Kızlar,
İlk aşılamam negatifsorun yok gibi görünsede sanırım büyük bir sorun var bulunamayan artık nedir bilmiyorum inanın..
Tek düşündüğüm iyi ki doğl olmasını beklemiyorum başka bir şey diyemiyorum
Aşılamadan 11 gün sonra geldi regl döngünün de 22. Günü ilk kez erken oldum bu kadarAşılamanın kaçıncı günü
AhDur bakalım hemen pes etmek yok. İlki olumsuz oldu diye (regl oldun mu bilmiyorum) umudu kaybetmek yok. Önümüz bahar..
Hayal kırıklığını tahmin etmek hiç zor değil canım, insan kendini ne kadar olumsuza hazırlasa da derinlerde bir yerde hep umut ediyor..İlk aşılamam negatifsorun yok gibi görünsede sanırım büyük bir sorun var bulunamayan artık nedir bilmiyorum inanın..
Ne ile alakalı tamamen bilemiyorum sanırım bunu doktorlarda bilmiyor nasip kısmet olarak bakacaklar onlar da…Hayal kırıklığını tahmin etmek hiç zor değil canım, insan kendini ne kadar olumsuza hazırlasa da derinlerde bir yerde hep umut ediyor..
Eşinin sperm sonuçlarındaki morf değeriyle mi alakalı olduğunu düşünüyorsun peki?
Ben de senin için bu yönden çok mutluyum; eğer kurcalayıp deşmeseydin belki bu sürece sil baştan başlayacaktın.
Günler hepimiz için güneşli olsun
Dur bakalım cnm hemen umutsuz olma mutlaka vardır bi sebebi yoksa da doğru zaman gelmemiştir henüzKızlar,
İlk aşılamam negatifsorun yok gibi görünsede sanırım büyük bir sorun var bulunamayan artık nedir bilmiyorum inanın..
Acıklanamayan infertilite belası bu ıste canım, nasıp dıyıp bekleyeceğiz, sevindirici tarafından bakmak lazım ki hamıle kalabiliyoruz zor olsa da.. Yumurta ve sperm kalitesi ıcın elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakıcaz..Kızlar,
Ne yazık ki bilimsel olarak açıklanmayan infertilite yok aslında canım,Acıklanamayan infertilite belası bu ıste canım, nasıp dıyıp bekleyeceğiz, sevindirici tarafından bakmak lazım ki hamıle kalabiliyoruz zor olsa da.. Yumurta ve sperm kalitesi ıcın elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakıcaz..
Bı sebep var ve o sebebı bılemedıkelrı ıcın Acıklanamayan dıyorlar.. Rahım fılmı cektırdıgım doktor 40 sebep sayarım sıze demistı, ama kac tanesı inceleniyor neden olmuyor dıye.. Bilindik sebepler arasrırılıyor sadece.. Sonra biz de nasip diyoruz işte.. Hayırlısı olsun ınsallah.. O tekviyeleri kullanın bakalım ınsallah vesile olur..Ne yazık ki bilimsel olarak açıklanmayan infertilite yok aslında canım,
Nasip demekten başka bir şey yok ben henüz hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyorum
Tüm neden sperm ile ilişkili değildir sonuçta yumurtanın yapamadığı bir çok şey var gibi ben deBilemiyorum ne desem..
İlk aydan beri benim kullandığım vitaminler var canım, İdil Bozkurt un önerdiği pek çöm şeyi de ben bebek istemeden rutinimde yapıyordum.Bı sebep var ve o sebebı bılemedıkelrı ıcın Acıklanamayan dıyorlar.. Rahım fılmı cektırdıgım doktor 40 sebep sayarım sıze demistı, ama kac tanesı inceleniyor neden olmuyor dıye.. Bilindik sebepler arasrırılıyor sadece.. Sonra biz de nasip diyoruz işte.. Hayırlısı olsun ınsallah.. O tekviyeleri kullanın bakalım ınsallah vesile olur..
Kontrollerde gorunurdu ama kist polip? Histerekopı yapıldı mı sana?İlk aydan beri benim kullandığım vitaminler var canım, İdil Bozkurt un önerdiği pek çöm şeyi de ben bebek istemeden rutinimde yapıyordum.
Evet eşimin sperm testinde bazı sorunlar çıktı ama hepsi bu değil kanımca bende de var problem bulamadığım.
Çikolata kisti olabilir polip olabilirYumurta kalitesi olabilir
Yok yapılmadı bana canım bu zamana kadar, solda 3 ay önce 1.5 cm çikolata kisti olabilir dendi, ama bu sağdan yumurta kalitesine etki etmez dendiKontrollerde gorunurdu ama kist polip? Histerekopı yapıldı mı sana?
İlk sayfaya bakmanızı öneririm3 gebelik kaybından sonra sağlıkla doğum yapanlar var mı? Umut olur musunuz
İyi bir tüp merkezinde muayene olmanı tavsıye ederım, hıstereskopı ye yonlendirırlerbelkı, hatta hep diyorum burada aşılamayı da tüp bebek doktorlarına yaptırın dıye..daha detaylı inceleme yapıyorlar.. Cunku artık son caremız orası ymıs gıbı daha fazla ilgileniyorlar gıbı gelıyorlar.. Ben 2 sene kendım denedim devlet hastanesinde baktıkları sadece hormonlar ve yumjrtlaıgın karından görünümü.. Git kendin dene dedıler hep.Yok yapılmadı bana canım bu zamana kadar, solda 3 ay önce 1.5 cm çikolata kisti olabilir dendi, ama bu sağdan yumurta kalitesine etki etmez dendi
Bu ay gene gideceğim doktora polip gören ise hiç olmadı
Ben bu zamana kadar 10 tane doktora gittim ve bunların en az altı tanesi özel ve bulunduğum şehir de iyi olarak nitelendiriliyor.İyi bir tüp merkezinde muayene olmanı tavsıye ederım, hıstereskopı ye yonlendirırlerbelkı, hatta hep diyorum burada aşılamayı da tüp bebek doktorlarına yaptırın dıye..daha detaylı inceleme yapıyorlar.. Cunku artık son caremız orası ymıs gıbı daha fazla ilgileniyorlar gıbı gelıyorlar.. Ben 2 sene kendım denedim devlet hastanesinde baktıkları sadece hormonlar ve yumjrtlaıgın karından görünümü.. Git kendin dene dedıler hep.
Hıcbırı tüp bebek önermedi mi peki? 2 asılama şartı ıcın mı yapıldı asılama cnm?Ben bu zamana kadar 10 tane doktora gittim ve bunların en az altı tanesi özel ve bulunduğum şehir de iyi olarak nitelendiriliyor.
Osman beye gittim, bahçeci ile görüştüm..
En son devlette de aşılama oldum ve çikolata kistini bana üni hastanesi söyledi.. bu süreçte üni hastanesinden memnun kaldım aslında.
Acıbadem tüp bebek merkezinde muayene oldum detaylı tüm süreci anlatım..
Pazartesi gene doktora gideceğim özelde yoğunlukla histereskopi yapan bir doktor, Orhan Orhan. Çok fazla bu işlemi yapıyor.
Onunla telefonda görüştüğümde histereskopi detaylı 4G ultrasondan sonra gerekli ise yapılır dedi bana pazartesi de ona gideceğim açıkçası.
Zaten şöyle Acıbadem de olan doktor hem yaş faktörlü hem de ona göre açıklanmayan olduğu için 6 ay içinde tüp bebek önerdi.Hıcbırı tüp bebek önermedi mi peki? 2 asılama şartı ıcın mı yapıldı asılama cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?