Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de Ankara dayim, Gürgan klinikte aşılama yaptırdım tutmadı bilemiyorum olumsuz sonuç alınca insan begenmiyor
Doktorun kimdi acaba ben de araştırma yapıyorum, yaza tüp bebek düşünüyoruz. Öğretmen olduğum için izin almakla uğraşmamak adına daha rahat ederim diye düşündüm. Tüp bebek için şu an centrum tüp bebek merkezini düşünüyorum.

Sen de mi öğretmensin
Ben de tatilden ötürü yaza denk getirmek istedim hepimiz için şanslı günler olsun

Sen de mi öğretmensin
Ben de tatilden ötürü yaza denk getirmek istedim hepimiz için şanslı günler olsun
Evet hem rapor almak istemiyorum hem de okuldaki arkadaşlar ogrenmesin olumlu veya olumsuz sorular ile uğraşmak istemiyorum. Yazi bekliyoruz

Ama şöyle düşünün aşılama şansı %5-15 artırıyor.. Umutsuzluga kapılmayın, benım doktorum Hulusı zeyneloğlu baskentte ydı, kendı kılınıgını actı.. Dogum yapınca da gorustuk, ona gıderım yuksek ıhtımal ile, ama gecenlerde esım bırısı ile tanısmıs ikizleri varmıs, oyle muhabbet acılmıs, ben de ıkızlerımı kaybedince, gurgan klınıgı tavsıye etmıs sıddetle.. Yoksa bılmıyordum ben Hıc orayı..
Yaza getirmek cok ıyı olur, ben de bi sonrakı yaza kadar olmazsa tekrar tüp bebege yonelırım.. Yumurta takip sürecinde epeyce gıtmek gerekıyor

Bencede cnm değişik bi yerde denemen daha iyi, inşallah bu kez rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..

Umarım canım

Sen nasılsın
İdare ediyoruz cnm öksürüyorum yine su sıra baya zorluyor, test falan da yaptırmadım diuroum bu kadar uzun sürdü acaba korona mi oldum, olsam da hos pek bişey değişmez emziriyorum ilac da kullanamicam

Aminn canım.. Insallahh tüp bebege bıle gerek kalmadan vesıle olsun takvıyler de, onemlı olan kaliteli sperm ve yumurta, sen elinden geleni yapıyorsun, bugun bol bol dua edelim
Hepimiz duamdasınız rabbim hepimize en hayırlısını versin valla, bizim için en iyi en hayırlı ne ise o bilir sonuçta

Sohrab cidden topiğin bol bol öğretmen çekiyor

İnşallah siz de yaza güzel haberler alırsınız

Kızlar YARDIM….
10 gün önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durduğu için. 10 gündür kanamam devam ediyor . Lekelenme tarInda ve normal kanama şeklinde . Bugğn doktor kontrolüm vardı. İçeride kan pıhtı yapmış bunun sökülmesi için bana CYTOTEC verdi . Dil altı olarak kullanacaksındedi .
Sorum şu bu ilacı daha önce kullanan oldu mu , kanama durumu çok mu oluyor ve ağrılı oluyor mu , bir yan etkisi oluyor mu nedir yani . Çok ama çok korkuyorum.

Ben kullandım canım, dogum sonrası pıhtı atılsın dıye verdıler, 4 saatte bir toplam 4 kere aldım.. İlacı aldıktan 25-30 dk sonra üşüme titreme olur(atesini kontrol et bu sırada, ates dusurucu alırsın gerekırse) sonra yavas yavas gecer titreme .. Biraz sancın olabılır kanama eslıgınde.. Insallah atılır pıhtılar rahatlarsın.. Öyle aşırı sancı olmaz merak etme

Çok teşekkür ederim yorumun için öncelikle . İlk kürtajımda hem ağızdan hem vajlnal verdiler ve çok yoğun kanamam oldu . Hastanedeydim tabi o an. Bunda ise kürtaj sonrası verilmesi çok canımı şıktı . Saatlerdir ağlıyorum . Pıhtı atılmazsa ne olur , bir sonraki gebeliğe engel mi niçin oluşuyor. O kadar endişeliyim ki .

Hayır hayır oyle dusunme o kurtajdan once verildiğinde kese ve fetuse ait materyal de vardı o yuzden sancılı olmustur.. Ben de gecen seneki dusugumu cycotec ile yaptım hastanede 9 haftalıktım.. Cok asırı sancı ve kanama olmustu.. Ama dogum sonrası yapılan pıhtıyı atmak ıcın veriliyor bu sefer.. Sancı cekmemızın sebebı pıhtı ilerlerken oluyor pıhtı dustugu anda rahatlama olacak sancın da kesilecek..
Hatta senı rahatlatcksa soyle soylıyım benım pıhtıyı dusurmeme yetmedi 4 tane cycotec kucuk parcalsr kalmıstı.. Bır hafta sonrakı kontrolde doktor makattan da koydu cycotecı.. 2 saat sancı cektım ama kocaman bı pıhtı dusurdum sonra rahatlamıstım..benım bu olaydan sonra kurtaj olmamın sebebi de estrofem bıtınce rahım duvarı fazla dokuldu kanamam cok oldu doktor kendısı temizlemek zorunda kaldı.

Cok siddetli sancı ve kanama yaşamazsın bu sefer, ıcerıde kalan pıhtılar ilerlerken biraz sancı olur.. Birde üşüme titreme olur, ben ıkı tane yorgun örttürmüştüm hastanede

Sohrab zaten detaylı anlatmış Rabbim yardımcınız olsun Benim de kürtajdan sonra içerde pıhtı gözüküyordu ama aşırı olmadığı için ilaç vermedi bana da bol yürü su iç adet ile de gider demişti dediği gibi oldu siz ilaç bile kullanacaksınız düşün hayli hayli gider kalanı olursa o da adet ile gider anormal bir durum olmadığı sürece.

Siz ilacınızı kullanın bu süreçte ayağınız sıcak olsun sakin sakin yürüyerek hareketli olun ki gidişi kolaylaşsın, bol bol da su için enfeksiyondan kendinizi koruyun, beslenmenize de dikkat edin rahime yardımcı olmak için

Yine bir doktor günü cidden bir yıldan fazladır rahim ölçümü sonucu duymaktan içim dışım ölçüm oldu yanlış anlaşılmasın isyan etmiyorum yada keyifsiz değilim ama işte halime gülesim geliyor artık

Bu arada cuma gecesi ve cumartesi yumurtlama ağrısının baya şiddetlisi bir ağrım vardı acaba enfeksiyon mu diye o gün bol su soda içtim geçti inşallah aaa senin yine yumurta yok demez o kadar erken hiç yumurtlama görmedim çünkü

Saat kacta, güzel haberlerini duyalım ınsallah

Saat kacta, güzel haberlerini duyalım ınsallah
Geldim şimdi 11.gün hiç ne yumurta ne rahim için ilaç kullanmadım genelde 28 ile 30 arası değişen bir döngüm var hiç ileri atmaz, rahim 4 ile 5 mm arası geçen ölçümde 8 leri 16. Gün ovulasyon olduktan sonra görmüştüm büyük yumurta tam yok yanlış bakmadımsa 7 8 mm bir yumurta ölçtü pazartesi yine gel dedi ama pazar ilişki olsun dedi

Yumurtalama sancısı deılmıs o zaman o, hadi ınsallah gelecek haftaya kadar 7 8 mm daha büyürse çatlatma ıgnesı verır belkı, verırse yok falan deme bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…