2 düşüğüm var . Umutlu haberlere ihtiyacım var

O kadar mutlu oldum ki sağlıkla devam etsin inşallah hiç kötü düşünme için daraldı mı bizim ilk sayfaya bak orada kucağına alan anneler var benim bu ay bir çok operasyon sonrası ilk deneme zamanım bakalım ne zaman nasip olursa artık

Merhaba, hayırlı ve sağlıkla alırsın inşallah bu sefer, bende çok yeni öğrendim gebeliğimi, Ekim annelerine transfer oldum, henüz yazmadım ama uzaktan okuyorum sizi
Tebrik ederiiim. İnşallah, sağ salim kavuşmak nasip olsun bu sefer.
O zaman aramıza katılmanı bekliyoruz.

Teşekkür ederiim.
Geçen sene nisan ayında bir kayıp yaşadım, genetik test sonucu pıhtılaşmam olduğunu öğrendik, şimdi hem coraspin hem enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

Kayıplarınız için çok üzgünüm, dilerim bir daha yaşatmasın rabbim.
Şimdi daha 7. Haftadayım, yine kalbi durmuş mudur, acaba hala hayatta mı diye bütün gün kendimi yiyip bitiriyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Sen de bizleri mutlu et bir an önce inşallah.
Ah bir engel olabilsem, bir ay sonra gidecekmişim, düşünebiliyor musun o bir ayda ben neler yaşayacağım kafamın içinde.

Nasılsın canım ?☺ Sizleri merak etmiştim zaten buraya uğrayacağım diyorum çok yoğunum o yüzden şimdi fırsatım oldu.
Mınık kız tüm ilgiyi cekiyordur üzerine tabi hep iyi olun canım benımm.. Ben de ıyıyım cok sukur
Bilmiyorum ki bir enfeksiyon geçirmedim İnternete baktım da tövbe hıv vs de değilim ama geçmedikçe taktım tam deneme sürecinde birde
Enfeksıyon falan dusunme canım, koltuk altı dıyosun, bence ıs guc yaptın ondandır, hamlamıstır vucudun

Sen de bizleri mutlu et bir an önce inşallah.
Ah bir engel olabilsem, bir ay sonra gidecekmişim, düşünebiliyor musun o bir ayda ben neler yaşayacağım kafamın içinde.
Bir ay da fazla değil mi gerçi buradaki kızlar daha iyi bilir ama beni kimse bir ay bekletemezdi sakinlik için uğraşırım tabi ama yine de bir ay fazla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…