Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir ay da fazla değil mi gerçi buradaki kızlar daha iyi bilir ama beni kimse bir ay bekletemezdi sakinlik için uğraşırım tabi ama yine de bir ay fazla ya
Baslarda ayda bir cagırıyolar canım 24 ten sonra 15gune düşüyor, 32den sonra haftada bir.. Tabı ben hep kanamalı gıttıgım ıcın bu sıraya Hıc uyumadık

Cidden bu ay mühim dedim ya herşey gelir eşimin okulu öğrenci öğretmen kırılıyor koronadan derken bu illa pimpirik oldum ama herşey olacağına varır tabi

Baslarda ayda bir cagırıyolar canım 24 ten sonra 15gune düşüyor, 32den sonra haftada bir.. Tabı ben hep kanamalı gıttıgım ıcın bu sıraya Hıc uyumadık
Çok fazlaymış aslında normali o dur tabi de işte

Cidden bu ay mühim dedim ya herşey gelir eşimin okulu öğrenci öğretmen kırılıyor koronadan derken bu illa pimpirik oldum ama herşey olacağına varır tabi
Yaa bızım okul da, mudur hergun Poztıf temaslı o kadar cok paylasıyor kı, arkadaslar da sırayla gecırıyor.. Cok dıkkat etsın..

Yaa bızım okul da, mudur hergun Poztıf temaslı o kadar cok paylasıyor kı, arkadaslar da sırayla gecırıyor.. Cok dıkkat etsın..
Çift maske ye döndü tekrar korkusundan artık hayırlısı ne ise o olsun

Bir ay da fazla değil mi gerçi buradaki kızlar daha iyi bilir ama beni kimse bir ay bekletemezdi sakinlik için uğraşırım tabi ama yine de bir ay fazla ya
Değil miiii? Dayanamam ki zaten iki hafta geçsin giderim ben, kalp atışı duyan diğer arkadaşlarımı da doktorları bir ay sonrasına çağırmış.

Değil miiii? Dayanamam ki zaten iki hafta geçsin giderim ben, kalp atışı duyan diğer arkadaşlarımı da doktorları bir ay sonrasına çağırmış.
Hadi bakalım inşallah bu endişeler de son bulur da her gittiğinde güzel haberler ile dönersin

Sohrab değerim yine aynı cıktı 2.39 doktor da çağırdı ama merkeze uzak oturuyorum çalıştığım için de gidemedim. Ne yazık ki şafak karanlık eşim geldiğinde araniza döner gün saymaya devam ederim.

Evet şimdi uyuttum öyle yaptım canım başını yükselttim.Bakalım inş.geçer alerjiside canım.Biz 40 ı beklemedik tabi evde bi çocuk daha var sıkılmasın diye annemlere gitmiştim 2 hafta sonra falan
yesinler onu, uyusun da büyüsün hemen ben de beklemem bir aksilik olmazsa ikimizde toparlanalım evin etrafından başlayıp genişletiriz halkayı yavaş yavaş

Ben ayda bire döndüğünde, 8 haftalıkken, devlete de başladım. 15er güne denk getirip 2-3 ay ikisine devam ettim, sonra sadece devlete gitmeye başladım şimdi de 2 haftada bire döndü artık özelde devam edeceksiniz bir süre devlete de gidebilirsiniz belki

Devlet hastanesine tövbeliyim. İstesem de gidemem çok çok uzak. Ama en azından 12 haftayı aylatana kadar iki haftada bir gideyim yoksa deliriciiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…