Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım de asılamada gebe kalınca doktorum tüp bebek yapmayı Hıc istemedi, ben cok ısrar ettim..
Ama dogal yoldan olacağına İnancın yoksa tıpkı benım gıbı, tüp bebege sıcak bakmanı tavsiye ederim.. Umudun varsa dene tabıkı dogal yoldan.. Maddi durumun da elverıyorsa bekleme.. Cunku sen de kafaya takıyorsun benım gıbı..

Ben tüp bebeğe doğru gidiyorum canım ikinci aşılama sonrası başlayacağım açıkçası.
Doğal yoldan olmasını çok isterdim ama beklemenin ve boşuna Ümit etmenin pek anlamı da yok gibi en azından bizim durumumuzda olanlar için böyle

Yaz tatilinde başlarım diye düşünüyorum bir mani olmazsa, yaza gelmesi iyi olur Haziran da planlıyorum inşallah

Aynen, dondurulmus embriyo transferi olmasını iste, tutunma oranı daha yuksek.. Benım ilk tüp bebek taze transferdi olumsuzdu.. Ben de diğer yaza tekrar tüp bebege yonelırım

Aynen, dondurulmus embriyo transferi olmasını iste, tutunma oranı daha yuksek.. Benım ilk tüp bebek taze transferdi olumsuzdu.. Ben de diğer yaza tekrar tüp bebege yonelırım
Hayırlısı olsun umarım gönlüne göre olur

Eğer o sürece girersem doktora bırakacağım kararı embriyo transferi konusunda

Cnm senin dondurulmuş kalmadı mi hic

Hayırlısı olsun umarım gönlüne göre olur

Eğer o sürece girersem doktora bırakacağım kararı embriyo transferi konusunda
Benımkı sadece tavsıye idi. İki transferi de oldum, arastırdıgım kadarıyla donmus embrıyo şansı daha yuksek.. Hakkında hayırlısı olsun.

Yok canım maalesef.. Benım 3.gun dondurulmustu, cozdurup 5. güne gitmesi beklendi.. 3 tane gitti 2 sini koydular diğer kalan 1i dondurmaya gerek gormedı lerkeske olsaydı bekleyen embriyom
Geçen tedavidede böyle yapmışlardı dondurmaya gerek gormemislerdi ama bence yanlış bi düşünce, sonuçta nolcak belli değil ki, neyse hayırlısı olsun inşallah hakkında cnm

Benımkı sadece tavsıye idi. İki transferi de oldum, arastırdıgım kadarıyla donmus embrıyo şansı daha yuksek.. Hakkında hayırlısı olsun.
Bu konuda senin tezin bana da doğru geliyor çünkü çevremde hep ilk taze transfer negatif sonra dondurulmuş pozitif artık neyi iyi geliyor bilmem ama bana kalırsa yumurta toplama ilaçlar vs rahim strese giriyor eee o işi yaptıran kişi zaten ayrı bir yorgun oluyor bünye de ona göre araya zaman koyup adet bekleyip embriyo donmuş olduğu evrede kişi de rahim de dinlenince daha rahat oluyor bence bu benim fikrim

Geçen tedavidede böyle yapmışlardı dondurmaya gerek gormemislerdi ama bence yanlış bi düşünce, sonuçta nolcak belli değil ki, neyse hayırlısı olsun inşallah hakkında cnm
Aynen oyle, nasılsa tutacak dedıler 6 tane embrıyo dan geriye bısey kalmadı.. O yuzden baskent ile devam etmem labaratuvar sıkıntılı bence.. Benım doktor kendı muayenesini actı Baska hastane ile calısıyor..bu acıdan ıyı oldu.. Bır de Gürgan klinik tavsiye etmiş eşime bir arkadsı..

Kesınlıkle bu sebepten dolayi zaten dondurulmus sansı artıyor.. O ılaclar gercekten agır hormon ilacları.. Rahım yoruluyor. Genelde az yumurta toplanınca transferi yapıyorlar ama bence az yumurta cıkan kısıye de aynı doz yuksek hormon yuklemesı yapılıyor.. Tekrar transfer olursam taze transferi asla istemem..

Evet benim arkadaşım işte yakın pozitif gördü şükür ama yumurta toplama evresinde ilaçlar onu çok yordu bilerek 2 ay transfer istemedi spora diyetisyene gitti aklım dağılsın bünyem dinlensin diye embriyo da öyle çok iyi kalite değildi ama tuttu kese de gördüler şükür, hep diyor iyiki iki ay dinlendim anca kendime geldim de başladım diye

Çok ıyı yapmıs gercekten, darısı sana olsun canım benım.. Rahımin kendını toplaması cok onemlı, hem rahım hem zihin.. Sonra gelsın pozitif ler.. Olumsuz düşünmenın kımseye faydası yok..

Belki o zamana girince gene tercihim olur da bazen sadece doktorun sürecine bırakmak istiyorum aslında ondan…

Çok yorucu bir süreç tek başına yönetmek için

Çok ıyı yapmıs gercekten, darısı sana olsun canım benım.. Rahımin kendını toplaması cok onemlı, hem rahım hem zihin.. Sonra gelsın pozitif ler.. Olumsuz düşünmenın kımseye faydası yok..
Nasip arkadaşım valla hepimiz için hayırlı ne ise o olsun ben bunun üstünde ne olumlu be olumsuz durmamaya çalışıyorum artık, takviyelerimi alıp rutin yaşamıma devam ediyorum eskisi gibi burayı okuyunca bile bazen iç geçirirdim ama artık o bile yok

Aminn canım.. Insallahh tüp bebege bıle gerek kalmadan vesıle olsun takvıyler de, onemlı olan kaliteli sperm ve yumurta, sen elinden geleni yapıyorsun, bugun bol bol dua edelim

Bir tup bebek doktoru da bana dedi, dondurulmus embriyonun sansi daha yuksek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…