Baslarda ayda bir cagırıyolar canım 24 ten sonra 15gune düşüyor, 32den sonra haftada bir.. Tabı ben hep kanamalı gıttıgım ıcın bu sıraya Hıc uyumadıkBir ay da fazla değil migerçi buradaki kızlar daha iyi bilir ama beni kimse bir ay bekletemezdi sakinlik için uğraşırım tabi ama yine de bir ay fazla ya
Cidden bu ay mühim dedim ya herşey gelirMınık kız tüm ilgiyi cekiyordur üzerine tabihep iyi olun canım benımm.. Ben de ıyıyım cok sukur
Enfeksıyon falan dusunme canım, koltuk altı dıyosun, bence ıs guc yaptın ondandır, hamlamıstır vucudun
Çok fazlaymış aslında normali o dur tabi de işteBaslarda ayda bir cagırıyolar canım 24 ten sonra 15gune düşüyor, 32den sonra haftada bir.. Tabı ben hep kanamalı gıttıgım ıcın bu sıraya Hıc uyumadık
Yaa bızım okul da, mudur hergun Poztıf temaslı o kadar cok paylasıyor kı, arkadaslar da sırayla gecırıyor.. Cok dıkkat etsın..Cidden bu ay mühim dedim ya herşey gelireşimin okulu öğrenci öğretmen kırılıyor koronadan derken bu illa pimpirik oldum ama herşey olacağına varır tabi
Tabi kalbi atıyor mu endıse edıyor insanÇok fazlaymış aslında normali o dur tabi de işte
Çift maske ye döndü tekrar korkusundan artık hayırlısı ne ise o olsunYaa bızım okul da, mudur hergun Poztıf temaslı o kadar cok paylasıyor kı, arkadaslar da sırayla gecırıyor.. Cok dıkkat etsın..
Değil miiii? Dayanamam ki zaten iki hafta geçsin giderim ben, kalp atışı duyan diğer arkadaşlarımı da doktorları bir ay sonrasına çağırmış.Bir ay da fazla değil migerçi buradaki kızlar daha iyi bilir ama beni kimse bir ay bekletemezdi sakinlik için uğraşırım tabi ama yine de bir ay fazla ya
Yani etmez mi insan bir ay ne demekTabi kalbi atıyor mu endıse edıyor insan
Hadi bakalım inşallah bu endişeler de son bulur da her gittiğinde güzel haberler ile dönersinDeğil miiii? Dayanamam ki zaten iki hafta geçsin giderim ben, kalp atışı duyan diğer arkadaşlarımı da doktorları bir ay sonrasına çağırmış.
22 ocak canım, ama doktor değiştirebilir, gerçi çok farketmiyor 1 2 hafta öne atar en fazla
Evet şimdi uyuttum öyle yaptım canım başını yükselttim.Bakalım inş.geçer alerjiside canım.Biz 40 ı beklemedik tabi evde bi çocuk daha var sıkılmasın diye annemlere gitmiştim 2 hafta sonra falan
Maşallah sizeÇıktım canım, eve geldim şimdi
Keseyi ve bebeği gördük
10 gün sonra kalp atımı için çağırdı
Sohrab Ha-ri sutlaacc @Teneffus Zili @PembeAnkaKusu
Ben ayda bire döndüğünde, 8 haftalıkken, devlete de başladım. 15er güne denk getirip 2-3 ay ikisine devam ettim, sonra sadece devlete gitmeye başladımDeğil miiii? Dayanamam ki zaten iki hafta geçsin giderim ben, kalp atışı duyan diğer arkadaşlarımı da doktorları bir ay sonrasına çağırmış.
Ne kadar q10 oldugu da onemli kac mg icerigine bakinEki Görüntüle 3013403
Kızlar bende omega 3 bakıyodum kendime sizde deyince fark ettim Q10 de varmış bunda iyimidirHa-ri Sohrab
Ben 100 mg aliyorum her kapsuldeEki Görüntüle 3013403
Kızlar bende omega 3 bakıyodum kendime sizde deyince fark ettim Q10 de varmış bunda iyimidirHa-ri Sohrab
Devlet hastanesine tövbeliyim.Ben ayda bire döndüğünde, 8 haftalıkken, devlete de başladım. 15er güne denk getirip 2-3 ay ikisine devam ettim, sonra sadece devlete gitmeye başladımşimdi de 2 haftada bire döndü artık özelde devam edeceksiniz bir süre devlete de gidebilirsiniz belki
100 mg varmış galibaBen 100 mg aliyorum her kapsulde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?