Amin insallah cnm, 22 günlük olduk cok şükürİyiyim canım.Zor günler atlatmışsınız ama toparlamışsınız şükür ki.Bol sütleri olsun inş.paşanın.Kaç günlük oldu?
İdare ediyoruz canım 100 günlük olduk bizde.☺Amin insallah cnm, 22 günlük olduk cok şükürsiz nasılsınız prenses nasıl
Maşallah cnm kocaman olmuş ya artık herşeyden anlıyodur ne güzel, benimki yiyip içip ağlıyorİdare ediyoruz canım 100 günlük olduk bizde.☺
Aynen öyle canım çok fark var.Gülüyo konuşunca oda karşılık veriyor.Ben yanından kalkınca kafasını çevirmeye çalışıyor arkamdan bakıyor.Eline birşeyler tutuşturmaya çalışıyorum ama tutamıyor.Sürekli kucakta gezmek istiyor hanım efendi.40 çıkmadan önce gözleri kapalıydı ağlardı sürekli çok gaz problemi çektik kolikti ama şükür şuan kolik ağlamalar yok.Sadece çok ağlak bi bebek.☺Maşallah cnm kocaman olmuş ya artık herşeyden anlıyodur ne güzel, benimki yiyip içip ağlıyor
Yaa ne güzel cnm darısı başıma inşallah, benim paşa da az az bakinmaya başladı ama daha tepki vermiyor pek, maşallah ya kolik bitmiş cok zor diyolarAynen öyle canım çok fark var.Gülüyo konuşunca oda karşılık veriyor.Ben yanından kalkınca kafasını çevirmeye çalışıyor arkamdan bakıyor.Eline birşeyler tutuşturmaya çalışıyorum ama tutamıyor.Sürekli kucakta gezmek istiyor hanım efendi.40 çıkmadan önce gözleri kapalıydı ağlardı sürekli çok gaz problemi çektik kolikti ama şükür şuan kolik ağlamalar yok.Sadece çok ağlak bi bebek.☺Rabbim isteyen herkese nasip etsin her zaman ki duam... ❤
Ayyy çoook sevindim kuzuuum sağlıkla devam etsin hayırlısıyla doğduğu günü de görelim inşallahhhÇıktım canım, eve geldim şimdi
Keseyi ve bebeği gördük
10 gün sonra kalp atımı için çağırdı
Sohrab Ha-ri sutlaacc Teneffus Zili PembeAnkaKusu
Yaaa evinizde misiniz artık??? Çok sevindim ikisini de görmüş olmanaAyyy çoook sevindim kuzuuum sağlıkla devam etsin hayırlısıyla doğduğu günü de görelim inşallahhh
Biz de 43 gün yoğun bakımdan sonra sonunda bebişleri ptesi günü alabildikkızı emzirmeye gittim oğlanı da deneyelim dedik öyle olunca ikisini de verdiler prematüreden dolayı sağlık problemlerimiz var tabi ama çoğuna geçer diyorlar bakalım büyütmeye çalışıyoruz. Telefonu elime alamıyorum düzen oturtmaya çalışıyoruz hasret gideriyoruz
Canım şimdi gördüm güzel haberi çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok çok sağolun kızlar, hamiş arkadaşlarım sağlıkla hayırla kavuşsun, bebek isteyene de Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, kolay ve keyifli bir süreç olsun hepimiz için
Cok şükür canım benımm, kavustunuz sonundaAyyy çoook sevindim kuzuuum sağlıkla devam etsin hayırlısıyla doğduğu günü de görelim inşallahhh
Biz de 43 gün yoğun bakımdan sonra sonunda bebişleri ptesi günü alabildikkızı emzirmeye gittim oğlanı da deneyelim dedik öyle olunca ikisini de verdiler prematüreden dolayı sağlık problemlerimiz var tabi ama çoğuna geçer diyorlar bakalım büyütmeye çalışıyoruz. Telefonu elime alamıyorum düzen oturtmaya çalışıyoruz hasret gideriyoruz
Yaa cok sevındım cnm, geçer problemler rabbim dermansız dert vermesin inşallah, yorucu ama cok güzel günler seni bekliyorAyyy çoook sevindim kuzuuum sağlıkla devam etsin hayırlısıyla doğduğu günü de görelim inşallahhh
İnşallah canım benim inşallahAyyy çoook sevindim kuzuuum sağlıkla devam etsin hayırlısıyla doğduğu günü de görelim inşallahhh
Allah razı olsun canım inşallah herşey yolunda gitsin hepimiz içinCanım şimdi gördüm güzel haberi çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaaa evinizde misiniz artık??? Çok sevindim ikisini de görmüş olmanaRabbim bir daha ayırmasın inşallah
Cok şükür canım benımm, kavustunuz sonundabenım yerime de öp kokla olur mu
Yaa cok sevındım cnm, geçer problemler rabbim dermansız dert vermesin inşallah, yorucu ama cok güzel günler seni bekliyor
İnşallah canım benim inşallah
Yaa çok mutlu oldum demek minnoşlarına kavuştunAllahım bir daha ayırmasın sizi
Allah razı olsun canım inşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için
Ay çok mutlu oldum yaa çok şükür geldin bu günlere yaÇoook sağ olun canlarım benimgünlerdir durup durup ağlıyorum iyice duygusala bağladım inanamıyorum bazen bugünlere geldiğime Cidden çok zor ama çok da güzelmiş Hepimiz yaşayalım inşallah bu güzel duyguları darısı isteyen herkesin başına
Evet kuzum valla eşimle birbirimize bakıp bakıp neler yaşadık ne çok üzüldük bu bebişler bizim mi diyip duruyoruzAy çok mutlu oldum yaa çok şükür geldin bu günlere ya
İnşallah inşallahEvet kuzum valla eşimle birbirimize bakıp bakıp neler yaşadık ne çok üzüldük bu bebişler bizim mi diyip duruyoruzİnşallahhh size de nasip olacak balım çok çok amiiiin
Çok sevindim kavuşmuşsunuz bebislere , rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin sizinleEvet kuzum valla eşimle birbirimize bakıp bakıp neler yaşadık ne çok üzüldük bu bebişler bizim mi diyip duruyoruzİnşallahhh size de nasip olacak balım çok çok amiiiin
Çok sevindim sağlıkla büyüsünlerAyyy çoook sevindim kuzuuum sağlıkla devam etsin hayırlısıyla doğduğu günü de görelim inşallahhh
Aşılamanın kaçıncı günüKızlar,
İlk aşılamam negatifsorun yok gibi görünsede sanırım büyük bir sorun var bulunamayan artık nedir bilmiyorum inanın..
Tek düşündüğüm iyi ki doğl olmasını beklemiyorum başka bir şey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?