Ben de 9 ayda 2 düşük sonrası tekrar gebeyim, umudunuzu kaybetmeyin. Her şey güzel olsun hepimiz içinBenim 9 ay içinde 2 düşüğüm ve kürtajım oldu . İkinci düşüğü de bir hafta önce yaşadım . Rahimle alakalı bir şey yapmadım . Gen sonuçları eğer 6 aya çıkacaksa doktor da önerirse eğer rahim filmini çektirmek istiyorum. Benim hamile kalmam da bir sıkıntı olmuyor . Korunmayı bırakıyorum hamile kalıyorum . İkisinde de öyle oldu . Sıkıntım 8 hafta filan anca ilerliyor gebeliğim. Sizin nasıl hiç mi gebelik olmuyor …
Hadi inşallah.. vitamin aynı vitamin yaa bence bi farkı yokturBende onu alacaktım o yokmuş baktım natures diye bir marka aldım inşallah iyidir
Sağlıkla da olacak inşallah gönlünüzü ferah tutunBenim 9 ay içinde 2 düşüğüm ve kürtajım oldu . İkinci düşüğü de bir hafta önce yaşadım . Rahimle alakalı bir şey yapmadım . Gen sonuçları eğer 6 aya çıkacaksa doktor da önerirse eğer rahim filmini çektirmek istiyorum. Benim hamile kalmam da bir sıkıntı olmuyor . Korunmayı bırakıyorum hamile kalıyorum . İkisinde de öyle oldu . Sıkıntım 8 hafta filan anca ilerliyor gebeliğim. Sizin nasıl hiç mi gebelik olmuyor …
Evet şimdi uyuttum öyle yaptım canım başını yükselttim.Bakalım inş.geçer alerjiside canım.Biz 40 ı beklemedik tabi evde bi çocuk daha var sıkılmasın diye annemlere gitmiştim 2 hafta sonra falan.40ı çıkmadan çıkıp gezme planlarım var ama bebenin keyfine bağlı tabiKışın zor gerçekten insan kendisi için bile korkuyor hastalıktan bir de bebeği hasta etmemek için uğraş Yaaa aynı anda denk gelmiş en yakın zamanda geçer inşallah canım reflü için minderler oluyor ya da yatağın altına battaniye koyup baş kısmını yükseltiyorlar. Süt alerjisi sonra geçiyor diye biliyorum inşallah öyledir.
Çıktım canım, eve geldim şimdiHejaR12 canım çıktın mı?
Ay maşallah, bu kadar hızlısını ilk kes görüyorumÇıktım canım, eve geldim şimdi
Keseyi ve bebeği gördük
10 gün sonra kalp atımı için çağırdı
Sohrab Ha-ri sutlaacc Teneffus Zili PembeAnkaKusu
Ohhh maşallah rahat bi nefes aldıkÇıktım canım, eve geldim şimdi
Keseyi ve bebeği gördük
Ben aslında haftaya gitmeyi planlıyordumAy maşallah, bu kadar hızlısını ilk kes görüyorum
Gebeliği öğrenme kese ve bebeği görme kapanış muhteşem :))
Kaç haftalık gözüküyor şimdi?
Merhaba, hayırlı ve sağlıkla alırsın inşallah bu sefer, bende çok yeni öğrendim gebeliğimi, Ekim annelerine transfer oldum, henüz yazmadım ama uzaktan okuyorum siziHerkese selaam! Konuyu görünce duygulandım, bebeğimi kaybettikten sonra üye olmuştum, sonra ilk sizlerle paylaşmıştım.
Ben hamileyim.Ama her anım korku dolu, gebeliğimin devamına inandırmaya çalışıyorum kendimi her gün.
Ha-ri Nasılsııın? en çok seni hatırlıyorum, ahh senin sayende genetik test yaptırmıştım. Mutlu haber yakın mııı?
Canım hemşomOhhh maşallah rahat bi nefes aldıkGözün aydın... Gel seni bi kucaklayayım. Tebrikler, darısı tüm isteyenlere inş.
Hayırlı olsun bebeğinizHerkese selaam! Konuyu görünce duygulandım, bebeğimi kaybettikten sonra üye olmuştum, sonra ilk sizlerle paylaşmıştım.
Ben hamileyim.Ama her anım korku dolu, gebeliğimin devamına inandırmaya çalışıyorum kendimi her gün.
Ha-ri Nasılsııın? en çok seni hatırlıyorum, ahh senin sayende genetik test yaptırmıştım. Mutlu haber yakın mııı?
Çok iyi sağlıkla da sürsün inşallahÇıktım canım, eve geldim şimdi
Keseyi ve bebeği gördük
O kadar mutlu oldum ki sağlıkla devam etsin inşallah hiç kötü düşünme için daraldı mı bizim ilk sayfaya bak orada kucağına alan anneler varHerkese selaam! Konuyu görünce duygulandım, bebeğimi kaybettikten sonra üye olmuştum, sonra ilk sizlerle paylaşmıştım.
Tebrik ederiiim.Merhaba, hayırlı ve sağlıkla alırsın inşallah bu sefer, bende çok yeni öğrendim gebeliğimi, Ekim annelerine transfer oldum, henüz yazmadım ama uzaktan okuyorum sizi
Teşekkür ederiim.Hayırlı olsun bebeğiniz
Genetik test yaptırdım demişsiniz . Nasıldı süreciniz? Bir şey çıkmış mıyıd test sonucunda . Ben de bugğn test yaptırdım . 9 ayda 2 düşüğüm var . Umutlu haberlere ihtiyacım var
Sen de bizleri mutlu et bir an önce inşallah.O kadar mutlu oldum ki sağlıkla devam etsin inşallah hiç kötü düşünme için daraldı mı bizim ilk sayfaya bak orada kucağına alan anneler varbenim bu ay bir çok operasyon sonrası ilk deneme zamanım bakalım ne zaman nasip olursa artık
Mınık kız tüm ilgiyi cekiyordur üzerine tabiNasılsın canım ?☺ Sizleri merak etmiştim zaten buraya uğrayacağım diyorum çok yoğunum o yüzden şimdi fırsatım oldu.
Enfeksıyon falan dusunme canım, koltuk altı dıyosun, bence ıs guc yaptın ondandır, hamlamıstır vucudunBilmiyorum ki bir enfeksiyon geçirmedim İnternete baktım da tövbe hıv vs de değilim ama geçmedikçe taktım tam deneme sürecinde birde
Oyy MasallahÇıktım canım, eve geldim şimdi
Keseyi ve bebeği gördük
Bir ay da fazla değil miSen de bizleri mutlu et bir an önce inşallah.
Ah bir engel olabilsem, bir ay sonra gidecekmişim, düşünebiliyor musun o bir ayda ben neler yaşayacağım kafamın içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?