İçerik kaça kaç ki ben ayrı ayrı kullanıyorum folik asit ve omega 3 ocean Q10 neturesEki Görüntüle 3013403
Kızlar bende omega 3 bakıyodum kendime sizde deyince fark ettim Q10 de varmış bunda iyimidirHa-ri Sohrab
100 mg var omega da 600 mg galiba.Yeterli mi nasıl bilmiyorum hiçİçerik kaça kaç ki ben ayrı ayrı kullanıyorum folik asit ve omega 3 ocean Q10 netures
Super o zaman100 mg varmış galiba
Yeter o zaman çünkü 100 mg ideal diyorlar zaten senin attığını tüp bebek topiklerinde kullananlar var baktım100 mg var omega da 600 mg galiba.Yeterli mi nasıl bilmiyorum hiç
Ya ayrı ayrı da artık kaç tane yuttuğum belli değild vit,b12 ,folik asit bide gliforum var
Normalde ben de gitmezdim ama yaşadığım şehir küçük. 1 özel ve 1 devlet hastanesinden başka seçenek yok. Özelin de devletten farkı yok. Doktorum iyi, takipli gebesi, memnun olan çok o yüzden tercih ettim:) Nasıl rahat ederseniz tabi kiDevlet hastanesine tövbeliyim.İstesem de gidemem çok çok uzak. Ama en azından 12 haftayı aylatana kadar iki haftada bir gideyim yoksa deliriciiim.
O zaman lab hatası cnmSohrab değerim yine aynı cıktı 2.39 doktor da çağırdı ama merkeze uzak oturuyorum çalıştığım için de gidemedim. Ne yazık ki şafak karanlık eşim geldiğinde araniza döner gün saymaya devam ederim.
Beklenen adet tarihi kuzum??22 ocak canım, ama doktor değiştirebilir, gerçi çok farketmiyor 1 2 hafta öne atar en fazla
Al kuzu, bir taşla iki kuşEki Görüntüle 3013403
Kızlar bende omega 3 bakıyodum kendime sizde deyince fark ettim Q10 de varmış bunda iyimidirHa-ri Sohrab
Vallahi çok sevindim sizin adınıza, ben hiç böyle bir doktora rast gelmedim devlette ama kendi doktorumdan çok memnunum, tabii git gel git gel doğuma kadar iliğimizi kemiğimizi kurutacak özel hastane.Normalde ben de gitmezdim ama yaşadığım şehir küçük. 1 özel ve 1 devlet hastanesinden başka seçenek yok. Özelin de devletten farkı yok. Doktorum iyi, takipli gebesi, memnun olan çok o yüzden tercih ettim:) Nasıl rahat ederseniz tabi ki
Ay valla ya dur sabah ilk kalkınca sirkeli su ve bal propolis polen karışımım var bide onu unuttumYeter o zaman çünkü 100 mg ideal diyorlar zaten senin attığını tüp bebek topiklerinde kullananlar var baktımo kadar haklısın ki yaa ben sabah arı sütü ile başlıyorum, keçiboynuzu pekmezi, kahvaltı sonrası propolis, omega 3, folik asit, coraspirin şimdi bide ek Q10 akşam süt ile polen derken pert
Valla benimde aklıma gelmedi cnm etiketlemek biliyosun ilk günler yorgun yoğun geçiyor, ağrılarım baya oldu üstüne sarılık oldu paşam üstüne burnu tıkandı bide ben hasta oldum baya zor seyler yaşadık üst üste geldi hepsi, şimdi baya toparladik cok şükür, oluyor cnm ya gaz sıkıntımız, kekik suyu içiyorum biraz iyi geliyor o, ilk günlerde sıkıntı yaşadık emmekte sütüm de gelmedi ama şimdi emiyor cok şükür cnm, sen nasılsınYa kuzum nasılsın kusura bakma seni de soramadım hiç.Doğum yaptığında etiketler haber verirsin diye düşündüm o yüzden farkında değilim zamanın.☺ Allah analı babalı büyütsün❤Ömer nasıl emiyor mu? Gaz sıkıntınız var mı?
Maşallah cnm cok şükür cok sevındım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimÇıktım canım, eve geldim şimdi
Keseyi ve bebeği gördük
10 gün sonra kalp atımı için çağırdı
Sohrab Ha-ri sutlaacc Teneffus Zili @PembeAnkaKusu
Sağol canımm..Sende heeep iyi ol Allah ın izniyle çok daha iyi günlerin olacak.Mınık kız tüm ilgiyi cekiyordur üzerine tabihep iyi olun canım benımm.. Ben de ıyıyım cok sukur
Enfeksıyon falan dusunme canım, koltuk altı dıyosun, bence ıs guc yaptın ondandır, hamlamıstır vucudun
Nedir bu perişanlığımız yaaaAy valla ya dur sabah ilk kalkınca sirkeli su ve bal propolis polen karışımım var bide onu unuttum
Neyse şifa olsun hepsi yumurta olsun,embriyo olsun
Corasprin almıyorum bu ay ama alsam olur yumurtlama haftasındayım.
İyiyim canım.Zor günler atlatmışsınız ama toparlamışsınız şükür ki.Bol sütleri olsun inş.paşanın.Valla benimde aklıma gelmedi cnm etiketlemek biliyosun ilk günler yorgun yoğun geçiyor, ağrılarım baya oldu üstüne sarılık oldu paşam üstüne burnu tıkandı bide ben hasta oldum baya zor seyler yaşadık üst üste geldi hepsi, şimdi baya toparladik cok şükür, oluyor cnm ya gaz sıkıntımız, kekik suyu içiyorum biraz iyi geliyor o, ilk günlerde sıkıntı yaşadık emmekte sütüm de gelmedi ama şimdi emiyor cok şükür cnm, sen nasılsın
Rahat annelerin bebişleri daha rahat oluyor.Temiz açık hava her zaman iyi gelir.☺yesinler onu, uyusun da büyüsün hemen ben de beklemem bir aksilik olmazsa ikimizde toparlanalım evin etrafından başlayıp genişletiriz halkayı yavaş yavaş
O zaman lab hatası cnmolsun bız seninle en son denıcez desene
20 Şubat canım
Ohh yarasın, kaliteli yumoşlar geliyor deseneAy valla ya dur sabah ilk kalkınca sirkeli su ve bal propolis polen karışımım var bide onu unuttum
Neyse şifa olsun hepsi yumurta olsun,embriyo olsun
Corasprin almıyorum bu ay ama alsam olur yumurtlama haftasındayım.
İnşallah canım benımSağol canımm..Sende heeep iyi ol Allah ın izniyle çok daha iyi günlerin olacak.❤
Olsun sen yine de gelınce yaz hepAynen öyle olcak sanırım vardır bir hayır bakalım. Ara ara uğrarım buraya mutlaka yazamasam da beğenirim ruhumun burda gezdiğini hissedersiniz
İnşallah canımOhh yarasın, kaliteli yumoşlar geliyor desene
İnşallah canım benım
Olsun sen yine de gelınce yaz hep
Şansıma denk geldi:) hepsi aynı olmuyor tabi ön yargılı olmamak lazım. Doğum fiyatları da çok uçuk haklısınız ama başka seçenek yoksa insanın gözü görmüyor. Eğer varsa özel sağlık sigortasının da faydası oluyor bazı hastanelerde, ikisini de araştırabilirsiniz. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, güzel düşününVallahi çok sevindim sizin adınıza, ben hiç böyle bir doktora rast gelmedim devlette ama kendi doktorumdan çok memnunum, tabii git gel git gel doğuma kadar iliğimizi kemiğimizi kurutacak özel hastane.
Artık doğumu nasıl yapacağız bilemedim.
Doğum paketi varmış onu da yeni öğrendim, çok mantıklıymış aslında.
İnşallah önce sağlıkla kucağıma alayım da gerisi kolay geliyorRahat annelerin bebişleri daha rahat oluyor.Temiz açık hava her zaman iyi gelir.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?